کیک شنی بسیار خوشمزه(بدون فر)
آرد دولیوان دسته دار فرانسوی
شکر یک لیوان
شیر یک لیوان داغ
روغن سه چهارم لیوان
تخم مرغ 4 عدد
وانیل نصف قاشق چ
بکینگ پودر دو قاشق مربا خوری
پودر هل یک قاشق مرباخوری
برای روی کیک بعد از پخت
نصف قوطی شیر عسلی
پودر نارگیل بو داده نصف لیوان
ابتدا توی تابه دو طرفه را که واشر تابه را در میاریم دو طرفش را کاغذ روغنی گذاشتم و چرب کردم گذاشتم روی حرارت کم تا داغ بشه.
پودر نارگیل رو توی تابه بریزید و هم بزنید تا شیری رنگ بشه(مدام هم بزنید)
تخم مرغ ها رو با شکر شش تا هفت دقیقه با دور تند همزن بزنید. وانیل و هل رو اضافه کنید و دو دقیقه بزنید.روغن مایع رو اضافه و دو دقیقه بزنید شیر داغ رو بریزید و دو دقیقه بزنید ( همش با دورتند همزن ). بعد آرد و بکینگ پودر رو سه بار از قبل الک کنید و در سه نوبت به مایع اضافه کنید و در یک جهت هم بزنید و زیر و رو کنید تا گوله ای نباشه.
حالا مواد رو داخل تابه میریزیم
به مدت 35 تا40 دقیقه با یک خلال چوبی تست کنید اگه بهش نچسبید پخته وبرگردونید تا طرف دیگر کیک هم بپزه و در تابه را نزارین.(👆نکته مهم
تمام مواد کیک باید به دمای محیط برسه
👆نکته دوم: موفع پخت روی کیکتون بایدطلایی رو به سرخ باشه.) کیکتون باید داغ باشه شیر عسلی سرد رو روش بریزید نصف قوطی کافیه با پشت قاشق به همه جا برسونید بعد پودرنارگیل بوداده رو روش بریزید مثل شن به همه جا بپاشید بزارید تا خنک بشه بعد برش بزنید وبا پودر پسته تزیین کنید
🍲 @bebinobepaz
👈سالاد کلم و گردو :
نصف یک عدد کلم برگ سفید و نصف کلم بنفش
8 عدد خیار شور
دو عدد هویج
یک مشت گردو نگینی خرد شده
ذرت پخته شده یا کنسروی نصف لیوان
نصف لیوان ماست چکیده
دو قاشق سس مایونز و یا هزار جزیره
یک بسته پنیر خامه ای من از ویلی استفاده کردم.
دو قاشق آبلیمو
یک قاشق پر نعناع خشک
تمام مواد اولیه رو داخل خرد کن بریزید و ریز خرد کنید حتی خیار شور رو بعد ماست و سس و پنیر گردوی خرد شده رو و ذرت رو اضافه کنید و ابلیموی تازه و نعناع خشک رو اضافه کنید و خوب هم بزنید.
داخل یک قالب کیسه فریزر بزارید تا لبه رو بپوشونه .
مواد رو داخلش بریزید و با پشت ملاقه خوب فشار بدید تا کاملا همه جا پر بشه لبه کیسه رو روی هم بیارید و چند ساعت داخل یخچال بزارید تا مزه ها به خورد هم بره بعد چند دقیقه قبل از سرو برگردونید و تزیین کنید.این سالاد رو میتونید یک روز جلوتر هم آماده کنید .
میتونید به صورت تک نفره هم برای مهموناتون سروش کنید .
👈و اما کال کباب :
نوعی ساید کنار غذای ما گیلانی هاست در کنار ماهی و مرغ و قیمه معمولا استفاده میشه . .
تشکیل شده از :
یک کیلو بادمجون کباب شده
سه چهار حبه سیر رنده شده دو عدد گوجه کباب شده و له شده (بعضی ها گوجه کبابی نمیزنن ولی پیشنهاد میکنم بزنین چون بینظیرش میکنه.)
نصف لیوان گردوی آسیاب شده.
آب انار یک لیوان (و یا ترکیب آب انار وکمی رب انار.)
نمک و فلفل وگلپر و کمی نعناع خشک و یا ترکیب نعناع و کمی ریحون خرد شده طعم فوق العاده ای بهش میده تمام مواد رو مخلوط کنید و با دونه انار تزیین کنید.
وقتی بادمجونو گوجه رو کباب کردید و پوستشو گرفتید ساطوری کنید و کاملا باید له بشه من داخل بلندر دو پالس زدم تا کاملا له بشه بعد کل مواد رو بهش اضافه کردم. 👆
🍲 @bebinobepaz
بادمجان شکم پر
بادمجان ده عدد
گوشت چرخ شده 300 گرم
پیاز 3 عدد
رب گوجه دو قاشق
یه مشت غوره و یا دو قاشق رب غوره
نمک و فلفل و زردچوبه مقداری
ابتدا بادمجان ها رو پوست بگیرید یک طرفش رو شکاف بدید برای پر کردن. کمی نمک بزنید تا تلخیش گرفته بشه اگه تو آفتاب بزارید زودتر عرق میکنه و آب میندازه بعد بشورید و کمی با دست فشار بدید و داخل روغن سرخ کنید.
پیاز رو خلالی و یا هر مدل دوست دارید با کمی روغن تفت بدید تا طلایی بشه کمی زردچوبه بزنید تا خوشرنگ بشه. گوشت رو اضافه کنید کمی تفت بدید بهش فلفل و کمی نمک و زردچوبه بزنید دو قاشق رب گوجه اضافه کنید و هم بزنید تا کمی تفت بخوره و رنگش باز بشه یه مشت غوره ویا رب غوره بهش بزنید در ظرف رو بزارید و شعله رو کم کم کنید تا کمی بپزه. بعد داخل شکم بادمجون بریزید.داخل تابه دو قاشق روغن بریزید ویک حبه سیر داخلش رنده کنید و فقط کمی تفت بدید همینکه بوی سیر به مشام خورد دو عدد گوجه رنده کنید.
اگه از طعم سیر خوشتون نمیاد یک قاشق پیاز سرخ شده بریزید بعد بادمجان ها پر شده رو روی گوجه ها بچینید تا با خود گوجه پخته بشه در ظرف رو بزارید و شعله رو کم کنید.من وقتی گوجه رنده کردم نصف قاشق رب غوره هم بهش زدم تا مزه دار بشه
.شما هر چاشنی که دوست دارید بریزید.
این غذا هم با نون وهم با برنج خیلی عالیه.
🍲 @bebinobepaz
کوکوی مرغ و قارچ
نصف مرغ پخته شده و ساطوری ریز شده
200گرم قارچ خرد شده و تفت داده شده( کاملا آب قارچ گرفته بشه.) موقع تفت دادن بهش کمی آب لیمو بزنید تا رنگش عوض نشه 👉
پیاز رنده شده یک عدد متوسط و آب گرفته شده
پیاز سرخ شده دوقاشق غذاخوری
رب گوجه نصف قاشق غ
آبلیمو دوقاشق غ
تخم مرغ سه عدد
سیر دوحبه رنده شده.( حذفش نکنید لطفا😒) نمک و فلفل و زردچوبه به اندازه کافی
ابتدا مرغ رو با دولیوان آب و یک عدد پیاز و نمک و فلفل و یک عدد برگ بو ویک حبه سیر بزارید کاملا بپزه.بعد از خنک شدن خوب روی تخته گوشت ساطوری کنید. تمام مواد ذکر شده رو بهش اضافه کنید. داخل تابه روغن بریزید وقتی گرم شد مواد رو داخلش بریزید و درِ تابه رو بزارید تا کاملا مواد خوب خودشو بگیره بعد برگردونید تا طرف دیگش سرخ بشه.
.
.
دوستان : از آب مرغ اضافه اومده تون دور نریزید یک قاشق رب گوجه رو با کمی روغن تفت بدید تا خوشرنگ بشه بشه آب مرغ رو بهش اصافه کنید و کمی ابلیمو و یا آب نارنج بزنید و بعنوان سس کنار غذا یا نونی یا با برنج استفاده کنید.
🍲 @bebinobepaz
#کباب_تابه_ای_مغزدار
طرز تهیه
گوشت مرغ چرخ کرده رو با یک عدد پیاز رنده شده و آب گرفته نمک و فلفل سیاه و کمی زعفران و یک عددآبلیموی تازه زدم بعدیک ق غ خ آرد برنج خووب ورز میدیم و توی یخچال قرار میدیم. و میریم سراغ تهیه مواد میانی برای مغز کباب میتونید از مواد مختلف استفاده کنید مثلا ترکیب پیاز داغ و قارچ و فلفل دلمه و هویج همراه با پنیر پیتزا یا بدون پنیر و یا ترکیب پیاز داغ و کشمش و زرشک و گردو و یا استفاده از پنیر پیتزا استفاده کرد (من امروز از پیاز داغ و فلفل دلمه ای وهویج پنیر پیتزا وذرت استفاده کردم)گوشت رو با دست به اندازه نارنگی برمیداریریم پهن میکنیم مواد میانی رو مریزیم بعد دورشو میبندیم داخل دوغن سرخ میکنیم زیر شعله را کم میکنیم تا مغزپخت بشه .گوجه فرنگی های حلقهای رو روی کبابها قرار بدیم و در تابه رو ببندیم تا کبابها کاملا بپزه و جا بیفته و یا یک عدد پیاز کوچیک رو رنده کنیم و در کمی روغن تفت بدیم سپس دو عدد گوجه فرنگی پوره شده رو به همراه نمک و فلفل و زردچوبه و یک ق رب گوجه فرنگی اضافه کنیم و بعد از اینکه چندتا جوش خورد و جا افتاد کبابها رو توی سس قرار بدیم و بعد از یک ربع از روی حرارت برداریم و سرو کنیم.
از گوشت قرمز هم میشه استفاده کردمن از گوشت سفید استفاده کردم چون خانواده اینجوری میپسندن.
🍲 @bebinobepaz
#مرغ_زعفرونی
یه دونه پیازمتوسط خرد کرده و تفتش میدم بعد تکه های مرغ رو اضافه میکنیم و آب جوش اضافه میکنم و نمک و یه قاشق چای خوری زرد چوبه و کمی فلفل آب پزش میکنم وقتی آبشو کشید و خوب پخت یه دونه پیاز خرد شده ریز رو با کمی روغن سرخش میکنم و مرغ هارو میچینم داخل تابه و چن قاشق آب مرغ رو با دو قاشق رب گوجه فرنگی و یه قاشق آبلیمو و یه قاشق آبغوره خوب مخلوط میکنم و میریزم رو مرغها
🍲 @bebinobepaz
ابتدا قبل گذاشتن دستور چند تا نکته راجع به پیتزا براتون میگم اول که اصلا ازخمیرهای نیمه آماده استفاده نکنید چون زیر نون خشک و وسط خمیر میمونه نکته دوم اینکه سعی کنید تمام موادی که داخل پیتزا استفاده میکنید بپزید و تفت بدین و حتما مواد آبدار مثل قارچ و فلفل دلمه رو روی لابه آخر و پنیر پیتزا بریزید که آب نندازه به نون پیتزا و آبکی و خمیر بشه .نکته سوم اینکه سعی کنید نصف پنیر پیتزا رو بریزید روی پیتزا داخل فر بزارید بعد یک ربع باقی پنیر رو بریزید اینکار باعث میشه اولا پیتزا کشدار بشه دوما پنیر پیتزا زیاد روی پیتزا باعث میشه بخار خمیر خارج نشه قالب مخصوص فر کف قالب رو چرب کنید کف سینی رو آرد بپاشید خمیر رو با وردنه گرد باز کنید داخل قالب بزارید و کاملا داخل قالب پخش کنید مثل عکس بعد می سس وجه دور خمیر بزنید مواد پیتزا رو بریزید به غیر قارچ و فلفل دلمه ای بعد پنیر بریزید بعدهم قارچ و فلفل رو روی پنیر پیتزا بریزید .روش پخت روی گاز: اگر روی گاز درست میکنید روی شعله پخش کن و شعله متوسط با حرارت ملایم مدت چهل دقیقه بزارین و روی تابه در و دم کنی بزارین .روش پخت داخل فر:فر رو روی حرارت ۱۹۰ ده دقیقه بزارین گرم بشه یککاسه آبجوش از همون اول داخل فر بزارین بعد این زمان پیتزا رو داخلش بزارین بعد نیم ساعت پیتزا رو چک کنید مال من نیم ساعته آماده میشه بعد یه دقیقه گریل رو بزنید تا روی پیتزا برشته بشه
خمیر جادویی .آرد 3 تا سه و نیم لیوان . خمیر مایه 3 ق چ .تخم مرغ 1 عدد. آب 1 لیوان.روغن 6 ق غ. نمک دوق چ .شکریک غ چ.طرز تهیه. خمیر مایه ، آب ولرم و 1 قاشق چایخوری شکر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید 10 دقیقه کناری قرار دهید تا خمیر مایه عمل بیادتخم مرغ روغن و نمک را داخل کاسه دیگری بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شوندخمیر مایه و به مواد تخم مرغی اضافه کنیدکمی هم بزنید تا مواد ترکیب شوند سپس باقی مانده آرد را اضافه کنید.پس از مخلوط کردن مواد را با دست ترکیب کنید تا خمیر جمع شود ، روی سطح کار ارد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید و هفت دقیقه ورز بدین.داخل کاسه ای را چرب کنید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید ، روی خمیر را بپوشانید و در جای گرمی 1 ساعت استراحت دهید
🍲 @bebinobepaz
#فرنی_بستنی
بستنی ۲۰۰ گرم
خامه ۳ ق غ
پودر ژلاتین ۳ ق غ سر خالی
نشاسته ذرت ۷ ق غ
شیر ۳ لیوان
وانیل نوک ق چ
گلاب ۲ ق غ
شکر ۱۱ ق غ
طرز تهیه:
شیر و شکر و نشاسته و بستنی رو با هم مخلوط کنید و بذارید روی حرارت و مدام هم بزنید تا غلیظ بشه عین فرنی و بعد از روی حرارت بردارید و بهش گلاب و وانیل و خامه و ژلاتین (ک داخل کمی شیر ب روش بنماری حل کردید) اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست بشه و داخل قالب چرب شده بریزید و بذارید یخچال تا سفت بشه
#تزیبن_فرنی
ژله با طعم های مختلف رو با یک لیوان اب جوش مخلوط کردم و هر رنگو جدا داخل ظرف ریختم گذاشتم یخچال تا سفت بشن وقتی سفت شد با قالب دایره قالب زدم و داخل قالبم چیدم و گذاشتم داخل یخچال تا دایره ها کاملا به قالب بچسبن . و بعد در اخر مواد فرنی بستنی رو ریختم
🍲 @bebinobepaz
#پیراشکی_گوشت_و_قارچ_بدون_فر
برای این پیراشکی از خمیر جادویی استفاده کردم، و برای مواد توش هم از پیاز و گوشت، قارچ ، فلفل دلمه ای ، ذرت ، رب گوجه فرنگی و ادویجات استفاده کردم
خمیر_جادویی
مواد لازم:
شیر یا آب ولرم ۱ لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
آرد ۳ لیوان شاید بیشتر(تا جایی که خمیر بدست نچسبه)
روغن ۶ قاشق غذاخوری
پودر خمیر مایه ۱ قاشق غذا خوری سر صاف
نمک ۱ قاشق مرباخوری
شکر ۴ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۱ عدد،
زعفران و کنجد برای روی خمیر اول شیر ولرم رو با ۱ قاشق مرباخوری شکر مخلوط کردم بعد پودر خمیر مایه رو روش پاشیدم گذاشتم۱۰ دقیقه تا عمل بیاد.
تخم مرغ و نمک،باقیمانده ی شکر و روغن رو داخل کاسه دیگری ریختم با قاشق مخلوط کردم بعد مخمر رو اضافه کرده و بدون اینکه هم بزنم، آرد رو روی مواد الک کردم.
آرد رو تا جایی زدم که خمیر بدست نچسبید خمیر رو چند دقیقه ورز دادم بعد جمع کرده و کف ظرف کمی آرد پاشیدم و روش رو با پلاستیک پوشوندم و یک ساعت در جای گرم گذاشتم تا حجم اون دو برابر بشه و به اصطلاح ور بیاید.
بعد از ور اومدن پف خمیر رو گرفتم حالاخمیر ما آمادست.
مواد میانی پیراشکی:
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
قارچ ۱۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
آویشن ۱ قاشق چای خوری
فلفل دلمه ای ۱ عدد کوچک
ذرت ۲ قاشق(دلبخواه)
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
پنیر پیتزا مقداری
طرز تهیه:
گوشت رو با پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه آماده کردم و رب گوجه رو اضافه کردم.
فلفل دلمه ای و قارچ رو نگینی خورد کرده و تفت دادم و به گوشت اضافه کردم. در صورت دلخواه ذرت کنسرو شده رو هم اضافه کرده و در مرحله آخر آویشن رو اضافه کردم و زیر تابه رو خاموش کردم.
حالا سطح کارم رو آردپاشی کردم خمیر رو روی آن قرار دادم چونه های کوچکی از خمیر برداشتم و با دستم بازش کردم داخل قالب پیراشکی قرار دادم یکی دو قاشق از مواد رو داخلش ریختم و کمی پنیر پیتزا روش ریختم و بهش شکل دادم.روشو با زعفرون رومال زدم و مقداری کنجد پاشیدم ظرف گودی روغن سرخ کردنی ریختمو گذاشتم کاملا داغ بشه بعد پیراشکی را توش گذاشتم تا با حرارت متوسط سرخ بشه و مغز پخت بشه.
🍲 @bebinobepaz
#پاستیل_خونگی
یک بسته ژله با طعم دلخواه
دو قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
نصف لیوان آب سرد
.. یک قاشق غذاخوری گلوکز مایع
همه رو باهم بریزید تو یه ظرف و مخلوط کنید بعد بزارید روی بخار آب کتری یا سماور تا ذرات تو آب حل شه و هیچ ژلاتین حل نشده ای باقی نمونه قالب های شکلات یا یخ رو چرب کنید و مایع رو بریزید داخلشون و بذارید داخل یخچال..دو ساعت کافیه تا ببندن...اگه عجله دارید نیم ساعت بزارید فریزر . بعد از اینکه از قالب بیرون آوردید دستتون رو خیلی کم چرب کنید و پاستیلا رو باهاش چرب کنید روغن باعث میشه هم شفاف بشن و هم به هم نچسبن.. میتونید پاستیلا دو تو نشاسته ذرتم بغلتونید خوشگل میشه . پاستیلا رو تو ظرف در بسته تو یخچال نگهداری کنید و یک ربع قبل از خوردن بیرون بیارید تا کمی نرم بشن
( گلوکز واسه کشدار شدن پاستیل و براق شدنشه میتونید نریزید ولی باشه بهتره)
🍲 @bebinobepaz
مرغ بریان با چاشنی رزماری و سس لیمو ترش
مواد لازم
مرغ 1 عدد 1و نیم الی 2 کیلویی
پیاز 1عدد
هویج3 تا 4 عدد (پوست کنده به قطعات 2.5 سانتی متری خرد شده)
سیب زمینی 1 عدد
گوجه فرنگی 2 عدد
روغن نباتی1 قاشق سوپخوری (یا روغن کانولا)
رزماری2 قاشق چایخوری تازه یا نصف قاشق چایخوری خشک شده
لیمو ترش2 عدد
خردل1 قاشق غذاخوری (دیجون)
سس هالوپینو 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم (تازه آسیاب شده)
طرز تهیه:
فر را داغ کنید: فر را با دمای 400 درجه فارنهایت (200درجه سانتی گراد) داغ کنید. کف یک سینی فر لبه دار را فویل آلومینیومی بکشید.مرغ را آماده کنید: مرغ را طوری قرار دهید که روی آن به بالا باشد و ران ها به سمت خودتان باشد.اگر مرغ نم دارد آن را با حوله ی کاغذی خشک کنید وسپس به تمامی قسمتهای مرغ روغن زیتون، رزماری، نمک و فلفل تازه آسیاب شده بمالید.سبزیجات را آماده کنید: سبزیجات را با 1 قاشق روغن، رزماری، نمک و فلفل سیاه هم بزنید. سبزیجات را دور مرغ در سینی فر بچینید.سبزیجات و مرغ را بریان کنید: لیموهای نصف شده را به طوری که طرف برش خورده رو به بالا باشد دور سبزیجات و مرغ بچینید سپس آنقدر بریان کنید تا وقتی یک دماسنج آشپزی را بعد 1 ساعت وارد ضخیم ترین قسمت ران می کنید دمای 165 درجه فارنهایت (75 درجه سانتی گراد) را نشان دهد.بعد از 30 دقیقه بریان کردن سینی فر را بچرخانید تا مرغ یکدست بپزد.زمانی که بریان شد مرغ را بیرون آورده و سس لیمو ترش بریان شده را درست کنید با استفاده از انبر آب لیموی بریان شده را داخل یک کاسه ی کوچک بریزید. سپس هرچه مایع کف سینی فر مانده در کاسه بریزید. خردل و هالوپینو را اضافه کنید و هم بزنید روی مرغ بمالید بگذارید 10 دقیقه دیگر بماند. مرغ را خرد کنید یا 4 تکه کنید و سپس با سبزیجات بریان شده سرو کنید.
🍲 @bebinobepaz
سالاد پاستا با نخودفرنگي و سس سير و جعفري
طرز تهيه:سيصد گرم #پاستا (#ماكاروني فرمي) رو آبكش كنيد.در يك كاسه، پاستا+يك ليوان نخودفرنگي پخته يا كنسروي+نصف ليوان برگ جعفري درشت خرد شده +يك ساقه پيازچه خرد شده(اختياري) رو مخلوط كنيد.
براي #سس: يك چهارم ليوان روغن زيتون+دو ق غ آبليموي تازه+يك حبه سير درشت( ريز رنده كنيد)+يك و نيم ق غ جعفري ساطوري+نمك و فلفل سياه
🍲 @bebinobepaz
موس شلیل
مواد لازم یک لیوان پوره شلیل(چند تا شلیل رو خورد کنید بریزید تو مخلوط کن قشنگ پوره بشه)
خامه صبحانه دویست گرم
پنیر ماسکارپونه پنجاه گرم
پودر قند شش قاشق غذاخوری (اگه شلیل هاتون شیرین بود کمتر بریزید شیرینی دسر ذائقه ای هستش کم کم اضافه کنید تا به میزان دلخواهتون برسه)
پودر ژلاتین دو قاشق غذاخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
پودر ژلاتین رو با نصف فنجون اب داخل ظرفی ریخته روی بخار کتری قرار بدین تا شفاف شه.خامه و پنیر و وانیل و پودر قند رو با همزن میزنیم تا یکدست بشه حالا پوره شلیل رو اضافه می کنیم و هم میزنیم و در اخر ژلاتین حل شده رو اضافه می کنیم و هم میزنیم و مواد رو داخل قالب مورد نظر ریخته و تا سه ساعت داخل یخچال قرار میدیم تا خوب ببنده
دوستان اگر خواستید این موس رو داخل ظرف های تک نفره سرو کنید و نخواستید قالبی باشه نیازی به ژلاتین نیست🙂
قالب من سلیکونی بود چرب نکردم و دسرام تمیز در نیومدن شما حتما قالبتون رو چرب کنید بچه ها
🍲 @bebinobepaz
دسر ماست و آناناس:
مواد لازم:
خامه ٢٥٠ گرم
ماست شيرين ٣٠٠ گرم ترجيحا خامه اي
شكر ٢٥٠ گرم
شير ٣٥٠ گرم
كمپوت آناناس ١ قوطي متوسط
ژلاتين ٢ ق س
وانيل ١/٤ ق چ
آب آناناس ١/٢ پيمانه
طرز تهيه:
شير و شكر را روي حرارت گذاشته تا شكر حل شود وانيل را اضافه كرده از روي حرارت بر مي داريم كنار گذاشته تا خنك شود.ژلاتين را با آب اناناس مخلوط كرده روي بخار آب حل مي كنيم بعد كناري گذاشته تا حل شود.ماست را هم زده تا يكدست شود سپس خامه را به ماست اضافه كرده هم مي زنيم بعد همه مواد را كه هم دما شدند با هم مخلوط كرده و آناناس را هم خرد كرده داخل مواد مي ريزيم در قالب ريخته در يخچال گذاشته تا خودش را بگيرد.اگر قالب بزرگ بود مواد را مي توانيد دو برابر كنيد و يا براي دو رنگ كردن مي توانيد مقداري شكلات آب كرده يا كاكائو اضافه كنيد.یا از یک رنگ ژله دیگه استفاده کنید
🍲 @bebinobepaz