طرز تهیه پنکیک
مواد لازم:
شیر: یک پیمانه
آرد: یک و نیم پیمانه
کره: ۵۰ گرم
تخم مرغ: ۱ عدد
شکر: ۲ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
وانیل :نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ و شکر را با همزن زده، تا شکر کاملا حل و کرم رنگ و کشدار شود. سپس وانیل و بعد از آن کره ی نرم شده را اضافه کرده، و هم میزنیم. شیر را اضافه کرده و کاملا مخلوط میکنیم.
سپس بیکینگ پودر و آرد را با هم مخلوط و الک کرده و با لیسک یا قاشق خوب مخلوط میکنیم.
کمی روغن یا کره را با برس کف ماهیتابه آغشته کرده، شعله را روشنکرده و از مخلوط یک قاشق داخل ماهیتابه داغ شده میریزیم. وقتی پنکیک ها شروع به حباب زدن کرد، و کمی خودش را گرفت آن را برگردانده تا دو طرفش طلایی شود.
نکته: پنکیک ها را میتوانیم با انواع مربا، عسل، میوه های فصل، سس شکلات، نوتلا و... به عنوان صبحانه یا عصرانه میل کرد.
🍲 @bebinobepaz
#پنکیک_نوتلا_دریانی
پنکیک ساده
آرد یک لیوان دسته دار
بکینگ پودر یک ق مرباخوری
وانیل نوک قاشق چ
نمک نوک ق چ
شکر سه ق غ
شیر یک لیوان دسته دار سرخالی؛باز سه قاشق ازش کم کنید،
تخم مرغ یک عدد
روغن مایع سه قاشق غ
اول تخم مرغ و وانیل و شکر رو با مفتول دستی خوب زدم بعد سه قاشق روغن رو اضافه کردم بعد ترکیب نمک و ارد و بکینگ پودر الک شده رو اضافه کردم و تو سه مرحله شیر رو به مخلوط اضافه کردم و خوب با مفتول به یک جهت هم زدم تا مایع یکدست بشه،بعد تو ماهیتابه ی تفلون سالم که از یکربع قبل قشنگ داغش کرده بودم پنکیک هامو اماده کردم:شما میتونید برای یکدست در اومدنشون از ملاقه استفاده کنید و یا پیمونه های پلاستیکی مخصوص شیرینی پزی؛من خودم با پیمانه پلاستیکی درستشون کردم؛وقتی پن کیک همجاش سوراخ افتاااد اونوقت با کفگیر ظریف سیلیکون یا پلاستیکی نوک نازک برگردونیدش تا طرف دیگشم سرخ بشه؛
نکته
ماهیتابه رو چرب نکنید
هیچ موادی جایگزین نداره جز شیر؛که میشه اب بریزید
من خودم اب ریختم
بجای کرم کاکائو میتونید از عسل و کره یا مربا یا میوه جات و شهد خرما استفاده کنید
🍲 @bebinobepaz
شوید پلو با ماهی سوخاری و ته دیگ زعفرانی
تکه های ماهی(سفید)رو بمدت دوساعت تو مخلوط آبلیمو،پیاز،نمک،فلفل سیاه و مقداری زعفرون بخاطر خوشرنگ شدنش(زعفرون به دلخواه)خوابوندم و روشو سلفون کشیدم و گذاشتم تو یخچال. ۳ قاشق غذاخوری آرد گندم، فلفل سیاه و زردچوبه را در ظرفی مخلوط کردم پشت و روی ماهی رو توی مواد غلطوندم بعد در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کردم وقتی یک طرفش سرخ شد برگردوندم تا خوب طرف دیگر هم سرخ و برشته بشه.
ته دیگ زعفرانی
برنج رو آبکش کردم ودو کفگیر از برنج رو دو قاشق غذاخوری زعفران دم کرده زدم کف قابلمه رو مقداری روغن ریختم گذاشتم داغ بشه بعد برنج زعفرانی ریختم با قاشق خوب صاف کردم بعد برنج ساده رو روش ریختم بمدت ۴۵ دقیقه گذاشتم دم بکشه.
🍲 @bebinobepaz
#دسر_پان_اسپانیا
گردو خرد شده 🌷 ۱/۲ پیمانه
آرد سفید🌷 ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ 🌷 ۲ عدد
شکر🌷 ۱ لیوان
شیر 🌷 ۱ لیتر
نشاسته گل🌷 ۲ قاشق غذا خوری
وانیل 🌷 ۱/۲ قاشق چای خوری
کره 🌷 ۵۰ گرم
بیسکویت بتی بور 🌷 ۱-۲ بسته
موز🌷دو عدد
خامه صبحانه 🌷 ۱۵۰ گرم
طرز تهیه
۱- تخم مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید.
۲- شیر را داخل قابلمه بریزید نشاسته را در کمی شیر سرد حل کنید و به شیر داخل قابلمه اضافه کنید.
۳- آرد را الک کرده و به شیر اضافه کنید. مخلوط تخم مرغ و شکر را نیزبه شیر اضافه کنید.
۴- این مواد را در حال هم زدن روی شعله ملایم قرار دهید تا مثل فرنی غلیظ شود.
۵- در آخر کار کره و وانیل را اضافه کنید.
۶- خامه را بعد از خاموش کردن شعله اضافه کنید.
۷_کرم را میگذاریم سرد شود
۸- ته ظرف بیسکویت پتی بور خورد شده می ریزیم موز حلقه شده وگردو را روش میزاریم و مایه را می ریزیم بعد دوباره بیسکویت و موز و گردو میریزیم و ۳ ساعت در یخچال میگذاریم و در اخر به هر شکل خواستیم تزیین میکنیم.
من روی دسر را خامه فرم گرفته با قیف زدم که مراحلش را استوری براتون میزارم.
🍲 @bebinobepaz
دستور قارچ سوخاری
با این روش ک قارچ اصلا آب نمیندازه
قارچ سوخاری
مواد لازم برای خمیر بنیه
سفیده تخم مرغ سرد 2عدد
ماءالشعیر ساده(کلاسیک) نصف لیوان
آویشن و پودر سیر یک ق چ
آرد سفید نصف لیوان.بکینگ پودر نصف ق چ .نمک یک ق چ
سفیده های تخم مرغ رو در کاسه بریزید و با دور تند همزن بزنید تا کاملا سفت و سفید شده و از کاسه نریزید.
بعد دلستر را به همراه آویشن و پودر سیر اضافه و آرام با لیسک فولد کنید.مواظب باشید پف سفیده نخوابد.
بعد مخلوط آرد و بکینگ پودر را در 2 مرحله روی مواد الک و به آرامی فولد کنید
قارچ ها را با دستمال حوله ای مرطوب تمیز کنید.به هیچ عنوان با آب نشوئید چون قارچ آب جذب میکنه و بعد از سرخ شدن داخل قارچ حالت آبکی به خودش میگیره در رستورانها از این روش استفاده میکنن.
دانه دانه قارچها را در خمیر بنیه فرو ببرید و مقداری پودر سوخاری روی هر کدام بپاشی من از مخلوط پودر سوخاری پرک نارنجی مارک آمون استفاده کردم.
با دست روی قارچها پودر سوخاری بپاشید چون اگه قارچهای آغشته به خمیر را در پودر بیندازید پف خمیر خارج شده و دیگه توی روغن زیاد پف نمیکنه .
روغن حتما کاملا داغ و شناور باشه و با حرارت متوسط قارچها را سوخاری کنید.
بعد قارچهای سوخاری شده را روی دستمال حوله ای قرار بدید تا روغن اضافی اونها گرفته بشه.
🍲 @bebinobepaz
كيك رژيمي با عسل
براي دوستاني كه #رژيم دارن گزينه خيلي خوبيه،روغن و شكر نداره .
مواد لازم:عسل سه و نيم ق غ(هر قاشق حدودا سي گرم)،آرد سفيد ده ق سوپخوري(هر قاشق ده گرم)،تخم مرغ سه عدد،بيكينگ پودر نصف ق مرباخوري،پودر هل يك ق مرباخوري،وانيل نوك ق چايخوري
طرز تهيه:تخم مرغ و وانيل رو با دور تند همزن پنج دقيقه بزنيد تا حجيم بشه.بعد عسل رو اضافه كنيد و دو سه دقيقه با همزن بزنيد.در آخر تركيب آرد و بيكينگ پودر و هل رو اضافه كنيد و با ليسك مخلوط كنيد،فقط در حد مخلوط شدن.قالب هجده تا بيست سانتي رو چرب و آردپاشي كنيد،مواد كيك رو داخلش بريزيد،ميتونيد كمي گردو يا پرك بادام روش بريزيد و طبقه وسط فر صد و هفتاد و پنج درجه كه از يك ربع قبل گرم كرديد حدود بيست دقيقه تا نيم ساعت بپزيد.
🍲 @bebinobepaz
#نان قابلمه ای بدون ورز دادن
مواد لازم:آرد همه منظوره۳پ.مخمر فوری ۱ق چ.نمک دریایی۲ق چ.آب۱و۱/۲پ(بهتره از آب تصفیه همدمای محیط استفاده کنید اگه مخمر فعال داشتین آب ولرم باشه).
طرز تهیه:
در کاسه ای آرد و مخمر و نمک با هم مخلوط کنید بعد آب رو اضافه کنید و با قاشق چوبی به هم بزنید تا خمیری بدست بیاد که چسبناک باشه.روشو با سلفون بپوشونید و به مدت ۱۰- ۱۸ ساعت در محیط آشپزخونه استراحت بدین تا خمیر پف کنه و حبابدار و سطحش صاف بشه(من تقریبا ۱۴ ساعت استراحت دادم).سپس با دست کمی پفشو بگیرید روی سطح صافی کاغذ روغنی قرار بدین آردپاشی کنید دستاتون رو کاملا آردی کنید و به خمیر شکل دایره بدین بعد روشو کمی آرد بپاشین و بعد سلفون بکشید(میتونید با کاغذ داخل یه قالب یا قابلمه بذارین تا راحت بتونید روش بپوشونید) و مجددا استراحت بدین به مدت ۳۰ دقیقه. در این فاصله قابلمه ای که نسبتا ضخیم باشه همراه با در داخل فر ۲۲۰ درجه سانتی گراد قرار بدین تا داغ بشه(قابلمه ها رو بهش داچ اوِن dutch oven میگن قابلمه من از جنس چدنه)بعد از زمان استراحت خمیر رو همراه با کاغذ داخل قابلمه قرار بدین درش رو بذارین به مدت ۴۵ دقیقه اجازه بدین تا نون پخته بعد درش رو بردارین و به مدت ۱۰- ۱۵ دقیقه بذارین تا روش کمی طلایی بشه بعد هم بیرون بیارین تا کاملا خنک بشه و بعد داخل یه نایلون نگهداری کنید.
این نون پایه و رویه نسبتا خشکی داره داخل نایلون بمونه نرمتر میشه ولی کلا نسبت به نوناب حجیمی که روغن و تخم مرغ داره سفت تره میتونید موقع خوردن داخل توستر بذارین که هم گرم بشه هم کرانچی.اگرچه برای همه وعده های غذایی خوبه اما با سوپ عالیه.
🍲 @bebinobepaz
هدایت شده از Nahal Sarlak
این دیروز خونه جاریم دیدم همه مونده بودیم این چیه😳 میزه
پارچه اس😮
پس پایه هاش کو😨
گفت میزه تازه ساختمش😎
این کانال آموزش داره 👇
http://eitaa.com/joinchat/412221451C7eed18c2f8
#لینک_موقت
چلو باقلی پلو با ماهیچه مخصوص
مواد لازم: 4 عدد ماهیچه گوسفندی 1 عدد هویج 2 عدد ساقه کرفس 1 عدد پیاز 3 حبه سیر 2 ق س رب گوجه فرنگی 1 ق س روغنزیتون به میزان لازم برگ بو 1 ق چ پودر سیر نوک ق چ پودر رز ماری و تخم گشنیز
به میزان لازم نمک و فلفل سیاه
طرز تهیه:
اینو یادت بمونه. مهمترین قدم درست کردن ماهیچه، آمادهسازی یا به قول خارجی ها مرینیته. باید بدونی چطور گوشت رو برای پختن آماده کنی که بوی زهم نده و وقتی در قابلمه رو باز می کنی همه از پای میز فرار نکنن. گوشت بالاخره بو میده، طبیعتشه خب؛ اما تو باید بلد باشی چطور این بو رو برطرف کنی و به جاش بوی خوب رز ماری و سیر بپیچه توی خونه. خب قبل از هر کاری باید مرینیت کنی.روغنزیتون، رز ماری، سیر، پودر سیر، تخم گشنیز ، نمک، فلفل و برگ بو رو بریز تو مخلوطکن. بعد که همه موادت خوب مخلوط شد، باید بریزی روی ماهیچهها. موادت رو روی ماهیچه خوب پخش کن و بذار 3 تا 5 ساعت تو یخچال بمونه تا مواد خوب به خوردش بره. این مرحله خیلی مهمه ها؛حالا پیازت رو نگینی خرد کن و توی یک قابلمه مناسب تفت بده. هویج ها رو به صورت حلقه ای خیلی نازک ببر و با پیاز تفت بده. کرفس ها رو هم نگینی خرد کن و بریز روی بقیه موادت.حال ماهیچه های مرینیت شده رو از یخچال در بیار و بریز تو قابلمه و خوب روی حرارت کم تفت بده. حرارت مهمه ها. اگه زیاد باشه ماهیچه ها می سوزن و طعمش تلخ میشه. تازه ادویه و روغنزیتون هم توش هست، هیچی دیگه همه عطرها باهم قاطی میشن یه وضعی درست میشه که نگو.وقتی ماهیچه ها رو تفت دادی، 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی هم اضافه کن و کمی تفت بده. حالا یک لیوان آب جوش بریز روی ماهیچه، حرارت رو کم کن و بذار حدود 3 ساعت واسه خودش بپزه. کاریش هم نداشته باش. بعد از 3 ساعت هم ماهیچه ها رو بکش تو یه ظرف قشنگ و با چلو ساده یا باقلی پولو و سالاد شیرازی و ترشی سروش کن
🍲 @bebinobepaz
هدایت شده از Shole
❤️دنبال یه #فروشگاه_هنری ایی که همه چی داشته باشه؟
خسته شدی از این که تو کلی کانال عضوی ولی فقط نگاه میکنی و #چیزی_نمیخری؟😕
اینجا بیای حتما خرید میکنی 🙈
#زیورآلات #نمدی #گل_کریستال و.ً..
قیمتامون با #دلار 3800 ئه 😁👇
💟eitaa.com/joinchat/3649372162Cbf8e4c8b92
#اش_ابغوره
لوبیا چشم بلبلی پخته شد ۱ پیمانه
عدس ۱ پیمانه
برنج نیم دانه۱ پیمانه
سبزی (تره و جعفری گشنیز)۱ کیلوگرم
آبغوره یا غوره۱/۲ پیمانه هر چی ترش تر خوشمزه تر😋😋
پیاز داغ به مقدار لازم
گوجه فرنگی رنده شده۴ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
آب قلم به مقدار لازم (من نریختم میخواستم گیاهی باشه شما میتونید اضافه کنید)
نعنا داغ زیاد ز
👈من با نصف مواد درست کردم👉 اول پیاز داغ بگیرید بهش زردچوبه اضافه کنید برنج عدس بهش اضافه کنید آب بریزید تا بپزه
لوبیا جدا بپزید آب سیاه اونو بریزید دور
لوبیا که پخت به عدس برنج اضافه کنید
کمی که پخت سبزی خردشده و آب قلم اگه استفاده میکنید را اضافه می کنیم. بعد گوجه رنده شده و رب و غوره های دون شده یا ابغوره (من ابغوره استفاده کردم)با کمی فلفل تفت داده تو روغن را اضافه می کنیم تا آش مون جا بیفته.
وقتی جا افتاد به آش نعنا داغ اضافه می کنیم. یه جوش که خورد خاموش می کنیم.
به میزان دلخواه آبغوره اضافه می کنیم. ترشی به ذایقه خودتون بستگی داره که زیاد یا کم باشه
🍲 @bebinobepaz
موس شکلاتی لیوانی
بد كيك رو با دست خورد ميكنيم و حالا به كيكمون كمي خامه صبحانه اضافه ميكنيم كه ميخوايم بريزيم داخل ليوان خوب منسجم بشه كه مواد دسرمون ته نشين نشه( ميتونيد كمي شكلات اب شده هم اضافه كنيد ولي من نكردم )
حالا از مواد كيكمون ميريزيم داخل ليوان و حسابي فشرده ميكنيم
بد موس شكلاتيمون رو درست ميكنيم و ميزاريم خنك كه شد ميريزيم داخل ليوان هامون ☺️ و با خامه فرم گرفته تزيين ميكنيم
حالا دستور #موس_شکلاتی_تانیا👇🏻 ٢٠٠ گرم شكلات تخته اي تلخ
١٥٠ گرم خامه قناديِ ( ميتونين از خامه صبحانه هم به همين مقدار استفاده كنيد فقط بايد مقدار شكري ك ميريزين بيشتر باشه )
شير ٢ ليوان ( دسته دار فرانسوي )
ژلاتين ٢ ق غذاخوري
شكر ( من اينجا ٢ قاشق غذاخوري استفاده كردم شما هم وقتي ريختين بچشين هر چقدر لازم بود بريزين )
وانيل نوك قاشق مرباخوري پودركاكائو ٢ قاشق غذاخوري
ابتدا شكلات رو بن ماري ميكنيم بعد شير رو روي حرارت گرم كرده خامه رو اضافه وقتي خامه اب شد پودر كاكائو و وانيل و اضافه وقتي حل شد شكلات بن ماري شده و هم ميزنيم با حرارت ملايم تا كاملا يك دست بشه ( ترجيحا با همزن دستي هم بزنيد ) بعد هم شكر و اضافه و وقتي حل شد از روي حرارت برداشته ژلاتين رو با نصف ليوان اب بن ماري كرده بوديم بهش اضافه ميكنيم
🍲 @bebinobepaz