eitaa logo
ببین و بپز( آشپزی)
140.6هزار دنبال‌کننده
31.6هزار عکس
4هزار ویدیو
13 فایل
﷽ کانون تبلیغاتی پر بازده "اعتماد" در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/3574071380Ca1a252b0f9 مشاوره رایگان تبلیغاتی شما کپی از مطالب آشپزی برای(مدیران کانال وگروها) #حرااااام و #ممنوع است📛📛 ❌ #برای_پیداکردن_هردستوری_فقط_اسم_مورد_نظر_راسرچ_بزنید ❌
مشاهده در ایتا
دانلود
طرز تهیه ی قرمه سبزی رو که همتون بلدین میخوام نكات خوشمزه تر شدن قورمه سبزی رو واستون بگم😋 نکات👇🏻👇🏻👇🏻 گاهی داخل برخی غذاها نیاز داریم ادویه های خاص اضافه کنیم مثلا هنگام تهیه قورمه سبزی از شنبلیله خشک هم استفاده می کنیم .حتی اگه از شنبلیله تازه استفاده کرده باشین ، اضافه کردن شنبلیله خشک ، عطر خوبی به خورشت میده در کمی روغن تفتش بدید و در آخر به خورشت اضافه کنید عطرش همه جارو برمیداره (البته زیاد بریزید خورشتتون تلخ میشه)اندازه درشتی و ریزی سبزی خرد شده سلیقه ایه ولی هرچه ریز تر باشه خورشت زیباتره.برای اینکه قورمه سبزی شما روغن بندازه بهتره برای سرخ کردن سبزی از روغن جامد استفاده کنید. بهتر ه که از تره و اسفناج ( یا برگ چغندر ) بیشتری در ترکیب سبزی قورمه استفاده کنید تا سبزی لعاب بیشتری داشته باشد و زیباتر شود . اسفناج به جهت رنگ سبز و لعاب دادن به خورشت قورمه سبزی لازمه . ولی مزه اصلی رو تره و جعفری و گشنیز به خورش قورمه سبزی میده و بدون هرکدوم از اینا خورش مزه ای رو کم داره .پس حتما از سبزی ها کامل و فراوون بریزید .البته در فصولی که اسفناج در دسترس نباشه معمولا از برگ چغندر استفاده میشه .لیمو امانی دونوع روشن و تیره داره برای قورمه سبزی بهتره از نوع تیره تر استفاده بشه با چنگال سوراخهایی روش زده تا مزش داخل خورش بره یا اگه خرد میشه حتما دانه های اون رو بیرون بیارید تا خورشت رو تلخ نکنه .حبوبات حتما قبلش خوب خیس بخورن و خوب بپزه لعاب حبوباتی که خوب پخته شده باشد باعث لعاب و مزه خوب خورشت میشه .برای  خورشت قورمه سبزی بعضی لوبیا قرمز و بعضی لوبیا چیتی یا از لوبیا چشم بلبلی استفاده میکنند . یادتون نره هیچوقت به حبوبات تا انتهای پخت نمک نمی زنیم چون دیر میپزن .خورشت نباید آبکی باشه بلكه باید با حرارت کم بجوشد تا کاملا جا بیفتد .قبل از خاموش کردن شعله ، برخی قطعه هایی از یخ به خورشت اضافه میکنند تا روغن خورش به سطح خورش بیاد.بعضی داخل خورشت قورمه سبزی رب گوجه فرنگی یا رب انار هم اضافه میکنن که خوشمزه میشه . اصولا برای تهیه این خورشت باید دقت کرد به چه میزان سبزی نیاز داریم تا همه مواد يك اندازه باشن نه كمتر و نه بيشتر. 🍲 @bebinobepaz
یه مدل جوجه کباب خیلی خوشمزه و لذیذه جوجه_کباب_یونانی مواد لازم مرغ خردشده ۵۰۰ گرم ماست یونانی ۵ قاشق غذا خوری جعفری ساطری شده نصف پیمانه سیر له شده ۲ حبه نمک و فلفل به مقدار لازم لیمو ترش ۱ عدد روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری طرز تهیه ماست، جعفری ساطوری شده، سیر له شده، نمک وفلفل وروغن زیتون رو مخلوط کنید مرغ خرد شده رو اضافه کنید وخوب مخلوط کنید پوست لیمو رو روی مرغ ها رنده کنید سپس مخلوط کنید و روی ظرف سلفون بکشید و به مدت دوساعت در یخچال استراحت دهید سپس مرغ ها را به سیخ بکشید وکباب کنید برای کنار کباب از مخلوط جعفری ساطوری شده، پیاز خلالی شده، سماق، آب لیموترش تازه وکمی نمک استفاده کنید نوش جان سایر نکات اگر ماست یونانی دردسترس نداشتید از ماست پرچرب استفاده کنید بجای روغن زیتون میتونید از روغن مایع استفاده کنید میتوانید بجای کباب کردن داخل تابه هم درست کنید به این صورت که داخل تابه کمی روغن بریزید جوجه ها را بچینید در ظرف رو بذارید تا مرغ آب بندازه و با آب خودش بپزه سپس داخل همون روغن خودش سرخش کنید 🍲 @bebinobepaz
یا . ژله قرمز ۱ بسته (من انار استفاده کردم) ژله آلوورا ۱ بسته (حتما آلوورا تهیه کنید که بی رنگ باشه) نشاسته گندم گل ۱ پیمانه آب ۲ پیمانه شکر ۲ پیمانه سر خالی پودر ژلاتین ۲ قاشق چایخوری سر خالی+۶قاشق سوپخوری آب رنگ ژله ای خوراکی سبز به مقدار لازم . یک ظرف (۱۸ در ۱۸) را با روغن چرب کنید تا کیسه فریزر بهش بچسبه و کیسه فریزر را داخل ظرف بندازین و روی پلاستیک را مجدد کمی چرب کنید. ۳قاشق سوپخوری آب+۱قاشق چایخوری سرخالی پودر ژلاتین را مخلوط و کنار بزارید تا اسفنجی بشه. ۱لیوان آب سرد را با ۱/۲ پیمانه نشاسته مخلوط کنید تا نشاسته در آب حل بشه. ۱پیمانه شکر و پودر ژله قرمز را به نشاسته اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار بدین. مداوم هم بزنید تا غلیظ بشه(حرارت حتما کم باشه تا نشاسته پخته شه)وقتی غلیظ شد ژلاتین حل شده را اضافه و مخلوط کنید و از روی حرارت بردارین. بزارید مواد از داغی بیفته بعد داخل قالب بریزید و بزارید یخچال تا کمی سفت بشه. ژله آلوورا رو هم به همین روش آماده کنید و ۱/۳ آن را جدا کنید و به ۲/۳ آن رنگ سبز خوراکی بزنید. ۱/۳ ژله بی رنگ را روی لایه قرمز بریزید و مجدد بزارید یخچال تا کمی سفت بشه. ژله سبز را روی لایه بی رنگ بریزید و بزارید یخچال حداقل ۶ ساعت بمونه بعد از قالب خارج کنید و روی سطح کار آرد پاشی شده قرار بدین و به سایز دلخواهتون برش بدین و کاملا به آرد آغشته کنید تا بهم نچسبن. میتونید بجای آرد در پودر نارگیل یا پودر قند بغلتانید(من فقط آرد گندم زدم و عالی شد) میتونید در ظرف در بسته برای مدت خیلی طولانی داخل یخچال نگهداری کنید. 👈اگه رنگ سبز نداشتین یک بسته ژله سبز را به روش ژله قرمز و ژله آلوورا درست کنید و روی لایه بیرنگ بریزید. 👈لایه قرمز باید ضخیمتر باشه،لایه بی رنگ خیلی باریک و لایه سبز از لایه سفید بیشتر باشه تا شبیه هندونه بشه. 👈مقدار شکر رو کم نکنید چون شیرینیش کاملا متعادل هست(من از ۳/۴ پیمانه بیشتر و از ۱ پیمانه کمتر ریختم) 👈وقتی منتظرین لایه سفید ببنده اگه لایه سبز خیلی سفت شد روی حرارت بزارین تا روون بشه 👈نباید بزارید موادتون خیلی سرد بشه در اینصورت به لایه زیریش نمیچسبه و وقتی از قالب خارج کنید لایه ها از هم جدا میشن . 🍲 @bebinobepaz
درود🥰 دوست داری یه مرغ کبابی با یه مرینت متفاوت یاد بگیری😍 یکی از خوشمزه ترین آبدار و لطیفترین ران مرغ کبابی هستش که میتونین امتحانش کنین😍 مواد لازم: ۲ ق غ خ عسل ۱ ق غ خ کنجد ۱ فنحان روغن زیتون ادویه که شامل نمک، فلفل سیاه، پاپریکای فراوان، پودر فلفل قرمز شیرین، پودر فلفل قرمز تند، پودر پیاز، پودر سیر، ادویه سبزیجات و یا اگر ندارین ترکیب پودر زیره و پودر تخم گشنیز بریزین. طرز تهیه: تمامی موادی که بالا ذکر شده رو با هم با همزن دستی مخلوط میکنیم و تکه های مرغ رو بهش اضافه میکنیم و خوب یکدست میکنیم تا ۱ ساعت بهش زمان میدیم تا خوب مزه داربشه و سپس کف سینی فر کاغذ روغنی میذاریم و تکه های مرغ رو روش میچینیم. توی فر ۲۰۰ درجه که از قبل گرم کردیم میذاریم به مدت ۴۰ الی ۵۰ دقیقه به خوبی بپزه. حواستون باشه فقط شعله پایین فر روشن باشه در ۵ دقیقه آخر هم میتونین شعله بالا رو روشن کنین که کمی سطحش برشته بشه و تمام. ✅توجه داشته باشین که حضور عسل دراین مرینت اصلا باعث شیرینی مرغتون نمیشه و فوق العاده نرم و لطیف و آبدارش میکنه☺️ امیدوارم درست کنین و نوش جونتون بشه🥰 🍲 @bebinobepaz
از این سالاد ماکارونی مطمئنا خوشتون میاد..به طرز قشنگی سروش هم سرو شده😋 🥗 🥗 🌸مواد لازم : 2 پیمانه پاستا فرمی، در آب، نمک و روغن زیتون جوشانده شده 2 عدد خیار به شکل مکعب های کوچک خرد شده 2 عدد هویج رنده شده نصف فلفل دلمه ای به شکل مکعب های کوچک برش خورده کاهو نازک برش داده شده به دلخواه زیتون سیاه ذرت گشنیز خرد شده پیازچه خرد شده 🌸سس: آب لیمو 2 حبه سیر خرد شده روغن زیتون سرکه کمی زیره نمک 2 پیمانه ماست و 2 قاشق غذاخوری پنیر خامه ای و 2 قاشق بزرگ سس مایونز 🌸طرز تهیه: سبزیجات رو با پاستا مخلوط کن، مواد سس رو با هم ترکیب کرده، به پاستا و سبزیجات اضافه کن و هم بزن. در ظرف سرو بریز و تزئین کن.. موفق باشید..🥰 🍲 @bebinobepaz
گوشت_و_سبزیجات مواد لازم: گوشت گوساله ۵۰۰ گرم سیب زمینی ۵۰۰ گرم هویج ۲ عدد متوسط آب گوشت ۲ پیمانه سیر ۳ حبه پیاز ۱ عدد بزرگ آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری پودر دارچین ¼ قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی زردچوبه و روغن به مقدار کافی دستور تهیه: ابتدا گوشت را به قطعات کوچک مانند گوشت خورشتی تقسیم می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و گوشت را به همراه مقداری روغن به تابه اضافه می کنیم.پس از اینکه گوشت به خوبی سرخ شد، سیر و پیاز را به صورت ریز خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. پس از اینکه سیر و پیاز طلایی شدند، مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر دارچین اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم.پس از اینکه ادویه ها را به خوبی تفت دادیم، سیب زمینی و پیاز را به صورت نگینی یا حلقه ای خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. حالا سیب زمینی و هویج را چند دقیقه تفت می دهیم تا کاملا سرخ شوند و هنگام پخت له نشوند.در این مرحله آب گوشت را به تابه اضافه می کنیم و درب تابه را می گذاریم تا مواد خوراک به مدت ۲ ساعت با حرارت بسیار ملایم بپزند. در صورتی که آب گوشت نداشته باشیم می توانیم از عصاره گوشت و آب جوش استفاده کنیم.نکته مهم در مورد این خوراک این است که در زمان سرو نباید آبکی باشد و باید آب درون تابه تقریبا به طور کامل کشیده شده باشد. در ۱۵ دقیقه پایانی پخت نمک و فلفل سیاه خوراک را اندازه می کنیم، سپس آب لیمو ترش را به همراه مقداری جعفری خرد شده به خوراک اضافه می کنیم. پس از اینکه خوراک آماده شد آنرا به همراه نان یا برنج سرو می کنیم. 🍲 @bebinobepaz
. ابتدا پیاز رو رنده میکنیم و آبشو کامل میگیریم و سپس پیازو به گوشت چرخ‌کرده اضافه میکنیم ، نمک ، فلفل و زردچوبه هم میزنیم و خوب ورز میدیم، حالا مثل عکس ها دو طرف کباب‌ها رو داخل تابه کمی سرخ میکنیم. بعد گوجه و فلفل دلمه ورقه ای هم کنار کباب میچینیم و سس رو میریزیم و درش رو قرار میدیم تا با حرارت ملایم بپزه و سس غلیظ بشه. 🔺برای سس رب ، نمک ، فلفل ، زردچوبه و کمی آبجوش رو با هم مخلوط میکنیم. موقع سرو این کباب خوشمززه سیب زمینی سرخ کرده هم کنارش میذاریم و تمااام ، همین قدر راحت و خوشمزه❤️😋 🍲 @bebinobepaz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. فلافل خونگی 🍲 @bebinobepaz
. فلافل خونگی فوق العاده خوشمزه برای عزیزای دلم دستور فلافل خونگی خیلی خوشمزه مواد لازم : نخود 1لیوان - باقالا زرد 1لیوان - 3حبه سیر - 1عدد سیب زمینی متوسط آب پز شده - 1عدد پیاز متوسط رنده شده - خمیر وسط یک نان باگت -پودر پودر تخم گشنیز و زیره سبز - نمک و فلفل طرز تهیه : نخود و باقالازرد را یک شب قبل خیس میکنیم با آب ولرم و میگذاریم داخل یخچال و بعد از اینکه نخود و باقالازرد خیس خورد همه مواد را دو یا سه بار با چرخ گوشت چرخ میکنیم مایع فلافل آماده است و حالا ادویجات را اضافه میکنیم که شامل نمک ، فلفل ، تخم گشنیز و زیره سبز بودن و کاملاهم میزنیم تا یکدست بشه. برای اینکه مایع ما نرم شود 1 لیوان آب ولرم به مواد اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و بعد با قالب فلافل در قابلمه پر روغن داغ شده سرخ میکنیم قالب فلافل را در روغن داغ میزنیم و از مواد پر میکنیم تا راحت داخل قابلمه بیافتد . نکته : عزیزان وقتی خواستیم آب ولرم رو اضافه کنیم کم کم به مواد اضافه میکنیم اگه همه آب را یک دفعه اضافه کنیم ممکن است مواد فلافل شل شود من این مقدار که تو دستور هست 1 لیوان متوسط آب ولرم اضافه کردم دوستان یه نکته بگم شما یه لیوان آب ولرم کنار دستتون بزارین کم کم به مواد اضافه کنید یه دفعه آب ولرم رو نریزید موادتون شل بشه باید مواد فلافل جوری نرم بشه که راحت از قالب به داخل روغن بیافته موقع سرخ کردن نکته مهم حتما از قالب فلافل زن کوچیک استفاده کنید قالب فلافل زن بزرگ باعث میشه داخل فلافل خوب مغز پخت نشه روغن مایع سرخ کردنی که تو قابلمه کوچیک ریختید دمای روغن باید خیلی داغ باشه بعد شروع به سرخ کردن فلافل ها بکنید حرارت موقع سرخ کردن خیلی کم و خیلی زیاد نباشه اگه تعداد افراد خانواده 2 نفر بودین یا 3 نفر میتونید نخود و باقلا از هر کدوم یک فنجان خیس کنید دوستان این دستور فلافل خیلی خوشمزه و نرم هستش حتی از بیرون اینا هم خوشمزه تر میشه یه نکته دیگه دوستان خمیر نون باگت احتیاج نیست خشک بشه همون جور نرم با بقیه مواد چرخ کنید باقالا زرد یه کم موقع چرخ کردن به گلوی چرخ گوشت میچسبه در این صورت چرخ گوشت رو از برق بکشید گلوی دستگاه رو باز کنید باقالاها رو جدا کنید و دوباره بزنید کار کنه دوستای گلم اینم تجربه من بود گفتم بهتون بگم. ‎ 🍲 @bebinobepaz