eitaa logo
ببین و بپز( آشپزی)
141.6هزار دنبال‌کننده
31.5هزار عکس
3.9هزار ویدیو
13 فایل
﷽ کانون تبلیغاتی پر بازده "اعتماد" در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/3574071380Ca1a252b0f9 مشاوره رایگان تبلیغاتی شما کپی از مطالب آشپزی برای(مدیران کانال وگروها) #حرااااام و #ممنوع است📛📛 ❌ #برای_پیداکردن_هردستوری_فقط_اسم_مورد_نظر_راسرچ_بزنید ❌
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نکات پخت پیتزا 🍕 🍲 @bebinobepaz
ابتدا قبل گذاشتن دستور چند تا نکته راجع به پیتزا براتون میگم اول که اصلا ازخمیرهای نیمه آماده استفاده نکنید چون زیر نون خشک و وسط خمیر میمونه نکته دوم اینکه سعی کنید تمام موادی که داخل پیتزا استفاده میکنید بپزید و تفت بدین و حتما مواد آبدار مثل قارچ و فلفل دلمه رو روی لابه آخر و پنیر پیتزا بریزید که آب نندازه به نون پیتزا و آبکی و خمیر بشه .نکته سوم اینکه سعی کنید نصف پنیر پیتزا رو بریزید روی پیتزا داخل فر بزارید بعد یک ربع باقی پنیر رو بریزید اینکار باعث میشه اولا پیتزا کشدار بشه دوما پنیر پیتزا زیاد روی پیتزا باعث میشه بخار خمیر خارج نشه قالب مخصوص فر کف قالب رو چرب کنید کف سینی رو آرد بپاشید خمیر رو با وردنه گرد باز کنید داخل قالب بزارید و کاملا داخل قالب پخش کنید مثل عکس بعد می سس وجه دور خمیر بزنید مواد پیتزا رو بریزید به غیر قارچ و فلفل دلمه ای بعد پنیر بریزید بعدهم قارچ و فلفل رو روی پنیر پیتزا بریزید .روش پخت روی گاز: اگر روی گاز درست میکنید روی شعله پخش کن و شعله متوسط با حرارت ملایم مدت چهل دقیقه بزارین و روی تابه در و دم کنی بزارین .روش پخت داخل فر:فر رو روی حرارت ۱۹۰ ده دقیقه بزارین گرم‌ بشه یک‌کاسه آبجوش از همون اول داخل فر بزارین بعد این زمان پیتزا رو داخلش بزارین بعد نیم ساعت پیتزا رو چک کنید مال من نیم ساعته آماده میشه بعد یه دقیقه گریل رو بزنید تا روی پیتزا برشته بشه خمیر جادویی .آرد 3 تا سه و نیم لیوان . خمیر مایه 3 ق چ .تخم مرغ 1 عدد. آب 1 لیوان.روغن 6 ق غ. نمک دوق چ .شکریک غ چ.طرز تهیه. خمیر مایه ، آب ولرم و 1 قاشق چایخوری شکر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید 10 دقیقه کناری قرار دهید تا خمیر مایه عمل بیادتخم مرغ روغن و نمک را داخل کاسه دیگری بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شوندخمیر مایه و به مواد تخم مرغی اضافه کنیدکمی هم بزنید تا مواد ترکیب شوند سپس باقی مانده آرد را اضافه کنید.پس از مخلوط کردن مواد را با دست ترکیب کنید تا خمیر جمع شود ، روی سطح کار ارد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید و هفت دقیقه ورز بدین.داخل کاسه ای را چرب کنید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید ، روی خمیر را بپوشانید و در جای گرمی 1 ساعت استراحت دهید 🍲 @bebinobepaz
فرنی بستنی 🍲 @bebinobepaz
بستنی ۲۰۰ گرم خامه ۳ ق غ پودر ژلاتین ۳ ق غ سر خالی نشاسته ذرت ۷ ق غ شیر ۳ لیوان وانیل نوک ق چ گلاب ۲ ق غ شکر ۱۱ ق غ طرز تهیه: شیر و شکر و نشاسته و بستنی رو با هم مخلوط کنید و بذارید روی حرارت و مدام هم بزنید تا غلیظ بشه عین فرنی و بعد از روی حرارت بردارید و بهش گلاب و وانیل و خامه و ژلاتین (ک داخل کمی شیر ب روش بنماری حل کردید) اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست بشه و داخل قالب چرب شده بریزید و بذارید یخچال تا سفت بشه ژله با طعم های مختلف رو با یک لیوان اب جوش مخلوط کردم و هر رنگو جدا داخل ظرف ریختم گذاشتم یخچال تا سفت بشن وقتی سفت شد با قالب دایره قالب زدم و داخل قالبم چیدم و گذاشتم داخل یخچال تا دایره ها کاملا به قالب بچسبن . و بعد در اخر مواد فرنی بستنی رو ریختم 🍲 @bebinobepaz
پیراشکی گوشت بدون فر 🍲 @bebinobepaz
برای این پیراشکی از خمیر جادویی استفاده کردم، و برای مواد توش هم از پیاز و گوشت، قارچ ، فلفل دلمه ای ، ذرت ، رب گوجه فرنگی و ادویجات استفاده کردم خمیر_جادویی مواد لازم: شیر یا آب ولرم ۱ لیوان تخم مرغ ۱ عدد آرد ۳ لیوان شاید بیشتر(تا جایی که خمیر بدست نچسبه) روغن  ۶ قاشق غذاخوری پودر خمیر مایه ۱ قاشق غذا خوری سر صاف نمک ۱ قاشق مرباخوری شکر ۴ قاشق چایخوری تخم مرغ ۱ عدد، زعفران و کنجد برای روی خمیر اول شیر ولرم رو با ۱ قاشق مرباخوری شکر مخلوط کردم بعد پودر خمیر مایه رو روش پاشیدم گذاشتم۱۰ دقیقه تا عمل بیاد. تخم مرغ و نمک،باقیمانده ی شکر و روغن رو داخل کاسه دیگری ریختم با قاشق مخلوط کردم بعد مخمر رو اضافه کرده و بدون اینکه هم بزنم، آرد رو روی مواد الک کردم. آرد رو تا جایی زدم که خمیر بدست نچسبید خمیر رو چند دقیقه ورز دادم بعد جمع کرده و کف ظرف کمی آرد پاشیدم و روش رو با پلاستیک پوشوندم و یک ساعت در جای گرم گذاشتم تا حجم اون دو برابر بشه و به اصطلاح ور بیاید. بعد از ور اومدن پف خمیر رو گرفتم حالاخمیر ما آمادست. مواد میانی پیراشکی: گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم قارچ ۱۰۰ گرم پیاز ۱ عدد نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم آویشن ۱ قاشق چای خوری فلفل دلمه ای ۱ عدد کوچک ذرت ۲ قاشق(دلبخواه) رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری پنیر پیتزا مقداری طرز تهیه: گوشت رو با پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه آماده کردم و رب گوجه رو اضافه کردم. فلفل دلمه ای و قارچ رو نگینی خورد کرده و تفت دادم و به گوشت اضافه کردم. در صورت دلخواه ذرت کنسرو شده رو هم اضافه کرده و در مرحله آخر آویشن رو اضافه کردم و زیر تابه رو خاموش کردم. حالا سطح کارم رو آردپاشی کردم خمیر رو روی آن قرار دادم چونه های کوچکی از خمیر برداشتم و با دستم بازش کردم داخل قالب پیراشکی قرار دادم یکی دو قاشق از مواد رو داخلش ریختم و کمی پنیر پیتزا روش ریختم و بهش شکل دادم.روشو با زعفرون رومال زدم و مقداری کنجد پاشیدم ظرف گودی روغن سرخ کردنی ریختم‌و گذاشتم کاملا داغ بشه بعد پیراشکی را توش گذاشتم تا با حرارت متوسط سرخ بشه و مغز پخت بشه. 🍲 @bebinobepaz
پاستیل خانگی 🍲 @bebinobepaz
یک بسته ژله با طعم دلخواه دو قاشق غذاخوری پودر ژلاتین نصف لیوان آب سرد .. یک قاشق غذاخوری گلوکز مایع همه رو باهم بریزید تو یه ظرف و مخلوط کنید بعد بزارید روی بخار آب کتری یا سماور تا ذرات تو آب حل شه و هیچ ژلاتین حل نشده ای باقی نمونه قالب های شکلات یا یخ رو چرب کنید و مایع رو بریزید داخلشون و بذارید داخل یخچال..دو ساعت کافیه تا ببندن...اگه عجله دارید نیم ساعت بزارید فریزر . بعد از اینکه از قالب بیرون آوردید دستتون رو خیلی کم چرب کنید و پاستیلا رو باهاش چرب کنید روغن باعث میشه هم شفاف بشن و هم به هم نچسبن.. میتونید پاستیلا دو تو نشاسته ذرتم بغلتونید خوشگل میشه . پاستیلا رو تو ظرف در بسته تو یخچال نگهداری کنید و یک ربع قبل از خوردن بیرون بیارید تا کمی نرم بشن ( گلوکز واسه کشدار شدن پاستیل و براق شدنشه میتونید نریزید ولی باشه بهتره) 🍲 @bebinobepaz
مرغ بریان با چاشنی رزماری و سس لیمو ترش 🍲 @bebinobepaz
مرغ بریان با چاشنی رزماری و سس لیمو ترش مواد لازم مرغ 1 عدد 1و نیم الی 2 کیلویی پیاز 1عدد هویج3 تا 4 عدد (پوست کنده به قطعات 2.5 سانتی متری خرد شده) سیب زمینی 1 عدد گوجه فرنگی 2 عدد روغن نباتی1 قاشق سوپخوری (یا روغن کانولا) رزماری2 قاشق چایخوری تازه یا نصف قاشق چایخوری خشک شده لیمو ترش2 عدد خردل1 قاشق غذاخوری (دیجون) سس هالوپینو 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون به مقدار لازم نمک به مقدار لازم فلفل سیاه به مقدار لازم (تازه آسیاب شده) طرز تهیه: فر را داغ کنید: فر را با دمای 400 درجه فارنهایت (200درجه سانتی گراد) داغ کنید. کف یک سینی فر لبه دار را فویل آلومینیومی بکشید.مرغ را آماده کنید: مرغ را طوری قرار دهید که روی آن به بالا باشد و ران ها به سمت خودتان باشد.اگر مرغ نم دارد آن را با حوله ی کاغذی خشک کنید وسپس به تمامی قسمتهای مرغ روغن زیتون، رزماری، نمک و فلفل تازه آسیاب شده بمالید.سبزیجات را آماده کنید: سبزیجات را با 1 قاشق روغن، رزماری، نمک و فلفل سیاه هم بزنید. سبزیجات را دور مرغ در سینی فر بچینید.سبزیجات و مرغ را بریان کنید: لیموهای نصف شده را به طوری که طرف برش خورده رو به بالا باشد دور سبزیجات و مرغ بچینید سپس آنقدر بریان کنید تا وقتی یک دماسنج آشپزی را بعد 1 ساعت وارد ضخیم ترین قسمت ران می کنید دمای 165 درجه فارنهایت (75 درجه سانتی گراد) را نشان دهد.بعد از 30 دقیقه بریان کردن سینی فر را بچرخانید تا مرغ یکدست بپزد.زمانی که بریان شد مرغ را بیرون آورده و سس لیمو ترش بریان شده را درست کنید با استفاده از انبر آب لیموی بریان شده را داخل یک کاسه ی کوچک بریزید. سپس هرچه مایع کف سینی فر مانده در کاسه بریزید. خردل و هالوپینو را اضافه کنید و هم بزنید روی مرغ بمالید بگذارید 10 دقیقه دیگر بماند. مرغ را خرد کنید یا 4 تکه کنید و سپس با سبزیجات بریان شده سرو کنید. 🍲 @bebinobepaz
سالاد پاستا با نخودفرنگي و سس سير و جعفري طرز تهيه:سيصد گرم #پاستا (#ماكاروني فرمي) رو آبكش كنيد.در يك كاسه، پاستا+يك ليوان نخودفرنگي پخته يا كنسروي+نصف ليوان برگ جعفري درشت خرد شده +يك ساقه پيازچه خرد شده(اختياري) رو مخلوط كنيد. براي #سس: يك چهارم ليوان روغن زيتون+دو ق غ آبليموي تازه+يك حبه سير درشت( ريز رنده كنيد)+يك و نيم ق غ جعفري ساطوري+نمك و فلفل سياه 🍲 @bebinobepaz
موس شلیل 🍲 @bebinobepaz
موس شلیل مواد لازم یک لیوان پوره شلیل(چند تا شلیل رو خورد کنید بریزید تو مخلوط کن قشنگ پوره بشه) خامه صبحانه دویست گرم پنیر ماسکارپونه پنجاه گرم پودر قند شش قاشق غذاخوری (اگه شلیل هاتون شیرین بود کمتر بریزید شیرینی دسر ذائقه ای هستش کم کم اضافه کنید تا به میزان دلخواهتون برسه) پودر ژلاتین دو قاشق غذاخوری وانیل نصف قاشق چایخوری پودر ژلاتین رو با نصف فنجون اب داخل ظرفی ریخته روی بخار کتری قرار بدین تا شفاف شه.خامه و پنیر و وانیل و پودر قند رو با همزن میزنیم تا یکدست بشه حالا پوره شلیل رو اضافه می کنیم و هم میزنیم و در اخر ژلاتین حل شده رو اضافه می کنیم و هم میزنیم و مواد رو داخل قالب مورد نظر ریخته و تا سه ساعت داخل یخچال قرار میدیم تا خوب ببنده دوستان اگر خواستید این موس رو داخل ظرف های تک نفره سرو کنید و نخواستید قالبی باشه نیازی به ژلاتین نیست🙂 قالب من سلیکونی بود چرب نکردم و دسرام تمیز در نیومدن شما حتما قالبتون رو چرب کنید بچه ها 🍲 @bebinobepaz
دسر ماست و آناناس 🍍🍥 🍲 @bebinobepaz
دسر ماست و آناناس: مواد لازم: خامه ٢٥٠ گرم ماست شيرين ٣٠٠ گرم ترجيحا خامه اي شكر ٢٥٠ گرم شير ٣٥٠ گرم كمپوت آناناس ١ قوطي متوسط ژلاتين ٢ ق س وانيل ١/٤ ق چ آب آناناس ١/٢ پيمانه طرز تهيه: شير و شكر را روي حرارت گذاشته تا شكر حل شود وانيل را اضافه كرده از روي حرارت بر مي داريم كنار گذاشته تا خنك شود.ژلاتين را با آب اناناس مخلوط كرده روي بخار آب حل مي كنيم بعد كناري گذاشته تا حل شود.ماست را هم زده تا يكدست شود سپس خامه را به ماست اضافه كرده هم مي زنيم بعد همه مواد را كه هم دما شدند با هم مخلوط كرده و آناناس را هم خرد كرده داخل مواد مي ريزيم در قالب ريخته در يخچال گذاشته تا خودش را بگيرد.اگر قالب بزرگ بود مواد را مي توانيد دو برابر كنيد و يا براي دو رنگ كردن مي توانيد مقداري شكلات آب كرده يا كاكائو اضافه كنيد.یا از یک رنگ ژله دیگه استفاده کنید 🍲 @bebinobepaz
ادویه جات برای کاهش وزن 1- دارچین : به کاهش قند خون و پردازش کربو کمک میکند. 2- فلفل قرمز : چربی سوز 3-دانه خردل : افزایش20%تا25% متابولیسم تا ساعتها بعد از مصرف 4-فلفل سیاه:افزایش متابولیسم-کمک به هضم غذا و جذب مواد مغذی 5-زنجبیل:مانع جذب کلسترول و کمک به فعالیت معده 🍲 @bebinobepaz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از تبلیغات پربازده ببین و بپز
آموزش رفتارهای معجزه گر یک زن که هیچ مردی تاب مقاومت دربرابرآن راندارد کارهای که باعث میشه سه سوته شوهرت #دیونت بشه😜 خجالت روبزار کنار و زیاده روی نکن👇 http://eitaa.com/joinchat/364773387C54f787e73f فقط خانمهای چشم وگوش بسته☝️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پنکیک صبحانه 🍲 @bebinobepaz
طرز تهیه پنکیک مواد لازم: شیر: یک پیمانه آرد: یک و نیم پیمانه کره: ۵۰ گرم تخم مرغ: ۱ عدد شکر: ۲ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری وانیل :نصف قاشق چایخوری طرز تهیه: ابتدا تخم مرغ و شکر را با همزن زده، تا شکر کاملا حل و کرم رنگ و کشدار شود. سپس وانیل و بعد از آن کره ی نرم شده را اضافه کرده، و هم میزنیم. شیر را اضافه کرده و کاملا مخلوط میکنیم. سپس بیکینگ پودر و آرد را با هم مخلوط و الک کرده و با لیسک یا قاشق خوب مخلوط میکنیم. کمی روغن یا کره را با برس کف ماهیتابه آغشته کرده، شعله را روشن‌کرده و از مخلوط یک قاشق داخل ماهیتابه داغ شده میریزیم. وقتی پنکیک ها شروع به حباب زدن کرد، و کمی خودش را گرفت آن را برگردانده تا دو طرفش طلایی شود. نکته: پنکیک ها را میتوانیم با انواع مربا، عسل، میوه های فصل، سس شکلات، نوتلا و... به عنوان صبحانه یا عصرانه میل کرد. 🍲 @bebinobepaz
#پنکیک_نوتلا 🍲 @bebinobepaz
#پنکیک_نوتلا 🍲 @bebinobepaz
پنکیک ساده آرد یک لیوان دسته دار بکینگ پودر یک ق مرباخوری وانیل نوک قاشق چ نمک نوک ق چ شکر سه ق غ شیر یک لیوان دسته دار سرخالی؛باز سه قاشق ازش کم کنید، تخم مرغ یک عدد روغن مایع سه قاشق غ اول تخم مرغ و وانیل و شکر رو با مفتول دستی خوب زدم بعد سه قاشق روغن رو اضافه کردم بعد ترکیب نمک و ارد و بکینگ پودر الک شده رو اضافه کردم و تو سه مرحله شیر رو به مخلوط اضافه کردم و خوب با مفتول به یک جهت هم زدم تا مایع یکدست بشه،بعد تو ماهیتابه ی تفلون سالم که از یکربع قبل قشنگ داغش کرده بودم پنکیک هامو اماده کردم:شما میتونید برای یکدست در اومدنشون از ملاقه استفاده کنید و یا پیمونه های پلاستیکی مخصوص شیرینی پزی؛من خودم با پیمانه پلاستیکی درستشون کردم؛وقتی پن کیک همجاش سوراخ افتاااد اونوقت با کفگیر ظریف سیلیکون یا پلاستیکی نوک نازک برگردونیدش تا طرف دیگشم سرخ بشه؛ نکته ماهیتابه رو چرب نکنید هیچ موادی جایگزین نداره جز شیر؛که میشه اب بریزید من خودم اب ریختم بجای کرم کاکائو میتونید از عسل و کره یا مربا یا میوه جات و شهد خرما استفاده کنید 🍲 @bebinobepaz
شوید پلو با ماهی سوخاری و ته دیگ زعفرانی 🍲 @bebinobepaz
شوید پلو با ماهی سوخاری و ته دیگ زعفرانی تکه های ماهی(سفید)رو بمدت دوساعت تو مخلوط آبلیمو،پیاز،نمک،فلفل سیاه و مقداری زعفرون بخاطر خوشرنگ شدنش(زعفرون به دلخواه)خوابوندم و روشو سلفون کشیدم و گذاشتم تو یخچال. ۳ قاشق غذاخوری آرد گندم، فلفل سیاه و زردچوبه را در ظرفی مخلوط کردم پشت و روی ماهی رو توی مواد غلطوندم بعد در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کردم وقتی یک طرفش سرخ شد برگردوندم تا خوب طرف دیگر هم سرخ و برشته بشه. ته دیگ زعفرانی برنج رو آبکش کردم ودو کفگیر از برنج رو دو قاشق غذاخوری زعفران دم کرده زدم کف قابلمه رو مقداری روغن ریختم گذاشتم داغ بشه بعد برنج زعفرانی ریختم با قاشق خوب صاف کردم بعد برنج ساده رو روش ریختم بمدت ۴۵ دقیقه گذاشتم دم بکشه. 🍲 @bebinobepaz
#دسر_پان_اسپانیا 🍲 @bebinobepaz
گردو خرد شده 🌷 ۱/۲ پیمانه آرد سفید🌷 ۱/۲ پیمانه تخم مرغ 🌷 ۲ عدد شکر🌷 ۱ لیوان شیر 🌷 ۱ لیتر نشاسته گل🌷 ۲ قاشق غذا خوری وانیل 🌷 ۱/۲ قاشق چای خوری کره 🌷 ۵۰ گرم بیسکویت بتی بور 🌷 ۱-۲ بسته موز🌷دو عدد خامه صبحانه 🌷 ۱۵۰ گرم طرز تهیه ۱- تخم مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید. ۲- شیر را داخل قابلمه بریزید نشاسته را در کمی شیر سرد حل کنید و به شیر داخل قابلمه اضافه کنید. ۳- آرد را الک کرده و به شیر اضافه کنید. مخلوط تخم مرغ و شکر را نیزبه شیر اضافه کنید. ۴- این مواد را در حال هم زدن روی شعله ملایم قرار دهید تا مثل فرنی غلیظ شود. ۵- در آخر کار کره و وانیل را اضافه کنید. ۶- خامه را بعد از خاموش کردن شعله اضافه کنید. ۷_کرم را میگذاریم سرد شود ۸- ته ظرف بیسکویت پتی بور خورد شده می ریزیم موز حلقه شده وگردو را روش میزاریم و مایه را می ریزیم بعد دوباره بیسکویت و موز و گردو میریزیم و ۳ ساعت در یخچال میگذاریم و در اخر به هر شکل خواستیم تزیین میکنیم. من روی دسر را خامه فرم گرفته با قیف زدم که مراحلش را استوری براتون میزارم. 🍲 @bebinobepaz
طرز تهیه قارچ سوخاری 🍲 @bebinobepaz