eitaa logo
ببین و بپز( آشپزی)
139.3هزار دنبال‌کننده
31.9هزار عکس
4.2هزار ویدیو
13 فایل
﷽ کانون تبلیغاتی پر بازده "اعتماد" در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/3574071380Ca1a252b0f9 مشاوره رایگان تبلیغاتی شما کپی از مطالب آشپزی برای(مدیران کانال وگروها) #حرااااام و #ممنوع است📛📛 ❌ #برای_پیداکردن_هردستوری_فقط_اسم_مورد_نظر_راسرچ_بزنید ❌
مشاهده در ایتا
دانلود
کوکی شکلاتی کره به دمای محیط رسیده= ۲۵۰ گرم پودر قند= ۱۲۰ گرم سفیده تخم مرغ (به دمای محیط رسیده)= ۶۵ گرم آرد=۳۰۰ گرم پودر کاکائو= ۴۵ گرم نمک= یک پنس آرد و کاکائو و نمک رو مخلوط و الک کنید کره به دمای محیط رسیده رو با همزن بزنید تا نرم بشه و بعد پودر قند الک شده رو اضافه کنید و با همزن بزنید تا کرم رنگ بشه و بعد در حالی که همزن روشنه و در حال هم زدن هستید سفیده تخم مرغ رو اضافه کنید و در آخر مخلوط آرد و کاکائو تا جایی بزنید که خمیر نرمی بدست بیاد خمیر رو داخل قیف با ماسوره دلخواه بریزید و شکوفه یا رُزت بزنید من نصف خمیر رو با ماسوره 1M رُزت زدم و بقیش رو قالب زدم برای ماسوره زدن نیاز دارین که قیف پارچه ای مناسب داشته باشین چون خمیر خیلی نرم نیست و قیف های پلاستیکی پاره میشن ( من بعد از ماسوره زدن نصف خمیر دستم خسته شد و تصمیم گرفتم بقیش رو قالب بزنم که تو عکس دوم میتونید ببینید) بعد از ماسوره یا قالب زدن سینی رو به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار بدین و بعد داخل فر صد و هفتاد درجه به مدت ده الی پانزده دقیقه بپزین بعد از خنک شدن شیرینی ها، داخل ظرف در بسته نگه داری کنین من که از دو مدل برای شیرینی استفاده کردم باید بگم مدل دوم رو بیشتر پسندیدم چون هم قالب زدن راحتتر بود هم اینکه این کوکی ها کم شیرینن و از اونجایی که من شیرین پسندم روی شیرینی رو با کارامل تزیین کردم ( از شکلات شیری یا سفید هم میتونین استفاده کنین) که به نظرم طعم شیرینیش رو متعادل کرد😉 🍲 @bebinobepaz
#آش_جو 🍲 @bebinobepaz
جو پوست کنده(از شب قبل خیس میکنیم) ۱ پیمانه نخود ولوبیا یک پیمانه عدس نصف پیمانه قلمه گوساله برنج(برای دوساعت میخیسانیم) یک پیمانه سبزی آش یک کیلو کشک یک شیشه نعناع داغ پیاز داغ ادویه . قلمه هارو برای ۳ ساعت میزاریم تا خوب بپزن. نخود و لوبیا رو که از شب قبل خیس کردیم رو جداگانه میپزیم و عدس هم جدا میپزیم. بعد از پخت قلمه ها جو رو که از شب قبل خیس کردیم بهشون اضافه میکنیم و بعد حبوبات پخته شده رو اضافه میکنیم و بعد از اون برنج رو به همراه سبزی آش به موادمون اضافه میکنیم و زیر شعله رو ملایم میکنیم تابرنج و جو خوب بپزه و آشمون لعاب بندازه و در آخر پیاز داغ به همراه نعناع داغ و کشک که جداگانه جوش اومده و مقداری ادویه به آش اضافه میکنیم و مقداری هم برای تزیین برمیداریم. . ✅در کل چون حبوبات جداگونه پخته شده زمان پخت به اندازه ای باشه که برنج و جو خوب بپزن و در آخر اگه دوست داشتید قلمه رو از آش دربیارید و سرو کنید و نوش جان. ☺️😋 🍲 @bebinobepaz
#خورشت_قلقلی_با_رب_انار این خورشتو توصیه میکنم اگه غذای ملس دوست دارین حتما امتحان کنید چون طعمش خیلی خوب بود👌🏾 طرز تهیه: یدونه سینه مرغ رو با پیاز چرخ کردم و بهش نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، زردچوبه، پودر سیر و آرد سوخاری زدم و خوب ورز دادم و نیم ساعت استراحت دادم سپس به صورت قلقلی هایی به اندازه ای که میبینید درست کردم و توی مقدار کمی روغن کمی تفت دادم. توی یه قابلمه متوسط یدونه پیاز نگینی رو با یه قاشق غذاخوری روغن تفت دادم سپس ۱ ق غ خ رب گوجه زده بعلاوه ادویه که شامل زردچوبه نمک وفلفل سیاه بود اضافه کرده و خوب تفت که خورد ۲ عدد هویچ رو که حلقه ای برش زده بودم رو به همراه ۱ لیوان آب اضافه کردم. به جوش که اومد بهش قلقلی هارو اضافه کرده بعد از تقریبا ۳۰ دقیقه ۲ ق غ خ رب انار زده و تا رمانی که به روغن افتاد اجازه دادم تا بپزه. در کنارش هم پلو به همراه دانه های انار سرو شد❤️ 🍲 @bebinobepaz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کاپ کیک ♥️♥️♥️ مواد لازم: تخم مرغ ۴عدد آرد ۲ پیمانه هل و وانیل۱/۴ق چ شیر ۳/۴ روغن ۱/۲پیمانه گلاب ۱/۲استکان(بستگی به عطر گلابتون داره گلاب من خیلی معطره و دو آتیشه ست کمتر ریختم ) BP ۱ق چ طرز تهیه: ابتدا تخم مرغ را با وانیل اینقدر برنید تا حجمش دو برابر و کرم رنگ و کشدار شود. بعد شکر راضافه کنید و یک دقیقه ی دیگر بزنید .روغن و شیر و هل و گلاب را هم اصافه کنید و یک دقیقه ی دیگر هم بزنید ،آرد را با BP الک کنید و اول با لیسک بصورت دورانی فولد کنید اگه احساس کردید که گلوله داره ۲۰-۳۰ ثانیه با هم زن هم بزنید . می تونید این کیک را هم در قالب بزرگ‌ و هم در کپسول های کاپ کیک بریزید . 👈🏻زمان پخت با کاپ :۳۰-۳۰ دما ۱۷۰ 👈🏻با قالب بزرگ ۴۰-۴۵ دما۱۸۰ که بستگی به فرتون داره این دستور عالیه .دستورش سیو کنید تا داشته باشیدش. 🍲 @bebinobepaz
‌ مواد لازم: آرد:600گرم پودر قند یا همون نثار :500گرم کره :350گرم (البته من نصف كره زدم نصف روغن مايع) وانیل :1/4ق م هل:1ق م دارچین:1ق س زنجبیل:2ق م کاکائو:2ق س زعفران دمکرده:2ق س آب:1ق س ‌ ‌ طرز تهیه: آرد رو میریزیم توی تابه میذاریم روی گاز تا بوی خامی آرد گرفته بشه اما تغییر رنگ نده.از روی حرارت برمیداریم میذاریم کنار سردشه.پودر شکر و کره و روغن مايع رو با آرد مخلوط میکنیم (يه توضيحي بدم در مورد ريختن روغن مايع اينكه همه روغن مايع رو به مواد اوليه نزنين نصفش رو در مرحله اي كه كره به حلوا اضافه ميشه بزنيد نصفش رو هم نگ داريد بعده اينكه به مقداري از حلوا زعفرون و پودر كاكائو اضافه كرديد بزنيد چون اونا بعده اضافه كردن زعفرون و پودر كاكائو خشكتر ميشن بخصوص اوني كه پودر كاكائو زدين براي همين مجبوريد روغن بهش اضافه كنيد تا نرم شه بتونيد حلوارو درست كنيد) به همراه وانیل و هل و زنجبیل و از چرخ گوشت رد میکنیم مواد رو به 3قسمت تقسیم به یه قسمت کاکائو و دارچین و یه قسمت زعفرون میزنیم یه قسمت هم سفید میمونه به قسمت سفيد رنگ دوباره به اندازه دلخواه هل اضافه كرده و كنار ميگذاريم بعد به اوني كه ﺯﻋﻔﺮﺍﻥ و پودر كاكائو اضافه شده دوباره از چرخ رد میکنیم تا خوب نرم شود اگه حلوا خشک بود یه مقدار از روغن مايع باقيمانده اضافه ميكنيم ميتونين با گلاب هم حلوا رو نرم كنيد ‌ ‌ ♥☆ حلوا شطرنجی☆♥ حلوا سفید رو به ضخامت 3میل بین دو تا کاغذ روغنی باز میکنیم.دو حلوای زرد و قهوه ای روجداگانه به ضخامت1سانت باز و به شکل نوارهای بلند 1سانتی برش میزنیم.وسط حلوای سفید رو با آب یا گلاب مرطوب و بعد یه نوار زعفرونی کنارش قهوه ای و دوباره حلوا زعفرونی وسط حلوای سفید میذاریم.ردیف دوم عکس ردیف اول یعنی قهوه ای زرد قهوه ای.ردیف سوم عکس ردیف دوم.اطراف خمیرو با آب مرطوب میکنیم وحلوای سفید رو دورش میپیچیم و اطرافش رو مرتب میکنیم.بعد از يك ساعت برش 1سانتی میزنیم(دوستان من زمینه رو زعفرانی برداشتم) 🍲 @bebinobepaz
#کیک_اسفناج 🍲 @bebinobepaz
تخم مرغ 3 عدد آرد 2 لیوان شکر 1 لیوان شیر 0.5 لیوان اسفناج (پوره شده) یک دوم پیمانه پکینگ پودر 2 قاشق چایخوری روغن 0.5 لیوان هل‌ یک قاشق چایخوری طرز تهیه پوره اسفناج: در قابلمه ای آب را بجوشانید. برگ های اسفناج را داخل آب جوش ریخته و اجازه دهید به مدت 5 دقیقه بجوشد. اسفناج را در صافی بریزید تا آب اضافی گرفته شود. در ظرف دیگری آب سرد به همراه چند تکه یخ قرار دهید و بلافاصله اسفناج را در آب سرد قرار دهید. بعد درون آب کش بزارید و کمی فشار دهید تا آب اضافه رو بگیرید (من یه ساعتی میزارم توی آبکش تا خوب آبش جدا بشه) بعد از این که اسفناج کاملا سرد شد، آن را به دستگاه غذاساز بزنید تا یکدست شود تا کاملا پوره شود. اسفناج آماده است تا با مواد دیگر مخلوط شود. روش فوق که به آن "بلاچینگ" می گویند به حفظ رنگ طبیعی سبزیجات در طول پخت کمک می کند طرز تهیه کیک اسفناج: شکر، تخم مرغ و وانیل و هل را با یکدیگر مخلوط کرده هم می زنیم تا حالت کشدار پیدا کند. سپس روغن را اضافه کنید. هم بزنید تا مخلوط شود. اسفناج و سپس شیر را اضافه کنید. هم بزنید تا یکدست شود. آرد و پکینگ پودر را با یکدیگر مخلوط کرده و به مایع بالا اضافه کنید. فر را از قبل گرم کنید. کف سینی یا قالب را چرب کنید و کاغذ روغنی بگذارید و مجددا روی کاغذ را چرب کنید. سپس مایع کیک را روی کاغذ بریزید. در دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 40 تا 50 دقیقه کیک را در فر قرار دهید. زمان دقیق پخت کیک را با این روش تشخیص دهید: هر گاه چنگالی را در کیک فرو بردید و مایع به چنگال نچسبید کیک آماده است. میتونید وسط کیک رو خامه یا کرم بزنید. 🍲 @bebinobepaz
#مربا_خیار 🍲 @bebinobepaz
ببین و بپز( آشپزی)
#مربا_خیار 🍲 @bebinobepaz
خیار قلمی ۱کیلو شکر ۱کیلو آب ۴لیوان آهک بهداشتی ۳ق غ جوهر لیمو ۱ق چ گلاب نصف استکان دانه هل دلخواه خیارها را بشوید وخشک کنید.با پوست کن نازک برش دهیدوبشکل گل رز بپیچیدوباخلال دندون فیکس کنید. آهک را داخل دولیتر آب بریزیدوبیست دقیقه بزارید کنار تا ته نشین شود.سپس آب زلال را جدا کنید وآهک ته نشین شده را دور بریزید. رزها راداخل آب آهک بریزید وبزارید ۱۲ ساعت بمونه.سپس از آب آهک خارج کرده وچندین بار آبشو عوض کنید.هربار که آبشو عوض میکنید بزارید بیست دقیقه داخل آب بمونه بعد عوض کنید تا آهک کاملا از روی خیارها پاک بشه. شکر وآب را مخلوط وروی حرارت بزارید تا جوش بیادوشکر حل بشه.یک ربع که جوشید رزها را اضافه کنیدوباحرارت ملایم بزارید بپزه وشفاف بشن. حدود یک ساعت طول میکشه. شیره باید کامل به داخل خیارها نفوذ کنه ورنگشون شفاف بشه اگه مرحله پخت کامل صورت نگیره مربا کپک میزنه. قوام شیره هم تو تصویر مشخصه خیلی غلیظ نباشه باید اینو درنظر بگیرید که بعد اینکه رفت تو یخچال غلیظتر میشه . نشانه قوام اومدن وآماده شدن مربا اینه که شیره بصورت حبابهای ریز روی سطح مربا میجوشه وحالت براق داره. اواسط پخت گلاب را افزوده وده دقیقه آخر جوهر لیمو بزنید ،چند جوش که زد ازروی حرارت بردارید. مربا را بهتره ۲۴ساعت داخل همون ظرف تو دمای محیط بزارید بعد خلالها را جدا کنید وداخل شیشه بریزید ودریخچا ل نگهداری کنید. نکته؛ بهتره از خیار درختی استفاده کنید واینکه خیارها قلمی باشه . با خیار بوته هم میشه فقط قسمتهایی که تخم زیاد داره استفاده نکنید چون نمیشه قشنگ بشکل رز دربیارید وپاره میشه. بدون آب آهک نمیشه درست کرد. آهک بهداشتی را از لوازم قنادیها تهیه کنید. اگه شیره مرباتون خیلی قوام اومد کمی آب جوش اضافه کنید. 🍲 @bebinobepaz