eitaa logo
ببین و بپز( آشپزی)
139.6هزار دنبال‌کننده
31.8هزار عکس
4.1هزار ویدیو
13 فایل
﷽ کانون تبلیغاتی پر بازده "اعتماد" در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/3574071380Ca1a252b0f9 مشاوره رایگان تبلیغاتی شما کپی از مطالب آشپزی برای(مدیران کانال وگروها) #حرااااام و #ممنوع است📛📛 ❌ #برای_پیداکردن_هردستوری_فقط_اسم_مورد_نظر_راسرچ_بزنید ❌
مشاهده در ایتا
دانلود
ببین و بپز( آشپزی)
تپلا این کانال واز دست ندید😱 فقط #۵۰تومن اینجاهمه #لباس_سایز_بزرگ نصف قیمته از #۵۰تومان تا #۷۰توم
یماه پیش عروسی داداشم بود، 😍 در به در دنبال بودم🤦‍♀😰 مدلای اینترنت همش بودن😕 به طراح گفتم برام مدل طراحی کنه،گفت میگیرم😟😰 باز خیر ببینه جاریم این کانالو داد گف یه اینجا هس که تو عمرت ندیدی😍🤩💃 وای تو عروسی همه عاشق لباسم شده بودن،😌 منم الکی گفتم پول دادم طراحی کردن واسم😂 https://eitaa.com/joinchat/1220739131C1001fcbeb4
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مرغ‌کراهی / مرغ کرایی / مرغ کادایی / مرغ لاهوری / مرغ پیشاوری 🍲 @bebinobepaz
مرغ‌کراهی / مرغ کرایی / مرغ کادایی / مرغ لاهوری / مرغ پیشاوری . چهارق غ روغن تو تابه گرم میریزیم. یک تکه چوب دارچین،دوتا میخک،سه تاهل سبز و یه دونه برگ بو اضافه میکنیم. . کمی که ادویه ها تفت خرد یک کیلو (بااحتساب وزن استخوان) مرغ خرد شده روی حرارت بالا به تابه اضافه میکنیم وخوب تفت میدیم تارنگ مرغ تغییرکنه. . مقدار کافی نمک ویک ق غ سیروزنجبیل رنده شده اضافه میکنیم. عطر سیروزنجبیل که به مشام رسید پنج تا گوجه فرنگی پوره شده و سه تا فلفل سبز اضافه میکنیم. . کمی که گوجه فرنگی باادویه ها تفت خورد مقداری اب گرم اضافه کرده روی شعله ملایم با دربسته تا زمانیکه مرغ کامل بپزه. . دوق چ فلفل قرمز،یک ق چ پودر تخم گشنیز،یک ق چ پودر زیره،یک ق چ فلفل سیاه ویک ق چ ادویه گرم ماسالا اضافه میکنیم. . یک ق غ سرپر ماست همدمای محیط وبا چنگال میزنیم تاصاف ویکدست بشه بعدماست وبه کاری اضافه کرده بهمراه کمی شنبلیله خشک.مجددا با در بسته روی شعله ملایم برای ده دقیقه.میزان نمک واندازه کرده شعله روخاموش میکنیم وگشنیز تازه خرد شده روی خورش کاری میپاشیم. . درصورت تمایل برای تزیین از زنجبیل تازه نواری ونازک (ژولین)خرد شده هم میتونیم استفاده کنیم. . مرغ کراهی و همراه چاپاتی،روتی،نان،پاراتا یا پلو سرو میکنیم. . میزان فلفل دستورو برحسب ذایقه میشه کمتر درنظرگرفت. 🍲 @bebinobepaz
مواد مارمالاد كدو حلوايي اول كدو رو بشوييد و قاچ كنيدو بزاريد پخته بشه،البته با پوست،بعد پخت گوشتش كاملا از پوست به راحتي جدا ميشه. ٣ليوان پوره پخته كدو حلوايي رو بانصف ليوان شكر و دوق غ زعفران دم كرده مخلوط كنيد و بزاريد آبش كشيده بشه،در آخر يك ق غ كره بزنيد و مارمالاد ماآماده ست... مواد پودينگ كدو حلوايي: ٤ليوان شير يك ليوان مارمالاد كدو ٥ق غ شكر ٣ق غ آرد يك ق غ نشاسته ذرت دارچين و وانيل كمي كره يك ق غ خامه صبحانه٥٠ گرم : گردو خرد شده مقداري بيسكوييت بتي بوردو بسته تهيه: شير رو با شكر و آرد و نشاسته مخلوط كرده و همچنين مارمالادو دارچين ،رو اجاق بزاريد تا قوام بياد،وقتي قوام اومد كره اضافه كنيد و در آخر وانيل و خامه هم اضافه كنيد،بزاريد كنار .. حالا بيسكوييت هارو خرد كنيد و داخل ظرفهاي دسر،اول بيسكوييت و بعد به نوبت به سليقه خودتون لايه به لايه بيسكوييت،پودينگ و گردو و مارمالاد كدو بريزيد،حتي ميتونيد ،بيسكوييت هارو همين طور داخل ظرف پيركس بچينيد و سپس پودينگو بعد هم گردو وسپس مارمالاد بريزيد و اگرم خواستيد مجلسي تر بش لايه آخري رو خامه قنادي بريزيد كه هم خوشگل ميشه و هم خوشمزه...(البته من دو بسته خامه صبحانه رو با٤ ق غ پودر قند هم زدم و تا فرم گرفت و روي دسر پوشش دادم) دسر خوشمزه اي هست امتحان بفرماييد. 🍲 @bebinobepaz
کیک پلنگی 🍲 @bebinobepaz
کیک پلنگی اگر از یک قالب 18 با ارتفاع 20 سانتی متری استفاده کنید ، پف بیشتری خواهید داشت☺️ مواد لازم برای دستور کیک پلنگی: 4 عدد تخم مرغ (زرده و سفیده جدا شود) یک لیوان شکر دانه ریز نصف استکان آب گرم(۱/۴ لیوان ) نصف استکان روغن(۱/۴ لیوان) 1 بسته بکینگ پودر یا یک قاشق غذاخوری 1 بسته وانیل شکری یا نصف قاشق چایخوری آرد از یک و ۳/۴ لیوان سپس برای ساختن الگوی پلنگی 2.5 قاشق چایخوری کاکائو سفیده و زرده را جدا کنید زرده تخم مرغ را با شکر دانه ریز مخلوط کنید تا خامه ای شود ، آب گرم و روغن را اضافه کرده و کمی هم بزنید. سپس وانیل ، بکینگ پودر ، آرد را الک کرده و اضافه کرده و با یک قاشق چوبی یا لیسک ارام و دورانی خوب مخلوط کنید. در یک کاسه جداگانه ، سفیده تخم مرغ را با کمی نمک (یک پینچ) با سرعت زیاد هم بزنید تا سفت شود ، آن را به مخلوط زرده اضافه کنید و با قاشق چوبی یا لیسک دورانی خوب مخلوط کنید. برای مواد دکور:سه قاشق چای خوری از مواد کیک را در یک کاسه کوچک بریزید . دو قاشق چایخوری کاکائو و 2 قاشق چای خوری آب به این مواد اضافه کنید و مخلوط کنید. دوباره نصف قاشق چایخوری کاکائو را به 3 قاشق چای خوری از مواد کیک اضافه کنید و مخلوط کنید و مواد دکور را داخل دو تا قیف یکبار مصرف بریزید و نوک انها را کمی سوراخ کنید. فقط کف قالب کیک را کمی چرب کنید و دیواره ها را چرب نکنید و اگر قالبتون از اینایی که کفش جدا میشه نیست فقط کف قالب رو کاغذ بندازید و قالب را داخل سینی بزارید و روی اجاق گاز بزارید با حرارت کم و الگوهای پلنگی را مانند فیلم درون قالب بکشید ابتدا رنگ روشن و بعد با رنگ تیره دور گیری کنید (از آنجا که با حرارت دادن قالب دکور کمی پخته میشود ، وقتی مواد کیک را درون قالب بریزیم پخش نمی شود) پس از اینکه طرح کیک تموم شد ، مواد کیک را درون قالب ریخته ، در فر 170 درجه از قبل گرم شده به مدت 20 دقیقه بپزید چون دمای فرها فرق داره حتما چک کنید شاید برای شما بیشتر طول بکشد. هنگام پخت کیک ، یک کاسه آب داغ را در یک گوشه فر قرار دهید ، این باعث می شود کیک نرم و زیبا شود. کیک را تا زمانی بپزید تا قسمت بالای کیک به خوبی قهوه ای شود. کیک پخته شده را از فر بیرون آورده و برگردانید روی توری سیمی و بزارید تا خنک شود نگران نباشید چون دیواره های قالب را چرب نکردیم کیک از قالب خارج نمیشود و فقط این کار باعث میشه پف کیک نخوابه. بعد از خنک شدن ، لبه های قالب را با چاقو جدا کنید و از قالب خارج کنید . 🍲 @bebinobepaz
رولت شاهتوت و خامه برای رولت: ۱۱۰ گرم آرد ۳ تخم مرغ همدمای اتاق ۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر (اختیاری) ۸۰ گرم شکر سفید ۸۰ گرم پوره شاهتوت یک پنس نمک ۳-۴ قاشق غذاخوری روغن مایع وانیل - مواد لازم دیگر : خامه شیرین قنادی پنیر ماسکارپونه بلوبری یا شاهتوت یا ... - برای رولت، آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط کنین و ۳ بار الک کنین، در طرف دیگه، تخم مرغ ها، نمک، وانیل و شکر رو اونقدر با همزن بزنین تا مثل ویدیو پفی شه و رنگش روشن شه. بعد پوره شاهتوت رو بهمراه روغن اضافه و هم بزنید بعد مخلوط مواد خشک رو اضافه کنین و با لیسک به آرامی زیرو رو کنید . بعد داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین و چرب کردین بریزین و با لیسک به آرامی پخش کنین تا به ضخامت ۱-۲ سانتیمتر بشه بعد در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه ، ۶-۷ دقیقه بپزین تا روش فشار دادنی به حالت اول برگرده. از فر که درآوردین، روی یک حوله برگردونین و کاغذ روغنی آن را جدا کنید و به آرامی رول کنین با حوله و بعد ازینکه به دمای اتاق رسید، رولشو باز کنین و خامه بدین و بلوبری بریزین و دوباره رول کنین و به دلخواه تزیین کنین. برای خامه، خامه قنادی که یخش باز شده رو با مقداری پنیر ماسکارپونه اونقدر هم بزنین تا فرم بگیره . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🍲 @bebinobepaz
چیزکیک بانتی(نارگیلی) بدون فر برای کراست : ۳۰۰ گرم بیسکوییت وانیلی یا شکلاتی پودر شده ۱۰۰ گرم کره آب شده - برای قسمت پنیری : ۶۰۰ گرم پنیر کاتیج یا دلمه ای (یا مخلوط ویلی و ماسکارپونه) ۱۵۰ میلی لیتر خامه نارگیلی یا خامه صبحانه ۱۵۰ میلی لیتر شیرعسل ۶۰ گرم شکر ۱۵ گرم پودر ژلاتین ۶۰ میلی لیتر آب سرد ۲۰۰ گرم پودر نارگیل اسانس نارگیل (اختیاری) - برای تزیین : ۳۰ گرم شکلات ۱۰ میلی لیتر خامه صبحانه - برای کراست ، بیسکوییت های پودر شده و کره آب شده رو مخلوط کنین و کف قالب کمربندی ۲۰ سانتیمتری یکدست فشار بدین طوریکه از دیواره ها هم بالا بیاد. بعد بزارین یخچال . بعد قسمت پنیری ، پودر ژلاتین رو روی آب سرد بپاشین و ۱۵ دقیقه استراحت بدین بعد به صورت بن ماری حرارت بدین تا شفاف شه بعد کنار بزارین تا به دمای اتاق برسه . حالا همه موادو بجز پودر نارگیل و ژلاتین شفاف، هم بزنین تا یکدست شه بعد ژلاتین شفاف رو اضافه کنین و مدام هم بزنین. موادتون زیاد سرد نباشه تا ژلاتین تکه تکه نشه.بعد پودر نارگیل رو اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنید .میتونین کمتر پودر نارگیل بزنین . بعد داخل کراست بریزین و سطحشو صاف کنین و ۴-۸ ساعت بزارین یخچال . بعد به دلخواه تزیین کنین . 🍲 @bebinobepaz
برای این شما بهتر از کیک مونده استفاده کنید اگرم نداشتین اشکالی نداره باهر ای می تونید درست کنید من از یک کیک که توقالب ۱۸درست کردم استفاده کردم اول حسابی پودرش کردم وبعد ۱۰۰گرم خامه صبحانه روی حرارت گذاشتم وقتی ازکناره ها جوشید ۸۰گرم تخته ای تلخ یا شیرین فرقی نداره بهش اضافه کردم مرتب هم زدم تا یکدست بشن بعد به کیک پودر شده اضافه کردم وخوب مخلوط کردم حالا یک سلفون بزرگ روی سطح کار بازکنید ومواد اماده شده رو روی سلفون بریزین وخوب ویکدست وپهن کنید باید به شکل مستطیل باشه بعد ازاین مرحله مواد داخلیشو اماده می کنیم برای مواد داخلی ۱۰۰گرم خامه و۸۰گرم شکلات تخته ای روبه روشی که دربالا گفتم اماده کنید بعد دوبسته قهوه که تواستوری نشون دادم روخردکردم وبهش اضافه کردم شما ازیه بسته پتی پور می تونید استفاده کنید،من کمی گردو وکمی هم اسمارتیز ریختم شما ازهرچیزدیگه ای که خواستین می تونیداستفاده کنید حالا تمام مواد روباهم خوب ترکیب کنید واین مواد رو درابتدای کیکی که پهن کردین بریزین وبعد شروع کنید به رول کردن بعد سلفون روخوب سفت کنید بعد توفریزر چندساعت بزارید بمونه وبعد روش پودرکاکائوریختم وبرش زدم . 🍲 @bebinobepaz