#وِلش_کیک
یک صبحانه فوق العاده و راحت
.
1. ۲۲۵ گرم (یک و نیم لیوان) آرد رو با ۱ عدد کَرهیِ ۱۰۰ گرمی مخلوط کنید و ورز بدین تا مثلِ تیکه هایِ بیسکوییت بشه.
2. ۸۵ گرم ( یا ۱/۳ لیوان) شکر، ۱/۳ قاشُقِ چایخوری فلفلِ تازه بهار که یکم کوبیده شده ، ۱/۲ ق چایخوری نمک، ۱ عدد تخممرغ و ۱/۳ لیوان شیر و اضافه و ترکیب کنید.
3. وقتی مواد یکدست شد، دو قاشق غذاخوری کشمش بریزید.
4. بعد بهتره بذارید ۱ تا ۲ ساعت تو یخچال بمونه.
5. مواد رو با وردنه به ضخامتِ ۱ سانت پَهن کنیدو با قالب یا فنجون به صورت دایره دایره برش بزنید.
6. حالا داخلِ ماهیتابه داغ که فقط کمی کفش چرب شده بزارید تا حرارت ببینن و بپزن. نیازی به روغن نیست. اگه خواستید بذارید داخل فر (۱۵ دقیقه تو دمایِ ۱۶۰ درجه یِ سانتیگراد) .
میشه فلفلو حذف کرد ولی فلفل برای عطر بیشترش استفاده میشه ولی نمیشه بجاش دارچین زد
فلفل بهار یه نوع فلفله خوش عطر و فوق العادست که تو عطاریا هستش .
این نونو تو فر هم میشه درست کرد ولی کمی خشکتر میشه ولی تو تابه بهتره و آسونتره.
🍲 @bebinobepaz
اسلايس خوشمزه
سه چهارم پيمانه كره به دماي محيط رسيده
يك دوم پيمانه شكر
يك ق چ وأنيل
يك دوم ق چ اسانس بادوم
يك +يك دوم پيمانه ارد
سه چهارم پيمانه مارمالاد رزبري يا توت فرنگي يا آلبالو...
يك پيمانه بادام پرك يا خلال بادام
طرز تهيه:
ابتدا فر رو درجه ١٨٠ يا ٣٥٠ فارنهايت گرم كنيد.
كف قالب 8x8 اينچ رو فويل كشيده بطوري كه دو طرف قالب فويل بيرون بزنه .
روي فويل و قالب رو چرب كنيد.
با همزن برقي كره و شكر و وأنيل و اسانس بادوم رو زده بمدت دو دقيقه تا كرم مانند بشه ارد رو اضافه كرده با همزن بزنيد تا خمير فرم بگيره نه بيشتر.
يك دوم پيمانه خمير رو برداشته و بگذاريد توي يخچال ،باقيمانده خمير رو روي سلفون با وردنه كمي صاف كنيد من تقريبأ اندازه قالبم صاف كردم بعد خمير رو بگذاريد روي فويل چرب شده توي قالب و با ته قاشق خمير رو خوب صاف و يكدست كنيد . تمام مارمالا رو روي خمير ريخته صاف كنيد نصف بادام رو روي مارمالاد ريخته و نصف خمير كه در يخچال گذاشتيد رو در بياريد و با انگشت خورد كنيد و بريزيد روي بادوم ها و در اخر تمام بآدم هاي باقيمانده رو بريزيد روي مواد با پشت قاشق كمي فشرده و صافش كنيد و قالب رو بمدت ٥٠ دقيقه بگذاريد در فر يا كمي كمتر بستگي به فرتون داره بعد از اتمام بگذاريدش بيرون تا سرد بشه .اگه خمير به ظرف كمي چسبيده با چاقو باز كنيد و دو طرف فويل رو بكشيد بالا تا خمير رو از قالب جدا كنيد.بعد از ده دقيقه بگذاريد تو يخچال تا خودشو بگيره و خوب سرد بشه و بعد برش بزنيد و نوش جون كنيد كه محشره.(حتمأ سرد برش بزنيد كه خورد نشه)
🍲 @bebinobepaz
پيراشكي گوشت وقارچ:
مواد لازم براي خمير:
.
آرد ٥٠٠ گرم
آب ولرم ٢ليوان
/نمك ١ق.م/شكر١ق.م/روغن٣-٤ق.غ/مايه خمير فوري ١ق.م پُر
.
سيب زميني پخته و ريز رنده شده ١عدد متوسط
.
.
مواد لازم براي داخل پيراشكي:
.
پياز ١عدد/روغن/گوشت چرخ كرده٣٠٠گرم/زردچوبه نمك فلفل ادويه/رب گوجه/جعفري خرد شده وپنيرپيتزا وفلفل دلمه اي وقارچ
طرزتهيه خمير پيراشكي :
آب ،نمك،شكر،روغن،مايه خمير را با هم مخلوط كنيد،سيب زميني و آرد را اضافه كنيد تا جايي كه خمير به دست نچسبد و خمير لطيفي بدست بياد،روي خمير را بپوشونيد ٤٥دقيقه كنار بذاريد تا ور بياد و مقداري ازخمير و برداشته و به قطر نيم سانت باز ميكنيم. بعد با قالب گرد (يا دهانه ليوان )خمير رو قالب ميزنيم سپس مقداري ازمواد گوشت وقارچ ،ميانش (وسطش)ميذاريم وخمير رو به صورت قطاب ميپيچونيم و در روغن داغ سرخ ميكنيم .
نكته: البته شما ميتونيدبراي داخل اين پيراشكي ازمواد ديگري مثل سوسيس وكالباس وگوجه وغيره استفاده كنيدبستگي به ذوق وسليقه خودتون داره 😊😊 .
.
.
.
.بعداً اضافه شده 👇👇👇
.
.
. 🔴🔴 پیراشکی کامل رو توی فریزر بذارید بعد موقع استفاده سرخ کنید فقط زمانی که توی فریزر میذارید مابین پیراشکی ها نایلکس بذارید تا بهم نچسبن
🍲 @bebinobepaz
#شیرینی_کاکائویی
مواد لازم :
تخم مرغ : ۱ عدد
شکر : دو سوم لیوان
کره یا روغن صاف قنادی : ۱۲۵ گرم (من از روغن صاف استفاده کردم)
شیر : نصف لیوان
آرد : بمقدار لازم تا جایی که خمیری نرم بدست آید و بدست نچسبد(من تقریبا ۳ لیوان ریختم)
پودر کاکائو : ۲ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر : ۲ قاشق مرباخوری
وانیل : نوک قاشق چایخوری
ابتدا روغن یا کره را داخل کاسه ای بریزید شکر رو بهش اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا کرم رنگ بشه حالا تخم مرغ و وانیل و اضافه کرده و باز کمی هم بزنید، شیر و بهش اضافه کنید و هم بزنید سپس پودر کاکائو رو اضافه کنید باز هم بزنید تا یکدست بشه در نهایت آرد و بکینگ پودر الک شده را به مواد اضافه کنید و ورز بدید(مواظب باشید آرد و تا جایی بریزید که خمیر نرمی بدست آید و به دست نچسبد)حالا کف سینی فر کاغذ روغنی پهن کرده از خمیر به اندازه یک گردو بردارید و گرد کنید با فاصله روی کاغذ بچینید در فری که یه ربع زودتر گرم کرده با درجه حرارت ۱۸۰ بمدت ۱۵ دقیقه بزارید تا بپزه(این شیرینی زمان زیادی نمیخواد داخل فر بمونه چون سفت میشه) روی شیرینی ها رو با نوتلا تزیین کردم با گاناش یا پودر قند هم میشه تزیین کنید.
با این مقدار ۲۰ عدد شیرینی درست شد.
روی شیرینی رو سلفون بکشید تا خشک نشه.
🍲 @bebinobepaz
شکلات یا شیرینی بدون فر بیسکویت پتی بور
.
200گرم.تخم مرغ1 عدد.شکر نصف پیمانه.خامه صبحانه یک پاکت دویست میلی.شکلات 200 گرم.پودر کاکائو نصف پیمانه.وانیل کمی.
گردو یا بادام تفت داده شده و خورد شده کمی درصورت تمایل
تخم مرغ و وانیل و شکر را با همزن میزنیم و پودر کاکائو اضافه میکنیم و هم میزنیم ظرف رو میزاریم روی حرارت اب همون روش بن ماری و هم میزنیم در حدی که شکر کاملا حل بشه شکلات و خامه رو به روش بن ماری باز کنید و مخلوط کنید از روی حرارت برداشته گردو یا هر اجیلی که دوست دارید و بیسکویت(کمی خورد کنید)را می ریزیم.در قالب مربع بیست سانتی کاغذ روغنی بزارید و مواد بریزید و خوب صاف کنید 3 ساعت حداقل در یخچال استراحت بدین من روی موادم جداگانه شکلات اب کرده ریختم و با کارد صاف کردم وقتی خوب بست برش زدم و با شکلات سفید تزیین کردم در استوری ها ببینید
من از پتی بور شکلاتی استفاده کردم رنگ بیسکوییتم تیره بود
اگر از شکلات تلخ استفاده میکنید کمی به میزان شکر دستور اضافه کنید
تاکیدا خامه ساده و همون پاکت صورتی ها منظورمه😉
🍲 @bebinobepaz
#مرغ_پرتقالی
سلام دوستای عزیزم🙋♀️
تا فصل پرتقاله،این روش طبخ مرغ رو حتما امتحان کنید مطمئنم عاشقش میشید😍
فقط ی نکته✋باید از پرتقال استفاده کنید نه تامسون،وگرنه به تلخی میزنه از اون پرتقالهای ترش آبدار، عالی میشه😋اگر پرتقالتون شیرین بود وشما طعم ملس دوست دارید اواخر پخت حتما کمی آب لیموترش اضافه کنید.
خب اول آب حدود ۶پرتقال متوسط رو بگیرید،دولیوان دسته دارفرانسوی آب پرتقال نیاز داریم.
یک عدد پیاز رو خیلی ریز خرد کنید وبا پنجاه گرم کره داخل تابه تفت بدید،زردچوبه زده وبزارید باحرارت خیلی کم طلایی شه.حرارت کم باشه بخاطر اینکه کره نسوزه،تکه های مرغ رواضافه کنیددرتابه رابزارید تا مرغها آب بیندازه، دوطرفشون رو خوب سرخ کنید.
نمک وفلفل سیاه بزنید وآب پرتقال رو اضافه کنیدوآب پرتقال رواضافه ودرشو بزاریدباحرارت ملایم بپزه وسسش غلیظ شه.درآخر مقداری زعفران دم کرده بریزید وسس غذا که غلیظ شد آماده ست.
این غذا احتیاج به ادویه خاصی نداره چون پرتقال خودش خوش عطر وبوست وطعم فوق العاده ای به مرغ میده زعفرونم که داره که دررفع بوی مرغ وخوش طعم شدنش معجزه میکنه.با پلو سرو ونوش جان کنید
از هر قسمت از مرغ که دوست دارید میتونید استفاده کنید.
اگر پرتقال خیلی ترش بود درصورت تمایل میتونید مقداری شکر برای چاشنی استفاده کنید
🍲 @bebinobepaz
هدایت شده از سابقه گسترده طلایی💛
پارسال عید اینارو ☝️☝️☝️واسه عیدی دادن درست کردم😍
همه دهنشون از این همه #سلیقه😌
وا مونده بود😲
هی میگفتن از کجا خریدیش🤔
لو ندینا🤭 #بانوی_خلاق💁♀
کلی #ایده و آموزش #درآمدزا داره 🤑😎
👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/2354249730Cd2b64c1514
☝️☝️☝️
اعتبارلینک تافردا❌❌❌
هدایت شده از 🍳 ببین و بپز 🍳
موهامو #رنگ کردم با #دارچین😍
خسته شدم از رنگای #شیمیایی🤯
ریزش مو گرفته بودم از بس موهام سوخته😔
دنبال #رنگ_طبیعی بودم که اینجا رو پیدا کردم
هرکی میبینه فک میکنه رنگ گرون گذاشتم😍🌿
http://eitaa.com/joinchat/2354249730Cd2b64c1514
❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️
#فرمول انواع #رنگموگیاهی🥰👆 #رایگان💃
برای پایه کیک هم میتونید از کیک شکلاتی استفاده کنید.
دستور چیز کیک نسکافه 👇🏻
پنیر ماسکارپونه : ۲۰۰ گرم
خامه قنادی یا خامه صبحانه : ۲۰۰ گرم
پودر نسکافه فوری : ۱ بسته کوچک (اگه اشتباه نکنم ۲۵ گرمیه)(اگه طعم نسکافه دوست دارین میتونین بیشتر بریزین)
پودر کاکائو : نصف پیمانه
اب جوش : نصف پیمانه
ژلاتین : ۲ قاشق غ
شکر در صورت تمایل : ۲ تا ۳ قاشق
👩🍳طرز تهیه👩🍳
اول از همه ژلاتین رو با چهار قاشق اب مخلوط کنین کناری بزارین تا کف کنه بعد روی بخار کتری در حال جوش بزارین و هم بزنین تا همه ذراتش اب بشه بعد بزارین سرد بشه.
پودر نسکافه رو با نصف لیوان اب جوش مخلوط کنین و بزارین سرد بشه.
پنیر رو با همزن هم بزنین تا از سفتی در بیاد بعد خامه رو اضافه کنین و دوباره هم بزنین.
پودر کاکائو و نسکافه و ژلاتین سرد شده و در صورت تمایل شکر رو بهش اضافه کنین و مواد رو هم بزنین.
کیک که اماده شد به دلخواه برش بدین کف همون قالب رو با پلاستیک یا سلفون بپیچین یه لایه کیک رو بزارین زیر و روش مایه پنیری بریزین و در صورت دلخواه یک لایه کیک دیگه هم میتونین روش بزارین و یا به همون یک لایه زیری کیک بسنده کنین.
🔴 من برای چند لایه کردن چیز کیک مایه پنیری رو دو برابر کردم بعد اماده شدن به چهار قسمت مساوی تقسیم کردم.
🔴شما میتونین فقط همون یک لایه رو درست کنین.
🔴 اکه فقط یک لایه دوست دارین درست کنین نصف دستور کیک کافیه میتونین فقط نصف دستور کیکو درست کنین.
🔴 شکر رو هم میتونین همون اول نریزین بعد اماده شدن مایه پنیری یه مقدار بچشین و اگه دوست داستین بعدش شکر اضافه کنین.
🔴 همون طور که گفتم میتونین مقدار نسکافه بیشتری بریزین که بیشتر مزه و طعم نسکافه بده برای من همین مقدار کافی بود.
🍲 @bebinobepaz
هدایت شده از 🍳 ببین و بپز 🍳
تا وارد مهمونی شدم💎⭐️💎
جاریم و خواهرشوهرا مث برق گرفته ها بهم خیره شدن😂😱
بهشون نگفتم #روسریمو از کجا خریدم ولی به شمامیگم تشریف ببرید این کانال💫چون قول بهتون میدم 🙏🙏ازبازاررفتن بی نیازتون میکنه همه مدل برا هر سلیقه ای توکانالش داره💪💪💪👌👌👌😘
☄قیمتاش محشره🤩👇👇👇
👌با #حجاب هم میشه به روز بود
♥️ قیمت ارزان
#حمایت_از_تولید_ملی 🇮🇷
#پایین_ترین_قیمت_ایتا👌
http://eitaa.com/joinchat/2762866708C9e16ff5c47
فرصتو از دست ندین سریع عضو شین👆