eitaa logo
ببین و بپز( آشپزی)
141.6هزار دنبال‌کننده
31.5هزار عکس
3.9هزار ویدیو
13 فایل
﷽ کانون تبلیغاتی پر بازده "اعتماد" در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/3574071380Ca1a252b0f9 مشاوره رایگان تبلیغاتی شما کپی از مطالب آشپزی برای(مدیران کانال وگروها) #حرااااام و #ممنوع است📛📛 ❌ #برای_پیداکردن_هردستوری_فقط_اسم_مورد_نظر_راسرچ_بزنید ❌
مشاهده در ایتا
دانلود
زیتون پرورده 🍲 @bebinobepaz
زیتون پرورده مواد لازم زیتون بی هسته نیم کیلو رب انارترش یک قاشق غذاخوری سیر یک بوته چوچاق خشک یاتازه یک سبزی محلی گیلانه دوتاسه قاشق غذاخوری پر مغزگردو دومشت آب انارترش یادانه انار دوقاشق سوپ خوری نمک وفلفل ابتدا هسته زیتون رایکی یکی در میاوریم اگر اززیتون بی هسته استفاده کنیم کارراحت تر است اما باید دقت کردکه آب درون زیتون نباشد سپس مغزگردورا آسیاب میکنیم وسبزی رابادانه انارآسیاب می کنیم وسیرهاراپوست گرفته وخوب له میکنیم و سپس تمام مواد را باهم خوب مخلوط میکنیم واگر شوری زیتون پرورده کم بود میتوانیم کمی نمک اضافه کنیم ولی معمولا خود زیتون شور است توجه کنید اگر دانه انار نداشتید از آب انار ترش استفاده کنید . نکته اگر تمایل داشتید کمی از آب غوره یا آب نارنج بجای آب انار استفاده کنید نکته بعضیها یک پیاز کوچک هم درون این مواد رنده یاخرد میکننند البته آبش راباید بگیرید نکته درصورت نبود چوچاق از قدری نعناع خشک وگشنیز استفاده کنید 🍲 @bebinobepaz
سوپ جو يك تكه مرغ رو به همراه پياز وهويج ريز شده وزردچوبه فلفل سياه دارچين وآب روي حرارت گذاشتم مرغ كه پخته شد چند عدد قارچ خرد شده اضافه كردم ودو قاشق رب زدم ومقداري جو پرك شده رو كه جداگانه پخته بودم اضافه كردم وكمي تره و جعفري ريز شده توش ريختم ونمكش رو ميزان كردم وگذاشتم با حرارت كم سوپ جا بيفته وبا ليمو ترش تازه وفلفل سياه محشر بودجاي دوستانم سبز 🍲 @bebinobepaz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
توپكهاي #مرغ_سوخاري سینه مرغ را5دقیقه ابپز كردم و بعداز سرد شدن به تكه هايي به اندازه يك گردو خردكردم وبعدخیلی شیک ومجلسی توی اردسفید بعد تخم مرغ و اردسوخاری زدم وتوي روغن سرخ کردم @bebinobepaz
@bebinobepaz
. اول از همه سس پستو رو درست كنين . سیر 4 حبه برگ ریحان خرد شده 2 لیوان پنیر پارمزان رنده شده 1/2 لیوان گردو یا بادام زمینی 1/2 لیوان(در اصل بايد از دانه كاج استفاده كرد كه من نداشتم) روغن زیتون 1/2 لیوان نمک و فلفل مقدار لازم . گردوها رو آسیاب کنید تا خوب له بشن ریحان خرد شده ، گردو ، سیر و پنیر پارمزان را داخل میکسر بریزید ، روغن زیتون را کم کم اضافه کنید و هم بزنيد ، پس از اینکه سس یکدست شد نمک و فلفل رو اضافه کنین . پنه هارو به مدت ١٥ دقيقه تو قابلمه آب جوش بريزين، كمي روغن و نمك اضافه كنين و بعد آبكشي كنين و در آخر كمي آويشن اضافه كنين و با سس پستو تركيب كنين😍😋 @bebinobepaz
چندتا توت فرنگی یا یه کم شاتوت با یکی دو قاشق اب لیمو ترش و سه چهار قاشق اب گازدار و یخ و کمی اب اگه شیرین دوست دارید یه قاشق هم شکر بزنید @bebinobepaz
@bebinobepaz
ایده های سرو و دیزاین به صورت برشی و ظرفهای تکنفره😍 این ترحلوای شیرازیه...مخصوص افطار هس.اینم یه دستور امتحان شده و عالی.......برا یه ظرف پیرکس ازین مستطیل ها...شما نیاز دارید به نصف لیوان ارد برنج.چهارلیوان شیر.یک لیوان نشاسته.سه لیوان اب یخ.یک و نیم لیوان شکر و یک لیوان گلاب. برا اینکه خیلی خوب بشه بهتره برنج خوب رو‌خودتون اسیاب کنید و ارد برنج درست کنید. بعد نشاسته رو با اب یخ مخلوط کرد و اونقدر هم بزنید تا قشنگ حل بشه. بعد شکر رو با گلاب مخلوط کرده هم بزنید تا اونم حل که شد به نشاسته و اب سرد اضافه کنید. بعد شیر و ارد رو هم‌مخلوطکرده و هم بزنید...خوب هم بزنید که حالت گلوله گلوله نشه. بعد همه مواد رو مخلوط کرده هم بزنید و داخل قابلمه بریزید و سپس بذارید روی حرارت. این زمان باید تند تند و بدون وقفه هم بزنید....چون اگر وقفه بیفته موادتون گلوله گلوله میشه و کیفیت ترحلوا پایین میاد. همونطور که هم میرنید یواش یواش مواد شروع به غلیظ شدن میکنه...در حدی هم بزنید که موقع هم زدن جای قاشق روی مواد بمونه. حالا حرارت رو خاموش کنید و ظرفی که قبلا تهش رو یه کم چرب کردین بیارید و سریع مواد رو بریزید داخل اون...جنسش پیرکس باشه بهتره....در این مرحله ظرف رو به ارامی تکون بدید تا روی سطح ترحلواتون صاف بشه...اگر با قاشق روی اون رو صاف کنید وقتی خنک شد سطح ترحلوا ترک می خوره...بعد چند ساعت بذلرید داخل یخچال و بعدش اماده خوردن هس.... اگر خواستین زعفرونی درست کنید...موقعی که روی حرارت در حال غلیظ شدن هس زعفرون دم‌کرده هم اضافه کنید.... اگر دو رنگ‌خواستین درست کنید باید اول یکیش رو درست کنید بریزید داخل ظرف ...بلافاصله شروع کنید به درست کردن رنگ دوم.....مثلا اول سفید درست کنید...بعد که ریختین داخل ظرف فوری مجددا شروع کنید به درست کردن زعفرونیش...بعد به ارامی زعفرونی رو هم بریزید روی سفید....تو این مدت سفیده تقریبا خودش رو گرفته...بعد بذارید یخچال.... ترحلوا تا درست نبسته نباید نه تکون بخوره نه قاشق بزنی بهش وگرنه اب میندازه...یعنی بهتره شب درست کنی بذاری یخچال...بعد فردا که قشنگ بست برش بزنی و میل کنی @bebinobepaz
🍖 🍖 . . 🍥 مواد لازم: گوشت چرخ كرده٣٠٠ گرم آرد١ق س پياز ٢عدد تخم مرغ١عدد نمك و فلفل . . 🍥 مواد داخل : تخم مرغ پخته خلال بادام وپسته نخودفرنگی پخته گردو خرد شده پياز سرخ كرده مقداري . . . 🍥 مواد سس: رب ١ق س دارچين کمی آب ١ليوان آبليمو٢ق س . . . 🍥 طرزتهیه: ابتدا پياز را رنده ميكنيم و آب آن را ميگيريم بعد با گوشت دوبار چرخ شده و نمك و فلفل و آرد و تخم مرغ قاطي میکنیم بعد يه كيسه فريزر را باز ميكنيم و گوشت روي آن ميگذاريم بعد كيسه فريزر ديگري روي آن گذاشته و با وردنه به صورت مستطيل باز ميكنيم و مواد مياني را روي سطح كار پخش ميكنيم با همان كيسه شروع به رول كردن ميكنيم و در تابه با حرارت بالا كمي سرخ ميكنيم تا خودشو بگيره بعد مواد سس رو با هم مخلوط كرده و روي رولت ميريزيم و ميگذاريم بپزد. @bebinobepaz
@bebinobepaz
: شده1 عدد متوسط عدد متوسط خرد شده 2حبه فلفل و آویشن پنیر پارمزان مرغ 1 عدد خرد شده 2 قاشق غذاخوری (در صورت دلخواه) طرز تهیه: ابتدا نان باگت را در شیر خیس میکنیم به قدری که فقط نان حالت خمیری بگیره کافیه بعد 1 پیاز رنده شده و آبگرفته را همراه با گوشت چرخکرده و نان باگت خیس شده و 1 تخم مرغ ، نمک و فلفل و پودر آویشن و پودر پنیر پارمزان خوب ورز میدیم بعد یکی از پیازها رو همراه با 1 حبه سیر سرخ میکنیم تا طلایی شوند را به مواد گوشت اضافه کرده وهمراه با 2 تا قاشق غذاخوری جعفری خرد شده دوباره موادمون را ورز میدیم و به مدت 2 ساعت توی یخچال میذاریم و بعد در روغن کم سرخ میکنیم و همراه با سیب زمینی سرو میکنیم😋 خوبی این غذا اینه که از نان باگت بیات شده استفاده میشه و هم روغن کمی برای سرخ کردن میبره. @bebinobepaz
@bebinobepaz
سلام دوستان گلم حالتون چطوره امروز اومدم با یک دسر خنک خوشمزه و باحال مخصوص این روزهای گرم از دسرهای کافی شاپی محبوب البته من هر کافی شاپی رفتم سان شاین هاشون با هم فرق داره اصل دستور تشکیل شده از بستنی ژله و انواع میوه البته من چون در محاسبه مواد اشتباه کردم میوه کم گذاشتم ولی باید میوه بیشتر از این روش باشه شیوه های مختلفی برای سرو داره من به نظرم این شیوه خیلی خوشگل و جالب اومد کلا هر وقت قرار بود تو این روزا برید بیرون تو یک لیوان گنده از اینجور دسرها درست کنید و وقتی برگشتین و داشتین ذوب میشدین بزنید بر بدن دستور رو هم مثل همیشه با تمام نکات براتون تایپ میکنم 😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙 راستی بازم دسر کافی شاپی دوست دارین دوست دارین کامنت یادتون نره دوست دارم نظرتان رو بدونم راستی چند وقت قبل دستور آییس پک خانگی رو هم گذاشته بودم که خیلی استقبال کردین😙😙😙😙 سان شاین مخصوص سه لیوان بزرگ:سه رنگ ژله از هر کدام نصف بسته...هر نصف بسته پنج ق غ میشه ژله زرد (انبه یا آناناس نصف بسته+یک لیوان آبجوش) ژله قرمز( شاتوت.توت فرنگی یا انارنصف بسته+یک لیوان آبجوش ) ژله آبی یا سبز(بلوبری.لیمویا کیوی نصف بسته +یک لیوان آبجوش) بستنی وانیلی ساده شش ق غ سرپر میوه به میزان دلخواه ابتدا تمام ژله ها رو آبجوش مخلوط و میزاریم داخل یخچال تا کاملا ببنده من گذاشتم فریزر سریع بست بعد بستن با قاشق هم بزنید ژله ها رو تا حالت خرده شیشه پیدا کنه طبق هر ژله رو دو قسمت کنید یک قسمت رو با دو ق غ بستنی مخلوط کنید میتونید داخل مخلوط کن بریزید یا با قاشق هم بزنید طبق عکس یک لایه ژله لایه بعدی مخلوط ژله بستنی هم رنگش تمام رنگها رو همینطور تا بالا بریزید و دوباره بزارید یکم داخل یخچال بمونه و قبل سرو روش یک ق غ بستنی و به مقدار زیادبستنی بریزید و سرو کنید به جای بستنی می تونید از خانه صبحانه یا خامه فرم گرفته استفاده کنید @bebinobepaz
#خواص_هویج ✅موجب تقویت سیستم ایمنی بدن میشود. ✅مقدار کلسترل خون را پایین می آورد. ✅باعث تقویت بینایی میشود. ✅برای استحکام دندان مفید است ✅باعث افزایش شیرمادر میشود. @bebinobepaz
#نگهداری_بامیه 🍲 @bebinobepaz
نگهداری بامیه من برای نگهداری بامیه همیشه از این روش که می‌خوام بگم استفاده میکنم و رنگ بامیه ها همون‌طور که تو عکس می‌بینید خیلی خوشرنگ و سبز میشه وتا یکسال هم در فریزر خوب میمونه ،شمام روش خودتونو بگید بچه ها من اول بامیه هارو میشورم بعد یه کوچولو قسمت تهشونو میبرم بعدش داخل تابه می‌ریزم و بسته به مقدار بامیه یک تا دو قاشق روغن سرخ کردنی میریزم و درب تابه رو میذارم ،تا با حرارت ملایم و بخار خودش کمی نرم بشه حدود ده دقیقه تا یک ربع کافیه چون نمیخواییم بامیه ها پخته بشه ،در این فاصله هم چند بار آروم همش میزنم تا یکدست باشه بعد که خنک شد در زیپ لاک یا کیسه فریزر بسته بندی و فریز میکنم . 🍲 @bebinobepaz
#مرغ_تندوری_ماسالا یا #مرغ_تنوری نوعی غذای معروف هندی است 🍲 @bebinobepaz
یا  نوعی غذای معروف هندی است که از مرغ، ماست و ادویه‌جات (مَصالحه) تهیه شده و در تنور (هندی: तन्दूर تندور) بریان می‌شود. مواد لازم مرغ 1 عدد ماست 2 پیمانه روغن زیتون طعم دار پنج قاشق پیاز متوسط 2 عدد سیر رنده شده 2 حبه زنجبیل تازه 1 قاشق غذاخوری آب لیموترش 2 قاشق غذاخوری پاپریکا 1 قاشق غذاخوری نمک و فلفل 1 قاشق غذاخوری  1 قاشق غذاخوری عسل یه قاشق غذاخوری طرز تهیه پوست و چربی‌های اضافی مرغ را گرفته، ساق و انتهای ران مرغ را از هم جدا کرده با چاقو شکاف‌های کوچکی در اطراف گوشت مرغ ایجاد می‌کنیم. یا اینکه با چنگال سوراخهای ریزی روی مرغ ایجاد کنید تا مواد به خوردش بره. داخل ظرفی ماست و بقیه مواد را مخلوط کنیدبعد مرغ را داخل مواد آماده شده بخوابونید و به مدت 3 تا 8 ساعت داخل یخچال قرار بدید تا مزه دارشه. مرغها را داخل یک ظرف پیرکس چرب شده بچینید نصف سس را روی مرغها بزنید و برای ۴٠ دقیقه یا تا زمانی که پخته وبرشته شود با دمای 180 درجه سانتیگراد در طبقه وسط بپزید وسط پخت بقیه سس را روی مرغ بزنید. حال مرغ‌ تندوری را داخل دیس چیده و اطراف آن را  با سبزیجات و لیمو تزیین کنید. در صورت تمایل می‌توان کمی سس کچاپ بر روی مرغ‌های تندوری  ریخت. 🍲 @bebinobepaz
هدایت شده از تبلیغات پربازده ببین و بپز
عاشق کردن آقایون مخصوصا شوهر محترم کار خیلی سخت و پیچیده ای نیست واردی میخواد بلدی میخواد یه کارهای 😉 یه حرف‌های😋 یه........😘 مخصوص خانم هافقط http://eitaa.com/joinchat/364773387C54f787e73f
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#صاف_کردن_روغن_جامد 🍲 @bebinobepaz
◀صاف کردن روغن جامد شاید در ظاهر خیلی مهم به نظر نیاد ولی به شدت میتونه روی کیفیت شیرینیهای سنتی تاثیر بذاره... چیزی که به اشتباه تصور میشه اینه که بعد از صاف شدن روغن جامد ،محصول نهایی تبدیل به روغن صاف قنادی( روغن 50) میشه ،که این کاملا اشتباهه چون روغن قنادی از نظر فرمول و پروسه تهیه کاملا متفاوته... . ◀در نظر داشته باشید که روغن جامد فقط در تهیه شیرینیهای سنتی قابل استفاده ست و برای شیرینیهای مدرن همون طور که قبلا هم گفتم بهترین گزینه کره یا مارگارین هست که بهتره مارگارین(کره گیاهی)جایگزین کره حیوانی بشه،چون هم ماندگاری شیرینی رو نسبت به کره افزایش میده و هم مثل کره طعم شیرینی رو تحت تاثیر قرار نمیده. . ◀چرا باید روغن جامد رو قبل از استفاده صاف کرد؟ چون وقتی شما در قوطی روغن رو باز و به دقت به بافت روغن نگاه کنید،یکسری حبابهای ریز هوا در بافت روغن مشاهده میکنید و بافت روغن به صورت دون دون دیده میشه... این حبابهای هوا باعث ایجاد خطا در پیمانه کردن و اندازه گیری روغن میشن و روی بافت نهایی شیرینی اثر منفی میذارن.بنابراین باید حتما برای تمام شیرینیهایی که با روعن جامد تهیه میشن اول روغن رو صاف و بعد پیمانه یا وزن کنید. . ◀روش صاف کردن روغن جامد این روزها روغن کاملا جامد به سختی در بازار پیدا میشه و اکثرا تبدیل به نیمه جامد شدن،از بین روغنهای نیمه جامد بهترین گزینه اونی هست که بافت سفت تری داره بنابراین از روغنهای نیمه جامد که خیلی شل یا آبکی هستن در تهیه شیرینی استفاده نکنید که شیرینی خراب میشه. مقداری از روغن رو در ظرف بریزید و روی بخار کتری قرار بدید و گاهی هم بزنید تا کاملا روان و یکدست بشه بعد از روی بخار کتری بردارید و در شیشه بریزید ولی در شیشه رو نذارید و صبر کنید تا در دمای محیط کاملا خنک بشه بعد در شیشه رو محکم و در یخچال بذارید تا کامل ببنده. حتما باید در یخچال نگهداری بشه. هر وقت خواستید شیرینی درست کنید 10 دقیقه زودتر از یخچال خارج و پیمانه کنید. 🍲 @bebinobepaz
رول گردویی 🍲 @bebinobepaz
رول گردویی برای درست کردن رول گردو اول از همه باید مواد داخل رولو درست کنیم پس شیش قاشق غذاخوری گردوی آسیاب شده، چهار قاشق غذاخوری شکر و یه قاشق مرباخوری پودر دارچینو تو یه کاسه خوب با هم مخلوط میکنیم. بعدش تو یه کاسه دیگه نصف لیوان شیر رو با یه قاشق غذاخوری پور قند یا شکر خوب مخلوط میکنیم. حالا بیست گرم کره ای که آبش کردیمو هم اضافه میکنیمو باز خوب هم میزنیم. بعد یه ورق خمیر یوفکا مستطیلی رو از وسط نصف میکنیم و دو طرفش رو به مخلوط شیرو کره مون آغشته میکنیم این کار باعث میشه که خمیر یوفکا خییییییلی خوشمزه تر بشه و همینطور موقع رول کردن پاره نشه و نشکنه. حالا از مخلوط گردومون روی خمیر میریزیم برای هر تکه خمیر یوفکا یه قاشق سرخالی مواد کافیه. بعد دو طرف خمیر رو میبندیم تا موقع سرخ شدن رول ها، مواد بیرون نریزه. حالا خمیرو رولش میکنیم. با کمک یک سیخ چوبی رولو ثابت میکنیم تا باز نشه( مراحل تو استوری هست) حالا تو یه ماهیتابه یکم روغن میریزیم و رول ها رو توش میذاریم تا طلایی بشن. بعد از طلایی شدن طرف زیری برشون میگردونیم تا هر دو طرف طلایی بشه... تمام حتما حتما رولارو همون موقع که میخواین نوش جون کنین سرخشون کنین چون خیلی ترد ترو خوشمزه ترن 🍲 @bebinobepaz
بیف استروگانف 🍲 @bebinobepaz
بیف استروگانف گوشت گوساله (بهتره راسته و یا فیله باشه) برش های نازک و نواری خورده نیم کیلو پیاز یک عدد متوسط خلالی خرد شده و یا پودر پیاز یک قاشق چایخوری قارچ 300 گرم سیر دو حبه آرد یک قاشق غذاخوری خامه 200 گرم نمک و فلفل مقداری . . ابتدا پیاز خلالی رو داخل تابه با دو سه قاشق روغن تفت بدید تا کمی رنگش عوض بشه گوشت رو اضافه کنید و با پیاز تفت بدید باشعله بالا یک لیوان آب جوش بریزید سیر رو هم میتونید به گوشت اضافه کنید اجازه بدید بپزه قارچ رو از قبل درشت خردکنید و با کمی کره تفت بدید اولش آب میندازه اگه شعله رو زیاد کنید کمتر آب میندازه وقتی آبش کشیده شد یک قاشق آرد رو اضافه کنید و چندثانیه یه تفت کوچیک بدید و در نهایت خامه رو بریزید و هم بزنید و خاموش کنید. دوستان گلم من موقع پخت گوشت و پیاز به گوشت فلفل سیاه و دو تا برگ بو و سیراضافه کردم وقتی پخت فقط دوقاشق آب گوشت ازش باقی موندکه با دو قاشق آبلیمو در آخر به موادم اضافه کردم. وقتی غذا آماده شد داخل ظرف سرو کشیدم سیب زمینی هارو که نازک نازک خلالی کردم داخل روغن به همراه زردچوبه و نمک سرخ کردم و روش ریختم بسیار ترد و چیپسی سرخ شده بود. بپزید و نهایت لذت رو ببرید . . دوستان براساس تجربه خانواده ی ما اگه خامه دوست ندارید پنیر خامه ای مثل لبنه و ویلی خیلی خوشمزه میشه و طعم بینطیری بهش میده. 👌 اگه از فیله گوساله استفاده میکنید با حرارت بالا تفت بدید تا آب نندازه دیگه نیاز به پختن نیست .من برای اطمینان گوشتو پختم تا خیالم راحت باشه. 🍲 @bebinobepaz
کیک شنی بدون فر 🍲 @bebinobepaz