eitaa logo
ببین و بپز( آشپزی)
139.6هزار دنبال‌کننده
31.8هزار عکس
4.1هزار ویدیو
13 فایل
﷽ کانون تبلیغاتی پر بازده "اعتماد" در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/3574071380Ca1a252b0f9 مشاوره رایگان تبلیغاتی شما کپی از مطالب آشپزی برای(مدیران کانال وگروها) #حرااااام و #ممنوع است📛📛 ❌ #برای_پیداکردن_هردستوری_فقط_اسم_مورد_نظر_راسرچ_بزنید ❌
مشاهده در ایتا
دانلود
باقلواي شكلاتي 🍲 @bebinobepaz
ببین و بپز( آشپزی)
باقلواي شكلاتي 🍲 @bebinobepaz
باقلواي شكلاتي برای درست کردن این باقلوای خوشمزه ما نیاز داریم به: خمیر فیلو یه پاکت شربت شکر (150 گرم پودر شکر، یک چهارم پیمانه به اضافه دو قاشق غذاخوری آب، یه قاشق چای خوری آب لیمو) کره آب شده 100 گرم شکلات به مقدار لازم پودر پسته و نمک دریا برای تزیین قبل از اینکه سراغ طرز تهیش بریم این نکته رو باید بگم که چون از شکلات استفاده می کنید حتما شربت شکرتون زیاد شیرین نباشه. چون اگر تو شربتون زیاد شکر بریزید باعث میشه وقتی شکلات رو هم استفاده می کنید، خیلی باقلواتون شیرین بشه. طرز تهیه باقلوای دستنبدی شکلاتی اول از هر کاری با استفاده از یک میله یا چوب بلند یا حتی خودکار،شروع به رول کردن خمیر فیلو بکنید. اما حواستون باشه که نباید این رول رو محکم انجام بدید چون موقع جمع کردن و iیرون آوردن خمیر فیلوتون، ممکن هستش که خمیر فیلو پاره بشه. دو سانتی متر آخر خمیر فیلو رو اصلا رول نکنید چرا که قراره بعدا پایه دستبندتون بشه.  کمک دو دستتون خمیر فیلو را به طرف داخل جمع کنید که شبیه یک آکاردئون بشه. به آرامی چوب رو از داخل خمیر فیلو بیرون بکشید و خمیرتون رو به شکل دایره دربیارید و پایین انتهای خمیر رو به آرامی به همدیگه فشار بدید تا بهم بچسبه. توی سینی فر خمیرهارو طوری بپیچید که بهم چسبیده باشه تا موقع پخت این فرصت رو پیدا نکنن که از هم باز بشن. با برس، کره آب شده رو روی خمیر فیلو بکشید. و داخل فر با درجه 160 سانتی گراد به مدت 25 الی 30 دقیقه بذارید. بعد از اینکه خمیرتون طلایی شد از فر دربیارید و روش رو با استفاده از برس شربت شکر بمالید. بلافاصله داخلش قطعاتی از شکلات بذارید که گرمای خود شیرینی شکلات رو آب کنه. با استفاده از خلال دندون شکلات رو به همه جای وسط شیرینی پخش کنید. در پایان کار هم یه مقدار خلال پسته و نمک دریا روی شکلات بریزید. این کارو که انجام بدید اونقدر ظاهرش براتون دلنشین خواهد بود که حتی دلتون نمیاد که بخوریدش. 🍲 @bebinobepaz
#پیتزا_نان_تست کوچیک سیب زمینی #قارچ_تنوری با ترکیب پنیر گودا و ریحان 🍲 @bebinobepaz
برای ته سینی یکم روغن زیتون بزنید و چند ورق نان تست گذاشتم روی نون ترکیب اویشن، سیر زنده شده ، سس گوجه ریختم . هر ترکیبی دوست دارید روی نونو بریزید ( مرغ، گوشت، قارچ، فلفل دلمه، پنیر پیتزا) داخل فر با حرارت ۱۸۰ درجه تا وقتی نون تست یکم برشته شده باشه. اون بشقاب کوچیک سیب زمینی و با ترکیب پنیر گودا و ریحان. . سیب زمینی رو خلال درشت کردم دو الی سه دقیقه اب پز کردم سپس داخل فر قرار دادم. . برای قارچ سوخاری من این دفعه با سرخ کن سرخ کردم و خیلی تردتر شد برای دقیقا مثل قارچ فقط از قبل مرغ رو مزه دار کنید من این دفعه از تکه های لقمه ای مرغ استفاده کردم ‌ قارچ به اندازه گردو ۲۰ عدد ارد پنج لیوان فلفل قرمز یک ق مربا خوری پودر پاپریکا یک ق غذاخوری پودر زنجبیل یک ق چایخوری پودر سیر نصف قاشق غذاخوری پودر اویشن یک قاشق چایخوری نمک به میزان لازم بکینگ پودر یک قاشق چایخوری ) ادویه ها رو بنا به ذائقه خودتون میتونید حذف یا کمش کنید) همه مواد شامل ارد و ادویه ها رو با هم مخلوط کنید سپس پوست قارچا رو بگیرید . روغن رو تابه بزارید داغ بشه اگه خوب داغ نشه لایه خمیری از قارچ جدا میشه. حالا قارچا رو تو مخلوط ارد بریزید ( اصلا با دست ب اب دست نزنید با انبر یا یه صافی کار کنید چون دستتون اگه خیس باشه و تو ارد بزنید ارد خیس میشه و گلوله میشه ) بعد از اینکه ک قارچ رو اغشته ب ارد کردین قارچ رو تو یه کاسه اب کاملا سرد ک تکه های یخ هم تو اب باشه ده ثانیه باشه و باز ب مخلوط اردتون برگردونید... سه بار این کارو تکرار کنید ... برای بار اخر قارچ رو تو دست با ارد بصورت دورانی ورز بدین تا پولکی بشه ( نیاز ب ورز دادن زیاد نداره خیلی کم ) و سریع تو روغن داغ بذارید به مدت پنج دقیقه روی حرارت متوسط سرخ بشه ..... . نکته (مهم) 1. سرخ شدن قارچ رو روی حرارت گاز 250 الی 300 به مدت ۵ دقیقه بیشتر از این سرخ بشه خشک میشه یا اگه حرارتتون کم باشه خیلی خشک میشه. 2. قارچ رو بعد از سرخ شدن روی دستمال بذارید تا خوب روغنش کشیده بشه. 3. دستتون هیچ تماسی نباید ب اب داشته باشه وگرنه روی قارچ سفت میشه .... 🍲 @bebinobepaz
قرابیه با سس میوه🍒🍓🍇🍎🍐🍉 2لیوان آرد ( لیوان فرانسوی یا پیمانه شیرینی پزی) 1لیوان آرد برنج 3عدد زرده تخم مرغ 1لیوان پودر شکر 200 گرم کره 1پاکت وانیل 5 گرمی یا مقدار کمی وانیل شکری 👈برای روی قرابیه سس میوه یا مارمالاد میوه دلخواه 👈طرز تهیه ابندا در یک ظرف بزرگ آرد برنج و آرد و کره را بریزید و  با هم ترکیب کنید.3 عدد زرده تخم مرغ و پودر شکر و وانیل را هم اضافه کرده و به با  مخلوط آرد ترکیب کرده و ورز دهید و به خورد هم بدهید تا خمیر نرمی بدست بیاید .از خمیر آماده شده تکه هایی به بزرگی گردو بگیرید و در دست گرد کنید و روی آنها با قالب حفره های کوچکی ایجاد کنید و روی کاغذ روغنی که داخل سینی فر انداخته اید بچینید درفر از قبل گرم شده با دمای 160 درجه تا زمانی که رنگ آنها کمی تغییر کند بپزید (قرابیه ها بعد از  پخت کمی نرم هستند پس آنها را زیاد نپزید چون خشک میشوند زمان تقریبی 15 تا 20 دقیقه است) وقتی قرابیه ها سرد شدند حفره های خالی را با سس میوه یا مارمالاد پر کنید و تزیین کنید نوش جان 💟 🍲 @bebinobepaz
فیله مرغ کنجدی طرز تهیه:نیم کیلو فیله مرغ رو در پیاز و نمک و سیر در یخچال بذارید تا مزه دار بشه،یک ساعت کافیه.بعد از مواد خارج کنید و با دستمال رطوبت اضافشو بگیرید. در یک ظرف گود،یک سوم لیوان آرد(آرد قنادی یا نانوایی فرقی نداره)+یک سوم لیوان آرد سوخاری(سوخاری دانه درشت که مثل خرده نانه بهتره)+چهار ق غ کنجد خام+نصف ق مرباخوری فلفل سیاه+یک ق چ نمک رو مخلوط کنید. در یک ظرف دیگه هم یک عدد تخم مرغ+یک ق مرباخوری آب رو با چنگال بزنید تا کمی کف کنه. حالا فیله ها رو اول در تخم مرغ و بعد در مخلوط کنجدی بزنید.وقتی در مخلوط کنجدی میزنید ،با دست کمی فشرده کنید تا خوب بهش بچسبه.فیله های آماده رو نیم ساعت در یخچال بذارید و بعد در روغن داغ سرخ کنید. #فیله_کنجدی رو داغ و با #سس دلخواه سرو کنید.بصورت #ساندویچ هم بینظیره👌 نکته:همونطور که قبلا هم گفتم،این لایه کنجدی برای فیله #ماهی هم عالی میشه،شک نکنید😉 🍲 @bebinobepaz
میکس نعنا شکلات شیر بادام هندی ۱ فنجان بیبی اسفناج ۱ فنجان برگ نعنا تازه ۱/۲ فنجان موز ۱ عدد چیپس شکلات ۲ قاشق غذاخوری کافی است تمام مواد را در بلندر بریزید و خوب ترکیب نمائید و لذت ببرید. طرز تهیه شیر بادام هندی در پست قبل آموزش داده شده است. 🍲 @bebinobepaz
#نان_کدو_حلوایی 🍲 @bebinobepaz
مواد میانی رو‌ هر چیزی می تونید بزنید .شکلات ،پنیر ،کشمش یا هر چیز دیگه ای که دوست دارید بافت این نون عالیه حتما امتحان کنید. مواد لازم: آرد سفید ۲۰۰ گرم ،روغن مایع ۲ق غ ،شکر ۲۰ گرم ،زرده تخم مرغ ۱عدد،نصف ق چ نمک،۵ گرم پودر خمیر مایه فوری،آب ولرم نصف لیوان مواد میانی: ۱/۳لیوان پوره کدو حلوایی+ یک ق غ گردو ریز خرد شده+یک ق غ شکر+یک ق چ پودر دارچین:همه رو با هم مخلوط کنید و‌بپزید و‌میکس کنید طرز تهیه: خمیر مایه و شکر با آب ولرم ترکیب کنید روش رو بپوشونید و ده دقیقه اجازه بدید تا عملا بیاید. در یک کاسه زرده ، روغن خمیر مایه عمل اومده رو مخلوط کنید بعد کم کم ترکیب آرد و نمک رو اضافه کنید تا خمیر لطیفی بدست بیاد که به دست نچسبهدر ریختن آرد احتیاط کنید.یک کاسه دیگه رو کمی چرب کنید و خمیر رو داخلش بذارید،روی خمیر را بپوشانید و در دمای آشپزخانه دو استراحت بدید تا حجمش دو برابر بشه. پف خمیر را بگیرید از خمیر به اندازه نارنگی متوسط بردارید،کمی باز کنید،از مواد میانی وسطش بذارید و خمیر رو گرد جمع کنید.حالا اگه میخواید شبیه کدو حلوایی باشه، برای شیارهای نان یک نخ ضخیم دور نونها بپیچید،میتونید اینکارو کلا انجام ندید و ساده باشه.وقتی همه نونها آماده شد و داخل سینی فر گذاشتید،روشون پارچه تمیز بندازید و دوباره بیست دقیقه استراحت بدید.فر رو یک ربع زودتر روشن کنید تا گرم بشود با درجه ی ۲۲۰ .روی نونها زرده تخم مرغ و زعفرون‌ بمالید و حدود یک ربع بپزیدتا روی ها قرمز شود .بهتره یک کاسه آب داخل فر بذارید تا محیط فر مرطوب باشه،روی کیفیت نون تاثیر دارد.بعد از پخت،نخها را جدا کنید. 🍲 @bebinobepaz
#پاناكوتا هندوانه اب هندوانه 3ليوان خامه صبحانه 200گرم شكر به ميزان لازم پودر ژلاتين3ق غ سر پر طرز تهيه: ابتدا پوست هندونه را گرفته وبعد تخمك هاي هندوانه را جدا كرده هندوانه را توي غذا ساز يا مخلوط كن ريخته وچند پالس بزنيدتا خوب ميكس بشه،سعي كنيد خوب له بشه وتكه اَي توش باقي نمونه ويكدست باشه شكر را بستگي به ذاىقه خودتان اضافه كنيد ودوباره دستگاه رو روشن كنيد تا شكر خوب حل بشه،(البته هرچقدرم هندوانه تون شيرين باشه بازم نياز هست كمي شكر اضافه بشه ،چون خامه كه اضافه ميشه شيريني هندوانه رو خيلي كم مي كنه)خامه را هم اضافه نماييد(البته خامه رو يكساعت بيرون يخچال قرار بديدتا هم دماي محيط باشه)غذا ساز را روشن كرده و خوب مواد را با هم مخلوط نماييد پودر ژلاتين را در 3/4 ليوان اب حل كرده و بعد بن ماري كنيد به مايع بالا اضافه نماييد من هميشه بعد از مخلوط شدن مواد با يكديگر قبل از ريختن در قالب از صافي رد مي كنم مايع پاناكوتا رو توي قالب ريخته وبه مدت ٨-١٠ساعت توي يخچال قرار بديد بعد هم توي ظرف سرو برگردونيد تزيين روي دسر هم با تمشك هست 🍲 @bebinobepaz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شامی کباب یا کتلت گوشت 🍲 @bebinobepaz