برگ هاى پائيزى با پوست مركبات
پوست مركباتى مثل پرتقال، نارنج، ليمو ترش بزرگ، نارنگى را بگيريد(سعى كنيد پوست هر ميوه را به سه قسمت تقسيم كنيد)
سپس با استفاده از كاتر برگ پوست ها را برش بزنيد يا اگر كاتر برگ نداريد(مثل من) شكل برگ هاى چنار را در سايزهاى مختلف روى كاغذ بكشيد و دور آن را ببريد و شابلون درست كنيد سپس روى پوستها بگذاريد و با دقت بِبُريد و شكل برگ درآوريد(يا به هر شكل دلخواه يا كاتر دلخواه يا خلالى يا حبه اى درآوريد)
قسمت سفيد رنگ پوستها را مى توانيد كمى بگيريد ولى اگر برايتان سخت است صرف نظر كنيد. من شخصا نگرفتم.
سپس داخل قابلمه ريخته كه بهتر است روحى نباشد لعابى يا استيل باشد، بريزيد روى آن آب بريزيد تا روى برگها را بگيرد سپس روى حرارت قرار دهيد تا بجوش آيد حدود دو دقيقه بجوشانيد سپس آبكش كنيد و بلافاصله آب سرد بگيريد چهار بار اين كار را تكرار كنيد تا كاملا تلخى آنها گرفته شود.
سپس4 تا 5 ساعت داخل آب سرد قرار دهيد تا رنگ آنها خوشرنگ شود.
بعد از گذشت اين مدت آب آن را خالى كنيد و حدود دو ليوان آب و دو ليوان شكر را با هم مخلوط كنيد(ميزان آب بايد به اندازه اى باشد كه روى پوست ها را بگيريد، هر ميزان آب احتياج بود به همان ميزان شكر نياز است. بسته به ميزان پوستها، مقادير آب و شكر را اندازه كنيد)
آب و شكر را در قابلمه ريخته (روحى نباشد) و روى حرارت قرار دهيد هم بزنيد تا شكر حل شود(قبل از جوش آمدن بايد تمامى شكرها حل شده باشد) وقتى جوش آمد پوستها را اضافه كنيد حرارت را ملايم كنيد و ديگر هم نزيد اجازه دهيد به آرامى بجوشد و پوستها آرام آرام شيرين شود ممكن است حدود يك ساعت تا يك ساعت و نيم الى دو ساعت طول بكشد(بسته به ميزان پوستها و ميزان آب و شكر) شربت بايد همواره روى پوستها را بپوشاند و به آرامى به خورد پوستها برود و يكدفعه غليظ نشود
گاه گاهى ديواره قابلمه را قلموى خيس بزنيد مراقب باشيد دانه هاى شكر ديواره قابلمه، داخل شربت نشود زيرا بعدا باعث ميشود شربت داخل يخچال شكرك بزند.
وقتى پوستها شفاف شد و كاملا شيرين شد، و شربت قوام آمد، آماده است البته كمى ته مزه تندى پوست مركبات را دارد. حرارت را خاموش كنيد و اجازه دهيد خنك شود. مى توانيد تا سه روز داخل شربت در يخچال نگهدارى كنيد.
سپس داخل الك ريخته به مدت سه چهار ساعت اجازه دهيد تا كاملا شيره از برگها جدا شود.
سپس داخل شكر بغلتانيد و داخل آبكش قرار دهيد و كمى به آنها شكل دهيد تا طبيعى تر شوند و اجازه دهيد كاملا خشك شوند ممكن است دو تا سه روز طول بكشد.
🍲 @bebinobepaz
میلک شیک موكا
رسپی از یه سایت خارجیه. طعم این نوشیدنی اینقدر خوشمزه است که مطمئنم عاشقش میشید.از اونجایی که شربت شکلات تشکیل شده از آب + شکر + پودر کاکائو بنابراین نوشیدنی رو اینطوری درست کردم:یک سوم لیوان آب جوش رو با 1 ق غ پر نسکافه رد و 1 ق غ پر پودر کاکائو مخلوط کردم. گذاشتم تو فریزر تا خوب یخمکی شد.بعد اونو به همراه یک و نیم پیمانه شیر سرد و 6 یا 7 ق بستنی وانیلی توی مخلوط کن میکس کردم و ریختم توی لیوان و سرو کردم.
6 مکعب یخ
1 ق غ قهوه فوری
2 ق غ آب داغ
4 ق بستنی وانیلی
2 ق غ شربت شکلات
1 فنجان شیر
قهوه رو در آبجوش حل کرده بذارید خنک بشه.
بعد تمام مواد رو بهمراه یخ ها توی مخلوط کن ریخته میکس کنید.
مي توانيد بجاي شربت شكلات از شكلات استفاده كنيد و آن را در قهوه حل كرده سپس بگذاريد سرد شوند.
🍲 @bebinobepaz
مرغ دو نيم شده در فر
مرغ دو نیم شده رو (مرغ رو دو نیم کنید مثل برش مرغ برای اکبر جوجه) شب تا صبح توي آبليمو + پياز + نمك + فلفل و زردچوبه + فلفل دلمه اي تكه شده و زعفرون دم شده بخوابانید.
كف ظرف را با پياز حلقه شده پوشانده مرغ را از سمت شكم روي پیازها خوابانده بطوري كه پوست مرغ رو به بالا باشه.با برس از همان آبي كه مرغ را در آن خوابانده بوديم روي پوست مرغ ماليده و حدود یک چهارم پیمانه هم توي ظرف بريزيد.روي ظرف فويل كشيده یک تا یک و نیم ساعت در فر 180 درجه بگذاريد.سپس فويل را برداشته حدود نيم ساعت هم بدون فويل ( تا زماني كه روي پوست كاملا برشته شود) و آبی که در ظرف مرغ جمع شده خشک شود.اگر آب زیادی جمع شده بود ازش بریزید بیرون.در این مدت چند بار روی مرغ را با زعفرون آب شده برس بزنید(من چند قاشق از آب جمع شده توی ظرف مرغ رو در میارم زعفرون توی اون حل می کنم و بعد قاشق قاشق روی مرغ ها میدم)
🍲 @bebinobepaz
لیموناد کیوی
من اینطوری درست کردم:
5 دونه کیوی رو پوست گرفتم و قطعه قطعه کردم. بهمراه 2 لیوان آب گازدار خنک و یک لیوان یخ و پودر شکر و مقداری آبلیموی تازه توی مخلوط کن میکس کردم. شیرینی و مقدار آبلیموش رو بر اساس ذائقه تنظیم کردم
پی نوشت:
1- شکر در آب سرد دیر حل میشه. برای همین از پودر شکر استفاده میکنیم.
2- می تونید چند برگ نعنا هم توش استفاده کنید.
3- بجای آب گازدار میشه از آب معمولی استفاده کرد
4- میتونید مخلوط رو از الک رد کنید و دونه های کیوی رو بگیرید.
رسپی اصلی:
۶ عدد کیوی، پوست کنده و خرد شده
1 فنجان لیموی تازه آب گرفته
1 فنجان شکر
1 لیتر آب معدنی گازدار
کیوی ها را در مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید. پوره کیوی را از الک بگذرانید و دانه هایش را جدا کنید.در پارچ بزرگی پوره کیوی، آبلیمو و شکر را مخلوط کنید تا شکر کاملاً حل شود. بگذاربد خوب خنک شود، آب معدنی گازدار را اضافه کنید و هم بزنید تا با هم مخلوط شود. با یخ سرو کنید.
🍲 @bebinobepaz
کاپ کیک حلوا
از هر کاپ کیک ساده و حلوای دلخواهی میتونید استفاده کنید.
من از کاپ کیک ساده با سفیده تخم مرغ و حلوای سه آرد مجلسی استفاده کردم.
مقداری از حلوا رو به هر صورت که مایلید روی کاپ کیک قرار بدید.من از قالب فشاری گل مینا استفاده کردم.کمی از حلوا رو بین دو نایلون پهن و قالب زدم بعد قالب رو روی کاپ کیک گذاشتم و به ارومی حلوا رو از قالب جدا کردم
🍲 @bebinobepaz
حلوا شطرنجی_حلوا جناقی_حلوا سه رنگ
آرد گندم 600 گرم
پودر شکر 500 گرم
كره 350 گرم
وانيل 1/4قاشق مرباخوري
پودر هل 2 گرم (1 قاشق مرباخوري)
پودر زنجبيل 4 گرم (2 قاشق مرباخوري)
پودر كاكائو 12 گرم (2 قاشق سوپخوري)
پودر دارچين6 گرم (1 قاشق سوپخوري)
زعفران دمكرده غليظ 30 ميليليتر (2 قاشق سوپخوري)
شكلات تيره 150 گرم
پودر پسته، برای تزیین
براي 45-40 نفر
زمان آمادهسازي 60-50 دقيقه
زمان پخت 10-8 دقيقه
قابليت فريز 2 هفته
1 آرد و پودر شکر را جداگانه الك كنيد.
2 آرد را در تابه ريخته، روي حرارت ملايم تفت دهيد تا خامي آرد گرفته شده، عطر آن بلند شود و دقت كنيد كه رنگ آرد تغيير نكند، سپس از روي حرارت برداريد و بگذاريد تا سرد شود.
3 كره و پودر شکر را به آرد تفت داده شده، اضافه كرده و مخلوط كنيد.
4 وانيل، پودر هل و پودر زنجبيل را به مواد اضافه كرده، مواد را از چرخ گوشت رد كنيد.
5 مواد را سه قسمت كنيد؛ يك قسمت را با پودر كاكائو و دارچين مخلوط كرده، قسمت ديگر را با زعفران مخلوط كنيد و بقيه مواد را سفيد نگه داريد.
6 در اين مرحله مواد را دوباره از چرخ گوشت رد كنيد (اول قسمت سفيد، بعد قسمت زعفراني، سپس قسمتي كه كاكائو دارد). در صورت خشك بودن هر يك از حلواهاي چرخ شده، باقي كره را به آن قسمت از حلوا اضافه كنيد تا نرم شود.
7 حلواي شكلاتي را به ضخامت يك سانتيمتر بين دو ورق كاغذ روغني با وردنه باز كنيد.
8 شكلات را در ظرفي بريزيد و روي بخار آب قرار دهيد تا آب شود.
9 روي حلواي پهن شده، شكلات بريزيد و با كاردك صاف كنيد.
10 حلواي سفيد را نيز به ضخامت يك سانتيمتر باز كنيد و روي شكلات قرار دهيد تا دو رنگ حلوا به هم بچسبند (در صورت دلخواه روي حلواي سفيد، شكلات ريخته، حلواي زعفراني را نيز روي آن قرار دهيد تا حلوا سه رنگ شود).
11 روي حلواي سفيد نيز شكلات بريزيد و با پالت دندانهدار، شكلات را فرم دهيد و پودر پسته بپاشيد.
12 حلوا را به شكل لوزي يا مربع برش دهيد و سرو كنيد.
نكات ويژه مواد حلوا را پس از چرخ شدن به مدت 6-5 ساعت در يخچال بگذاريد تا قبل از فرمدهي بتوانيد در صورت خشک بودن آن کره اضافه کنيد. حلواي سه رنگ، به مدت يك هفته بيرون از يخچال، قابل نگهداري است. ميزان پودر شکر را ميتوانيد بنا به ذايقه خود کمتر و يا بيشتر از اندازه داده شده استفاده کنيد.
پيشنهاد پانيذ به جاي كره ميتوانيد از روغن صاف قنادي نرم استفاده كنيد كه در اين صورت 300 گرم روغن قنادي كافي است.
🍲 @bebinobepaz
دیگچه مشهدی
مواد لازم برای ۵ نفر :
برنج نیمه طارم 1 لیوان
شیر ۲ کیلو
گلاب ۱ لیوان
شکر یک و نیم لیوان بازم بستگی به ذایقتون بچشید
کره 2 ق غ
خامه صبحانه نصف قوطی در صورت چرب نبودن شیر
آب 2 لیوان
زعفران دم کرده به مقدار لازم
هل ی ق چ
طرز تهیه: ابتدا برنج را با ی لیوان آب از دوساعت قبل خیس کنید .
آب برنج را خالی کرده و درون قابلمه ای با دو پ اب بزارید بپزه
آبش که خشک شد
نصف شیر راضافه کنید و بزارید با شعله ی کم بپزد
شیر که به خورد برنج رفت دوباره بقیه ی شیر راضافه کنید بعد از اطمینان از پخت کامل برنج (به اندازه ای پخته شود که مواد کمی سفت شود) شکر را ریخته و دوباره روی شعله تا شکر به خورد برنج برود
سپس زعفران و هل و گلاب را هم اضافه کنید و هم بزنید
درآخر سر هم کره و خامه را اضافه کنید من شیر پر چرب ریختم و دیگه خامه نزدم
دیگچه رو به مدت ۲۰ دقیقه با شعله ی کم دم کنید مثل برنج بعد درون سینی 30*40ریخته و ۱۲ ساعت جای خنک یخچال نباشه بزارید تا خودشو بگیره بعد برش زده ونوش جان کنید روشو خلال پسته بریزید و تزین کنید
@bebinobepaz
کیک بسبوسه
مواد لازم:
1-ایرمیک ........160gr
2-آرد سفید........70gr
3-روغن ذرت یامارگارین.........150gr
4-پودر نارگیل خشک........45gr
*اگر از پودر نارگیل چرب استفاده میکنید 25grالی 30grهم کافیه.
5-خامه .......100gr
6-شیر........100ml...تقریبا1/2پیمانه میشه
7-کافی میت........30gr
9-تخم مرغ.........3عدد درشت
10-شکر........200gr
اسانس وانیل.......1ق غ
ب پودر........1ق غ
زعفران غلیظ.......1ق غ
نمک میوه...... 1ق م....من یه پنس نمک معمولی زدم.
*داخل دستورپودر گردونیست ولی من 1ق غ سرپر زدم.
11-برای روی کیک هم شهدکه داخل دستور1لیوان آب + شکر2لیوان+آب لیموی تازه1ق غ بود.
طرز تهیه:
1-اول مواد شهدرو روی شعله بزارین تاکمی غلیظ بشه بعدآب لیمو واگر دوست داشتین کمی زعفران وگلاب اضافه کنیدوبزارین کمی خنک بشه.
2-شکر رو پودر کردم وبا مارگارین زدم تا کمی حجیم بشه بعد تخم مرغ ها +خامه رو اضافه کردم و زدم.
3-پودر نارگیل+کافی میت+آرد+ایرمیک+ب پودر+ نمک رو هم باهم ترکیب کردم وکنارگذاشتم.
4-شیر+اسانس+زعفران رو به مواد تخم مرغی اضافه کردم وباهم زن دستی در حدمخلوط شدن زدم.
5-مواد خشک روهم در چند مرحله به موادمون اضافه کردم وبالیسک مخلوط کردم.
6-حالا موادروتوقالب بریزین وداخل فرداغ بادمای170درجه به مدت45دقیقه بدین بعداز پخت کیک وخنک شدن شهدرو در 2مرحله کم کم به خورد کیک بدین وبعد برش بزنید وسروش کنید
🍲 @bebinobepaz
پلو طبقاتي با سبزيجات
بسيار خوش عطر و خوشمزه و شكيله .
طرزتهيه مواد روي پلو :
يكعدد پياز درشت رو تفت داده به همراه ٦عدد فيله مرغ مكعبي شده باهم تفت ميديم و زردچوبه و ادويه كاري و فلفل سياه، پودر دارچين وپودر پاپريكا (همه به ميزان لازم ) اضافه ميكنيم و بعداز اينكه فيله ها تغيير رنگ دادند هويج (٢عدد)خرد شده رو اضافه ميكنيم به همراه يك مكعب عصاره اليت( مرغ)وبا يك استكان آب ميذاريم بپزه زمانيكه آب مرغ بخار شد و فيله ها پختند كدو (٢عدد مكعبي خرد شده )و بادمجان (٢عددبا پوست مكعبي خردشده) به مواد اضافه ميكنيم و ميذاريم تا بخار پز بشه و بعداز پخت ميذاريم كنار
طرزتهيه پلو :
. برنج ٢پيمانه
بازهم يك عدد پياز( پوره شده ) رو با روغن تفت داده وبه همراه يكعدد چوب دارچين و دوعدد برگ بو و چهاردانه هل رو با پياز تفت داده، (موقع سرو از توي ظرف در بياريد ) برنج ( برنج خيس داده شده رو آبش و خالي ميكنيم به نمك برنجتون دقت كنيد شور نشه) رو اضافه ميكنيم و كمي تفت ميديم سپس به اندازه لازم آب ميريزيم روي برنج تا جوش بياد و بعد از اينكه آب برنج جوش اومد، مقداري زعفرون توش ميريزيم تا برنج بصورت كته دم بكشه ، بعداز بيست دقيقه كه پلو دم كشيد اين غذا رو به شكل طبقه طبقه توي ظرف سرو ميكشيم ( بخاطر همين برنج طبقاتي بهش ميگن) اول يك رديف برنج و بعد مواد سبزيجات وبازهم برنج رو ، روش ميكشيم و در قسمت آخر مواد سبزيجات رو ميذاريم و براي تزيين روي غذا اگه دوست داريد ميتونيد چندتا پرك بادام و پسته و بادام هندي توي گلاب خيس بديد وبعد با كره يا روغن تفت ميديم و روي غذاتون بذاريد با مقداري گلبرگ گل محمدي و نوش جان كنيد
نكته؛ ميتونيد مواد اين پلو رو هم بدون برنج و با نون هم ميل كنيد ، و به جاي مرغ هم از گوشت گوسفندي تيكه استفاده كنيد
🍲 @bebinobepaz
#آش_بلغور_خراسانی
به نیم دونه جو یا گندم خراسونیها میگن بلغور
مواد لازم😋👇برای 4 نفر
نیم دونه جو یا گندم به دلخواه یک پیمانه من از گندم استفاده کردم
نیم دونه برنج 2 قاشق غذاخوری برنج دلبخواه
شوید دو قاشق غ خ خشک
نعنا یک تا دو قاشق غذاخوری
پیاز یک عدد بزرگ
سیر به دلخواه
نمک فلفل
زردچوبه این غذا یکم بیشتره حدود نصف قاشق مربا خوری
حبوبات یک پیمانه (نخود لوبیا چیتی و عدس)
حبوبات از شب قبل بخیسونید
و روز بعد جداگانه بپزید
پیاز من درشت سرخ کردم در آخر هم سیر تفت دادم اگر با کره محلی یا روغن حیوانی باشه لذیذتره😋
بعد از طلایی شدن پیاز نعنا و شوید و زردچوبه کمی تفت میدیم بهش نیم لیتر اب اضافه کنید و نیم دونهای خیسونده شده را اضافه میکنیم تا نیم پز شد حدود یک ساعت بعد حبوبات اضافه کنید و نمک و فلفل بگذارید حدود یک ساعت به ارامی پخته شه بعد سرو کنید با پیاز داغ و نعنا تزیین کنید
🍲 @bebinobepaz
چلو گوشت
دستور:
گوشت گوسفند یا ماهیچه یا گوساله به دلخواه
پیاز دو عدد نگینی
دلمه یک عدد
هویج یک عدد
زعفران مقداری
چوب دارچین یک عدد
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
رب به مقدار لازم
پودر سیر یا چند حبه سیر دلبخواهی (من پودر سیر ریختم)
طرز تهیه:
پیازو نگینی خورد کنین و تفت بدین (روغن کمتر استفاده کنین چون خود گوشت دوباره روغن میده )کمی سبک شد بهش زردچوبه بزنین بعد هویج رو حلقه ای برش بدین بریزین داخلش. بعد گوشت رو بزارین داخل قابلمه روش کمی زعفرون بریزین تا خوش رنگ بشه فلفل هم بریزین دلمه هارو هم اضافه کنین بزارین مواد کمی تفت بخوره اگه دوست دارین رب گوجه رو جدا تفت بدین بعد بریزین تو قابلمه یا مثل من یک سره بریزین تو قابلمه و همراه بقیه مواد تفت بدین گوشت تغییر رنگ داد و کمی روش حالت سرخ شده گرفت اب بریزین(چوب دارچینو بزارین داخلش)اول شعله زیاد باشه تا جوش بیاد بعد شعله رو خیلی کم کنین و چند ساعت با شعله کم بهش زمان بدید تا اروم اروم بپزه من نمک رو یک ساعت قبل خاموش کردن اضافه کردم اونم روی گوشت نریختم و اطراف ریختم خودش جذب گوشت میشه.(نمک رو همون اول نریزین گوشت نمیپزه) بعد پخت چوب دارچینو بیرون بیارین . * مقدار رب به خورتون بستگی داره بعضیا اصلا نمیریزن و زعفرونی دوست دارن.
* ریختن هویج و دلمه هم دلبخواهیه ولی هویج خوشمزش میکنه من اگه داشتم حتما هویجو میریختم.
* نوع گوشت همون طور گفتم بازم به سلیقه خودتون گوشت گوسفند یا ماهیچه و یا گوساله هر کدومو دوست دارین انتخاب کنین.
* اینجا تو خانواده من تو این خورش الو هم میریزن اکه دوست دارین میتونین الو هم بریزین.
*مقدار مصرفی رب من زیاده چون دلبر جان غذاهارو قرمز دوست داره
🍲 @bebinobepaz
#فسنجون
روغن ونمک به میزان لازم
زعفران ساییده به دلخواه کمی
پیاز (رنده شده) ۱عدد
رب انار (ترش یا شیرین بودن رب انار به شما بستگی دارد) ۲ الی ۳ پیمانه
مغز گردو آسیاب شده نیم کیلو
شکر ۲الی ۳ ق غ
گوشت چرخكرده٤٠٠گرم
آلو درصورت تمايل
ابتدا یه پیاز متوسط اندازه یه نارنگی درشت رو با رنده درشت، رنده کنین،خوب تفت بديد
بعد از اون گردوىآسياب شده رو اضافه کنین(من برای ٤،٥نفر ٢٥٠گرم کردو استفاده میکنم)
گردو رو خوب آسیاب میکنم البته نه در حدی که خمیر بشه و به روغن بیافته. به پیاز ها اضافه میکنم و تفت میدم تا زمانی که بوی خاميش بلندبشه،داخلش آب کاملا سرد میریزم ،اینجور به گردو شک وارد میشه و کمک میکنه تا روغنشدربياد،تاکید میکنم فسنجون به زمان طولانی و شعله ملایم نیاز داره تا گردو تو این مدت تغيير رنگ وروغن بندازه،البته رب انار هم بسته به رنگش در رنگ خورش ما تاثیر میذاره یه موردی که استثناعا فقط در مورد خورش فسنجون داریم اینه که هر موقعی میخواییم بهش آب اضافه کنیم باید آب کاملا سرد یا حتی یخ بزنیم. اینجور به گردو کمک میکنیم تا روغنش رو پس بده و فسنجون جا افتاده و خوش آب و رنگی داشه باشیم.
بعد از ساعت های طولانی گردو به روغن اافتاده وتيره رنگشده رب انار و شکر بهش اضافه میکنم. میزانش رو هیچ وقت اندازه نمیگیرم.میزان ترشی و طعم رب انار ها با هم فرق داره و طبع و ذائقه ها هم با هم فرق داره. پس من چشمی رب و شکر میزنم و بعد ده دقیقه میچشم و اگه احساس کردم رب بیشتر نیاز داره، اضافه میکنم،گوشت قلقلى رو كه قبلا اماده كردم(گوشت چرخكرده رو با پياز رنده شده نمك وفلفل كمى آردنخودچى خوب ورز ميديم نيم ساعت داخل ظرف دربسته دريخچال قرارداده بعد قلقلى كرده داخل روغن سرخ كردم)
این مرحله گوشت قلقلى رو به خورشم اضافه ميكنم بعد يك ساعت ميبينيم كاملا جا افتاده وآماده (نيم ساعت آخر پخت بنا به ذائقه ميتونيد مقدارىآلوى خيس خورده بهش اضافه كنيد)
🍲 @bebinobepaz
ژله چرخشی:
ژله الورا 3 بسته
شیر یک لیوان
ابتدا2تا ژله الورا را با دو لیوان آب جوش به خوبی مخلوط کرده به طوری که هیچ اثری از دونه ها ژله در طرف دیده نشود وروی بخار آب بنماری می کنیم میگذاریم کنار تا کاملاسردبشه حال 1لیوان شیر به آن اضافه کرده و خوب بهم میزنیم و در قالب خود میریزیم
وقتی که ژله بستنی خوب بست آن را از یخچال بیرون اورده و همانطور که در قالب هست به دلخواه به ۴ یا ۸ قسمت برش میدهیم و سپس برش ها را خارج کرده وقسمت هایی از ژله را که بیرون آورده بودیم رادر ظرفی ریخته و روی بخار اب میگذاریم تا مایع بشن
حال ژله الوورا دیگر را مانند قبلی خوب با اب جوش مخلوط کرده و بعد نصف لیوان سر خالی اب سرد به ان اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم من برای قسمت های گل تزریقی 4تا لیوان یکبار مصرف را تانصفه از ژله آلوئه ورا پرکردم وداخل یخچال گذاشتموداخل هرلیوان مثل گل تزریق کردم ( فیلم آموزشیش پست های پایین تر هست )ودوباره داخل یخچال گذاشتم تاکاملا ببنده بعد زیر آب گرم گرفتم تاژله از لیوان خارج بشه ودر جاهای خالی که ژله رو برش زدیم برعکس قرار می دهیم و سپس روی ان با قاشق ژله الوورا بریزید و دوباره بگذارید در یخچال ببندد
حال ژله هایی که روی بخار اب گذاشتیم ومایع شدن رو با رنگ خوراکی آبی مخلوط کنید یا همونطور به رنگ سفید روی ژله بسته شده بریزید و دوباره بگذارید که ببندد
حال قالب را از یخچال بیرون اورده و کناره های ژله را از قالب با چاقو ازاد کنید و قالب را درون اب جوش بگذاریددر حد چند ثانیه حدود 5ثانیه قالب من چدنی بود اگر از شما پلاستیکی بود چند ثانیه بیشتر درآبجوش بذارین اگه زیاد بگذارین ژله اب میشه یک تکان بدهید اگر از قالب ازاد شده بود برگردونید این کار را با سشوار هم میتوانید انجام دهید
🍲 @bebinobepaz
نكته هاي مرصع پلو
🔑من مرصع پلو رو با فيله حلزوني درست مي كنم كه روش درست كردنش توي استوري هاي هايلايت هست
🔑هويج رشته اي رو با روغن حيواني و كمي شكر تفت دادم و نصف استكان آب اضافه كردم و يك ربع زمان دادن تا بپزه و كامل آبش كشيده بشه
براي
🔑🍊مرصع پلو از خلال پوست پرتقال هم استفاده ميشه كه من اين بار نداشتم، نريختم، ولي براي درست كردنش، پوست پرتقال رو نازك خلال كنين و دقت كنين قسمت سفيدش رو كامل جدا كنين، بعد دو دفعه هر بار به مدت يك ربع داخل آب با چنتا تكه يخ بريزين و آبكشي كنين ، بعدش دو دفعه داخل آبجشو بذارين چند دقيقه بجوشه، اينجوري تلخيش گرفته ميشه، بعدش با كره يا روغن حيواني تفت بدين،
🔑براي خلال پست و بادوم هم من فقط كمي داخل روغن مي ريزيم ، تفت نمي دم چون رنگ پسته تغيير مي كنه خيلي دوسش ندارم، در اين مورد اگر پيشنهادي دارين بگين
.
🔑🍇براي زرشك هم يك ربع خيس مي كنم بعد با شكر و روغن حيواني يا كره همزمان مي گذارم روي حرارت و تفت ميدم ، خيلي كم ، به حدي كه شكر آب بشه، زياد بمونه تيره ميشه
.
🔑براي كشمش هم مثل زرشك يك ربع خيس مي كنم و بعد همزمان بهش روغن اضافه مي كنم و ذارم روي حرات و يك تفت كوچيك ميدم ، كشمش نبايد زياد حرارت ببينه.
🍲 @bebinobepaz