eitaa logo
ببین و بپز( آشپزی)
140.4هزار دنبال‌کننده
31.6هزار عکس
4هزار ویدیو
13 فایل
﷽ کانون تبلیغاتی پر بازده "اعتماد" در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/3574071380Ca1a252b0f9 مشاوره رایگان تبلیغاتی شما کپی از مطالب آشپزی برای(مدیران کانال وگروها) #حرااااام و #ممنوع است📛📛 ❌ #برای_پیداکردن_هردستوری_فقط_اسم_مورد_نظر_راسرچ_بزنید ❌
مشاهده در ایتا
دانلود
🍆 بادمجان قلمی 1 کیلوگرم سیر حدود 400 گرم سبزی ترشی(جعفری،نعنا،ترخون وسبزی های معطر)خرد شده 100گرم سبزی خشک معطر محلی کمی فلفل سبز تند چند عدد سرکه قرمز به میزان لازم نمک به میزان لازم سیاه دانه،گلپر،فلفل قرمز و سیاه در صورت تمایل طرز تهیه ابتدا يكم از سر بادمجونهارو ببريد و بعد شكم بادمجون رو از وسط نصف كنيد تا باز شه، و بعد كمي نمك و زرد چوبه بزنيد و چند ساعتي بزاريد بمونه بعد از چهار ساعت 👇👇 2- سیر رو پوست بکنید و خرد کنید.(میتونید سیرها رو بکوبید تا له بشن یا در غذا ساز بریزید) 3- بادمجون های خرد شده رو داخل قدری سرکه ریخته به آن کمی نمک و يكم زرد چوبه اضافه کنید و روی حرارت بجوشونید تا کمی نیم پز بشه. خیلی نیاز به پختن نداره. حدود ده دقیقه تا یک ربع کافیه تا خامی اون گرفته بشه. (حرارت گاز و شعله متوسط باشه) 4- بعد از پخت بادمجون اون رو در آبکش بریزید تا سرکه اضافی خارج بشه. طرز تهیه ترشی بادمجان 4- وقتی بادمجونها خنک شد اونها رو کم کم در شیشه بریزید و بین هر لایه کمی سیر خرد شده و سبزی خشک و سبزی ترشی بریزید و در لایه ی رویی در هر شیشه یک تا دو عدد فلفل قلمی تند خرد کنید. این به ذائقه ی شما در مقابل تحمل تندی برمیگرده که چقدر فلفل بریزید. 5- حالا مخلوط سرکه و نمک (مقدار کمی) رو داخل شیشه ها بریزید و درب شیشه رو خوب ببندید. طرز تهیه ترشی بادمجان 6- شیشه رو به مدت یک هفته در کابینت قرار بدید. همچنین بعد از دو روز ترشی رو چک کنید که سرکه اون کم نشده باشه. در صورت کم بودن مجددا به اونها سرکه اضافه کنید. بعد از یک هفته ترشی رو در یخچال قرار بدید. این ترشی هر چی بیشتر بمونه بهتر و خوشمزه تر میشه. طرز تهیه ترشی بادمجان نکات: 1- اگه دوست دارید میتونید در هر لایه فلفل سبز قلمی بریزید که در این صورت ترشی تندتر میشه. 2- زیاد ریختن سیر باعث تندی بیشتر ترشی میشه پس اگر به تندی حساس هستید میزان سیر و فلفل رو کمتر کنید. 3- سبزی چوچاق یا زولنگ یک نوع سبزی محلی شمالیه که بسیار معطره و در غذاهای شمالی و ترشیجات استفاده میشه. در اینجاهم از چوچاق خشک بعنوان سبزی خشک معطر محلی استفاده شده...اگه شما به این سبزی خشک دسترسی نداشتید از نعنا خشک استفاده کنید از هیچی بهتره ولی خوب جای اون رو نمیگیره. 4- بعضی ها در این ترشی سیاه دانه میریزن اگه دوست دارید میتونید کمی بریزید. 5- کاملا حواستون باشه بادمجونها رو در حین پختن له نکنید. پختن فقط باید در حدی باشه که خامی بادمجون گرفته بشه .. 🍲 @bebinobepaz
سالاد میوه 🍲 @bebinobepaz
سالاد میوه براي تهيه ى سالاد ميوه از هر ميوه اي ك دوست دارين ميتونين استفاده كنيد فقط دقت كنيد ميوه هايي كه انتخاب ميكنيد مزه هاش با هم جور باشه من براي اين سالاد از هلو،سيب،شليل،آلو سياه استفاده كردم ميوه هارو خوب تميز ميكنيد ريز ريز خرد ميكنيد با هم مخلوط ميكنيد،يه كمي (به اندازه ى يك پياله ى كوچك)ژله توت فرنگي درست كنيد بعد كه خوب خودشو گرفت با چنگال ژله رو تكه تكه كنيد و به ميوه ها اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد يادتون باشه هلو رو حتما پوست بكنيد اما سيب و شليل رو با پوست استفاده كنيد آلو سياهي هم كه استفاده ميكنيد سفت باشه و پوستشو بكنيد🙂 ميزان ژله بايد خيلي كم باشه،به نظرم دسر خوبيه براي بعد غذا يا عصرونه به خصوص براي ما ايرانيا كه عاشق ميوه ايم😋 نوش جونتون😋😍 راستي سالاد ميوه خيلي تنوع داره توي پست هاي بعدي مدل هاي ديگرم براتون درست ميكنم😘 🍲 @bebinobepaz
کیک مرغ 🍗 🍲 @bebinobepaz
🍗 مواد لازم براي تهيه كيك مرغ: مقداري سينه مرغ ابپز شده من از يه سينه مرغ استفاده كردم- نصف ليوان گردوي خرد شده- نصف ليوان ماست خامه اي- نصف ليوان سس مايونز- نصف ليوان جعفري و پيازچه خرد شده، پياز چه گيرم نيومد تره ريختم و يكم پياز ريز خرد شده- نصف ليوان خيار شور خرد شده -نمك و فلفل و دوتا هم تخم مرغ ابپز، ابتدا مرغ رو كه پختي لازم نيس ريش ريش كني به جاش رنده كن بافت بهتري به كيك ميده ماست و سس مايونز و جعفري و پيازچه و تخم مرغ ابپز خرد شده و نمك و فلفل و گردو و خلاصه همه رو با هم قاطي كن. تو ظرف مودر نظر يه پلاستيك پهن كن تا بعد راحت بتونيم كيك رو برگردونيم، يه لايه نون تست بزار بغل هاي تيره نون تست رو هم با چاقو يا با قيچي جدا كن چون خشكه، پس شد يه لايه نون يه لايه مواد تا اخر، بعد بزارش يخچال تا دو ساعت، بعد ظرف رو برگردون و پلاستيك رو روش بردار و روش رو ي لايه نازك سس مايونز بزن و تزيين كن، برا دور كيك هم من از دور نون تست برا تزيينش استفاده كردم، اضافي نون تست رو هم بزاريد خشك شه باهاش ارد سوخاري درست كنيد ارد سوخاريش حرف نداره، اين غذا يا بهتره بگم پيش غذا واقعا خوشمزس، كسايي كه سالاد الويه رو دوس دارن مطمعنا عاشقش ميشن، مواد ها هم سليقه اي هستش ميتونيد مقدارش رو كم يا زياد كنيد ،يه گزينه خيلي خوب و خوشمزه و مجلسي براي مهموني ها و تولد 🍲 @bebinobepaz
دسر آب هویج 🍲 @bebinobepaz
آب هويج ٢/٥پيمانه،پودرژلاتين٢ق غ،بستنى وانيلى ٥ق غ شكر١/٣پيمانه،آب سردنصف پيمانه ابتدا پودر ژلاتين رو روى اب سرد ميپاشيم تا پفكى بشه بعد روى بخاركترى به روش بن مارى حل ميكنيم، بستنى (به دماى محيط رسيده)رو با همزن ميزنيم اب هويج رو كم كم اضافه ميكنيم وبه هم زدن ادامه ميديم تا خوب مخلوط بشه،شكر راهم اضافه ميكنيم،ژلاتين روكه از حرارت افتاده اضافه ميكنيم وهم ميزنيم سپس در قالب مورد نظر😉ميريزيم ودر يخچال قرارميديم(اضافه كنم اين قيفا رو داخل ليوان قراردادم بعد تو يخچال گذاشتم نيم ساعت كه گذشت وخودشو كمى گرفت چوب هارو داخلش فرو كردم 🍲 @bebinobepaz
سالاد مدیترانه ای☘ 🍲 @bebinobepaz
سالاد مديترانه اى مواد لازم:كاهو پيچ، كلم پيچ سفيد، پنير سفيد صبحانه يا پنير فتا، ذرت بخارپز(از كنسرو ذرت هم ميتونيد استفاده كنيد) ، گوجه، خيار، ليمو ترش تازه، روغن زيتون، روغن هسته انگور، زيتون سبز يا زيتون سياه، فلفل اين سالاد خيلى آسونه، كاهو و كلم و خيار و گوجه رو خرد ميكنيد به مقدار دلخواه آب ليمو ترش و روغن زيتون و هسته انگور و فلفل اضافه ميكنيد و داخل ظرف مورد نظرتون ميريزيد و روش ذرت بخار پز و پنير صبحانه تكه تكه شده و زيتون ميريزين😋😋 نمك لازم نداره چون شورىِ پنير نمك سالاد رو فراهم ميكنه، نوش جون😘😋😋براى كسايى كه گياه خوار هستن يا رژيم دارن يا كلا مثل من عاشق سالادن خيلى خوبه😍 دوستاى گلم بسته به اينكه براى چند نفر درست ميكنين يا مثلا چى رو بيشتر دوست دارين ميتونين اندازه مواد رو تغيير بدين مثلا اگر كسي پنير زياد دوست نداره ميتونه كمتر بريزه يا اگر كسي گوجه زياد دوست داره ميتونه بيشتر بريزه اندازه ها چون سالاد هست دست خودتونه مهم تركيب اين سبزيجات هست كه طعم خوبى داره 🍲 @bebinobepaz
🌽 مواد لازم: 1 قوطی کنسرو ذرت 2 قاشق غذاخوری کره 2 قاشق چای‌خوری آویشن 1 قاشق چای‌خوری پودر سیر 1 پیمانه قارچ ۲ قاشق سس سفید 2قاشق سس هزار جزیره 2 قاشق پنیر پیتزا نمک و فلفل به مقدار لازم طریقه پخت: اول از همه قارچ رو با ۱ قاشق کره تفت دادم و کنار گذاشتم بعد ۲ قاشق کره توی ظرفم گذاشتمو ذرت رو اضتفه کردم و تفت دادم قارچ رو اضافه کردم. بعد ادویه ها و پنیر رو اضافه کردم هم زدم و ۲ قاشق آبلیمو اضافه کردم در این مرحله حرارت رو خاموش میکنیم. بعد سس ها رو اضافه کردم و مخلوط کردم. 🍲 @bebinobepaz