eitaa logo
ببین و بپز( آشپزی)
139.6هزار دنبال‌کننده
31.8هزار عکس
4.1هزار ویدیو
13 فایل
﷽ کانون تبلیغاتی پر بازده "اعتماد" در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/3574071380Ca1a252b0f9 مشاوره رایگان تبلیغاتی شما کپی از مطالب آشپزی برای(مدیران کانال وگروها) #حرااااام و #ممنوع است📛📛 ❌ #برای_پیداکردن_هردستوری_فقط_اسم_مورد_نظر_راسرچ_بزنید ❌
مشاهده در ایتا
دانلود
آرد سه ليوان شكر يك و نيم ليوان تخم مرغ ٦عدد روغن مايع سه چهارم ليوان آبجوش يك ليوان بيكينگ پودر سه ق.چ جوش شيرين نوك ق.چ(حذف نشه بهتره،حالا انقدر جوش شيرين نميكشه مارو ولي كيك و معركه ميكنه😁) وانيل نصف ق.م پودركاكايو تيره ٤ق.غ . تخم مرغ و با شكر و وانيل هفت دقيقه(وقت نذاريد پف كيك كم ميشه) هم بزنيد تا حجمش دوبرابر بشه.روغن و اضافه و در حد مخلوط شدن هم بزنيد. بعد آبجوش و با پودر كاكايو مخلوط كنيد و اضافه كنيد و هم بزنيد. آرد و بيكينگ پودر و جوش شيرين و الك كنيد و تو سه مرحله اضافه و هم بزنيد با ليسك شكل دوراني . قالب قطر ٢٤با ارتفاع ده سانت و چرب و كف اون و كاغذ روغني بيندازيد. موادتون و بريزيد داخلش(من سه تا كاپ كيكم ازين مواد پختم.قالبم جا نداشت😊) بذاريد تو فر از قبل گرم شده با دماي ١٨٠به مدت حدودي يكساعت. بعد ٤٥دقيقه با سيخ چوبي كه در مركز كيك فرو ميكنيد .چك كنيد. اگر مواد خام كيك بهش نچسبيد پخته. . كيكهايي كه تو حجم بالا پخته ميشه نبايد حرارت فر بالا باشه كه كف كيك بسوزه ولي داخلش خام بمونه. حتما قبل خارج كردن از فر با سيخ چوبي امتحان كنيد كه پخت كامل شده باشه. قالب كوچيك و مواد زياد باعث ميشه كيك گنبدي بشه. حرارت بالاي فر هم دليل گنبدي شدن ميتونه باشه. 🍲 @bebinobepaz
یه بشقاب خوشمزه😍 🍲 @bebinobepaz
یه بشقاب خوشمزه😍 مواد لازم: آرد سفيد 3/2 پ( بیشتر از نصف لیوان) آب 3/2 پ(بیشتر از نصف لیوان) تخم مرغ 1 عدد کره 15g نمک 1ق چ بکینگ پودر 2/1 ق چ سیب زمینی کوچک 2 عدد معادل 170g منظور از لیوان همون لیوان دسته دار فرانسوی هست. طرز تهیه : سیب زمینی رو آبپز کرده و داغ رنده میکنیم(یا حسابی بکوبید تا صاف و یکدست شه) آب و کره و یکم زرد چوبه رو روی حرارت ملایم میگذاریم تا جوش بیان بعد همه آرد رو یک مرتبه میریزیم تو قابلمه و هم میزنیم تا خمیر منسجم شه و مثل توپ وسط ظرف جمع شه و دیگه نشه با قاشق هم زد. خمیر كه كمي از حرارت افتاده رو داخل ظرفی میریزیم و تخم مرغ رو بهش اضافه میکنیم و ورز میدیم تا تخم مرغ به خورد خمیر بره. بعد بکینگ پودر،نمک و سیب زمینی رو اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم.حسابی با پشت قاشق یا اینکه ی دستکش یک بار مصرف بپوشید و حسابی ورز بدید تا ی خمیر یکدست درست شه و اثری از گلوله های ارد و یا سیب زمینی باقی نمونه . مواد رو داخل قیف با ماسوره کنگره دار میریزیم و از مواد به اندازه 3.4 سانت با قیچی چرب شده میبریم و داخل روغن داغ سرخ میکنیم. این مقدار مواد برای ۵ نفر بدون تخم مرغ با سس تارتار فيله مرغ آرد سفید به میزان لازم(دو لیوان) بیکینگ پودرنصف قاشق چایخوری دلستر ساده یک لیوان آب یه لیوان نمک فلفل پودر سیر(به مقدار دلخواه) سینه مرغ را به شكل فیله درمی‌آوریم و دراز برش ميزنيم .تكه هاي مرغ را با آبلیمو و نمک و یک پیاز حلقه شده و زعفران(من بجای نمک و زعفران از سس آلس پایس)استفاده کردم کاملا آغشته می کنیم و می گذاریم حدود چهار ساعت مزه دار شود(من از شب قبل گذاشتم توی یخچال بمونه) در يه کاسه اب ودلستر را با هم مخلوط کرده، سپس نمک و و پودرسیربه آنها اضافه کنید ، در این مرحله بسته به تمایل خود می توانید مقدار ی فلفل قرمز نیز به این مواد اضافه کنید . سپس كم‌كم آرد را به مخلوط اضافه می‌كنیم تا جایی كه غلظت خمیر مانند غلظت حلیم شود. و خوب توجه كنيد بكينگ پودر به مواد اضافه كنيد و خيلي اروم هم بزنيد و سه چهار دوره هم بزنيد كافيه تا اثر پفش كم نشود تکه های مرغ آماده را در این مواد بغلطانید و در روغن داغ درون ظرفی کاملا گود بیندازید. ميتونيد با همين دستور بجاي مرغ از ميگواستفاده کنید سس تارتار: خیار شور: ۴ عددکوچک خرد شده آب لیموی یک چهارم یک عدد سس مایونز۲۰۰ گرم پیاز خرد شده ريز نصف یک عدد کوچک جعفری: ‌ريزخردشده دو ق.غ نمک و فلفل به میزان لازم...همه مواد رو باهم مخلوط كنيد نوش جاان . 🍲 @bebinobepaz
‌ بستنی بی نظیر 👌😋‌ ‌ خامه ۲۰۰ گرمی یک بسته ‌ شکر نصف پیمانه شیر نصف پیمانه نشاسته یک قاشق مربا خوری سر پر شکر یک قاشق غذاخوری میوه دلخواه میکس شده نصف پیمانه گلاب سه قاشق غذاخوری اول نشاسته رو با یک قاشق غ شکر مخلوط و بعد شیرو بهش اضافه کنید و روی حرارت گذاشته و مدام همش بزنید تا غلیظ و پودینگی بشه و بعد در یک پیاله بریزید و بذارید یخچال تا خنک بشه، حالا قالب بستنی رو چرب کنید و چند تکه توتفرنگی بذارین . سپس خامه، نصف پیمانه شکر،گلاب ،توتفرنگی میکس شده و پودینگ خنک رو مخلوط کنید تا شکر حل بشه . بستنی را داخل قالبهای بستنی بریزید و چوب بستنی رو هم داخلش بذارید وبرای ۲۴ ساعت در فریزر بذارید .موقع استفاده قالب رو کمی در آب گرم بذارید تا بستنی خیلی راحت خارج بشه و نوش جان کنید.این بستنی بافت خامه ای و نرم داره و واقعا لذیذه حتما امتحانش کنید.‌ ‌ ‌ 🔴نکته:اگر قالب بستنی ندارید میتونید بجاش از لیوان یک بار مصرف استفاده کنید 🔴 نکته:میتونید مقدار پودینگ رو دو برابر کنید تا بستنی کمی رژیمی تر بشه. ‌ ‌ 🍲 @bebinobepaz
این شربت ها رقیق هستن و با نی هم‌میشه خورد مواد لازم برای شش لیوان شربت ژله هر رنگ دوست دارین دو بسته من از ژله آلبالو و آناناس استفاده کردم برای هر بسته ژله یک لیوان آبجوش+دو لیوان و نیم لیوان آب سرد تخم ریحان یا تخم شربتی یک ق غ سرپر +یک لیوان آب ولرم(تخم شربتی خیلی ریز و تخم ریحان درشت تره) ابتدا آب ولرم و تخم ریحان یا تخم شربتی رو مخلوط و چند دقیقه میزلریم بمونه تا لعاب بده هر بسته ژله رو اول با یک لیوان آبجوش مخلوط وقتی ژله خوب حل شد بهش دو لیوان آب سرد رو اضافه میکنیم( بهتره کمی بچشید اگر براتون کم شیرین کمی شکر بزنید)و میزلریم داخل یخچال تا نیم‌بند بشه من حدود یکساعت داخل فریزر گذاشتم سریع گرفت بعد که نیم بند شدن تخم ریحان یا شربتی رو باهاشون مخلوط میکنیم برای اینکه ته نشین نشه میزارین وقتی ژله نیم‌بند شد مخلوط میکنیم بعد داخل لیوان میرزیم و آماده خوردن اگر دوست داشتین شربت ها رقیق تر باشن کمی آب یخ بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید تا به غلظت مورد نظر برسه برای دو رنگ شدن هم من اول ژله قرمز رو داخل لیوان ریختم بعد با قاشق ژله آناناس رو ش چون شربت ها بافت ژله ای داره با هم ترکیب نمیشه 🍲 @bebinobepaz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔺🔺🔺🔺🔺 🏵 چربی شکم را یک شبه آب کنید فقط با این دستورات آسان🔰🔰 ♨️چربیسوزی شکم فقط با خوردن😱👇 http://eitaa.com/joinchat/3046506517Cb8e7999136 💢 چربیسوزی پهلو به روش سنتی👇 http://eitaa.com/joinchat/3046506517Cb8e7999136
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‌ 💚ترشی گوجه سبز💚‌ ‌ ‌‌ 🍲 @bebinobepaz
‌ 💚ترشی گوجه سبز💚‌ ‌ ‌‌ (مقدارها برای شیشه یک لیتری میباشد)‌ ‌ برای شیشه های کوچکتر نصف‌‌ این مقدار استفاده شود‌ مواد لازم:👇 گوجه سبز به مقدار لازم ۱ حبه سیر ۶ عدد دانه فلفل سیاه ۱ ق م دانه خردل زرد ۱ ق م تخم گشنیز ۱ عدد برگ بو ۱ ق غ سنگ نمک ۱ ق م شکر ۱/۵ (فنجان چای) سرکه سیب آب جوش (آشامیدنی)‌ ‌ چندحلقه لیموترش‌ ‌ طرز تهیه:👇 ابتدا شیشه را با آب جوش‌بشورید و تمیز و خشک کنید اگر شیشه یا هر ظرفی که استفاده میکنید درش و‌خودش زنگ زدگی یا کثیفی داشته باشد ترشی خراب خواهد شد گوجه سبزها را شسته و کامل خشک کنید ابتدا داخل شیشه برگ بو قرار دهید سپس گوجه سبزها را بریزید سنگ نمک و شکر را بریزید و فلفل سیاه دانه ای و تخم خردل و تخم گشنیز را بریزید و یک عدد سیر هم قرار دهید سپس سرکه را هم بریزد و در آخر آب جوش داغ (سرد نباشد)را تا جایی که سطح گوجه سبز ها را بپوشاند بریزید در شیشه را محکم ببندید و برعکسش کنید تا وکیوم‌شود در جای خشک و خنک نگه دارید ۲ هفته بعد ترشی آمادست.‌ ‌ 🍲 @bebinobepaz
و مواد لازم کیک قرمز مخملی ۱ عدد ( دستورش تو پیج هست بازم میزاریم) شیر ۱/۴ پیمانه توت فرنگی ۱۰ عدد خامه فرم گرفته ۱.۵ پیمانه پنیر خامه ای ۳/۴ پیمانه پودر قند ۱/۲ پیمانه وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری عسل ۶ قاشق سوپ خوری طرز تهیه ابتدا کیک را از وسط نصف کنید و آن را به صورت تکه های ۴-۳ سانتی متری خرد کنید. تکه های کیک را داخل ظرفی بریزید و سپس آنها را آغشته به شیر کنید. کمی صبر کنید تا شیر به خورد کیک ها برود. در این فاصله در ظرفی پنیر خامه ای را خوب بزنید تا نرم شود، سپس خامه فرم گرفته، پودر قند و پودر وانیل را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مواد خوب با هم مخلوط شوند. حالا توت فرنگی ها را آماده کنید. آنها را بشویید و بگذارید تا کاملا خشک شوند، سپس به صورت نواری برش بزنید. برای آماده کردن ترایفل ها، ۶ عدد لیوان یا هر ظرفی که دوست دارید آماده کنید. چند تکه کیک داخل هر کدام از ظرف ها قرار دهید، سپس کمی عسل روی آنها بریزید. حالا مقداری توت فرنگی خرد شده روی کیک‌ها بچینید و در آخر مقداری از مخلوط خامه را روی مواد بریزید. ظرف ها را با تکه های توت فرنگی تزیین کنید. 🍲 @bebinobepaz
😋😋😋 آلو قرمز آب (نصف فنجون ) نمک خیلی کم .. تست کنید حتما که شور نشه ... ١_بعد اینکه آلو ها رو خوب شستم داخل قابلمه بزرگی +نصف فنجون آب ریختم و روی حرارت ملایم گذاشتم تا کمی نرم شه و هرز گاهی کف روی آلو ها رو بگیرید تا لواشکتون براق و خوشرنگ شه ٢_بعد اینکه کمی نرم شد یه آبکش درون یه قابلمه دیگه گذاشتم و بعداز کمی خنک شدن آلو های له شده رو درون آبکش ریختم و کاملا با پشت قاشق زدم به دیواره های آبکش تا از صافی رد شه و فقط دونه هاش باقی بمونه ٣_مجددا مواد صاف شده رو بهمراه کمی نمک روی حرارت ملایم گذاشتم تا غلیظ شه (غلظتش باندازه ماست باشه کافیه ) ۴_بعد روی یه سینی بزرگ کیسه فریزر کشیدم (یا هر نوع پلاستیکی )و بعد خنک شدن لواشک رو روی پلاستیک پهن کردم(نازک پهن کنید تا زودتر خشک شه ) و جلوی نور آفتاب (یا پنکه )گذاشتم تا کاملا خشک شه ۵_سه روز زمان لازمه برای خشک شدنش ۶_برای کیک اول کاغذ روِغنی رو مثل کف قالب برش زدم و بعد به همون شکل لواشک رو برش زدم و گذاشتم کف قالب و دورشم لواشک گذاشتم (لواشک ها با مشمبا باشن تا راحت از قالب جدا شن) و داخلش رو لواشک پرکردم وفشار دادم و بعد برگردوندم و تزیین کردم ظرف کنار کیک مقداری از مواد لواشک هست که گلپر و نمک زدم. 🍲 @bebinobepaz