#شیرینی_ناپلئونی
مواد لازم :
1_خمیر هزار لا آماده یکبسته
۲-خامه قنادی زده شده۲پیمانه
۳-پودرقندمقداری
۴-پودرپسته دلخواه
طرزتهیه:
از لوازم قنادیها یا بعضی سوپر مارکتها یک بسته خمیر هزارلا یا فیلو رو تهیه کنید.سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید و خمیرتون رو باز کنید خیلی کم با وردنه روش بکشید و قالب مستطیل یا مربع یاگرد هر اندازه که میخواید یا با چاقو برش بزنید و در سینی با فاصله بچینید و کنارها و بعضی از اضافات خمیر رو هم داخل سینی بریزیدوروش اسپری آب بزنید ودر فر از قبل گرم 180 مدت 10 تا 12 دقیقه بپزید بعد از پخت و خنک شدن خامه قنادی رو بزنیدکنار بزارید وهر یک عدد از شیرینی رو که خودش لایه لایه شده با چاقو لایه ها رو به آرامی باز کنید تا نشکنه کنار بزارید هر شیرینی حدود3 تا 4ورق میشه و خامه رو داخل قیف یکبار مصرف ریخته لایه اول پایینی رو روش کمی خامه ریخته با پالت یا چاقو صاف میکنیم ومقداری از اضافه شیرینی که در سینی پختیم با دست پودر میکنیم و کمی روش ریخته و پودر قند هم روش الک کرده و لایه دوم و سوم هم به همین ترتیب تا لایه آخر مقداری پودر پسته میریزیم و همه رو آماده داخل یخچال میزاریم 5.6 ساعت البته یک شب بمونه بیات تر شه خیلی مزش عالی تر میشه.این رسپی برای شما عزیزان راحتر و سریع آسان است .امیدوارم درست کنید و نوش جان کنید.
🍲 @bebinobepaz
#کته _شوید _با ماهی
یه غذای باحال از مردمان خونگرم و دوست داشتنی استان هرمزگان(بندرعباس،میناب،قشم ....)و بطور خاص مردمان باصفای شهرستان بستک ❤️
مردم استان هرمزگان این پلورو با ماهی سرخ شده درست می کنن اما می شه ترکیب این خورش رو با تن ماهی و تقریبأ با همون کیفیت درست کرد و کلی لذت برد ❤️
مواد لازم
برنج: ۳پیمانه
شوید خشک یک پیمانه
کره و نمک و فلفل و زرد چوبه
مواد برای خورش بندری:
تن ماهی: ۲ عدد
سیر: ۴ عدد له شده
پیاز: ۱عدد خرد شده
زعفران دم کرده: ۲ قاشق غذاخوری
رب گوجهفرنگی یا پوره ی گوجه : ۲ قاشق غذاخوری
عصاره ی تمبر هندی یک لیوان
نمک، فلفل قرمزو ادویه کاری: به میزان دلخواه
کره: ۵۰ گرم
برنج رو خیس کنید با نمک و فلفل و پودر سیر و زردچوبه و کره و شوید کته کنیید👍🏼
پیاز رو ریز خرد کنید همراه کره و رب گوجه و سیر و ادویه ی کاری وفلفل قرمز تفت بدین .
تمبر هندی رو با آب گرم حل کنید از صافی رد کنیبن ،عصاره ی تمبر رو به مواد اضافه کنیبن و تن ماهی رو به سس اضافه کنیبن و زعفران رو هم اد کنیبن و اجازه بدین به غلطت برسه 👍🏼
همراه با کته شوید نووووش جان کنیبن و خدا رو شاکر باشین👍🏼
پ ن :این خورش باید حسابی تند باشه🌶
پ ن : این #کته _خورش _ماهی با انواع ترشی و شور های محلی بسیار باحال و خوشمزه می شه👍🏼
پ ن :این پلو باید کاملا زرد رنگ و تند باشه❤️
🍲 @bebinobepaz
#سمبوسه_جنوبی
سيب زميني متوسط سه عدد
پياز يك عدد بزرگ
جعفري،تره خورشده يك فنجان
نمك،فلفل قرمز،زردچوبه
پياز رو نگيني خورد كنيد وتفت بدين،زردچوبه وفلفل قرمز رو اضافه كنيد،
سيب زميني رو بپزيد وقتي خنك شد بكوبيد، به تابه اضافه كنيد،نمك برنيد،تره وجعفري خورد شده رو اضافه كنيد وهمه مواد رو تفت بدين...
نون لواش رو مستطيلي برش بزنيد سه دفعه به شكل مثلثي تا بزنيد،ادوسانت بالاتر از نون رو برش بزنيد وقسمتي رو كه لاي بسته نون هست رو اريب برش بزنيد،مواد رو داخل لايه ي مياني بريزيد،و قسمتي رو كه برش زديد داخل لايه اول نون تا كنيد،واز همون قسمت ،
داخل روغن بندازيدوبا حرارت متوسط رو به كم سرخ كنيد وروي دستمال آشپزخونه بزاريد تا روغن اضافيش گرفته بشه😋👌
🍲 @bebinobepaz
جاریم دست و پاش تو 40 سالگی مث دست و پای بچه میمونه!!!😳😏
اونروز میگم چه حوصله ای داری واس #سفیدی_نرمی پوست دست و پاتم ماسک میزاریا😳😂
میگه احمق جون مرد اول از دستِ زنش میفهمه پیر شده یانه!!!😳👍
خیلی زبله😏
بزبونش گرفتم لینک اینجارو داد
گفت عضو شو از غافله ی خانمای زرنگ و پیشنهاداشون واسه زیبایی عقب نمونی😍😜👇
http://eitaa.com/joinchat/3046506517Cb8e7999136
#شكلات_پشمك_هندونه_اى .
شكلات تخته اى
پشمك
رنگ خوراكى سبز ( ميتونيد از شكلات رنگى بازارى استفاده كنيد تمام لوازم قناديا دارن)
.
براى درست کردن شكلات پشمك اول از همه شکلات سفيد تخته ای رو به روش بن ماری آب کنید(ميتونيد از شكلات تخته اى رنگى هم استفاده كنيد)
بعد نصف شكلات رو سبز كمرنگ و نصف ديگه رو سبز پرنگ كردم،اول خطلاى سبز پرنگ هندونه رو كف قالب كشيدم و گذاشتم يخچال تا سفت بشه، بعد با شكلات سبز كمرنگ کف و دیواره های قالب رو باهاش بپوشونید، (یه لایه ی نازک) بعد قالبو بذارید تو فریزر که سریع ببنده، خیلی زود میبنده، بعد دوباره يه لايه ديگه به ديواره قالب بزنيد و بزاريد فريزر تا ببنده،مرحله بعد پشمک رو به حالت فشرده ( با دستتون مقداری از پشمک رو به صورت یک گوله فشرده كنيد) روی شکلاتها بذارید(پشمك اكه قرمز باشه خوشگلتر ميشه ولى من نداشتم همون سفيد رو درست كردم) هر چه فشرده تر باشه پر مغزتر میشه، بعدش دوباره روشو با شکلات آب شده بپوشونید ودوباره چند دقیقه تو فریزر بذارید تا ببنده.بعد از يخچال در بياريد و به راحتى از قالب جدا كنيد.از قالب سیلیکونی استفاده کنید خیلی راحت از قالب خارج میشه و نيازى به چرب كردن قالب نداره.
🍲 @bebinobepaz
لینزر #کوکی از شیرینیهای سنتی و محبوب کشور اتریش هست که تو کشورهای اروپایی و امریکایی برای مناسبتهای مختلف از جمله #کریسمس پخته میشه.
این کوکی با خمیر لینزر تارت درست میشه که یه نوع خمیر کرهای ترد و لطیفه و توش پودر بادام یا فندق داره.
خمیر به شکلهای مختلفی برش میخوره و بعد از پخت بصورت دولایه (ساندویجی) با مارمالاد ، مربا یا شکلات پر میشه و لایه بالایی برای زیبایی بیشتر و دیدن مربا یا مارمالاد حفره داره و در انتها هم روش پودر قند میپاشن.
روش پخت: صدوبیست گرم کره نرم رو با صدوبیست گرم شکر دانه ریز هم بزنید تا پفکی و رنگش روشن بشه ، یه تخم مرغ هم اضافه و باز هم بزنید.
صد گرم بادام پودر شده ، دویست و چهل گرم آرد ، نصف ق چایخوری بکینگ پودر ، کمی پودر دارچین (یا هر اسانسی که دوست دارید) بریزد و خمیر رو هم بزنید تا شکل بگیره ، نیازی به ورز زیاد نداره چون کره آب میشه و خمیر خراب میشه.
خمیر رو لای سلفون بپیچید و با دست روشو صاف کنید تا کمی پهن بشه و بعد بذارید یکساعت تو یخچال بمونه.
بعد از گذشت این مدت خمیر رو روی سطح آردپاشی شده بذارید و کمی روش آرد بپاشید و با وردنه بضخامت نیمسانت باز کنید و با کاتر دلخواه برش بزنید و بچینید توی سینی فر که کاغذ روغنی انداختید. نصف کوکیها رو حفرهدار برش بزنید.
سینی رو توی فر داغ صدوهشتاد درجه بذارید بمدت ده الی دوازده دقیقه تا روش طلایی و لبههاش قهوهای بشه.
از فر خارج کنید و اجازه بدید از داغی بیفته بعد به کمک کاردک بذارید روی توری تا خنک بشه. بعد از خنک شدن روی #کوکی های حفرهدار رو پودر قند بپاشید و روی کوکیهای کامل رو کمی مارمالاد بذارید و بعدش بهم وصل کنید و سرو کنید.
میتونید واسه شب #یلدا به شکل دلخواهتون قالب بزنید و با مارمالاد پرتقال یا انار سرو کنید.
🍲 @bebinobepaz