#کوفته_تکیرداغ_با_سس_مخصوص
مواد لازم :
۸۰۰ گرم گوشت دنده گوساله(چرخ شده)
در مرحله اول :
۱/۵ قاشق چایخوری نمک
۱ قاشق چایخوری پاپریکا
۲ قاشق چایخوری فلفل سیاه
۲ قاشق چایخوری زیره سبز
۱ قاشق چایخوری سرصاف جوش شیرین
۱ قاشق غذاخوری آب لیمو
در مرحله دوم :
۳ قاشق غذاخوری پودر نان خشک
یک چهارم لیوان آب
۱ عدد پیاز متوسط
۳ حبه سیر درشت
برای سس:
۱ قاشق چایخوری پر سس فلفل
۱ عدد گوجه متوسط رنده شده
۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
۱ قاشق چایخوری پاپریکا
دستور تهیه:
در ابتدا به گوشت چرخکرده، نمک، پاپریکا، فلفل سیاه، زیره سبز، جوش شیرین و آب لیمو را اضافه کنید. حداقل ۵، ۶ دقیقه ورز دهید. سپس رویش را بپوشانید و در یخچال به مدت ۴ ساعت استراحت دهید. سپس از یخچال درآورده و پودر نان خشک، یک چهارم لیوان آب، پیاز و سیر رنده شده را اضافه کنید و دوباره، سه چهار دقیقه ورز دهید. بعد با دست کوفتههای دراز درست کنید. روی کوفتهها را بپوشانید و دوباره ۴ ساعت در یخچال بگذارید. در نهایت بعد از این مدت میتوانید کوفتهها را سرخ کنید.
برای سرخ کردنشان در تابه مقداری روغن زیتون بریزید، وقتی داغ شد کوفته ها را بریزید. روی حرارت بالا، با تکان دادن تابه بگذارید کوفتهها تفت بخورد و تغییر رنگ دهد. سپس در تابه را بگذارید، روی حرارت متوسط روبه بالا بپزید و هر از گاهی هم بزنید.
مواد سس را با هم مخلوط کنید و در کنار کوفتهها سرو کنید.
🍲 @bebinobepaz
#کیک_رولت_سوئیسی:
*مواد لازم:
-تخم مرغ همدمای محیط۵عدد
-شکر۱۱۵گرم
-نمک۱/۸ق چ
-وانیل۱/۲ق چ
-آرد شیرینی۹۰گرم
-بکینگ پودر۲گرم
-شیر همدمای محیط۵۰میلی لیتر
-روغن مایع۵۰میلی لیتر
۱.فر را با دمای۱۷۰درجه سانتیگراد گرم کنید.
۲.سینی مستطیلی۳۰در۴۰را چرب کرده و با کاغذ روغنی بپوشانید.
۳.زرده و سفیده تخم مرغها را جدا کنید.
۴.سفیده ها را کمی زده تا کف کند،سپس ۷۰گرم از شکر دستور را کم کم اضافه کرده و به هم زدن ادامه می دهیم تا مرنگ سفت و براقی بدست آید.
۵.زرده ها،نمک،وانیل و ۴۵گرم باقیمانده ی شکر را با هم زده تا کرم رنگ و پفکی شود.
۶.ترکیب زرده را به مرنگ آماده شده اضافه و به صورت دورانی هم می زنیم.
۷.آرد و بکینگ پودر را روی ترکیب سفیده و زرده الک می کنیم و تا جایی که آرد کامل حل شود به صورت دورانی هم می زنیم.(مواظب باشید پف سفیده از بین نرود.)
۸.شیر و روغن را در ظرفی جدا ریخته و مقداری از مایه ی رولت را با آن ترکیب می کنیم.
۹.این مایه ی رقیق بدست آمده را به بقیه ی مایه رولت اضافه و با هم ترکیب می کنیم.
۱۰.مایه ی رولت را در سینی پهن می کنیم،طوری که سطح رولت کاملاً یکدست باشد.
۱۱.رولت را در فر گرم شده قرار داده و به مدت۳۰دقیقه می پزیم.
۱۲.بعد از پخت سریع رولت را از سینی خارج کرده و یک کاغذ روغنی روی رولت قرار داده و آن را برمیگردانیم و کاغذ روغنی را جدا می کنیم.
۱۳.طولهای رولت را با چاقو بریده تا صاف و تمیز در آید.سپس برای عرضها،روی یکی از عرضها برش مورب انجام داده(که این قسمت،انتهای رول قرار میگیرد)روی عرض دیگر سه خط موازی با عرض و با فاصله تقریبی۱سانت از هم برشهایی با عمق کم(به گونه ای که چاقو به انتهای کیک نرسد)
🍲 @bebinobepaz
.
سینه مرغ ۱ عدد
روغن زیتون ۳ ق غ
ماست ۱/۴ پیمانه
سیر ۲ حبه
آبلیمو ۲ ق غ
نمک وفلفل وپاپریکا وپودر تخم گشنیز و پودر دارچین
نان پیتا ویا لبنانی ۱ بسته
پنیر پیتزا به میزان لازم
.
مواد لازم سس شاورما👇
.
ارده ۳ ق غ
ماست ۳ ق غ
سس مایونز ۲ ق غ
سیر ۲حبه رنده شده
زنجببل رنده نصف ق غ
آبلیمو ۱ ق غ
نمک وفلفل به میزان لازم
.
طرزتهیه :👇
.
سینه مرغ رو طولی ونازک برش میزنیم وبا روغن زیتون وسیر وزنجبیل رنده شده وماست ونمک وفلفل وپودر پاپریکا وپودر تخم گشنیز مزه دار میکنیم وچند ساعت در یخچال استراحت میدیم .
.بعد از استراحت تیکه های مرغ رو در تابه ایی تفت میدیم.
.
برای تهیه سس شاورما ارده وسیر وماست وآبلیمو ونمک وفلفل وسس مایونز رو باهم ترکیب کرده وخوب مخلوط میکنیم .
مقداری ازسس شاورما رو روی کل نان میزنیم وبعد مقداری هم از شاورما مرغ رو وسط نان می ریزیم و مقداری سیب زمینی سرخ شده و خیار شور وسس شاورما روی موادمون میزنیم ونان رو میبندیم واز وسط برش میدیم ودر قالب کمر بندی دور قالب میچینیم و وسط قالب یک کاسه میزاریم وروی نانها پنیر پیتزا می ریزیم ودر فر قرار تا وقتی پنیر آب بشه و روی پنیر طلایی بشه.
بعد از فر درمیاریم واز قالب خارج میکنیم و وسط قالب یک کاسه سس شاورما قرار میدیم . روی شاورما هم کمی با جعفری وگوجه ریز خورد شده تزیین میکنیم.
#شاورما #شاورمای_قالبی_مرغ #شاورمای_مرغ #غذای_عربی
🍲 @bebinobepaz
#پیتزا_مرغ
4 پیمانه آرد
نمک
دو قاشق غذاخوری شکر
یک قاشق غذاخوری خمیرمایه
یه قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
4 قاشق غذاخوری شیر خشک
یک چهارم پیمانه روغن
دو پیمانه آب (تا وقتی خمیرتون نرم بشه ولی به دست نچسبه)
طرز تهیه؛
مواد رو با هم مخلوط کنید ورز بدید تا یه خمیر نرم بدست بیاد آبو کم کم اضافه کنید که خمیرتون شل نشه هر وقت خمیرتون نرم شد و به دست نچسبید دیگه آب نریزید بعد یه ساعت بزارید کنار تا خمیر استراحت کنه از خمیر گلوله های بردارین و دایره ای بازش کنید یه استکان یا کاسه ی کوچیکو وسطش فشار بدید تا وسطش بره داخل تر و با چنگال سوراخ سوراخش کنید.
مرغ رو به قطعات کوچک برش بدید
فلفل دلمه ای رو ریز خرد و سرخ کنید پیازو توی روغن تفت بدید بعد سیر رو اضافه کنید و کنار بزارید بعد مرغ رو داخل ماهیتابه بریزید با کمی روغن تفت بدید بعد کمی نمک و فلفل بزنید و خوب سرخ کنید تا مرغ مغزپخت شه بعد از پخت بزارید موادتون خوب خنک بشه و با هم مخلوطشون کنید. بعد خمیر رو با تخم مرغ و شیر رومال بزنید و موادو وسطش بریزید و پنیر پیتزا روش بزنید. به مدت 20 دقیقه توی فر بزاریدش.بعد از اینکه پخت از فر درش بیارید و روش سس خردل بریزید.
نوش جان
🍲 @bebinobepaz
#قرمزه_نخودچی
#کوفته _نخودچی
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
آرد نخودچی نیم پیمانه
نعناع خشک ۲ قاشق غذاخوری میتونید از مرزه هم استفاده کنید
پیازمتوسط رنده شده ۱ عدد
پیاز خرد شده ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
زردچوبه یک قاشق مرباخوری
نمکو فلفل به میزان لازم.
دستور تهیه:
درظرفی گوشت چرخ کرده،آردنخودچی،پیازرنده شده،زردچوبه،نمک و فلفل و یک قاشق غذاخوری نعنا را اضافه کنید و خوب ورز بدید تا وقتی که به دست نچسبه برای اینکار توی دستوراین غذا درحدنصف استکان آب هممیتونید به موادتون اضافه کنید ..نیمساعت اگرزمانبدیدو موادتونروبزارید تو یخچال خیلی بهتره.بعداز این مدت ازموادگوشتی به اندازه گردو برداشته و گرد کنیدو درظرفی بزارید.حالا یکعددپیازرو در ظرفی خردکرده و سرخ کنیدتا سبکبشه پیازتون سپس بهش رب گوجه،زردچوبه،نمک،فلفل و بقیه نعنا رو اضافه کنیدوتفت بدیدو درحدود پنج پیمانه آب اضافه کنیدوبزارید تا به جوش بیاد وقتی جوش اومد قرمزه های آماده شده رو داخل آب بزارید و تا پنج دقیقه در ظرفتونو نزارید بعد از این مدت در ظرفتون رو بزارید و نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه اجازه بدید تا غذاتون خوب بپزه.
🍲 @bebinobepaz
#خورشت مرغ
اول ساق ران هارو زردچوبه و فلفل سیاه زدم و تو روغن سرخ کردم و گذاشتم کنار.
تو همون روغن یه پیاز متوسط که رنده کردم و تفت دادم و بعد یه سیر رنده شده اضافه کردم.
(قارچو تمیز شستم اگه بزرگه از وسط نصف کنید و اگه ریزه خورد نکنید )
به پیازو سیر اضافه کردم و تفت دادم و بعد مرغهارو اضافه کردم یه لیوان آب جوش ریختم
و گذاشتم نیم ساعت بپزه.
بعد یکم جعفری خورد شده اضافه کردم(دو قاشق غذا خوری).
تو یه ماهیتابه یه قاشق کره به همراه یه قاشق رب و یه قاشق ارد با هم تفت دادم نصف لیوان آب ریختم وقتی مواد یکدست شد
به خورشتمون اضافه کردم و در آخر دوقاشق آب غوره ریختم .
نمکش هم تست کنیداگه کم بود یکم اصافه کنید .
۵ دقیقه قل بخوره و تمام .😋
🍲 @bebinobepaz
#كوكو_لوبيا_چشم_بلبلی
١٥٠گرم لوبيا چشم بلبلي رو ازشب قبل خيس كنيد .
صبح پوستش رو دربياريد تو ميكسر بريزيد و ميكس كنيد ،
.
١٥٠گرم فيله مرغ رو با پياز نمك فلفل زردچوبه. بزاريد بپزه .
فيله مرغ رو خرد كنيد ريز ريز چون فيله است پودري ميشه .
فيله مرغ خردشده ،لوبيا ميكس شده ٢٠٠گرم سبزي جعفري خرد شده ،يك عدد تخم مرغ،يك قاشق غذاخوري پودر سوخاري و يك عدد پياز رنده شده .
به همراه أدويه هاش كه نمك فلفل. زردچوبه است
حسابي ورز بديد و تو روغن سرخ كنيد و نوش جان كنيد .
🍲 @bebinobepaz
كيك شكلاتى خفن😉
کره آب شده ١/٢لیوان
روغن مایع ١/٢لیوان
شکر ١.٥لیوان
آرد ٢.٥لیوان
پودر کاکائو ٦قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر ١.٥قاشق غذا خوری
تخم مرغ ٥عدد
شیر ١لیوان
وانیل١/٢قاشق چای خوری
.
قالب این کیکتون بهتره با ارتفاع زیاد باشه چون این کیک خیلی پف میکنه.
آرد و بکینگ پودر باهم دوبار الک میکنیم،شیر ولرم شده،کره هم بهتره ولرم باشه،تخم مرغ و شکر و وانیل بادور تند همزن پنج تا هفت دقیقه میزنیم تا کرم رنگ بشه و حجمش چند برابر بشه.
بعدشیر،کره، روغن،پودر کاکائو اضافه کرده و باهمزن دو دقیقه میزنیم، بعد مخلوط آرد و بیکینگ پودر اضافه میکنیم البته یه قاشق یه قاشق و با الک کردن،بعد با لیسک آروم و دورانی مخلوط میکنیم.
قالب رو با کره چرب کرده و آرد پاشی میکنیم،مواد رو تو قالب ریخته و تو فر ۱۸۰ درجه به مدت یک ساعت میذاریم،فر رو هم حتما چند دقیقه قبل گرم کنین.
🍲 @bebinobepaz
نان گرد خانگی
مواد لازم برای ۳ عدد نان:
شیر ولرم ۲۰۰ میلی لیتر
آب ولرم ۲۰۰ میلی لیتر
آرد ۸۰۰ گرم
مخمر ۱ ق غ
شکر ۱ ق غ
نمک ۱ ق غ
کره آب شده ۱۰۰ گرم
طرز تهیه:
آب و شیر را در ظرف بزرگ ریخته و نمک و شکر و مخمر و کره را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. سپس آرد را الک کرده و کم کم به مواد اضافه می کنیم.
سپس خمیر را ۳ دقیقه ورز بدهید.
خمیر را به مدت ۱ ساعت در جای گرم استراحت
بدهید.
خمیر را به ۳ قسمت تقسیم کرده و مانند ویدیو به نان ها فرم بدهید و به مدت ۱۰ دقیقه بپوشانید.
بعد روی نان ها زرده تخم مرغ مخلوط با آب بمالید و سپس کنجد بپاشید.
دما فر ۱۹۰ سانتی گراد
زمان پخت ۲۵-۳۰ دقیقه
🟪رولت شکلاتی سوئیسی
ترجمه شده
مواد لازم برای 10- 12 نفر:
کیک اسفنجی
1/2 فنجان (63 گرم) آرد
1/4 فنجان (30 گرم) پودر کاکائو
1 قاشق چایخوری (4 گرم) بکینگ پودر
1/2 قاشق چایخوری (2 گرم) نمک
4 عدد تخم مرغ
2/3 فنجان (135 گرم) شکر
1/2 قاشق چایخوری (1 گرم) قهوه فوری
2 قاشق غذاخوری (28 گرم) روغن مایع
فیلینگ
شکلات نیمه شیرین 5 اونس (150 گرم)
1/2 فنجان (120 گرم) خامه
1 فنجان (240 گرم) خامه زده شده (یخچالی و سرد)
طرز تهیه:
فر را تا دمای 180 درجه سانتیگرادگرم کنید. سینی فر 12X16 اینچی (30x40 سانتی متر) را کره زده و آن را با کاغذ روغنی بپوشانید
در یک کاسه آرد را با پودر کاکائو ، بکینگ پودر و نمک مخلوط کنید. کنار بگذار
در یک کاسه بزرگ تخم مرغ و شکر اضافه کنید. با همزن برقی بزنید تا لیموی زرد رنگ باشد و کف کند. روغن را اضافه کرده و مخلوط کنید تا کاملاً ترکیب شود. قهوه فوری را اضافه کنید و سپس مخلوط آرد را به تدریج اضافه کنید.
خمیر را در سینی فر آماده شده بریزید و با استفاده از پشت کفگیر به طور یکنواخت در گوشه ها پخش کنید.
حدود 12 دقیقه آن را بپزید تا خلال دندان داخل آن تمیز خارج شود.
روی حوله پودر کاکائو بپاشید و کیک را روی پودر برگردانید و سپس در حالتی که کیک هنوز گرم است کاغذ روغنی را جدا کنید و کیک را در حوله بپیچید. حتما باید در حالی که هنوز گرم است این کار را انجام دهید در غیر این صورت ترک می خورد. بگذارید کاملاً سرد شود.
فیلینگ
شکلات و خامه را در یک کاسه ضد حرارت قرار داده و روی ظرف را با آب در حال جوشیدن قرار دهید. روی حرارت کم ذوب شوید.
در ظرف دیگری خامه را بزنید تا قله های سفت ایجاد شود. شکلات ذوب شده را مخلوط کنید.
کیک را باز کنید و مواد شکلات را به طور یکنواخت روی کیک پخش کنید.
کیک را رول کنید. قبل از سرو حداقل 1 ساعت در یخچال قرار دهید.
نوش جان!
🍲 @bebinobepaz