#كوكو_مجلسي_سه_رنگ
مواد لازم لايه #سبزي
تره 300 گرم
تخم مرغ 3 عدد
گردوي خرد شده 2 ق غ
نمك،فلفل بميزان لازم
زردچوبه 1 ق چ
آرد 2 ق غ
موادلازم لايه #سيب_زميني
سيب زميني 3 عدد
تخم مرغ 2 عدد
نمك،فلفل،زردچوبه بميزان لازم
زعفران دمكرده 1 ق غ
مواد لازم لايه #لوبيا_سبز
لوبيا سبز خرد شده و پخته شده 400 گرم
تخم مرغ 3 عدد
زعفران آبكرد 1 ق س
آرد سفيد 2 ق غ
نمك ،فلفل بميزان لازم
بكينگ پودر 1 ق چ
پياز خرد شده و سرخ شده 3 ق غ
روغن بميزان لازم براي چرب كردن قالب
طرزتهیه:👩🍳👨🍳 تره را پاك كرده و خيلي ريز خرد ميكنيم شسته ميزاريم اب اضافيش گرفته بشه بعد داخل ظرفي ريخته و تخم مرغ هارو دونه دونه گوشه ظرف ميشكنيم.نمك و فلفل و زردچوبه را اضافه كرده خوب هم زده از يك گوشه به تدريج از سبزي قاطي مواد تخم مرغي كرده همزده تا كاملا كف كنه بعد ارد و گردو خرد شده را رو اضافه كرده همزده
داخل قالب رو چرب كنيد يا هم ميتونيد كاغذ روغني بندازيد مواد كوكو سبزي رو داخل قالب ريخته خوب پهن ميكنيم داخل فر طبقه دوم قرار داده حدود 10دقيقه ميزاريم داخل فر
براي قسمت سيب زميني اول سيب زمينيهارو شسته ميزاريم ابپز بشه بعد پوستشونو گرفته رنده ميكنيم نمك،فلفل،زعفران دمكرده و تخم مرغارو قاطي كرده خوب همزده قالب رو از فر در اورده روي قسمت موموي سبز ريخته بعد سطحشو صاف كرده دوباره 10 دقيقه ديگه داخل فر قرار داده براي قسمت لوبيا سبز هم لوبيهارو ريز خرد كرده و ميپزيم ميريزيم داخل ابكش تااب اضافيش كاملا كرفته بشه بعد داخل ي ظرفي لوبيا سبز ،پياز سرخ شده،نمك،فلفل،زعفران دمكرده،تخم مرغ همه رو باهم خوب مخلوط كرده و هم ميزنيم در اخر ارد و بكينگ پودر را اضافه كرده باز خوب هم زده قالب را از فر در اورده روي قسمت لايه سيب زميني ريخته باز دوباره داخل فر قرار داده بمدت 40 دقيقه با درجه حرارت 165 وقتي خوب پف كرد قسمت گريل را روشن كرده تا قسمت رويه كوكو سرخ بشه بعد از فر در اورده ميزاريم خنك بشه از قالب در اورد داخل ظرف سرو قرار داده بشكل دلخواه تزيين ميكنيم
🍲 @bebinobepaz
کیک شکلاتی
مواد لازم
آرد دو لیوان
شکر یک لیوان سر پر
تخممرغ ۴ عدد
روغنمایع نصف لیوان
بکینگ پودر ۲ ق م
پودر کاکائو دو ق غ
آبجوش دو سوم لیوان
وانیل کمی
ابتدا زرده و سفیده رو جدا میکنیم بعد یک سوم از شکر رو با سفیده ها میزنیم تا فرم بگیره بعد بزارید کنار
زرده ها رو با بقیه شکر و وانیل بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه بعد روغن مایع رو اضاف کنید بعد آب جوش رو بریزید و هم بزنید . همزنو خاموش کنید با لیسک آرد و بکینگ پودر روکه از قبل الک کردید کم کم بهش اضاف کنید ( کمی از سفیده رو هم اضافه کنید باز کمی آرد) تا تمام بشه بعد بریزید تو قالب چرب و آرد پاشی شده ( قالب قطر ۲۴) با درجه ۱۸۰ به مدت ۴۰تا ۴۵ دقیقه
برای چیز کیک من یه بسته ۲۰۰ گرمی پنیر خامه ماسکار پونه رو با۴ ق غ پودر قند زدم بعد بهش ۲۰۰ گرم خامه صبحونه زدم و دو ق غذاخوری هم پودر کاکايو اضافه کردم ژلاتین بنماری هم (یک و نیم ق غ)اضافه کردم بعد کیکو که پودر کردم با گاناش مخلوط کردم و کمی هم فندق بو داده خرد سده اضافه کردم اگه دیدید موادتون سفته کمی شیر بزنید بعد داخل رینگ بریزید و فشرده کنید بعد مواد پنیری رو بریزید و بزارید بخچال تا ببنده.
بعد از بخچال خارج کنید و شکلات بن ماری شده دور تا دور کیک با قیف بریزید.
اون توپکای شکلاتی رو هم به صورت گردالی تو دستم شکل دادمو تو شکلات آب شده غلطوندم
🍲 @bebinobepaz
باقلوا لانه کبوتری
مواد لازم:
رشته کدایف/ 500 گرم
کره/ 120 گرم
فندق یا پسته خردشده/ 1 پیمانه
هل/ 1/4 قاشق چایخوری
مغزفندق یا پسته درسته/ به میزان لازم
شکر/ 250 گرم
آب/ 1/2 پیمانه
گلوکز1 / 1 قاشق سوپخوری
جوهرلیمو/ 1/8 قاشق چایخوری
طرز تهیه شربت:
1. آب و شکر راروی حرارت قراردهید تا ذوب شود. برای خوشبو شدن چند دانه هل که سوراخ کرده ایدداخلش بیندازیدبعد از اینکه چند جوش زد جوهرلیمو و گلوکز را اضافه کنید.
2. قالب مینی مافین یا کاپ کیک را با کره چرب کنید.
3. رشته های نرم را نیمی ازکره که ذوب کرده اید مخلوط کنید. اگر رشته از نوع خشک است با اسپری آب ولرم انها را نرم کنید.رشته ها را در دست به شکل لانه پرنده گردکنید و داخل قالبهاقراردهید و میان آن را حفره ایجاد کرده فشاردهید تا شکل بگیردلازم نیست خیلی مرتب شود کمی به هم ریخته باشد بیشتر شبیه لانه میشود.
4. هل و پودرفندق رابا حرارت 170درجه به مدت 10 دقیقه تفت دهید مدام باید ظرف را تکان بدهید و داخل لانه ها بریزید روی آن را یک قاشق غذاخوری کره ذوب شده بریزید و درفر با حرارت 175 درجه سانتیگرادبه مدت نیم ساعت بپزید تا طلایی و برشته شود.
5. بهتراست قبل از قرار دادن درفر زیر قالبتان یک سینی فرقرار دهید تا لانه ها نسوزد.
6. کنافه ها را بعد از پخت بگذارید سرد شود و شربت را داغ به آن اضافه کنید تا ترد بماند.
7. برای تزیین از پسته و یا فندق درسته استفاده کنید و مانند تخم کبوتر داخل لانه ها بگذارید.
نکته های سرآشپز😂
۱_دور ظرفی که داره شربت میجوشه رو آبلیموی تازه ای که از وسط نصف شده،بکشید.اینجوری شکرک نمیزنه.
۲_اگه میخواد موقع خوردن قرچ قرچ صدا بده،باید صبر کنید وقتی رشته ها رو از فر دراوردید،کاملا سرد بشن و بعد روش شربت داغ رو بریزید.
۳_برای مواد میانی وسطش میتونید از فندق،بادوم یا پسته استفاده کنید.که درصورت استفاده از فندق گفتم که چیکارش کنید.
۴_میتونید به جای هل از اسانسش استفاده کنید.
نوش جان
🍲 @bebinobepaz
#دونات 🍩🍩
ارد 4لیوان
تخم مرغ 2 عدد
زرده 1عدد
مایع خمیر 1ق غ
شیر 1لیوان
نمک نصف ق چ
شکر 4قاشق
کره 50 گرم
طرز تهیه دونات
ابتدا مایه خمیر رو با شیرولرم و یک قاشق از شکر (انگشت رو نسوزونه ولی گرمای شیر رو حس کنید) ب عمل میاریم حدود ۱۰ دقیقه به عمل میادتخم مرغ رو با ی دونه زرده مخلوط میکنیم و با همزن میزنیم تا یک دست بشه نمک وباقی شکر و کره ای را که ب دمای محیط رسیده به تخم مرغ اضافه میکنیم مجددا با همزن میزنیم تا شکر حل بشه بعد مایه خمیر که به عمل اومد به مواد اضافه و شروع میکنیم آرد رو کم کم میریزیم یکدفعه تمام آرد رو اضافه نکنید شاید آرد اضافه بیاد بستگی به آبخوری آرد داره خمیر باید به دست نچسبه بعد خمیر رو ب مدت ۱۰دقیقه ورز میدیم بعد روی خمیر رامیکشیم میزاریم ی ساعت استراحت کنه در دمای محیط.
بعد از یک ساعت خمیر رو باز کرده با قالب خمیر رو قالب زده وسط خمیر رو با ی قالب گرد کوچیک در بیارید مثل ته ماسوره یا درب بطری نوشابه دوناتهای آماده رو توی سینی که ازقبل کاغذ روغنی گذاشتید بچینید و نیم ساعت دیگه بهش استراحت بدید بعد از نیم ساعت دونات ها رو در روغن سرخ میکنیم طرف اول یکم تغییر رنگ داد طرف دیگه دونات رو هم سرخ میکنیم بعد از سرخ شدن و از داغی افتادن با کاکائو بن ماری یا شکلات چیپسی یا مغزیحات یا شکر تزیین و نوش جان کنید😊
❌توجه: روغن برای سرخ کردن دونات ها نباید سرد باشه دونات ها بیات میشن و اگر هم روغن خیلی داغ باشه مغز پخت نمیشن
🍲 @bebinobepaz
راگو
راگو يك خوراك فرانسويه كه معمولا با گوشت(مخصوصا مغز ران گوساله) و سبزيجات درست ميشه.
البته ميشه بدون گوشت و فقط با سبزيجات هم درستش كرد و اينكه نوع سبزيجات تا حدودي دلخواهه ولي سيب زميني و هويج ثابته.
مواد لازم براي چهار نفر:گوشت مغز ران گوساله سيصد تا چهارصد گرم درشت خرد شده،پياز يك عدد نسبتا بزرگ،سير سه حبه درسته،هويج (بهتره از هويجاي كوچيك و باريك استفاده بشه) چهارصد گرم،سيب زميني متوسط چهار عدد،گوجه گيلاسي نصف ليوان،قارچ ورقه اي شده يك يا دو ليوان،نمك،فلفل سياه و زردچوبه،يك ق رب
طرز تهيه:پياز خرد شده رو در يك ق روغن تفت بديد همين كه سبك بشه كافيه ،بعد گوشت و سيرهاي درسته رو اضافه و كمي تفت بديد تا رنگ گوشت عوض بشه.حالا زردچوبه،يك ق غذاخوري سر صاف رب و فلفل رو اضافه و بعد سه تا چهار ليوان آب داخلش بريزيد تا گوشت با حرارت ملايم بپزه.بعد از دو ساعت هويج رو اضافه و بعد از نيم ساعت ديگه ،سيب زميني و قارچ.وقتي غذا پخت و جا افتاد ،نمك و گوجه ها رو اضافه كنيد و يكربع ديگه بپزيد.
سس اين غذا بايد كم و غليظ باشه.اگه غلطت مناسب رو نداشت،كمي آرد رو با مقداري از آب غذا مخلوط و بهش اضافه كنيد تا غليظ بشه.
به اين خوراك نخودفرنگي و لوبیا سبز هم ميتونيد اضافه كنيد.
🍲 @bebinobepaz
#ژيگو
مغز ران گوساله را با پیاز و زعفران دم کشیده و رزماری مزه دار کنید و سلوفان بکشید و ۲ ساعت در یخچال استراحت دهید سپس دوطرف آنرا سرخ کنید و سبزیجات دلخواه فلفل سبز ، سیر ،هویج ، گوجه و پیاز و رز ماری را کنار آن گذاشته و روی آن مخلوطی از زعفران دم کشیده ، نمک ، فلفل و میت ماسالا ( ادویه گوشت) بریزید و روی ظرف را فویل بکشید و بمدت یک ساعت با دمای ۱۷۰ در فر قرار دهید چک کنید در صورت لزوم زمان را افزایش دهید و در آخر فویل را بردارید و ۱۵ دقیقه مجددأ در فر قرار دهید تا برشته و خوشرنگ شودو برش دهید و در ظرف سرو تزيين و با سس نوش جان کنید.
.
گوشت گوساله مصرف دارين ؟ فقط چون طبعش سرده بايد گرميجات كنارش استفاده شه دوستان .
لحظه هاتون آروم خونه هاتون گرم از محبت آسمون دلتون ستاره بارون 😍
🍲 @bebinobepaz
#کوردن_داگ
یه فینگر ساده اما خیلی خوشمزه😋
یک لیوان آرد سفید ، یکلیوان آرد ذرت و الک میکنیم یکقاشق مربا خوری شکر یک قاشق مربا خوری جوش شیرین ، یک قاشق مربا خوری بکینگ پودر و دو عدد تخم مرغ و اضافه میکنیم با هم مخلوط میکنیم بعد یک لیوان شیر ولرم و کم کم اضافه میکنیم خوب هم میزنیم تا یکدست بشه در ظرف گذاشته کنار میذاریم تا نیم ساعت استراحت کنه حباب بزنه بعد داخل لیوان بلند میریزیم ، هر نوع سوسیس که دوست داشتیم و سیخ چوبی میزنیم میتونید مثل من برش بزنید یا اینکه به صورت درسته باشه بعد داخل مواد بزنید چند لحظه نگه دارید تا مواد اضافی بریزه بعد داخل روغن داغ وبا حرارت کم سرخ کنید بعد روی دستمال بذارید تا روغن اضافیش گرفته بشه 😋
🍲 @bebinobepaz
#نخود_پلو
.
برای سه پیمانه برنج، حدود یک ونیم پیمانه نخود فرنگی نیاز داریم. سه پیمانه برنج رو خیس می کنیم نمک اضافه می کنیم. نخود فرنگی رو توی یک قابلمه همراه مقداری آب با در باز میذاریم تا ده دقیقه بجوشه. بهش نمک و آبلیمو میزنیم تا پخته بشه ولی له نشه چون باید همراه برنج دم بکشه.
یدونه پیاز بزرگ رو رنده کرده همراه روغن تفت میدم. بهش زردچوبه میزنیم. دویست و پنجاه گرم گوشت چرخ شده رو بهش اضافه کرده و تفت میدیم با اندازه کافی بهش رب گوجه فرنگی میزنیم.تفت میدیم تا رب خوشرنگ بشه و قاطی گوشت و پیاز بشه. نخود فرنگی رو بهش اضافه می کنیم. نمک و فلفلش رو اندازه می کنیم. دارچین فراوان بهش میزنیم. برنج رو آبکش کرده کف قابلمه ته دیگ دلخواهمون رو میذاریم و مواد گوشتی رو با برنج قاطی و یا لابلای برنج میریزیم توی قابلمه تا دم بکشه. میتونیم کمی اب روغن بهمراه زعفران روی پلومون بدیم میتونیم هم فقط کمی آب روغن روی برنج بریزیم. پلوی نخود فرنگی رو میشه با مرغ و یا باگوشت قیمه ای هم درست کرد همچنین همراه رب میشه از پوره گوجه فرنگی هم استفاده کرد امیدوارم درست کنید و از طعمش لذت ببرید.
🍲 @bebinobepaz
#بنیه_موز
امیدوارم درست کنید ولذت ببرید .
این خوشمزه جان رو میتونید هم داغ داغ سرو کنید وهم سرد من داغشو همون جا پای اجاق ترجیح میدم🤤آغشته به عسل😋
۴عدد مواز برای این مقدار مواد کفایت میکنه .
موادلازم:
موز متوسط ۴عدد
تخم مرغ ۱عدد
شکر ۱ق غ
عصاره وانیل چند قطره
شیر نصف لیوان
آرد ۱لیوان سرخالی
بیکینگ پودر ۱ق غ
تخم مرغ وشکر را خوب هم بزنید عصاره وانیل را اضافه کنید .
شیر را اضافه وخوب بزنید سپس آرد وبیکینگ پودر را بریزید مخلوط کنید تا مایه یکدست بشه.موزها رو به سه قسمت تقسیم کرده وبه وسیله یک سیخ چوبی اونها رو با مایه کاور کنید وداخل روغن شناور داغ سرخ کنید.بعد داخل صافی یا روی دسمال بزارید روغن اضافه گرفته شه وتا داغه روش عسل بریزید ونوش جان کنید.
نکته؛غلظت مایه تو کلیپ مشخصه باید مثل فرنی باشه روون باشه موز رو پوشش نمیده ودرنتیجه داخل روغن وامیره.مقدار آردی که تو دستور گفته شده ممکنه بیشتر لازم بشه تا غلظت مناسب بدست بیاد چون نوع آردها متفاوته.
اگر عصاره وانیل نداشتید پودری بزنید اشکالی نداره.
اگه شیرینتر دوست دارید مقدار شکر رو بیشتر بریزید.
اگر رژیمی دوست داشتید کلا شکر رو حذف کنید وبا عسل میل کنید.
موز رو حتما تکه تکه کنید.
موقع سرخ کردن باید داخل روغن شناور باشن پس دست ودلباز روغن داخل قابلمه بریزید .
🍲 @bebinobepaz