eitaa logo
ببین و بپز( آشپزی)
139.9هزار دنبال‌کننده
31.7هزار عکس
4.1هزار ویدیو
13 فایل
﷽ کانون تبلیغاتی پر بازده "اعتماد" در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/3574071380Ca1a252b0f9 مشاوره رایگان تبلیغاتی شما کپی از مطالب آشپزی برای(مدیران کانال وگروها) #حرااااام و #ممنوع است📛📛 ❌ #برای_پیداکردن_هردستوری_فقط_اسم_مورد_نظر_راسرچ_بزنید ❌
مشاهده در ایتا
دانلود
تخم مرغ. 4عدد آرد دو پيمانه +يك چهارم شكر يك پيمانه ماست يك پيمانه روغن سه چهارم پيمانه بيكينك پودر يك و نيم ق چ وانيل كمي آلبالو بدون هسته (يك پيمانه و نيم ) 🌹اگر البالو داشتيد بيشتر هم ميتونيد بريزيد 🌹براي كيك هاي ميوه اي ماست بهترين انتخاب اكه نداشتيد شير هم ميشه ريخت 🌹قبل از هر كاري فر رو روشن كنيد و بذاريد رو درجه ١٧٠ و فقط المنت پايين روشن باشه المنت بالا رو فقط ده دقيقه اخر پخت روشن ميكنيم 🌹قالب من 25سانت بود 🍒 من آلبالو ها رو تمييز شستم و هسته رو جدا كردم و روي اون دو ق غ شكر پاشيدم و گذاشتم يخچال طرز تهيه تخم مرغ را با همزن خوب بزنيد حدود سه دقيقه سپس وانيل و شكر را اضافه كنيد و اين موقع همزدن خيلي مهمه با خوصله هم بزنيد تا زمانيكه روحاني و كرم رنگ بشه (اگه خوب هم نزنيد كيكتون پف نميكنه 😅از ما گفتن بود خلاصه🖖🏻) سپس به ترتيب روغن و ماست را اضافه كنيد و كمي با دور كند همزن همش بزنيد (من ديدم البالوهام كه با شكر گذاشته بودم كمي اب انداخته 🙈اون اب البالو رو هم اضافه كردم خيلي كم بود در حد دو ق غ) خوب ماست كه هم زديد همزن رو بذاريد كنار ارد و بيكينك پودر كه الك كرديد را كم كم با قاشق اضافه كنيد و هر با. اهسته با ليسك هم بزنيد قالب رو كاغذ بندازيد و مايه كيك رو بذاريد داخل قالب و چند بار بكوبيد سطح كار تا صاف و يكدست شه سپس البالوها رو بذاريد اهسته روي كيك و بذاريد تو فر به مدت 40دقيقه و بعد امتحان كنيد اكه پخته داخل كيك كامل المنت بالا رو براي پخت روي سطح كيك روشن كنيد 🍲 @bebinobepaz
‌ بستنی بی نظیر 👌😋‌ ‌ خامه ۲۰۰ گرمی یک بسته ‌ شکر نصف پیمانه شیر نصف پیمانه نشاسته یک قاشق مربا خوری سر پر شکر یک قاشق غذاخوری میوه دلخواه میکس شده نصف پیمانه گلاب سه قاشق غذاخوری اول نشاسته رو با یک قاشق غ شکر مخلوط و بعد شیرو بهش اضافه کنید و روی حرارت گذاشته و مدام همش بزنید تا غلیظ و پودینگی بشه و بعد در یک پیاله بریزید و بذارید یخچال تا خنک بشه، حالا قالب بستنی رو چرب کنید و چند تکه توتفرنگی بذارین . سپس خامه، نصف پیمانه شکر،گلاب ،توتفرنگی میکس شده و پودینگ خنک رو مخلوط کنید تا شکر حل بشه . بستنی را داخل قالبهای بستنی بریزید و چوب بستنی رو هم داخلش بذارید وبرای ۲۴ ساعت در فریزر بذارید .موقع استفاده قالب رو کمی در آب گرم بذارید تا بستنی خیلی راحت خارج بشه و نوش جان کنید.این بستنی بافت خامه ای و نرم داره و واقعا لذیذه حتما امتحانش کنید.‌ ‌ ‌ 🔴نکته:اگر قالب بستنی ندارید میتونید بجاش از لیوان یک بار مصرف استفاده کنید 🔴 نکته:میتونید مقدار پودینگ رو دو برابر کنید تا بستنی کمی رژیمی تر بشه. ‌ ‌ 🍲 @bebinobepaz
#پلو_شوشتری چشم بلبلی پلو مواد لازم: برنج چهار پیمانه لوبيا چشم‌بلبلي پخته شده دو ليوان شويد تازه دو ليوان شوید خشک یک لیوان پياز سرخ شده يك عدد زعفران يك قاشق چايخوری نمك و فلفل به ميزان لازم طرز تهیه ابتدا برنج را خیس کرده و سپس آبکش کنید و كنار بگذاريد.لوبیا چشم بلبلی را بپزید و کنار بگذارید سپس يك عدد پياز سرخ شده را با گوشت تفت دهيد و کمی زعفران را به آن اضافه كنيد و با ادويه‌ها بگذاريد تا جايي بپزد كه آب آن بخار شود .بعد شويد خرد شده یا شوید خشک و لوبیا چشم بلبلی را به برنج اضافه كنيد و برنج را دم كنيد پس از 45 دقيقه اين غذا آماده است. با گوشت تکه و گوشت چرخ‌كرده قلقلي يا تكه‌هاي گوشت مرغ و شترمرغ نيز مي‌توان اين پلو را تهيه كرد. من کلا از گوشت قلقلی فراری هستم . 🍲 @bebinobepaz
#کتلت مرغ_مغزدار 🍲 @bebinobepaz
مرغ_مغزدار یه رون و یک سوم یه سینه مرغ و یه پیاز متوسط خورد شده و مقداری نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و پودر سیر ریختم تو میکسر تا کاملا له شدن بعد یه مقدار زعفرون اضافه کردم و خوب مخلوط کردم بعدم از موادم به اندازه یه گردوی بزرگ برداشتم تو دستم شکل دادم و بازش کردم و وسطش یه مقدار زرشک و نعناع خشک ریختم و مثل کتلت تو دستم حالت دادم و تو روغن سرخشون کردم تمووووم نکته : با حرارت متوسط سرخشون کنید و دو سه بار پشت و روشون کنید مرغ چرخشده یه مقدار چسبنده میشه با کمک آب سرد میتونید راحت تو دستتون شکلشون بدید بچه ها اصلا خشک نمیشه کاملا نرم و اسفنجی میشه عزیزای دلم این کتلت تخم مرغ و آرد نخودچی و سیب زمینی نمیخواد نگران نباشید اصلا وا نمیره و کاملا منسجم میشه. 🍲 @bebinobepaz
#سیب_زمینی با #سس_ماست مواد لازم: سیب‌زمینی متوسط ........... 15 عدد روغن زیتون ..................... نصف فنجان نمک ................................ 1 قاشق مرباخوری سیر ................................ 3 حبه فلفل سیاه ........................ 1 قاشق مرباخوری آویشن تازه ....................... 2 شاخه . مواد لازم #سس #ماست : سیر ................................ 2 حبه ماست چکیده .................... 5 قاشق غذاخوری روغن زیتون ...................... 2 قاشق غذاخوری سس مایونز ....................... 2 قاشق غذاخوری ماست .............................. 1 کاسه آب لیموترش ...................... 2 تا 3 قاشق غذاخوری شوید تازه ......................... به مقدار دلخواه 🍲 @bebinobepaz
#سوپ_قارچ_خامه_ای قارچ ٢٠٠ گرم پیاز ١ عدد پودر سیر ١/٢ق غ روغن ٢ق غ آرد ٣ ق غ آب مرغ ٢ پیمانه خامه 100 گرم سبزی معطر 2 ق غ نمک وفلفل به میزان لازم قارچ هارو خرد کنید. پیاز رو تو روغن سرخ کنید و پودرسیر رو هم بریزید. بعد بهش قارچ هارو اضافه‌ کنید. قارچ رو باحرارت زیاد تفت بدید تا خوب برشته بشن. آرد رو اضافه کنیدو هم بزنید. آب مرغ رو تو یه قابلمه بریزید و خامه رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا باهم ترکیب بشن. بذارید رو حرارت متوسط وترکیب آرد و قارچ هاروبه همراه سبزی معطر به آب مرغ و خامه اضافه کنیدو انقدر هم بزنید تا به غلظت مورد نظرتون برسه. من از جعفری ونعنا خشک استفاده کردم. نمک وفلفل رو هم طبق ذائقه تون اضافه کنید. راستی یه کم از قارچ هارو هم برای تزئین روی سوپتون نگه دارید😊 من که خیلی دوست داشتم😋 جاتون سبز 🍲 @bebinobepaz
#هویج_پلو با_مرغ 🍲 @bebinobepaz
با_مرغ سه پیمانه برنج را بصورت کته درست کردم ومواد را جدا آماده کردم وموقع سرو غذا استفاده شد شما میتونید لابه لای برنج هم بریزید هویج را خلالی کردم وبا کمی اب گذاشتم پخته بشه ودر اواخر پخت کمی شکر اضافه کردم وابش کشیده شد با کره کمی تفت دادم ودو‌سه ق غ ابلیمو‌هم اضافه کردم که طعم ملس داشته باشه سینه مرغ هم با کمی اب وپیاز ونمک وفلفل وزعفرون پخته و ریز کرده وبا کمی کره وروغن سرخ کردم خلال پسته وبادوم هم کمی تفت دادم وبرای اینکه غذا خیلی شیرین نشه,زرشک تازه که تو‌فریزر داشتم هم اضافه کردم به این مواد دوتا قاشق سوپ خوری پیاز داغ هم اضافه کرده وموقع سرو غذا استفاده کردم 🍲 @bebinobepaz
#چیز_کیک_نیویورکی 🍲 @bebinobepaz
بیسکویت پودر شده.....۲پیمانه کره.....۱۰۰گرم پنیر خامه ای......۲۰۰گرم خامه صبحانه......۲۰۰گرم وانیل......نوک چاقو تخم مرغ.......۳عدد شکر......۱پیمانه طرز تهیه: ابتدا بیسکویت با هر هر وسیله ای که دوست دارید پودر کنید.کره رو آب کنید.با بیسکویت مخلوط کنید.کف قالب ۲۱ سانت پهن کنید.(من تو قالب ۲۳ سانت پهن کردم.ولی ۲۱ بهتره)بزارید یخچال تا بیسکویت و کره سفت بشه.شروع به درست کردن مواد رویه چیز کیک میشیم.خامه و پنیر و شکر و وانیل با همزن بزنید.تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کنید و هر کدوم رو حدودا یک دقیقه بزنید.بعد از یکدست شدن روی بیسکویت و کره می ریزیم.دور و زیر قالب فویل ببندید.قالب داخل یه قالب بزرگ‌تر قرار بدید.داخل قالب آب جوش بریزد.داخل فر از قبل گرم شده بمدت یک ساعت قرار بدید.دقت کنید وقتی از فر بیرون میاریم ممکنه کمی شل باشه.بزارید خنک بشه.سپس داخل یخچال بمدت ۴تا۵ ساعت قرار بدید.تا کاملا سفت بشه. نکته:این مدل چیز کیک وقتی داخل فر هست ،پف می کنه.بعد که از فر خارج می‌کنیم کمی پفش می خوابه.حتما امتحان کنید طعم بسیار متفاوتی داره😋 🍲 @bebinobepaz
#ته_انداز_مرغ  که من از کتف مرغ استفاده کردم. اول تیکه های کتف مرغ(میتونید از بال هم استفاده کنید که زود میپزه) رو توی مخلوط نمک و فلفل و پیاز و خیلی کم ابلیمو میخوابونیم. تا کمی مزه دار بشه. بعد یک طرفش رو توی روغن کمی سرخ میکنیم. طرف دیگه رو میذاریم خام بمونه. برنج رو ابکشی درست میکنیم. مقداری از اون رو با مقداری زعفرون مخلوط میکنیم. بعد تو قابلمه کمی روغن میریزیم. تیکه های مرغ رو از طرفی که خام هست توش میذاریم و طرف سرخ شده اش رو به بالا باشه. بعد برنج زعفرونی رو به ارومی روش میریزیم و خوب فشرده میکنیم. بعد بقیه برنج ساده رو روش میریزیم و صاف میکنیم. و برای حدود یک ساعت دم میذاریم. با شعله کم تا مرغ هم اروم سرخ بشه و بپزه. 🍲 @bebinobepaz