خوراک #گولاش_مجاری:
مواد لازم:
گوشت مغز ران گوساله
پیاز کوچولو کرده ۳تا ۴تا
سیر خرد شده ۳حبه
گوجه فرنگی ۳۰۰گرم
هویج ۲تا۳عدد
سیب زمینی ۲تا۳عدد
فلفل دلمه ایی ۱عدد
روغن
رب گوجه فرنگی
نمک ، فلفل سیاه و برگ بو یه برگ
ابتدا گوشت را خرد کرده و استخوان و چربی آن را جدا کنید، سپس پیاز و سیر را خردکنید.
تابه ای را روی حرارت قرار بدید و پیاز ریز رو خرد کنید ۴تکه عالیه
با کمی روغن تفت داده تا سبک بشه بعد سیر را اضافه کنید و گوشت را هم بریزید و تفت بدید.
فلفل سیاه و برگ بو را اضافه کنید ، مقداری آب بریزید و اجازه دهید گوشت برای یک ساعت تا بک ساعت و نیم بپزه. سیب زمینی و هویج ها را پوست گرفته با مقداری روغن تفت بدید تا کمی نرم شود. فلفل دلمه ای رو خرد کنید و با سیب زمینی و هویج سرخ کنید.
گوجه ها را هم خرد کنید و داخل تابه بریزید و تفت بدید.
رب رو اضافه کنید و بعد از چند تفت از روی حرارت بردارید.
در اواسط پخت گوشت، مخلوط سیب زمینی و هویج و فلفل (پاپریکا)و رب تفت داده شده رو اضافه کرده و اجازه بدید همه مواد با هم بپزه.
زمانی که خوراک پخت و جا افتاد برگ بو را از داخل آن خارج کنید.
خوراک گولاش را در ظرف سرو بکشید و در صورت تمایل چند قاشق خامه روی آن بریزید و میل کنید.
پ ن : این خوراک نوعی طاس کباب است که خورش هم محسوب میشه و متعلق به مجارستانه و در اروپای شمال شرقی خواهان زیاد داره . با پاستا و برنج و انواع نان سرو میشود👍
پ ن : جالب است بدانید که این غذا ریشه در قرون وسطی دارد و ابتدا غذای چوپانانی بود که دور از خانه در دل طبیعت بودند. بعدها مواد دیگری به این خوراک اضافه شد و به شکل گولاش امروزی در آمد. در حال حاضر خوراک گولاش غذای ملی کشور مجارستان و سمبل و نماد این کشور محسوب می شود.
🍲 @bebinobepaz
شیرینی خوشرنگ وخوشمزه
خنفروش زعفرانی
مواد لازم
آرد یک پیمانه
آرد برنج نرم یک ونیم پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
شیر یک پیمانه
روغن نصف پیمانه
شکر یک پیمانه
گلاب یک چهارم پیمانه
زعفران دم کرده غلیظ یک قاشق غذاخوری
بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
هل نصف قاشق چایخوری
ابتدا تخم مرغ وشکر رو با همزن میزنیم تا سفید وکرم رنگ بشه بعد شیر وروغن اضافه کرده وهم میزنیم وبعد گلاب وزعفران میریزیم آرد وبکینگ پودر رو سه بار الک کرده وبه آرد برنج اضافه میکنیم واین مواد خشک رو به مواد مایه اضافه کرده وبا لیسک آروم مخلوط میکنیم .
میتونیم این شیرینی رو هم در دستگاه بیسکویت ساز درست کرد هم در فر.
من در فر درست کردم قالب دونات رو چرب کردم از این مواد داخلش ریختم ودر فر 180 درجه به مدت 15 الی 20 دقیقه قرار میدیم .
میتونید در قالب های سیلیکونی یا قالب بزرگ هم درست کنید اما قبلش باید قالب ها رو چرب کنید .
حتی در قالب های تک نفره مثه قالب کیک یزدی هم میشه درست کرد.
🍲 @bebinobepaz
#حلیم_بادمجان
بادمجان متوسط۵تا۶عدد
گوشت سرست یاقلوگاه نبم کیلو
لوبیا سفید یاعدی یابرنج ۱/۴پیمانه
بلغور گندم۱/۲پیمانه
روغن ۳۵۰گرم
کشک ۲تا۳لیوان
پیاز سرخ شده۲تا۳ق س
نعناداغ.سیر داغ درصورت دلخواه
نمک وفلفل وگردو به مقدار لازم.
اول توی ماهیتابه یک پیازوباگوشت تفت میدیم اب ریخته میزاربمتا کامل بپزه.بعد ازپخت باید ۱تا۲لیوان اب داشته باشه.بعد ازپخت خوب له میکنیم بلغورکه ازقبل خیس کردیم میپزیم .بادمجان ها راپوستگرفته کنی نمک میزنیم تا تلخیش بره بعد سرخشونمیکنیم.میزاریمروی حوله کاغذی تا روغنش گرفته بشه..توی حلیم سلیقه ایی هست.برنج یا عدس با لوبیا سفید استفاده میشه .هرکدومدوست داشتید باید بزاریمتا کامل بپزه .بعد به بلغور پخته وگوشت وبادمجان سرخ شده وپیاز داغ اضافه میکنیم وخوب باگوشت کوب له میکنیم.ارام ارام مواد اضافه میکنیم.خوب میکوبیمبعد بهش کم کم اب گوشت که مونده اضافه میکنیم به نقدار نیاز زیاد باشه شل میشه بعد کشک.نمک وفلفل راهم افزوده وروی حرارات میزاریممدام هممیزنیم.گردو را همنیمکوب کرده بهش اصافه میکنبم وازروی حرارات برمیداریم وبا کشک وپیاز داغ وسیر داغ تزیین میکنیم کمی به نصف کشک زعفران میزنیمتا دورنگ بشه.برای تزیتش هم کلیپش توی پست بعدی گذاشتم 😋😊.
🍲 @bebinobepaz
#وگن
تبدیلاسیون #پیراشکی سیب زمینی به #کوکو سیب زمینی شکم پر😄
مواد لازم:
✅ 8عدد سیب زمینی متوسط، آبپز و رنده شده
✅ 2 عدد پیاز متوسط، خرد شده
✅ 1 عدد فلفل دلمه کوچک، خرد شده
✅ 3 عدد هویج متوسط، خرد شده
✅ 4 قاشق غذاخوری ترخون خشک( یا جعفری تازه و خرد شده)
✅ 1 پیمانه سویا
✅ 2 قاشق غذاخوری آرد نخودچی
✅ 2 قاشق غذاخوری آرد سوخاری
✅ 2 قاشق غذاخوری رب گوجه
✅ نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر کاری و دارچین به میزان لازم
✅ آب نارنج یا لیموی تازه به میزان دلخواه(اختیاری)
طرز تهیه:
پیاز رو با کمی روغن و نمک بزارید تا سرخ بشه، سویا رو به همراه آب بزارید روی شعله تا 5 دقیقه بجوشه و بعد آبکش کنید و کاملا آبش رو با فشار دست بگیرید. فلفل سیاه، زردچوبه، دارچین و کاری رو به پیاز اضافه کنید و کمی تفت بدید و بعد سویای آبکش شده رو اضافه کنید و اجازه بدید چند دقیقه سویاها سرخ بشن، هویج و فلفل دلمه رو به مخلوط اضافه کنید. رب گوجه رو در یک استکان آب به همراه کمی آب لیمو یا نارنج حل کنید و به مخلوط اضافه کنید. 2 قاشق ترخون خشک رو پودر کنید کف دستتون و به مواد اضافه کنید و سر تابه رو بزارید و اجازه بدید مخلوط بپزه و آبش کشیده بشه.
سیب زمینی رو با نمک، فلفل، زردچوبه، آردها و دو قاشق باقی مونده ترخون کاملا مخلوط کنید. از خمیر سیب زمینی یک قاشق بردارید، دستتون رو خیس کنید و اون رو کف دستتون پهن کنید، از مخلوط سویا داخل خمیر سیب زمینی ریخته و اون رو کاملا بپیچید. هم می تونید به شکل تخم مرغ داخل روغن سرخ کنید و مثل پیراشکی سروش کنید و هم می تونید اون هارو به شکل کوکو در بیارید و سرخ کنید که بشن کوکو شکم پر😄
🍲 @bebinobepaz
میگو سوخاری با سس تارتار 🍤🍤
سس تارتار چیست؟➕👇
سس تارتار یکی از خوشمزهترین انوع سس هاست که پایه آن سس مایونز بوده و معمولا در کنار انواع غذاهای دریایی مثل میگو پفکی،میگو سوخاری و یا دیگر غذاهای سرخشده مثل سیب زمینی سرخ شده، جوجه چینی، ناگت مرغ، قارچ سوخاری و ... میل میشود.
طرز تهیه سس تارتار:👇
سبزیجات معطر یعنی جعفری و ترخون را نیز خرد کرده و با باقی مواد ترکیب میکنیم
سبزیجات را به سس مایونز اضافه میکنیم.
در صورت تمایل میتوانیم کمی آبلیمو تازه و 1 حبه سیر رندهشده نیز به مواد بالا اضافه کنیم.
مواد را خوب مخلوط کرده و داخل ظرف شیشهای دردار میریزیم.
ظرف را به مدت یکی، دو ساعت درون یخچال قرار میدیم تا طعم مواد باهم ترکیب بشه.
مواد لازم:👇
سس مایونز3/4 پیمانه
خیارشور 1/4 پیمانه
پیاز یا پیازچه2 ق غذاخوری
جعفری تازه 1 ق غذاخوری
نمک، فلفل، پودر سیر به میزان لازم
نکته:
با این مقدار مواد اولیه حدود 1 پیمانه سس خواهید داشت. توصیه میشود که این سس خوشمزه را هربار به اندازه 1 وعده مصرف تهیه کنید زیرا ماندگاری زیادی ندارد. امیدواریم از این دو روشی که آموزش داده شد استفاده لازم را ببرید و این سس خوشمزه و متفاوت را تهیه کرده و از خوردن آن لذت ببرید .
🍲 @bebinobepaz
غذا بدون گوشت
مواد لازم:
کدو سبز دو عدد
هویج یک عدد
سیب زمینی آبپز دو عدد
تخم مرغ دو عدد
جعفری خرد شده دو قاشق که من از خشکش استفاده کردم
پنیر صبحانه یک برش کوچک
آرد یک قاشق
پودر سیر و پودر پیاز از هر کدوم یک قاشق مربا خوری
ادویه نمک، فلفل، زردچوبه و فلفل قرمز به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا سیب زمینی رو بعد از شستن آب پز میکنیم. کدو رو بعد از شستن با پوست رنده کرده و آب اضافه اون رو میگیریم. هویج رو هم رنده کرده و آب اضافهش رو میگیریم. به همین ترتیب سیب زمینی رو هم رنده کرده و تمام مواد و ادویه و پنیر و جعفری و آرد و پودر پیاز و سیر رو هم مخلوط کرده و تخم مرغ رو داخلش میشکنیم و خوب هم میزنیم و نیم ساعت استراحت میدیم. بعد با کمی روغن سرخ کرده و با سبزی خوردن و نان تازه کنار خانواده نوش جان کنید😍❤
🍲 @bebinobepaz
#کیک_بدون_فر ..
مدل شکلاتی هست ...داخلشو با کمی #گاناش و میوه تریین کردم
مواد این کیک رو من مثل کوکو با هم قاطی میکنم
برای وقتایی که عجله داری واقعا عالیه
مواد لازم برای #کیک_بدون_فر
تخم مرغ : دو عدد..شکر: ده ق غ.وانیل : یک چهارم ق چ.روغن : هفت ق غ.آرد : ده ق غ
بکینگ پودر : دو ق چ سرپر
شیر :هشت ق غ
پودر کاکائو دو ق غ
تخم مرغ رو داخل ظرف ریخته و با چنگال به هم میزنیمشکر و وانیل رو به تخم مرغ اضافه کرده و مجددا خوب میزنیم
زمانی که شکر کاملا با تخم مرغ مخلوط شد روغن رو به موادمون اضافه و هم میرنیم بعد هم شیر رو اضافه میکنیم آرد و پودر کاکائو و بکینگ پودر رو مخلوط کرده و کم کم اضافه میکنیم و هم زدن رو ادامه می دیم.خوب هم میزنیم تا کاملا یکنواخت بشه.تو این مرحله خمیر کیک کاملا آماده هست.قالب رو خوب تمام قسمتها رو چرب کنید مواد کیک رو داخل قالب بریزن .توی یک قابلمه آب بریزین و بذارین بجوشه.بهتره قبلا ظرف هاتون رو توی قابلمه تست کرده باشین تا آب زیادی نریزین.(تقریبا تا همون نصف ارتفاع قالب آب باشه کافیه، خیلی بیشتر نشه)بعد از اینکه آب جوشید قالب رو داخل قابلمه قرار بدین و درش رو دم کنی خیلی ضخیم بذارین و زیرش رو خیلی کم کنین تا آروم بجوشه.قالب باید به مدت سی دقیقه داخل قابلمه در حال جوش بمونن
بعد از سی دقیقه زیر گاز رو خاموش کنین و با یک حوله روی قابلمه رو بپوشونین ده دقیقه قالب باید داخل قابلمه باشن زیر گاز هم خاموش باشه بعد از ده دقیقه کیک آماده هست.درش رو بردارین و از داخل آب بیرون بیارین بزارین یکساعت بمونه خوب خنک بشه بعد از قالب خارج کنید
🍲 @bebinobepaz