eitaa logo
ببین و بپز( آشپزی)
140.5هزار دنبال‌کننده
31.6هزار عکس
4هزار ویدیو
13 فایل
﷽ کانون تبلیغاتی پر بازده "اعتماد" در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/3574071380Ca1a252b0f9 مشاوره رایگان تبلیغاتی شما کپی از مطالب آشپزی برای(مدیران کانال وگروها) #حرااااام و #ممنوع است📛📛 ❌ #برای_پیداکردن_هردستوری_فقط_اسم_مورد_نظر_راسرچ_بزنید ❌
مشاهده در ایتا
دانلود
ببین و بپز( آشپزی)
#پاستیل_هندوانه 🍲 @bebinobepaz
بچه ها من این مدل پاستیل رو داخل قالب ناودونی درست کردم همون قالبی که مارشمالو هندوانه رو درست کردم فقط ، برای پاستیل قالب رو تا نصفه پر کردم که زیادی بزرگ نشن.اگر قالب ناودونی در دسترس نداشتید میتونید داخل یک ظرف پیرکس یا پلاستیکی مستطیل شکل کوچک مواد رو بریزید و در آخر اریب برش بدید.یا داخل قالب های شکلات بریزید. . مواد لازم: ژله انار(یا هر ژله قرمز رنگی): نصف بسته ژله آلوورا: نصف بسته ژله لیمو(یاهر ژله سبز رنگی): نصف بسته پودر ژلاتین: برای هر رنگ ژله 1 ق غ گلوکز:برای هر رنگ ژله 1 ق غ شکر: برای هر رنگ ژله 1 ق غ آب سرد: برای هر رنگ ژله 1 چهارم لیوان(نصف نصف لیوان) طرز تهیه: ابتدا قالب رو با روغن کمی چرب میکنیم . ژله انار رو با ژلاتین و آب سرد مخلوط کرده، سپس شکر و گلوکز رو اضافه کرده و هم میزنیم. سپس روی حرارت کتری قرار داده و مرتب هم میزنیم تا ژله کم کم شفاف بشه.کف سفید رنگ روی ژله رو حتما برمیداریم.در این مرحله میتونیم ژله رو داخل قالب بریزیم ولی من برای مات شدنش دو دقیقه با همزن زدم تا ژله از حالت شفافی دربیاد و هندوانه مون قشنگ تر بشه. ژله رو داخل قالب ریخته و یک ربع داخل یخچال قرار میدیم.در این فاصله ژله آلوورا رو با همون روش درست کرده و روی لایه قبل میریزیم(ولی نصفش رو میریزیم تا از قسمت قرمز رنگ کمتر باشه،اضافش رو داخل قالبهای شکلات بریزید).وقتی ژله الوورا هم داخل یخچال بست ژله سبز رنگ رو هم به همون روش درست کرده و نصفش رو دوی لایه قبل میریزیم. بعدازین مدت پاستیل ها به راحتی از قالب برمیگردن و با چاقو برش میدیم. پاستیل ها رو در ظرف دربسته تا یک ماه میتونید داخل یخچال نگهداری کنید. نکات👇🏻 *شکر رو حتما اضافه کنید چون در غیر اینصورت پاستیل بیمزه میشه. *گلوکز حتما باید ریخته بشه چون باعث کش سانیه ژله میشه. 🍲 @bebinobepaz
سوپ ماست و گشنیز خوردی؟یه طعم جدید و خیلی خوشمزه اس✌🏻 . برای درست کردن این سوپ چندتا نکته رو باید حتما دقت کنی:۱-حتما حتما از گشنیز تازه استفاده کنید ۲-با دست و دلبازی از سیر استفاده کنید ۳-از ماست ترش استفاده کنید ۴-اب مرغ خیلی خیلی طعم بهتری به این سوپ میده✌🏻 جو پرک یا جو درسته(من از جو درسته استفاده کردم) یک استکان(خیس کنید به مدت چند ساعت) گشنیز تازه ۲دسته هویج نگینی خرد شده ۲عدد سیب زمینی نگینی خرد شده ۱عدد اب مرغ یا عصاره ی مرغ ۲-۳پیمانه ماست ترش یک پیمانه سیر تازه رنده شده یا حریره ی سیر یک تا دو قاشق سوپ خوری ارد ۱قاشق نمک و فلفل جو رو بزارید بپزه با کمی نمک اواخر پخت هو‌یج و سیب زمینی و اب مرغ رو اضافه کنید و بزارید حسابی پخته بشه و جا بیوفته،بعد تو یک کاسه ماست رو با نمک -فلفل -ارد و سیر له رنده شده ریز یا حریره ی سیر با همزن دستی بزنید تا روان بشه بعد از اب سوپ یکی دو ملاقه بزارید یکم سرد بشه و از دما بیوفته و بعد بریزید تو ماست و خیلی سریع هم بزنید تا ماست بدلیل تفاوت دما نبره!اگر سریع هم نزنید یا اگر ماستو مستقیم به سوپ اضافه کنید ماست حتما میبره و خیلی بد میشه!پس حتما به این نکته توجه کنید،حالا دیگه ماست هم با دمای سوپ یکی شده و میتونید به قابلمه اضافه کنید،بزارید چندتا غل بزنه و گشنیز رو اضافه کنید و بزارید سوپتون حسابی جا بیوفته و نوش جانتون😘🌿❤️ به وقت ۱۵/آذر/۱۴۰۰ . 🍲 @bebinobepaz
دسر زعفرانی 🍮🍮🍮 . مواد لازم: یک لیوان شیر ۲۰۰ گرم خامه صبحانه ⅓ لیوان شکر ۲ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری گلاب . ۱.پودر ژلاتین را با ¼ لیوان آب مخلوط کنید و به روش بن ماری،حل کنید. ۲. شیر، خامه، شکر و زعفران را داخل قابلمه مناسب ریخته و اجازه دهید مواد گرم و شکر حل بشود. . ۳. بعد از حل شدن شکر، ژلاتین و گلاب را اضافه کنید در حد یک الی دو دقیقه مخلوط کنید. . ۴. مواد را از صافی رد کنید و کمی که از حرارت افتاد، داخل قالب مورد نظر ریخته و ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا ببندد. . نکات تکمیلی: ۱. مواد را که باهم مخلوط میکنید نباید بجوشد، در حد گرم شدن کافی ست. . ۲. به دلخواه میتوانید مقدار گلاب یا زعفران را کمی بیشتر کنید. . ۳. منظور از لیوان، لیوان دسته دار فرانسوی ست. . 🍲 @bebinobepaz
که فینگرفود هم به حساب میاد و برای تولد و مهمونی ها می تونه گزینه ی خوبی باشه😍 . . خمير مايه يه ق غ خ سرخالى شير نصف ليوان آب ولرم یک سوم لیوان روغن مايع ٦ ق غ خ تخم مرغ يك عدد شكر يه ق چ خ نمك نصف ق چ خ آرد سه و نيم ليوان خمير مايه رو با شكر و يك سوم اب ولرم حل مى كنيم وهمه ى مواد رو به جز ارد باهم مخلوط كنيد ،ارد رو الك كنيد و كم كم به مواداضافه كنيد و ورز بديد تا يه خمير تقريبا سفت بدست بياريد(خميرپيتزا از خمير پيراشكى و دونات يكم سفت تر باشه) بعد روش رو مى پوشونيم و جاى گرم دوساعتى استراحت ميديم تا ور بياد.... بعد اینکه خمیر آماده شد،میز کار رو آرد پاشی می کنیم ‌خمیر رو به قط یک سانت پهن می کنیم و با یک قالب گرد کوچک شروع می کنیم به قالب زدن و بعد روی هر کدوم از خمیرها رو با چنگال چند تا سوراخ می زنیم و توی فری که با دمای ۱۷۵ درجه گرم شده سه دقیقه میذاریم تا خمیر کنی بپزه ،خمیر رو از فر در میاریم و روش سس کچاپ یا سس چیلی میزنیم و کمی پنیر میریزیم‌و روش مواد پیتزا و دوباره پنیر می ریزیم و توی فر با دمای ۱۷۵. درجه به مدت ۱۵ دقیقه میذاریم تا بپزه... مواد پیتزا می تونه مخلوط گوشت چرخ شده،فلفل دلمه و قارچ و جعفری و ذرت باشه.. می تونید از تکه های مرغ یا سوسیس بجای گوشت استفاده کنید.. یا هر موادی ک دوست دارید.... جاتون سبز 🍲 @bebinobepaz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: نان رولت یک عدد کرم باوارین به میزان لازم ژله انار به میزان لازم برای درست کردن نان رولت طبق دستور دو پست قبل تر یا هر رولت ساده ای که خودتون بلد هستید عمل کنید مایه رولت که آماده شد سه قاشق ازش بردارید و در قیف یکبار مصرف بریزید، بقیه مایه رو با اضافه کردن رنگ خوراکی ژله ای قرمز رنگ کنید، در سینی فر کاغذ روغنی بندازید و با مایه سفید نقطه های کوچکی روی کاغذ بکشید(مثل فیلم) فر رو از یک ربع قبل روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید اگر فر برقی دارید دما رو ده تا پانزده درجه کمتر بدید. پایپ کردن مایه سفید که تمام شد سینی رو در طبقه وسط فر بگذارید و دو دقیقه بپزید سپس از فر خارج کرده و مایه قرمز رنگ را روی سینی بریزید اگر مثل من از سینی ۳۰×۴۰ استفاده می‌کنید همه مایه لازم نیست چون نان رولت ضخیم میشه مجددا سینی رو در فر بذارید و ده دقیقه دیگه بپزید اگر زیاده از حد بپزید نان رولت خشک و شکننده میشه، نان رو طبق فیلم از قالب و کاغذ جدا کنید و روی آن را بپوشانید و صبر کنید خنک بشه برای درست کردن ژله انار باید از شب قبل دست بکار بشید همه مواد رو روی فیلم نوشتم که دستور طولانی نشه، ژله انار رو درست کنید و در قالب سیلیکونی توپی یا نیم دایره بریزید و برای یک شب در فریزر بگذارید تا کاملا یخ بزنه و بتونید راحت از قالب جداش کنید برای دسر شارلوت به یه کرم سفید رنگ نیاز داریم که میتونید از مایه ساده چیزکیک که توی دستور آموزشش دادم استفاده کنید یا میتونید کرم باوارین درست کنید که اونم روی فیلم آموزش دادم و خیلی آسون و خوشمزه است بعد از اینکه هر سه این مراحل رو انجام دادید حالا وقت اسمبل کردن مواده انتخاب سایز رینگ بستگی به خودتون داره ارتفاع رینگ های من ۴.۵ سانت و قطرشون ۶.۵ سانته شما میتونید از یک رینگ با قطر ۱۵ سانت استفاده کنید و شارلوت بزرگ تری درست کنید انتخاب سایز و شکل رینگ کاملا سلیقه ایه 🍲 @bebinobepaz
‌ 🍲 @bebinobepaz
خوووووب بریم واسه شیرینیمون که فر هم نمیخواد مخصوص کسایی که همیشه دنبال شیرینی بدون فر هستن🥰🥰🥰 اینم بگم که مطمئنم اگه درستش کنین حتما خوشتون میاد، پس دست به کار بشین😉😉😉 فقط یه نکته مهمم راجع بهش بگم بهتون اونم اینه که حتما همون موقعی که میخواین نوش جونش کنین درستش کنین چون مزه و بافتش وقتی داغو تازه اس زمین تا آسمون با مونده اش فرق میکنه... اینم دستورش خدمتتون برای درست کردن این شیرینی که اسمش میتونه رول گردو باشه اول از همه باید مواد داخل رولمون رو درست کنیم پس شیش قاشق غذاخوری گردوی آسیاب شده، چهار قاشق غذاخوری شکر و یه قاشق مرباخوری پودر دارچینو تو یه کاسه خوب با هم مخلوط میکنیم. بعدش تو یه کاسه دیگه نصف لیوان شیر رو با یه قاشق غذاخوری سرخالی پور قند یا شکر خوب مخلوط میکنیم. حالا بیست گرم کره ای که آبش کردیمو هم اضافه میکنیمو باز خوب هم میزنیم. بعد یه ورق خمیر یوفکا مستطیلی رو از وسط نصف میکنیم و دو طرفش رو به مخلوط شیرو کره مون آغشته میکنیم این کار باعث میشه که خمیر یوفکا خییییییلی خوشمزه تر بشه و همینطور موقع رول کردن پاره نشه و نشکنه. حالا از مخلوط گردومون روی خمیر میریزیم برای هر تکه خمیر یوفکا یه قاشق سرخالی مواد کافیه. بعد دو طرف انتهایی خمیرو تا میکنیم روی مواد تا موقع سرخ شدن یا رول کردن، مواد بیرون نریزه. حالا خمیرو اول میپیچیم تا لوله ای بشه و بعدن لوله رو رولش میکنیم. با کمک یک سیخ چوبیم رولو ثابت میکنیم تا باز نشه حالا تو یه ماهیتابه یکم روغن میریزیم و رول ها رو توش میذاریم تا سرخ بشن. بعد از طلایی شدن طرف زیری برشون میگردونیم تا هر دو طرف طلایی بشه و تمام حالا با چای نوش جون کنین و لذتشو ببرین... 🍲 @bebinobepaz
اِکلر پسته شب یلدا 🍲 @bebinobepaz
. رسپی اِکلر پسته شب یلدا همین جاست👇 شب یلدا رو ساده برگزار کنید همین لازم نیست چند مدل شیرینی و غذا و میوه و اجیل تو سفره یلداتون بزارید همین که همه چیز دستپخت خودتون باشه کافیه حتی یک مدل ولی عوضش کلی بخندید و از مهموناتون با یه شام ساده پذیرایی کنید این نه عیبه نه هیچ چیز دیگه غربی ها اسمش رو گذاشتن مینیمالیستی ما میگیم ساده زیستی قبول دارین؟ حالا دیگه بریم سراغ اکلر اکلر پسته کم شیرینه و کمی خامه ای با خمیر شو کرانچی مواد لازم خمیر شو آب ۱۲۰ گرم شیر ۱۲۰ گرم کره ۱۲۰ گرم آرد ۱۲۰ گرم شکر ۹ گرم نمک ۲ گرم تخم مرغ ۱۹۰ گرم مواد لازم کرم پسته پنیر خامه ای ۱۸۰ گرم پودر قند ۷۰ گرم کره ۸۰ گرم پودر پسته ۴۰ گرم گلاب ۱.۲ ق چ(دلخواه) طرز تهیه خمیر شو ابتدا آب و شیر و کره دمای محیط را درون قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم میگذاریم تا به جوش آید. داخل کاسه جدا ارد و نمک و شکر را باهم مخلوط میکنیم و بعد از اینکه مواد جوش زد به آردو شکر اضافه کرده و هم میزنیم. مواد را به داخل قابلمه برگردانده و روی حرارت ملایم مرتب حدود ۳ تا ۴ دقیقه هم میزنیم تا شبیه حلوا شود. بعد از منسجم شدن خمیر آن را داخل کاسه دیگر ریخته و کنار میگزاریم. وقتی خمیر کمی خنک شد آن را داخل کاسه همزن ریخته و کم کم تخم مرغ را اضافه میکنیم تا خمیر نه سفت و نه شل درست شود و حدود ۱ ساعت داخل قیف ریخته و در یخچال میگذاریم تا سرد شود. سپس فر را با دمای ۱۷۰ درجه از قبل گرم کرده و با قیف خمیر را به طول تقریبا ۹ سانت روی سینی پایپ میکنیم و حدود ۳۵ تا ۴۰ دقیقه میپزیم. طرز تهیه کرم پسته ابتدا کره دمای محیط را با پودر قند خوب داخل کاسه همزن خوب به هم‌میزنیم. بعد از کرمی شدن مواد پنیر خامه ای را اضافه میکنیم و هم میزنیم در آخر پودر پسته و گلاب را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم میزنیم. نحوه اسمبل کردن اکلر روی اکلر را کمی با چاقوی قنادی میبریم و مقداری پودر پسته(به دلخواه) داخل اکلر ها میریزیم سپس کرم را روی اکلر پایپ میکنیم. 🍲 @bebinobepaz
. عاقا دیدم نارنگی زیاد داریم ولی نمیخوریم باهاش دسر نارنگی درست کردم 😂 با مغزی ژله پرتقال شمام اگه میوه ای دارین که نمیخورین باهاش دسر درست کنین 🤪 از نصیحت های یک ادمین دسرپز به شما 🙈😂 . با قالب کیکس حبابی تولید شرکت پاستیل درست شده جنس قالب پلاستیکیه . مواد لازم دسر نارنگی: آب نارنگی یک و نیم لیوان تخم مرغ 3 عدد شکر 1 پیمانه خامه صبحانه 1 پیمانه (من خامه قنادی ریختم ولی شکرشو کمتر زدم) وانیل مقداری پودر ژلاتین 2 قاشق . مواد لازم مغزی دسر: یک و نیم بسته پودر ژله پرتقال دو لیوان آب جوش . طرز تهیه: اول مغزی دسرو درست کنین یک و نیم بسته پودر ژله پرتقال رو با دو لیوان اب جوش حل و بنماری کنین و بریزین تو ظرفی ببنده و بعد از اینکه خوب سفت شد از قالب یا ظرفتون خارج کنین من تو خود قالب کیکس حبابی ریختم (قبلش قالبو با روغن مایع چرب کنین) . . پودر ژلاتین رو با اب نارنگی حل کنین و بنماری کنین تخم مرغ رو با شکر 5 دیقه با همزن بزنین ، خامه رو اضافه کنین و در اخر مخلوط اب نارنگی و ژلاتین بنماری شده رو بریزین . قالب رو چرب کنین مقداری از مواد دسر رو بریزین تو قالب بذارین تو یخچال نیمبند شه بعد از نیمبند شدن، مغزی رو بذارین وسط قالب ( اگه مغزی به دیواره قالب میچسبه اطراف مغزی رو با چاقو ببرین) باقی مواد دسرو بریزین تو قالب و بذارین حداقل 6 ساعت تو یخچال تا خوب خودشو بگیره اطراف دسر رو از دیواره جدا کنین و برگردونین تو ظرف . . . اگه تخم مرغ خام تو دسر دوس ندارین میتونین موقع زدن تخم مرغ با شکر اونو بذارین روی بخار اب جوش تا بنماری بشه و تخم مرغا از خامی در بیان 🍲 @bebinobepaz