eitaa logo
ببین و بپز( آشپزی)
140.5هزار دنبال‌کننده
31.6هزار عکس
4هزار ویدیو
13 فایل
﷽ کانون تبلیغاتی پر بازده "اعتماد" در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/3574071380Ca1a252b0f9 مشاوره رایگان تبلیغاتی شما کپی از مطالب آشپزی برای(مدیران کانال وگروها) #حرااااام و #ممنوع است📛📛 ❌ #برای_پیداکردن_هردستوری_فقط_اسم_مورد_نظر_راسرچ_بزنید ❌
مشاهده در ایتا
دانلود
موس کیک انبه 🍲 @bebinobepaz
موس کیک انبه مدت زمان تهیه : ۴۰ دقیقه برای ۱۲ نفر برای کیک اسفنجی: سه تخم مرغ بزرگ همدمای اتاق نیم پیمانه شکر سفید نیم پیمانه آرد یک چهارم قاشق چایخوری بیکینگ پودر - برای موس انبه: یک و نیم پیمانه خامه صبحانه ۳ قاشق غذاخوری پودر شکر الک شده دو پیمانه پوره انبه ۷ گرم پودر ژلاتین (کمتر از یک قاشق غذاخوری) ۵۰ میلی لیتر آب برای ژله انبه: یک پیمانه پوره انبه سه قاشق غذاخوری شکر سفید یک و نیم قاشق چای خوری پودر ژلاتین ۷ قاشق چای خوری آب برای مرطوب کردن کیک: یک چهارم پیمانه آب یک سوم پیمانه شکر سفید برای مرطوب کردن کیک، آب و شکر را روی حرارت بجوشانید تا کمی غلیظ شود، سپس از روی حرارت بردارید تا کاملاً به دمای اتاق برسد. فر را در دمای ۱۷۶-۱۸۰ درجه سانتیگراد بگذارید، کف و دیواره یک قالب ۲۰ سانتیمتری ترجیحاً کمربندی را چرب کرده و کف آن کاغذ روغنی بگذارید. برای کیک، در کاسه بزرگی، تخم مرغ ها را حدود یک دقیقه هم بزنید تا پفی شود، شکر را کم کم اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا حجم تخم ‌مرغ‌ ها سه برابر شود و همچنین مایع به صورت روبانی روی هم بیفتد. این کار حدود ۷-۱۰ دقیقه طول خواهد کشید. در طرف دیگر، آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و سه بار الک کنید و در سه مرحله به مخلوط تخم مرغ ها اضافه کرده و با لیسک زیرو رو کنید. دقت کنید که نباید زیاد مخلوط کنید. مخلوط را داخل قالب ریخته و حدود ۲۰-۲۵ دقیقه بپزید تا خلال چوبی از وسط کیک تمیز خارج شود و سطح کیک کمی طلایی شود. قالب را از فر خارج کرده و روی سیم قرار دهید و کاغذ روغنی آن را درآورده تا خنک شود سپس با کمک چاقوی تیز دیواره کیک را از دیواره قالب جدا کرده و کمر قالب را باز کنید و کیک را از قالب خارج کرده و روی سیم قرار دهید تا کاملاً به دمای اتاق برسد، بعد از اینکه کاملا سرد شد، دوباره کیک را داخل همان قالب گذاشته و کمر قالب را ببندید. سطح کیک را با مخلوط آب و شکر (با کمک فرچه) مرطوب کنید، به طوریکه همه جای سطح کیک مرطوب شود، ولی نه خیلی زیاد. برای موس انبه، با همزن تمیز، خامه و پودر شکر را آنقدر هم بزنید تا فرم بگیرد ولی خیلی سفت نشود، سپس پوره انبه را اضافه کرده و با لیسک زیرو رو کنید بعد در یخچال قرار دهید. در این حین، سریع، روی آب سرد، پودر ژلاتین ریخته و بعد از ۵ دقیقه، به صورت بن ماری و یا در مایکروویو حرارت دهید تا کاملا حل شود.برای گذاشتن در مایکروویو، ابتدا ۱۵ ثانیه در مایکروویو قرار دهید و سپس هم زده و اگر نیاز بود، ۵ ثانیه دیگر حرارت دهیدتا کاملاً حل شود. 🍲 @bebinobepaz
هدایت شده از تبلیغات پربازده ببین و بپز
🔴انقدر با ژیلت زدم و خاروندم داغون شده پاهام😔 همه میگن خوب نیس موها برمیگرده😢 دنبال راه چاره بودم بدون هزینه زیاد و بدون از شر موهام راحت بشم 🤔 تا 👇 رو دیدم الان یکساله دنباله رو پستاشم 😍😁 تازه کلی خرید کردم ازشون چون هم تضمین داره هم خیلی خوب راهنمایی میکنن🌸 http://eitaa.com/joinchat/2924478494Ca397442506
ببین و بپز( آشپزی)
🔴انقدر با ژیلت زدم و خاروندم داغون شده پاهام😔 همه میگن #لیزرم خوب نیس موها برمیگرده😢 دنبال راه چا
موهاتو کن❌💣 یکم که میرفت بالا میگفت:😳خانوم مام آدمیما 🤮شما بویی از زنیت نبردی ⁉️یکم به خودت برس خب🧜🏻‍♀ 😔🥺 خسته شده بودم انقد با میکردم🥀پوستم عین شده بود ...🦔😣 خیلی ناامید بودم انقد تا راهشو تو این کانال پیدا کردم 🤩😱👇🏻 http://eitaa.com/joinchat/2924478494Ca397442506
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. جوپرک ۱ پیمانه شیرخشک نیدو ۱ پیمانه پودر نارگیل ۱ پیمانه پودر کاکائو ۱/۲پیمانه خامه صورتی یک بسته شکلات تخته ایی ویا نوتلا ویا شکلات گلکسی پودر پسته وخلال بادام و رنده نارگیل تازه و برگ گل محمدی برای تزیین . جوپرک دو سر رو با شیرخشک نیدو وپودر نارگیل مخلوط کرده وروی حرارت میزاریم تا به طلایی تیره تغییر رنگ پیدا کنه . حالا مواد بالا رو با یک بسته خامه خوب مخلوط میکنیم ودر ظرف پیرکسی این مواد رو ریخته وصاف میکنیم . . حالا شما می تونید شکلات تخته ایی آب کنید و روش بریزید ویکی از مغزیجات رو روی شکلات ریخته وچند ساعت در یخچال میزاریم وبعد برش میدیم . . ویا اینکه شما می تونید یک کار دیگه بکنید و اینکه وقتی مواد اولیه رو در ظرف پیرکس ریختیم داخل یخچال برای یک ساعت میزاریم وبعد برش بزنیم وبعد در چندتا کاسه از شکلات های آب شده مختلف استفاده کنید مثلا از نوتلا وشکلات گلکسی آب شده وشکلات تخته ایی استفاده کنیم تا مکعب هایی در رنگهای مختلف داشته باشیم . . وهر کدوم رو که داخل شکلات غوطه ور کردیم از مغزیجات متفاوت هم استفاده کنیم مثلا یکی رو خلال بادام ویکی پودر پسته ودیگری رنده نارگیلی وبرگ گل محمدی ویا پرک بادام ویا پودر بیسکویت لوتوس بزنیم ودوباره در یخچال میزاریم تا شکلات خودش رو بگیره . 🍲 @bebinobepaz
قرابیه اجیلی ارد قنادي ٤ ليوان بكينگ پودر ١ ق م وانيل ١/٢ ق م تخم مرغ متوسط ١ عدد پودر قند ١ ليوان نشاسته ذرت ١/٢ ليوان كشمش خرد شده،گردو خرد شده و شكلات چيپسي نسوز از هر كدام ١/٢ ليوان كره گياهي ٢٠٠ گرم روغن مايع ١/٢ ليوان كره و پودر قند را ٣ دقيقه با دور تند همزن بزنيد، تخم مرغ و وانيل رو اضافه كنيد و مخلوط كنيد ، روغن رو اضافه كنيد و در حد يكدست شدن مخلوط كنيد، حالا ارد و بكينگ پودر و نشاسته ذرت رو كه باهم مخلوط و الك كرديد رو كم كم به خورد مواد ميدين و با نوك انگشت ورز بدين تا جاييكه آرد لازم داره اضافه كنيد. خمير نرمي حاصل ميشه حالا وقت اضافه كردن كشمش و گردو شكلات چيپسي هست، مخلوط كنيد تا همه جاي خمير يكدست مغزيجات داشته باشه، حالا با اسكوپ بستني از خمير كوكي اسكوپ بزنيد و توي سيني فر كه كاغذ روغني گذاشتين بزاريد و براي ٣٠ دقيقه توي فر از قبل گرم شده با حرارت١٧٠ درجه بپزيد تا كف كوكي ها كمي طلايي بشه. بعد از خنك شدن در ظرف در دار نگهداري كنيد🙂 🍲 @bebinobepaz
دسر با آرد سمولینا ۱ لیتر شیر ۱ لیوان شکر ۹ ق غ سمولینا همه ی این مواد را با هم مخلوط کنید روی حرارت مبایم بگذارید هم بزنید تا قوام آن مثل محلبی یا فرنی شود، بعد از اینکه به غلظت مورد نظر رسید ۱/۲ پاکت خامه صبحانه و یک بسته شکلات سفید را اضافه کنید و مخلوط کنید. سپس از روی اجاق بردارید و در قالب دلخواه بریزید. در اینجا اژ قالب سیلیکونی استفاده شده، اگر از این مدل قالب استفاده مکنید، قالب را خیس کنید و یک شب در فریزر بماند تا دسر به راحتی از قالب جدا شود.نوش جان 🌸 🍲 @bebinobepaz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
كيك آلبالو با رويه شكلات🍒 براي اين خوشمزه جان،ابتدا يه كيك آلبالو درست كردم و تو قالب كف گود ريختم،بعد از پخت و خنك شدن، تو گودى سطح كيك ،،شكلات (گاناش) ريختم و بعد مجددا با شكلات آلبالويي از مركز به كمك قيف دايره هايي با كمي فاصله ريختم و بعد به كمك يه سيخ چوبي از كناره به طرف مركز كشيدم تا شكل گل بشه كيك آلبالو چهار عدد تخم مرغ و يك ليوان شكرو كمي وانيل رو حدود پنج دقيقه با همزن زدم تا سفيد و كشدار بشه،يك ليوان روغن و سپس يك ليوان ماست ساده اضافه كردم و كمي با همزن زدم ،سه ليوان آرد و دو قاشق مربا خوري بيكينگ پودر رو الك كردم و به مواد اضافه كردم و با ليسك هم زدم،قالب رو چرب و آرد پاشي كردم، نيمي از مواد رو داخل قالب ريختم و بعد آلبالوها رو كه هسته هاشو در آورده بودم كمي رو دستمال خشك كردم ،داخل آرد زدم و روي سطح مواد چيدم و مجددا بقيه مواد كيك رو روي آلبالو ها ريختم ،داخل فر با دماي١٦٥ به مدت پنجاه دقيقه آماده شد🌸سيمين🌸 براي گاناش ،، دويست گرم شكلات رو خورد كردم و كنار گذاشتم ،حدود صد گرم خامه صبحانه رو تو ظرف ريختم رو حرارت ملايم گذاشتم و مرتب هم زدم تا گرم بشه ولي نجوشه،بعد شكلات خورد شده رو داخلش ريختم و از رو حرارت برداشتم هم زدم تا با گرماي خامه كاملا ذوب و يكدست بشه و روي كيك خنك شده ريختم. براي شيارهاي صورتي ،من از شكلات آلبالويي استفاده كردم.شكلات البالويي رو ميتونيد از فروشگاهاي بزرگ تهيه كنيد . پنجاه گرم خامه صبحانه رو تو ظرف گرم كردم و حدود هشتاد گرم شكلات البالويي خورد شده رو داخلش ريختم هم زدم تا ذوب بشه.بعد داخل قيف ريختم و 🍲 @bebinobepaz
پاریس برست یه مدل دسر فرانسوی 🍲 @bebinobepaz
پاریس برست یه مدل دسر فرانسوی هست که شبیه نون خامه ای خودمونه ،فقط از نوع غول پیکرش😉 که به دلخواه با انواع فیلینگ پر میشه . مواد لازم : کره:۱۱۵ گرم شکر: یک ق چ اب: یک لیوان نمک: ۱/۸ ق چ آرد: ۱۳۰ گرم وانیل: نوک قاشق چای خوری تخم مرغ درشت ۳ عدد یا ۴عدد کوچک پرک بادام: مقداری . مواد فیلینگ: خامه قنادی فرم گرفته حدود یک ونیم پ و سه ق غ شکلات نوتلا پودر شکر برای تزیین . تخم مرغها را از یخچال بیرون گذاشته تا هم دمای محیط بشه کاغذ روغنی به سایز دلخواه را روی سینی فر میذاریم در یک قابلمه کره ،اب ،نمک و شکر را ریخته وروی حرارت قرار داده تا کره اب بشه ومایه شروع به جوشیدن کنه ،سپس از روی حرارت برداشته و ارد را یک مرتبه اضافه کرده و با قاشق چوبی مدام هم میزنیم سپس از روی حرارت برداشته و اجازه دهید ولرم بشه ولی خیلی خنک نشه ،سپس تخم مرغها را یکی یکی اضافه کرده و هربار اجازه میدیم تخم مرغ جذب خمیر بشه ،(اگه ۴ تخم مرغ استفاده میکنید مراقب باشید خمیر شل نشه) وانیل را هم اضافه کنید، حالا خمیر اماده را در قیف ماسوره ساده ریخته و در سینی روی دایره به صورت عمود پایپ کنید روی اون رو با کمی تخم مرغ رومال کنید وروش پرک بادام بریزید، در فر ۲۲۰درجه گرم شده اول به مدت ۱۵ دقیقه قرار داده و سپس دمای فر را به ۱۸۰ درجه کاهش داده و۲۰ دقیقه دیگر بزارید تا کاملا طلایی بشه، فر را خاموش کرده واجازه دهید یک ساعت پاریس برست درون فر خنک بشه،از که خارج کردید با چوب خلال چند سوراخ روی سطح اطراف نون ایجاد کنید و وقتی کاملا خنک شدبا چاقو برش زده و روی ان خامه فرم گرفته که با شکلات نوتلا مخلوط شده(میتونیدفقط ازخامه استفاده کنید) رو داخل قیف با ماسوره کنگره داربه صورت زیگزاگی میریزیم و لایه ی رویی را روی اون قرار داده و کمی پودر قند می‌ریزیم یا نوتلا بزنید 🍲 @bebinobepaz