eitaa logo
ببین و بپز( آشپزی)
140.5هزار دنبال‌کننده
31.6هزار عکس
4هزار ویدیو
13 فایل
﷽ کانون تبلیغاتی پر بازده "اعتماد" در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/3574071380Ca1a252b0f9 مشاوره رایگان تبلیغاتی شما کپی از مطالب آشپزی برای(مدیران کانال وگروها) #حرااااام و #ممنوع است📛📛 ❌ #برای_پیداکردن_هردستوری_فقط_اسم_مورد_نظر_راسرچ_بزنید ❌
مشاهده در ایتا
دانلود
5.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چطوری موقع غذا درست کردن کثیف کاری نکنیم 😍👌 🍲 @bebinobepaz
کیک لقمه ای 🍪 🍲 @bebinobepaz
کیک لقمه ای 🍪 تخم مرغ 5 عدد آرد دو پیمانه + 1/4 پیمانه شکر یک پیمانه + 1/4 پیمانه گلاب 1/3 پیمانه روغن 1/2 پیمانه ماست 1/3 پیمانه وانیل 1/4 قاشق چایخوری بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری زعفرون آب کرده به دلخواه کشمش 2/3 پیمانه ( نیم ساعت خیس کنید ) اول از همه فرتون و روشن کنید...تخم مرغا رو بشکنید زرده و سفیده رو جدا کنید...سفیده رو با همزن بزنید تا حسابی پف کنه و وقتی ظرف و برمیگردونیم نریزه بعد میزاریمش کنار...حالا تو یه ظرف دیگه زرده ها و شکر و وانیل و با همزن میزنیم وقتی کرم رنگ و کشدار شد روغن و اضافه میکنیم و یک دقیقه هم میزنیم بعد گلاب و ماست و زعفرون و اضافه میکنیم و یک دقیقه هم میزنیم ...حالا همزن و میزاریم کنار و آرد و بیکینگ پودر و الک میکنیم و تو سه مرحله اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم...خوب حالا میریم سراغ سفیده ها ؛ کشمشم تو آرد میغلتونیم و همراه با سفیده کم کم اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم قالب و چرب میکنیم و آردپاشی میکنیم و مواد کیک و به قالب متتقل میکنیم و در آخر قالب و با یه ضربه کوچیک میزنیم زمین تا مواد کیک همه جا خوب پخش شه بعد قالب و میزاریم تو فر با دمای 180 درجه به مدت چهل و پنج دقیقه ... برای هم یه قابلمه بزرگ و بزارید رو گاز توش یه سه پایه فلزی بزارید بعد قالب و رو سه پایه بزارید دمکنی بزارید و در قابلمه رو ببندید به مدت یک ساعت با شعله کم . قالب سایز 23 سانت مناسبه این مقدار مواده تو ماکروفر سولاردام در حالت کانوکشن با دمای 160 درجه به مدت 30 دقیقه 🍲 @bebinobepaz
سیب زمینی سرخ شده مکزیکی 🍟 🍲 @bebinobepaz
سيب زميني سرخ شده مكزيكي:🍟 مواد لازم:مايونز،ماست خامه اي،سيب زميني،روغن سرخ كردني،پودر چيلي، فلفل قرمز ........... ميزان مواد به دلخواه خودتونه خيليم خوشمزه و آسونه من كه خيلي دوست دارم 😋 سيب زميني هاي بزرگ انتخاب كنيد با آب و مايع شستشوي سبزيجات خوب بشورينش طوري كه پوستش تميز تميز بشه چون با پوست طبخ ميشه و خورده ميشه بعد از اينكه سيب زميني ها رو شستين اونها رو توي يه قابلمه بزارين آب اضافه كنيد و بزاريد نيم پز بشه حتما نيم پز باشه زياد نپزه كه كامل نرم نرم بشه (وقتي گذاشتين توي آب تا نيم پز بشه ميتونين با يه چنگال چك كنيد چنگال رو كه به سيب زميني ميزنيد بايد در حدي پخته باشه كه چنگال تووش فرو بره ولي نزاريد خيلي نرم بشه)بعد كه نيم پز شد از توي اب درش بياريد و توي يه بشقاب چندتا دستمال بزاريد و چند دقيقه سيب زميني رو بزاريد روي دستمال بمونه تا خشك بشه و كمي خنك بشه (حواستون باشه به هيچ وجه براي اينكه سريع سيب زميني رو خنك كنيد زير اب سرد نگيريد چون پوستش كنده ميشه)بعد كه خنك شد با پوست و با دو سه برش عمودي هر سيب زميني رو به شش تكه تقسيم كنيد تكه هاي سيب زميني نبايد نازك باشه زيادي برش نزنيد بعد يا از سرخ كن استفاده كنيد يا يه قابلمه برداريد كه گود باشه چون روغن بايد روي سيب زميني رو بگيره اگه از سرخ كن استفاده كنيد كه كارتون راحته ولي اگه ميخواين از قابلمه استفاده كنيد روغن رو در حدي ميريزين كه حداقل يكي دو بند انگشت كف قابلمه روغن باشه كه سيب زميني كلش داخل روغن بره،اجاق رو روشن كنيد و بزاريد روغن خوب و خوب داغ بشه وقتي كاملا داغ شد سيب زميني رو داخلش بريزيد(اگه دماي روغن پايين باشه سيب زميني خميري ميشه)سيب زميني ها رو كه سرخ كرديد وقتي از توي روغن در مياريد تا داغه سريع روش مقدار زياد پودر چيلي بريزيد كه به سيب زميني ها بچسبه،پودر چيلي رو ميتونيد آماده بخريد يا خودتون تهيه كنيد. (پودر چيلي شامل فلفل قرمز،نمك،پاپريكا،پودر سير،پونه كوهي،شويد،زيره سبز هست ميتونين اين ادويه هارو خودتون مخلوط كنيد اگر نميخوايد پودر چيلي رو آماده بخرين) ...... سس:براي سس اين سيب زميني بايد از ماست خامه اي و سس مايونز استفاده كنيد،نسبت مايونز بايد يك سوم ماست خامه اي باشه(مثلا اگه سه قاشق ماست ميريزيد يك قاشق مايونز اضافه كنيد با اين نسبت به ميزان دلخواه سس تهيه كنيد)ماست و مايونز رو خوب ميزنيد كه يك دست و خامه اي بشه البته من به سسم هم كمي فلفل قرمز اضافه كردم ولي شما اگه دوست نداريد ميتونين اضافه نكنين چون خود پودر چيلي كه سيب زميني بهش آغشته شده تنده😋 🍲 @bebinobepaz
یه مدت نداشتم ، آخه شوهرم بهم بی محلی میکرد منم هیچ شوق و ذوقی واسه رابطه نداشتم 😢 یه روز حوصله نداشتم رفتم پیش جاریم که شوهرش زنگ زد چون کار داشت گوشی رو گذاشت رو آیفون ... شوهرش میگفت عسلم امشب بازی شکلات بریم یا منچ آتیش بیار ؟ جاریم گفت هر کدوم تو خواستی ، بعد شوهرش گفت آخ جووووون بخورمت منو میگی ، دهنم وا مونده بود 😳 آخه شوهرش خیلی و کم رو بود ، این قرتی بازی ها بهش نمی خورد گفتم بیشرف چیکار کردی با این شوهر بخت برگشتت که اینجوری قربون صدقت میره ها ورپریده منو عضو یه کانال کرد که های زناشویی داشت از وقتی اجرا کردم شوهرم همش شیرجه میزنه روم و عین بلبل همش میگه اخ جیگرم ، اخ ویتامینم 😅😋 اینم اون کانال که شوهرمو دیوونه کرده 👇👇👇 http://eitaa.com/joinchat/364773387C54f787e73f
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فیله مرغ سوخاری 🍗 🍲 @bebinobepaz
🍗 مواد لازم فیله مرغ آب پیاز نمک،‌فلفل سیاه،‌پودر گشنیز، زعفرون آردسفید( گندم) پودر سوخاری تخم مرغ یک عدد طرزتهیه فیله های مرغ رو داخل کمی نمک، آب پیاز، ‌زعفرون، فلفل، مزه دار میکنیم ‌و ‌میزاریم دو‌ سه ساعت بمونه تا مزه ها به خورد هم‌برن هرچی بیشتر بهتر سپس اول فیله ها رو در آرد سفید بعد تخم مرغ زده شده و در آخر در ارد سوخاری بغلطونید و سپس در روغن سرخ کنید خیلی روی‌حرارت نزارین تا فیله ها سفت نشن بلال هم نیم ساعتی گذاشتم تا ابپز شه لوبیا سبز رو با کمی نمک داخل قابلمه ریختم کمی اب ریختم و گذاشتم بپزه سیب زمینی رو هم خورد کردم بعد داخل قابلمه ای که آبش میجوشه ریختم و بعد از پنج دقیقه ابکش کردم و داخل روغن سرخ کردم همیشه کمی نمک و فلفل سیاه داخل آب بریزید تا سیب زمینی سرخ شده تون خوش طعم بشه 🍲 @bebinobepaz
شکر پاره فندقی 🌰 🍲 @bebinobepaz
شکر پاره فندقی 🌰 مواد لازم: 1 پاکت کره 250 گرمی نرم شده 2 عدد تخم مرغ (1 عدد زرده تخم مرغ برای روی شکر پاره کنار گذاشته میشود) 1 لیوان ایرمیک (سمولینا) 1 لیوان پودر قند 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) 3.5 لیوان آرد (اندازه لیوان 200 میلی لیتر، هر لیوان حدود 110 گرم) 1 قاشق مرباخوری بکینگ پودر 1 لیوان فندق بو داده و خرد شده برای شربت: 4 لیوان آب 3.5 لیوان شکر 3_4 قطره آب لیمو ابتدا شربت را آماده کنید. شکر، آب و آب لیمو را داخل قابلمه بریزید بعد از اینکه جوشید روی حرارت ملایم 15_16 دقیقه بپزید و سپس کنار بذارید ولرم شود. طرز تهیه: بجز بکینگ پودر و فندق، تمام مواد را به ترتیب داخل ظرفی بریزید و تا زمانیکه خمیر نرم باشد و به دست نچسبد ، ورز بدید. بکینگ پودر الک شده و فندق خرد شده را اضافه کرده دوباره ورز بدید. خمیر را 10_15 دقیقه استراحت بدید. سپس تکه هایی به بزرگی گردو بردارید گرد کرده شکل بدید. روی کاغذ روغنی پهن شده در سینی، با فاصله قرار بدید. زرده تخم مرغی را که جدا کرده بودید را روی شکر پاره ها بمالید. داخل فر 180 درجه از قبل گرم شده به مدت 30_32 دقیقه با کنترل بپزید. وقتی گرمای اولیه شکر پاره ها رفت و ولرم شد شربت ولرم را روی آن بریزید. امیدوارم بپسندید. 🍲 @bebinobepaz
دسر شکلاتی فندوقی 🌰 🍲 @bebinobepaz