کیک گلابی شکلاتی ترکیب جالبیه که میتونه به عنوان یه عصرونهی تابستوني جای خودش رو کنار یه لیوان چایی روی میزهای عصرونهتون باز کنه، به خصوص اگر گلابیهایی که خریدین تو زرد(در واقع بیمزه🙄) از آب دربیان😆
.
بافت این کیک سنگینه و شیرینیش کمه اما هر تیکه از کیک در کنار کمپوت گلابی شیرینی متعادلی پیدا میکنه.
.
کیک گلابی شکلاتی:
آرد نول ۲۲۵گرم
کره ۱۶۵گرم
پودر کاکائو ۴۵گرم
شکر ۲۲۵گرم
تخم مرغ ۴عدد
وانیل خالص ۱/۲قچ
بیکینگ پودر ۱/۴ق چ استاندارد
رنده جوزهندی کمی
.
کمپوت گلابی:
گلابی ۵عدد
شکر ۱۰۰گرم
چوب دارچین یک تکه
میخک ۲-۳عدد
.
اول کمپوت رو درست میکنیم.
گلابیهای درسته رو پوست میگیریم و با چاقو انتهای گلابی که تخمههای گلابی هست رو خارج میکنیم.
گلابی ها رو داخل قابلمه میچینیم.
آب و شکر و دارچین و میخک رو اضافه میکنیم و گلابیها رو ۲۰دقیقه با در بسته میپزیم.
بعد از پخت از شربت خارج کرده و اجازه میدیم که خنک بشن.
کمپوت گلابی کیک رو خوشمزه میگنه پس تعداد گلابیها رو کم نکنید.
.
کیک:
تخم مرغها و شکر و وانیل رو ۳دقیقه با دور تند همزن میزنیم.
مواد خشک رو با هم الک کرده و در ۲مرحله به طور تناوبی مواد خشک و کره نرم رو به مایه تخم مرغی اضافه و مخلوط میکنیم.
قالب رو چرب و آردپاشی میکنیم.
مایه کیک رو داخل قالب ریخته و گلابیهای خنک شده و توی قالب میچینیم.
قالب رو توی فری که از قبل با دمای ۱۸۰درجه گرم کردیم به مدت ۴۵دقیقه تا یک ساعت میپزیم.
با تستر چک کنید هر موقع تمیز خارج شد، کیک رو از فر خارج کنید.
اجازه بدید کاملا خنک بشه و بعد سرو کنید.
🍲 @bebinobepaz
#شیرینی_جواهراتی
مواد لازم برای لایه اول :
1 بسته بیسکویت دایجستیو
نصف انگشت از یه کره ی 100 گرمی (حدودا 25 گرم)
2 ق چ شیرپرچرب یا خامه
طرز تهیه لایه اول:
همه ی موادو با هم مخلوط میکنیم و ورز میدیم بعد تو قالب چرب شده میریزیم و وسطش حفره ایجاد میکنیم
مواد لازم برای لایه دوم:
یه بسته خامه
6 عدد پنیر مثلثی(جایگزین یه بسته پنیر خامه ای)
سه قاشق غذاخوری شکر
سه قاشق غذاخوری شیرخشک
طرز تهیه لایه ی دوم:تمام موادو با هم مخلوط میکنین و توی حفره ی لایه ی اول بریزین و 10 دقیقه بزارینش توی فر 180 درجه و فقط شعله ی پایینو روشن کنین.
بعد با نوتلا و کرم فندقی و... تزیین کنین و بزارینش توی یخچال تا یکم استراحت کنه و بعد سرو کنین.
نکته : اگه از مخلوط لایه ی دوم اضافه آوردید میتونین بعنوان دسر اونو به تنهایی سرو کنید
🍲 @bebinobepaz
کیک زبان
.
.
مواد لازم:
18 عدد بیسکوییت لیدی فینگر
4 فنجان شیر
6 قاشق غذاخوری شکر
2 قاشق غذاخوری آرد
2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
1 زرده تخم مرغ
2 قاشق سوپ خوری کاکائو
1 قاشق غذاخوری کره
برای تر کردن بیسکوییت:
1 لیوان شیر
1 قاشق غذاخوری شکر
طرز تهیه:
آرد ،شیر، نشاسته ،کاکائو ،تخم مرغ را درون قابلمه میریزیم و مخلوط میکنیم. آن را روی اجاق گاز میذاریم و مخلوط میکنیم ، کره را اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم ، اجازه می دهیم یکدست شود.
شیر را گرم میکنیم ، شکر پودر شده را اضافه کرده و مخلوط می کنیم.مقداری از آن را را روی قالب می ریزیم.بعد یک لایه لیدی فینگر وبعد یک لایه از پودینگ میریزیم .مجددا یک لایه مخلوط شیر و بعد بیسکوییت ها رو میچینیم و بعد پودینگ رو میریزیم.در آخر به مدت ۶ ساعت در یخچال میگذاریم.با گردو یا بادوم خردشده تزیین کنید
🍲 @bebinobepaz
شکلات نارگیلی رافائلو 🍫🍬
مواد لازم:👇
شصت میلی لیتر خامه صبحانه
دويست گرم شکلات سفید
پانزده گرم کره
وانیل ۱ قاشق چای خوری
پودر نارگیل ۱/۳ لیوان
بادام يا فندق بمقدار لازم
برای غلتاندن ترافلها هم پودر نارگیل به میزان لازم
طرز تهیه:👇
خامه رو روی حرارت ملایم میذاریم که گرم شه و ۲۰۰ گرم شکلات سفید خرد شده رو بهش اضافه می کنیم تا شکلات آب بشه و از روی حرارت برمی داریم و وانیل و کره رو بهش اضافه می کنیم که یکدست بشه و میذاریم خنک بشه توی یخچال ربع ساعت بعد پودر نارگیل رو بهش اضافه می کنیم و هم می زنیم و دوباره ربع ساعت توی یخچال می گذاریم که قوام بگیره و بتونیم با دست بهشون شکل بدیم گلوله کوچیکی ازش بر میداریم و وسطش بادام یا فندق قرار میدیم و توی پودر نارگیل می غلتانیم.نوشجونتون😋😍😘
🍲 @bebinobepaz
#کیک_زعفرانی
قبل از هر کاری فرتون رو با دمای ۱۸۰ درجه بزارید گرم بشه و اگر فرتون برقیه با درجه ۱۶۵ گرم کنید🟢
۱/۲ پیمانه شیر را بزارید گرم بشه و زعفران که میزانش دلخواهه به شیر اضافه کنید و کنار بزارید و برید سراغ بقیه مراحل⤵️
۲۰۰ گرم کره هم دمای محیط رو با ۱۵۰ گرم شکر با همزن بزنید تا کاملا بافتش پفکی و رنگش روشن بشه 🟢 ۴ تا تخم مرغ داریم که باید دونه دونه اضافه کنیم و هر تخم مرغی که اضافه میکنید ۲۰ ثانیه زمان بدید و تخم مرغ بعدی رو اضافه کنید🟢 ۱/۲ پیمانه ماست (که ترجیحا خامه ای باشه) و ۱/۲ قاشق سوپخوری گلاب که حتما همدمای محیط باشه به مایه اضافه میکنیم 🟢
حالا میریم سراغ مواد خشک 👈🏻(آرد ۲ پیمانه +پودر هل ۱/۲ قاشق چایخوری+بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری) با هم مخلوط و الک کنید و ۱/۲ پیمانه پودر بادام را به مواد خشک اضافه کنید و کل مواد خشک را به مایه کیک اضافه کنید و در نهایت شیر را اضافه کنید و با لیسک خوب مخلوط کنید .
قالب ۲۳ سانت را چرب کنید و کاغذ روغنی بیندازید 🟢مایه کیک را بیفزایید و در فر به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بپزید .
🟢بعد از گذشت تایم داده شده با خلال وسط کیک را چک کنید اگر خلال تمیز بیرون اومد کیک شما پخته و میتونید از فر خارج کنید.
و چند سوراخ روی کیک ایجاد کنید و شربت سرد شده را روی آن بریزید .
🟢برای درست کردن شربت ۱ پیمانه شکر و ۱/۲ پیمانه آب را با هم مخلوط کنید روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود و به میزان دلخواه گلاب و زعفران اضافه کنید و پس از سرد شدن روی کیک داغ بریزید.
دوستان گلم اندازه بر اساس پیمانه ها، قاشق های استاندارد قنادی گفته شده
دمای فرها با هم متفاوته لطفا اینو در نظر داشته باشید نه توی این رسپی بلکه در تمام دستورها باید این نکته رو در نظر بگیرید 🙋🏼♀️
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید ❣️❣️❣️
🍲 @bebinobepaz
فلن کیک سوئدی Flan cake
مواد لازم #کرم_کارامل ۱ بسته
شیر ۲ لیوان مواد لازم کیک :
تخم مرغ ۲ عدد
آرد ۱.۵ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
روغن مایع ۱/۲ پیمانه
شیر ۱/۲لیوان
بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری
پودر کاکائو ۳ قاشق غذا خوری
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
نمک ۱ پنس
طرز تهیه
قالب دلخواه ترجیحا میان تهی را با کره چرب کنید.
پودر کارامل را داخل یک و نیم پیمانه از شیر حل کنید و روی حرارت گذاشته مدام هم بزنید تا بجوشد ، بعد از جوش آمدن ۱ دقیقه دیگر هم بزنید و به همان صورت داغ داخل قالب روی سس کاراملی بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا زمانیکه کیک را آماده می کنید خودش را بگیرد.
برای تهیه کیک شکلاتی ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ روشن کنید سپس آرد و پودر کاکائو و بکینگ پودر و نمک را سه بار الک کنید. تخم مرغ و وانیل و شکر را در ظرفی برای ۷ دقیقه بزنید تا حجیم و کشدار شود.
شیر و روغن را افزوده و در حد مخلوط شدن بزنید. سپس مواد خشک را اضافه کنید و با لیسک یا دور کند همزن مخلوط کنید تا مایع یکدستی حاصل شود.
قالب را از یخچال خارج کنید و مواد کیک را به آرامی روی کرم کارامل که در این فاصله سفت شده است بریزید و قالب را داخل یک ظرف بزرگتر قرار دهید و تا جاییکه کرم کارامل وجود دارد داخل ظرف بزرگتر آب بریزید (حتما آب باید تا قسمت کاراملی باشد در غیر اینصورت کیک پخته نمیشود) و ظرف را به آرامی داخل فر قرار دهید و اجازه دهید برای ۴۰تا۴۵دقیقه بپزد.
سپس به آرامی از فر خارج کنید و آب ظرف را خالی کنید و دوباره کیک را برای حدود ۲۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا پخت کامل شود و وقتی با خلال چک کردید تستر تمیز بیرون آید.
اجازه دهید کیک کمی خنک شود سپس با همان قالب برای حدود ۴ ساعت داخل یخچال قرار دهید و سپس با کمک چاقو اطراف کیک را آزاد کنید و چند لحظه قالب را داخل ظرف آب داغ قرار دهید (بیش از حد داخل ظرف آب قرار ندهید چون کرم کارامل آب میشود)
🍲 @bebinobepaz
ماچا نوعی پودر بدست اومده از برگهای چای سبز است که بصورت مخصوص رشد کرده.وفواید شگفت انگیزی برای سلامتی بدن،لاغری،وپوست ومو داره.ماچا در واقع پودر چای سبز ژاپنی است ویک نوشیدنی اصیل ژاپنیه.ورنگ وبوی خوبی داره
اینم بگم که متاسفانه قیمتش یکم گرونه وآخر کپشن توضیح دادم چه چیزی میتونید جایگزین کنید.
#چیز_کیک_ماچا_باویفر_موزی
موادلازم:
پنیر ماسکارپونه۲۰۰گرم
پودرقند۹۰گرم
خامه صبحانه۲۰۰گرم
پودرژلاتین ۱۰ گرم
پودرماچا ۵ گرم
آب سرد نصف استکان
اندازه قالب ۱۵×۱۵
قالب را چرب کنید وطبق تصویر کاغذ روغنی بزارید وویفرها را توش بچینید.
پودرژلاتین را داخل آب سرد ریخته وبن ماری کنید تا شفاف بشه.
پنیر را بزنید تا نرم ویکدست شه وبترتیب وپودرقند را اضافه وهم بزنید.خامه وپودرماچا رااضافه وخوب مخلوط کنید.
ژلاتین را اضافه ومخلوط کنید.
مایه را داخل قالب روی ویفرها بریزیدوروشو صاف کنید وبمدت ۳الی۴ساعت بزارید داخل یخچال ببنده.بعد به کمک همون کاغذ روغنی از قالب بکشید بیرون و روی یک کاغذ روغنی برگردونید و برش بزنید وپودرماچا روش الک کنید وبا خامه فرم گرفته تزیین کنید.من روش ی تکه انجیر وبرگ نعنا گذاشتم .
نکته؛کاغذ روغنی را که داخل قالب گذاشتید از اطراف حتما اضافه داشته باشه که بعدا راحت از قالب دربیارید.
اگر طعم ماچا را خیلی دوست ندارید بعد برش زدن لازم نیست پودرو روش الک کنید وفقط باخامه تزیین وسرو کنید.
ویفر هم هر طعمی میخواین میتونید استفاده کنید فقط ضخامت ویفرتون زیاد باشه بهتره دراونصورت مجبور نیستید دوتا ردیف روی هم بزارید ویک تکه میشه وموقع برش وسرو برداشتنش آسونتره واون ویفر پایینی جدا نمیشه.
اگر با طعم وبوی پودر ماچا مشکل داشتید یا نتونستید پیدا کنید میتونید پودر پسته یا کاکائو یا هر مغزی که دلتون خواست جایگزین کنید .
🍲 @bebinobepaz
#ترشي #لوبيا_سبز .
مواد لازم ترشی لوبیا سبز
لوبیا سبز ٥٠٠ گرم سرکه سفید 1 پیمانه
#سیر 2 حبه آب 1 پیمانه
پرک #فلفل 1/2 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق سوپخوری
دانه #گشنیز یا #خردل 1/2 قاشق چایخوری شوید 3 تا 4 شاخه .
.
لوبیا سبز ها را به خوبی بشویید و خشک کنید
می توانید هر لوبیا را نصف يا كامل بگذاريد
اگر شاخه نازک سر هر لوبیا بلند است آن را بچینید
حبه های سیر را پوست بگیرید و به همراه پرک فلفل ، تخم گشنیز یا خردل داخل شیشه بیندازید
سپس شوید ها را نیز داخل شیشه بگذارید .
لوبیاهای شسته شده رو اضافه ميكنيم
.
مقدارهای ذکر شده برای کل 500 گرم لوبیا است اگر از چند شیشه استفاده می کنید حتما مواد را بین شیشه ها تقسیم کنید .
شیشه ها را کاملا با لوبیا پر کنید .
آب ، سرکه و نمک را داخل ظرفی بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید .
30 ثانیه آب را بجوشانید .
شیشه ها را با مخلوط آب و سرکه و نمک جوشانده شده پر کنید .
شیشه ها را به آهستگی از انتها به سطح میز کار بکوبید تا حباب های هوای آن خارج شود .
درب آن را به خوبی ببندید .
شیشه های ترشی را در دمای محیط نگهداری کنید تا کاملا خنک شوند سپس آنها را در یخچال قرار دهید .
حدود 1 هفته تا ده روز زمان نیاز است تا ترشی لوبیا سبز برسد و آماده مصرف شود .
بهتر است برای آماده شدن و طعم گیری بهتر ترشی لوبیا سبز حدود 2 هفته صبر کنید و سپس آن را مصرف نمایید .
بعد از باز کردن در ترشی باید حتما در یخچال نگهداری شود و مدت خوش طعم ماندن آن نیز حدود 4 ماه است .
🍲 @bebinobepaz