#نان_با مغز پنیر و گردو
سلام دوستای عزیزم اینم نون به شکل انگور با مغز پنیر و گردو یه میان وعده خوب و مفید برای مدرسه بچه ها و هم میتونین تو هیئتها ازش استفاده کنین البته نه به شکل انگور به شکلهای مختلف که مناسب با مکانش باشه من این نون رو همون طور که گفتم به خاطر انی به شکل انگور در اوردم که بتونم وسوسش کنم این نون رو بخوره. درست کردن به شکل انگور خیلی اسونه فقط کمی زمانبر هست که نیاز به حوصله داره. برای چسبوندنش نیاز به چیزی نیست فقط کافیه کنار هم بزارین خودش تو فر بعد پف کردن بهم میچسبه فقط حواستون باشه که کنار هم میزارین فاصله ای بینشون نباشه .
دستور خمیر:
آرد ۳ لیوان (پایه کار)
شیر ولرم ۱ ل
تخم مرغ ۲ عدد
شکر یک چهارم لیوان
خمیر مایه یک قاشق غ
روغن یا کره (اب کرده و سرد شده) ۳۰ گرم
نمک نصف قاشق چ
گلاب کمی
زعفران برای رومال
زرده تخم مرغ یک عدد برای رومال
برای داخل خمیر:
پنیر خامه ای مقداری
گردو مقداری
طرز تهیه:
شیر ولرمی که دست رو نسوزونه رو با یک قاشق چ شکرو خمیر مایه مخلوط میکنیم کنار میزاریم تا روش کف کنه (ده دقیقه کافیه)
تخم مرغ و بقیه شکر رو با همزن میزنیم تا کمی پف کنه و از حالت لختگی در بیاد بعد روغن یا کره رو اضافه میکنیم دوباره هم میزنیم بعد مخلوط (شیر و خمیر مایه)و گلاب و نمک رو اضافه میکنیم هم میزنیم، اردو کم کم اضافه میکنیم و بادست ورز میدیم این سه لیوان آرد پایه کارمون هست اگه خمیر همچنان چسبناک بود قاشق قاشق اردبیشتری علاوه بر اون چهار لیوان اضافه میکنیم و ورز میدیم انقدراین کارو تکرارمیکنیم تا خمیری درست بشه که به دست نچسبه. خمیر که اماده شد یه ظرف میگیریم کفشو باروغن چرب میکنیم وخمیرو میزاریم داخلش من درشو با سلفون میبندم بعد میزارم یه جای گرم دوساعت بمونه تاحجمش دو برابر بشه.
بعد دوساعت خمیرو اول ورز میدیم تا پفش از بین بره بعد به شکل دلخواه بپیچین(این روش پیچیدن خمیر عکس مراحلشو صفحه بعد هست ورق بزنین).
اول یه تیکه کوچولو اندازه یه فندق یا کمی بزرگتر بگیرین کمی بازش کنین کمی پنیر و گردو داخلش بریزین و دوباره گردالی کنین.
کف سینی رو کاغذ روغنی بزارین و این گردالی هارو روی کاغذ روغنی بچینین دراخر رومال کنین
برای رومال ازمخلوط زرده تخم مرغ وزعفرون استفاده کنید.(من فقط زعفرون استفاده کردم که زیاد براق نشده مخلوط زرده تخم مرغ و زعفرون خیلی بهتره).
بعد گذاشتم تو فر با دمای ۱۶۵ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بعد گریل رو روشن کنین تا روش طلایی بشه
🍲 @bebinobepaz
مواد لازم برای تهیه پنیز پیتزای خانگی :
شیر پاستوریزه کامل ۲ لیتر,
سرکه یا جوهر لیمو یک تا دو قاشق غذاخوری ,نمک کمی,
پارچه نازک یا توری
طرز تهیه :
شیری که برای این کار استفاده می کنید حتما باید شیر کامل باشد. شیری که لاکتوز آن گرفته شده باشد یا استریلیزه و هموژنیزه باشد برای تهیه پنیر مناسب نیست ولی پاستوریزه بودن شیر حرف اول را می زند.
شیر را روی حرارت گذاشته و صبر می کنیم تا جوش آید. برخی فکر می کنند اگر شیر را بجوشانیم تا غلیظ شود کیفیت پنیر بهتر می شود ولی جوشاندن شیر هیچ تاثیری در کیفیت پنیر ندارد.
وقتی شیر جوش آمد شروع به اضافه کردن سرکه یا جوهر لیمو می کنیم تا و اجازه می دهیم که شیر به جوشیدن خود ادامه دهد. در همین زمان است که شیر شروع به سفت شدن می کند. هر وقت که شیر شروع به سفت شدن کرد دیگر نیازی به اضافه کردن سرکه نیست. حال می گذاریم شیر سفت شده ۳ تا ۴ دقیقه بجوشد.
به وسیله توری آب اضافی پنیر را گرفته و پارچه را فشار می دهیم. کمی آب نمک درست کرده و این پارچه را با محتویاتش درون آن قرار می دهیم. پس از اینکه پنیر چند دقیقه در آب نمک ماند آن را از پارچه جداکرده و دوباره در قابلمه قرار می دهیم و روی اجاق می گذاریم. حرارت نباید خیلی زیاد باشد. حدود ۱۰ دقیقه پنیر را می پزیم. هرچه بیشتر پنیر را بپزیم میزان کش آمدن پنیر بیشتر می شود. البته اگر زیاد این کار را انجام دهیم باعث سوختن و از بین رفتن بافت پنیر می شود.
پس از این ۱۰ دقیقه اجازه می دهیم پنیر سرد شود تا خودش را بگیرد. آن را رنده کرده و در فریزر برای استفاده های بعدی قرار می دهیم.
🍲 @bebinobepaz
#كوكو_سبزي #با مغز
#گردو_زرشك #پياز داغ
حدود٤٠٠گرم سبزي كوكو رو با كمي نمك(كوكو سبزي خيلي زود شور ميشه)فلفل،پودر سير،زردچوبه و يك قاشق غذاخوري آرد سفيد شيريني پزي بهش اضافه كردم و خوب با هم مخلوط كردم...
بعد ٤تا تخم مرغ رو داخل يه كاسه شكسشم و خوب مخلوط كردم،بعد به سبزيها اضافه كردم و همرو با هم خيلي خوب مخلوط كردم.
داخل تابه روغن داغ كردم بعد سه چهارم مواد رو ريختم داخل تابه،بعد گردو خرد شده و زرشك و پياز داغ مخلوط كردم ،ريختم روي كوكو،بعد بقيه مواد رو ريختم روش ،خوب همه جارو هم سطح كردم.
حرارت رو كم كردم و درتابه رو به همراه دمكني گذاشتم(اينكار باعث پف كردن و مغز پخت شدن كوكو ميشه) بعد از١٥ دقيقه درش رو برداشتم .
يه ديس گرد روي تابه قرار بديد و خيلي سريع برگردونيد داخل ديس(اين كارو روي سينك ظرفشوي انجام بديد تا يك وقت روغن روي زمين نريزه)
بعد با يك چاقو تيز خيلي با دقت برش بزنيد ،بعد خيلي آروم تو همون حالت سرش بديد داخل تابه ،با حرارت ملايم به مدت١٠دقيقه اجازه بديد طرف ديگه كوكو سرخ بشه.
.
نكته؛مغز كوكو سليقه اي هست ميتونيد حذف و كم يا زياد كنيد مواد ميانيش رو
🍲 @bebinobepaz
دستور ژله رولي
نسبت به ظرفتون چند بسته ژله آلوورا لازم داريم كه هر بسته رو با يك و نيم ليوان آب جوش به صورت بن ماري درست ميكنيم و نصف ليوان بستني رو بعد خنك شدن به هر بسته اضافه ميكنيم داخل قالبمون ميريزيم ميذاريم كامل ببنده بعد درمياريمو به دلخواه برش ميزنيم ژله هاي سفيد رو خارج ميكنيم بعد با ميوه و ژله رولي پر ميكنيم و روش ژله الوورا بدون بستني ميريزيم بعد كه كامل گرفت اون ژله بستني كه از قالب دراورده بوديم رو به صورت بن ماري آب ميكنيم و ميريزيم روي سطح قالب ميذاريم يخچال تا كامل بگيره، بعد از قالب درمياريمو سرو ميكنيم
🍲 @bebinobepaz
طرز پخت سوپ گوجه فرنگی
سوپ گوجه فرنگی، سوپی خوشمزست که تهیه آن در کمترین زمان با ساده ترین مواد اولیه امکانپذیره.
برای پختن این سوپ به مواد اولیه زیر احتیاج دارید:
گوجه فرنگی متوسط 4 عدد
رب گوجه فرنگی بهروز 1 قاشق غذاخوری
کره 1 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط رنده شده 1 عدد
آرد 1 قاشق غذاخوری
آب گوشت 1 پیمانه
ریحان تازه یا خشک 1 قاشق چای خوری
جعفری تازه یا خشک 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
برای تهیه این سوپ کافیه مراحل زیر را دنبال کنید:
مقداری آب را در یک قابلمه متوسط ریخته و اجازه دهید تا آب جوش بیاید. گوجه ها را در آب ریخته و بعد از دو تا سه دقیقه خارج میکنیم. با اینکار پوست گوجهها به خوبی جدا خواهند شد. بعد از اینکه گوجهها خنک شدند با استفاده از همزن آنها را تبدیل به پوره نرم کنید. آب جوش را خالی کنید و کره را در قابلمه ذوب کنید سپس پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شوند. آرد را اضافه کنید و تا دو دقیقه خوب هم بزنید. حالا وقت اضافه کردن رب گوجه فرنگی بهروز است. بعد از افزودن رب گوجه، محتویات قابلمه را باز هم به مدت دو دقیقه هم بزنید. سپس پوره گوجه، آب گوشت و نمک را اضافه کنید و اجازه بدید سوپ بجوش بیاید و بعد از رسیدن به نقطه جوش حرارت را کم کنید تا سوپ خوب جا بیافتد. در آخر ریحون و جعفری و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید.
🍲 @bebinobepaz
ترشی یونانی 😍😍
برای درست کردنش ۲ پیمانه زیتون شور سبز و سیاه رو صاف کردم و گذاشتم آبش خشک بشه ...
سیزیجات دیگه مثل گل کلم ۳ پیمانه و فلفل دلمه رنگی ۱ پیمانه و قارچ ریز ۲ پیمانه که با کمی سرکه و اب جوشوندم و صاف کردم و نصف پیمانه موسیر خورد شده . نصف پیمانه سیر خورد شده و نصف پیمانه فلفل تند خورد شده .۱ پیمانه هویج و ۱ پیمانه بی بی کورن حلقه شده(یا ذرت کنسروی صاف شده ) همه مواد خشک بشن و بعد باهم مخلوط بشن ۱ پیمانه روغن زیتون و ۱ پیمانه سرکه و ۲ قاشق نمک و ۱ قاشق فلفل قرمز کمی زردچوبه و سیاه دونه حدود ۲ قاشق هم شد چاشنی ترشی همه این مخلوط رو تو طرف تمیز درب دار ریختم و تو یخچال برای ۲ هفته زمان دادم 😍
***اگه ظرف ترشیتون تا روی مواد خالی بود حتما سرکه اضافه کنید
🍲 @bebinobepaz