eitaa logo
ببین و بپز( آشپزی)
139.6هزار دنبال‌کننده
31.8هزار عکس
4.1هزار ویدیو
13 فایل
﷽ کانون تبلیغاتی پر بازده "اعتماد" در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/3574071380Ca1a252b0f9 مشاوره رایگان تبلیغاتی شما کپی از مطالب آشپزی برای(مدیران کانال وگروها) #حرااااام و #ممنوع است📛📛 ❌ #برای_پیداکردن_هردستوری_فقط_اسم_مورد_نظر_راسرچ_بزنید ❌
مشاهده در ایتا
دانلود
دمي گوجه و قارچ امروز يك غذاي ساده و خوشمزه آموزش ميدم كه دوستان #گياهخوار هم ميتونن ازش لذت ببرن. مواد لازم براي سه نفر: برنج دو پيمانه،قارچ ورقه شده دو تا سه ليوان،پياز يدونه كوچك،سير يك حبه ريز خرد شده، زردچوبه،نمك،فلفل،پاپريكا، گوجه فرنگي رنده شده دو عدد(خيلي ريز رنده نكنيد)،ادويه كاري يك ق مرباخوري،رب گوجه فرنگي يك ق غ سر خالي،كره يا روغن دو ق غ طرز تهيه:پياز رو سه دقيقه در روغن يا كره تفت بديد بعد سير رو اضافه كنيد و يك دقيقه ديگه تفت بديد.حالا قارچ رو اضافه و شعله رو نسبتا زياد كنيد و حواستون باشه تا آب قارچ كاملا كشيده بشه بعد نمك،فلفل،زردچوبه، ادويه كاري و رب رو تفت بديد.گوجه رنده شده،برنج و سه تا چهار ليوان آب يا آب مرغ(براي دوستاني كه گياهخوار نيستن) رو اضافه كنيد،شعله رو زياد كنيد تا قل بزنه و بعد شعله رو ملايم كنيد تا آب غذا كشيده بشه بعد با قاشق برنج رو مثل كوه 😉وسط قابلمه جمع كنيد و در قابلمه رو بذاريد تا دم بكشه.حدودا چهل و پنج دقيقه. موقع سرو كمي پيازچه خرد شده روش بريزيد و نوش جان بفرماييد🌹 🍲 @bebinobepaz
سس سالاد با فلفل هالوپينو و عسل اين سس بافت كِرِمي داره و كمي تند و شيرينه.براي #سالاد كاهو و كلم خيلي مناسبه. نكته: اگر #فلفل #هالوپينو در دسترستون نبود از يك فلفل سبز تند استفاده كنيد. طرز تهيه: يك و نيم ليوان ماست خامه اي+يدونه فلفل هالوپينو(دونه هاشو جدا كنيد)+يك ق غ عسل+دو تا سه ق غ گشنيز+دو حبه سير+سه ق آبليموي تازه+كمي نمك : همه رو داخل مخلوط كن سي ثانيه مخلوط كنيد بعد با قاشق هم بزنيد و سي ثانيه ديگه مخلوط كنيد.داخل يخچال بذاريد تا طعم دار بشه و بعد سِرو كنيد. این سس رو به مقدار نیازتون تهیه کنید و تازه سرو کنید. 🍲 @bebinobepaz
پاستا با سس مارینارا و بادمجان سوخاری 🍲 @bebinobepaz
پاستا با سس مارینارا و بادمجان سوخاری یک دستور خیلی خوشمزه و داریم که مطمئنم ازش لذت میبرید،البته اگر به بادمجان علاقه داشته باشید. طرز تهیه سس مارینارا :اول دو حبه سیر و یک پیاز کوچولو رو ریز خرد و کنید و در روغن زیتون تفت بدید تا نرم بشن.چهار تا گوجه فرنگی درشت، که ریز خرد کردید+یک ق مرباخوری رب گوجه فرنگی+یک ق مرباخوری آویشن+یک ق آبلیموی تازه و نمک و فلفل رو بهش اضافه کنید و بیست دقیقه با حرارت ملایم بپزید .در طول پخت چندبار هم بزنید. حالا یک ق ریحان ریز خرد شده بهش اضافه کنید و شعله رو خاموش کنید.غلظت باید مثل عکس باشه و آبدار نباشه.این سس برای هم عالیه. برای سوخاری کردن بادمجان:بادمجانها رو با پوست یا بدون پوست حلقه حلقه کنید.ضخامت حلقه ها زیاد نباشه،حدودا یک سانت خوبه.اگر شک دارید که شاید تلخ باشه کمی نمک روشون بپاشید و بعد از نیم ساعت خوب با دستمال خشکشون کنید.حالا اول در آرد سفید،بعد در تخم مرغ(به تخم مرغ کمی نمک و فلفل و پودر سیر بزنید) و بعد در آرد سوخاری ادویه دار بزنید و با پشت قاشق کنی فشرده کنید تا پودر سوخاری خوب بهش بچسبه(عکس رو ورق بزنید و مراحل رو ببینید).نیم تا یک ساعت در یخچال بذارید و بعد روی شعله متوسط سرخ کنید.نگران نباشید میپزه و خیلی هم خوش طعمه. حالا () رو طبق دستور روی پاکت ،آبکش کنید،در یکی دو قاشق روغن زیتون دو سه دقیقه تفت بدید و بعد مطابق تصویر با سس و بادمجان سرو کنید.این غذا باید همون موقع که میخواید سرو کنید آماده و تازه سرو بشه. روشم میتونید مقداری پنیر پارمزان و ریحان بریزید. 🍲 @bebinobepaz
#شیرینی_پنجره_ای 🍲 @bebinobepaz
موادلازم: نشاسته گل پودر شده ۵۰ گ(یا یک استکان) گلاب ۱ استکان ارد سفید ۱۰۰ گ(۲ استکان) تخم مرغ ۶ عدد رنگ خوراکی از هر رنگ چند قطره روغن جامد یا سرخ کردنی پودر قند طرز تهیه: ابتدا پودر نشاسته و گلاب را با هم مخلوط کرده تا حل شود. درون کاسه تخم مرغ ها را با مفتول می زنیم بعد نشاسته حل شده را اضافه میکنیم.سپس ارد را در حال الک کردن اضافه میکنیم. تا گلوله نشود. ✅بهتر است در این زمان از صافی رد کنیم. مواد را به سه قسمت تقسیم کرده به هر کدام رنگ دلخواه را اضافه میکنیم. ✅رنگ میتواند زرد ، قرمز،سبز باشد. ✅میتوانید تک رنگ یا دو رنگ درست کنید. بعد از مخلوط کردن رنگ هر کدام را جدا جدا در سه لیوان ریخته و همزمان هر سه را با سرعت های مساوی درون یک ظرف میریزیم. ✅ظرف بهتر است گرد ته صاف باشد. ✅برای ریختن سه رنگ باید از یک نفر دیگر کمک بگیریم. ✅مایع در سه نقطه ظرف ریخته میشود. ✅سرعت ریختن مایع ها خیلی مهم است اگر یکی نباشد رنگ ها با هم قاطی میشوند. ✅میتوانید در دو رنگ یا یک رنگ هم تهیه کنید. روغن را در ظرف کوچک باحرارت ملایم گرم میکنیم تا مغز روغن داغ شود.حرارت زیاد باعث سوختن روغن میشود. قالب دلخواه را هم در روغن گذاشته تا داغ شود.بعد از داغ شدن قالب را به اندازه ۲/۳ قالب در مواد زده بعد در روغن گذاشته به حالت چرخشی حرکت میدهیم تا از قالب جدا شود . بعد از سرخ شدن در صافی گذاشته تا روغنش برود. بعد از سرد شدن روی ان پودر قند می پاشیم. 🍁نکته🍁 ✅حواستان باشد وقتی قالب را در مواد میزنید تا بالای قالب مواد نیاید وگرنه از قالب جدا نخواهد شد. ✅در اواخر درست کردن اگر مواد سفت شد کمی شیر یا گلاب اضافه میکنیم تا شل تر بشود. ✅نشاسته گل به نشاسته مرغوب گندم سفید رنگ گفته میشود.که به صورت تکه ای و پودر شده موجود میباشد. ✅در دستور منظور از استکان ،استکانهای دسته دار کوچک است. ✅شیرینی پنجره ای رنگی را زیاد در روغن سرخ نکنید چون رنگ ان تغییر می کند. 🍲 @bebinobepaz
#سوپ_کدوحلوایی یدونه پیاز درشت رو توی ۱ ق غ خ روغن سویا تفت دادم، پیازا که شیشه ای شدن بهش یدونه کدو حلوایی کوچیک رو که قطعه قطعه کرده بودم بعلاوه ۱ عدد هویچ حلقه شده و ۱ عدد سیبزمینی بزرگ که مکعبی خورد کرده بودم رو به پیازا اضافه کرده بهش نمک فلفل سیاه و عصاره مرغ اضافه مردم و سپس تقریبا ۲ الی ۳ لیوان بهش آب جوش (در صورت تمایل میتونین اب مرغ اضافه کنید که عالیتر هم میشه) و میذاریم تقریبا به مدت ۳۰ دقیقه بپزه تا زمانی که تمامی سبزیجاتمون پخت. سپس تقریبا ۲ ق غ خ خامه رو اضافه کرده و (دوستانی که آمریکا و یا کانادا زندگی میکنید من از heavy whipping cream استفاده کردم)با گوشتکوب برقی سوپ رو خوب پوره کرده و دوباره روی شعله قرار میدیم تا کاملا جا بیاد و به غلظت مورد نظر برسه😌 سپس با لیموی تازه میل کنید که بینظیر میشه😍 🍲 @bebinobepaz
پوتيتو سارادا (سالاد سيب زميني ژاپني) . این سالاد در ژاپن خیلی طرفدار داره و بنظر من هم عالیه👌🏼 . مواد لازم:سيب زميني متوسط سه تا چهار عدد،هويج يدونه كوچيك،خيار قلمي يدونه متوسط،پياز نصف يدونه كوچيك،مايونز سه ق غذاخوري،سس خردل يك ق مرباخوري،نمك و فلفل،شكر نصف ق مرباخوري،سركه سفيد نصف ق مرباخوري(در دستور اصلي سركه برنج) طرز تهيه:سيب زميني و هويج رو بخارپز يا آبپز كنيد.يدونه از سيب زمينيها رو مكعبي خرد و بقيه رو له كنيد.هويج رو نازك خرد كنيد. خيار رو نازك حلقه حلقه كنيد(با پوست) و مقداري نمك بهش بزنيد و بذاريد ده دقيقه بمونه تا نرم بشه بعد با دست فشرده كنيد و آب اضافشو كامل بگيريد.خيار رو هم به سيب زميني و هويج اضافه كنيد. در يك كاسه،سس مايونز+ سس خردل+نمك و فلفل و شكر و سركه+پياز خرد شده رو مخلوط كنيد.سس رو به سالاد اضافه و آروم مخلوط كنيد. نيم ساعت در يخچال بذاريد تا مزه دار بشه و بعد سرو كنيد. نكته:ميتونيد به اين سالاد دو ورق ژامبون خرد شده اضافه كنيد. 🍲 @bebinobepaz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#مربا_کدو_تنبل 🍲 @bebinobepaz
ترد وشیشه ای 😍 قبل دستور بگم که من میزان شکر وآب ومیوه رو برابر میریزم بجز مرباهایی که با میوه های ترش مزه درست میشه که دراونصورت میران شکر بیشتره. مثلا معیارتون هر چیزی که بود(کاسه،سطل،پارچ..)با همون میوه وشکر وآب رو به میزان مساوی استفاده کنید. کدوی من سفید بود وگوشت این کدو رو ما استفاده نمیکنیم فقط تخمه ش استفاده میشه.از گوشتش فقط برای مربا استفاده میکنیم. با کدو تنبل نارنجی وزرد هم میتونید درستش کنید هیچ فرقی نمیکنه. کدو رو به برشهای کوچک تقسیم کنید وپوستشو بگیریدوبا کاتر دلخواه یا ساده با چاقو برش بزنید دو لیتر آب را با ۳ق غ آهک بهداشتی(مخصوص مربا که لوازم قنادیها میفروشن)مخلوط کنید و۱۵ مین زمان داده وسپس آب زلالش رو جدا کنید وآهک ته نشین شده کف ظرف رو دور بریزید.کدوها رو داخل آب آهک ریخته و۱۲ساعت بزارید بمونه.بعد چندین مرتبه آبشو عوض کنید یعنی هر بار که آب روش میریزید بزارید ۲۰ دقیقه بمونه وبعد دوباره تکرار کنید. تا کامل آهک از روی کدوها پاک بشه. شکر وآب را داخل قابلمه بریزیدروحرارت بزارید به جوش که اومد وشکر حل شد ۱۵دقیقه بعد کدوهای آبکش شده رو اضافه کنید. درب قابلمه رو نزارید وبا حرارت کم اجازه دهید حدود ۲ساعت شایدم بیشتر بسته به حرارت اجاقتون بجوشه.کدوها مثل تصویر باید شفاف بشن وشیره داخلش نفوذ کنه ودر نهایت شیره قوام مناسب رو داشته باشه.اگر اواسط کار دیدید شیره غلیظ شده وقوام اومده ولی داخل کدوها هنوز سفیده وپختش کامل نشده ۲لیوان آب جوش بریزید. درآخر ۱ق م جوهرلیمو یا اگه نداشتید آبلیمو بزنید واز رو اجاق بردارید.یک روز بمونه تو محیط آشپزخونه بعد داخل شیشه بریزید.اینکار بخاطر اینه که طی این مدت زمان وبعد سرد شدن مربا ببینید قوام شیره مناسبه؟،اگر خیلی روان وآبکی بود باید دوباره بجوشونید وگرنه کپک میزنه.واگر خیلی کشدار وغلیظ بود کمی آبجوش اضافه کنید. خیلی هم غلیظ برندارید که داخل یخچال مثل سنگ میشه . تو کلیپ مشخصه قوامش 👈قالب من گل مینا بود 👈میتونید برای خوش عطر شدنش چوب دارچین یا چند دانه هل اضافه کنید پ.ن درست کردنش زمانبره ولی میارزه واقعا خوشمزه ست این مربا👌 🍲 @bebinobepaz
باقلواي شكلاتي 🍲 @bebinobepaz