بِها تُقام الفَرائِض(امربه نیکی ونهی از بدی)
♻️ #ریزشهاورویشها(قسمت نهم) ⛔️چرایی ریزش ها (قسمت #پنجم) 👨👩👧👦5- #خانواده 👨👩👧👧خانواده از عو
✳️ #ریزشهاورویشها(قسمت #دهم)
⁉️چرایی ریزش ها(قسمت #ششم)
💢6- #احساس_منِ_برتر
✅برخي از #شخصيتهاي سياسي بر درستي ديدگاهها و نظرات خود اصرارعجيبي دارند و در فهم مسائل خود را يك سروگردن از بقيه #بالاتر و برتر ميبينند و دوست دارند محور و محل رجوع همه مسائل كشور باشند.
⛔️عدم اجرا ديدگاههاي آنان يا احساس #عدم_اقبال به خود را مبناي ناراحتي و فاصله قرار ميدهند و به نقزني يا انزوا روي ميآورند و حتي بعضاً #جسورانه نظرات خود را قطعي و مسلم ميدانند و آنقدر بر درستي سخن خود اصرار دارند كه با مفاهيمي مانندخودشيفتگي و توهم معنادهي ميشوند.
🚫مثلا مرحوم #هاشمي تا زماني كه در مجلس بود به نوعي دولت را هم اداره ميكرد. در دولت كه بود علاقهمند به اداره مجلس بود. در #مجمع_تشخيص كه آمد علاقهمند به رجوع همه نخبگان به خود بود.وقتی راهش بسته شد #ناسازگاريها شروع شد.
🔰واكنش اين دسته نسبت به #عدم_اعمال ديدگاههايشان شكل ديگري هم مييابد و مرتب مسائل امروز را با زمان امام مقايسه و مدينه فاضلهاي را از گذشته ترسيم ميكنند.
❎سعد بن ابي وقاص نمونهاي از صدر اسلام است كه در زمان امام حسن (علیهالسلام) هر كاري را كه امام ميخواست انجام بدهد، رد ميكرد و زمان پيامبر را يادآوري ميكرد و چون از صحابه بود، بسياري از مردم نيز ميپذيرفتند و اينگونه امام حسن (علیهالسلام) به انزواي سياسي سوق داده شد.
#ريزشها
@beha_togham_alfaraez
بِها تُقام الفَرائِض(امربه نیکی ونهی از بدی)
✨بسم الله الرحمن الرحیم✨ 🌹شرح #حکمت10 🔴 قسمت #پنجم ✅بایدهای #معاشرت_بامردم 9️⃣ #کنترل_زبان: 🔻س
✨بسم الله الرحمن الرحیم✨
🌹شرح #حکمت10
🔴 قسمت #ششم
🔻 اما سرفصل دوم در بحث #معاشرت_بامردم، نبایدهاست. یعنی خصلتها و رفتارهای بدی که اگر از ما سر بزند مردم از ما دور می شوند.
📄برعکس آنچه که در حکمت ۱۰ خواندیم که: «خَالِطُوا النَّاسَ مُخَالَطَةً إِنْ مِتُّمْ مَعَهَا بَكَوْا عَلَيْكُمْ وَ إِنْ عِشْتُمْ حَنُّوا إِلَيْكُم» با مردم آنگونه #معاشرت کنید که اگر مردید بر شما #بگریند و اگر زنده ماندید با #اشتیاق سوی شما بیایند.
🔹 #نبایدهای_معاشرت_بامردم:
1⃣ #عجب_وخودپسندی :
🔻 در حکمت ۶ میخوانیم: «منْ رَضِيَ عَنْ نَفْسِهِ كَثُرَ السَّاخِطُ عَلَيْهِ»؛ " دشمنانِ انسان از خود راضی فراوانند"
🔻در حکمت ۳۸ میفرمایند: «أوْحَشَ الْوَحْشَةِ الْعُجْبُ»؛ "وحشتناک ترین وحشت، عجب و خود پسندی است".
🔻در حکمت ۱۱۳ میفرمایند:«َ لَا وَحْدَةَ أَوْحَشُ مِنَ الْعُجْبِ» وحشتناک ترین تنهایی از عجب و خودپسندی نیست.
🔻در حکمت ۱۶۷ میخوانیم:«الْإِعْجَابُ يَمْنَعُ الِازْدِيَادَ» عُجب به خود(خودپسندی)، مانع رشد و ازیاد نعمت است.
🔻در حکمت ۲۱۲ میفرمایند: «عُجْبُ الْمَرْءِ بِنَفْسِهِ أَحَدُ حُسَّادِ عَقْلِهِ»؛ "اگر انسان نسبت به خودش عجب و خودپسندی داشته باشد، یکی از حسودان عقل خودش است." دلیل اینکه انسان نباید عجب و فخر داشته باشد،
🔻در حکمت ۴۵۴ به خوبی بیان شده است. حضرت می فرمایند:«مَا لِابْنِ آدَمَ وَ الْفَخْرِ أَوَّلُهُ نُطْفَةٌ وَ آخِرُهُ جِيفَةٌ وَ لَا يَرْزُقُ نَفْسَهُ وَ لَا يَدْفَعُ حَتْفَهُ» آدمیزاد را چه به فخر؟ در حالیکه اولش #نطفه ای بیش نبوده، آخرش هم جیفه و #مرداری بیش نیست، نه به تنهایی قدرت دارد #رزق_خودش را تامین کند و نه خطری را از خودش دفع بکند.
2⃣ #حسادت:
🌹حضرت علی(علیهالسلام) در حکمت ۲۱۸ می فرمایند: «حَسَدُ الصَّدِيقِ مِنْ سُقْمِ الْمَوَدَّةِ»؛ " یکی از #آسیبهای مودّت و دوستی، حسادت نسبت به دوست است".
🔻در حکمت ۲۲۵ در ضرر در حسادت نسبت به خود حسود می فرمایند: «الْعَجَبُ لِغَفْلَةِ الْحُسَّادِ عَنْ سَلَامَةِ الْأَجْسَادِ» ؛ تعجب میکنم که حسادت ورزان از #سلامت جسم خودشان غافلند، یعنی دارند ضربه را به خودشان میزنند.
🔻لذا درحکمت ۲۵۶میفرمایند:«صِحَّةُ الْجَسَدِ مِنْ قِلَّةِ الْحَسَدِ» ؛ "یکی از راههای #سلامتی تن، این است که کمتر حسادت بورزد".
3⃣ #خشم_وتندخویی:
🌹حضرت علی(علیه السلام)در حکمت ۲۵۵ میفرمایند:«الْحِدَّةُ ضَرْبٌ مِنَ الْجُنُونِ لِأَنَّ صَاحِبَهَا يَنْدَمُ فَإِنْ لَمْ يَنْدَمْ فَجُنُونُهُ مُسْتَحْكِمٌ » تندخویی یک قسمی از اقسام #جنون و دیوانگی است، زیرا صاحب این اخلاق یا بعد از تندخویی پشیمان میشود-خوب پس معلوم است کار عاقلانه ای نکرده است که پشیمان شده است- اگر هم پشیمان نشود پس معلوم میشود جنون و دیوانگی اش همچنان ادامه دارد.
🔻در بحث به خشم آوردن برادر مؤمن هم در حکمت ۴۸۰ خواندیم:«إِذَا احْتَشَمَ الْمُؤْمِنُ أَخَاهُ فَقَدْ فَارَقَهُ»؛ وقتی که مؤمن برادر دینی خودش را #عصبانی بکند، دیگر از او جدا شده است.
4⃣ #سوء_ظن:
🔻 مولا در حکمت ۲۲۰ در ادب رفاقت میفرمایند:«لَيْسَ مِنَ الْعَدْلِ الْقَضَاءُ عَلَى الثِّقَةِ بِالظَّنِّ»؛ "از #عدالت به دور است که انسان بر انسان دیگری که قابل اطمینان است سوءظن داشته باشد".
🔻و در حکمت ۳۶۰ میفرماید: «لَا تَظُنَّنَّ بِكَلِمَةٍ خَرَجَتْ مِنْ أَحَدٍ سُوءاً وَ أَنْتَ تَجِدُ لَهَا فِی الْخَيْرِ مُحْتَمَلًا »؛ وقتی از زبان یک انسان خوبی حرفی خارج میشود که به نظر حرف بدی هست، تو تامیتوانی که آن را توجیه به خیر و خوبی بکنی، حق نداری #سوء_ظن داشته باشی.
5⃣ #پرهیز از رفتارهای #شک_برانگیز:
🔻در حکمت ۱۵۹ میفرماید:«مَنْ وَضَعَ نَفْسَهُ مَوَاضِعَ التُّهَمَةِ فَلَا يَلُومَنَّ مَنْ أَسَاءَ بِهِ الظَّنَّ»؛ کسیکه خودش را در موضع #تهمت قرار بدهد، اگر مردم نسبت به او سوءظن پیدا کنند حق ندارد جز خودش را سرزنش کند».
6⃣ پرهیز از #عیب_جویی:
🔻 در حکمت ۳۵۳ میفرماید: «اكْبَرُ الْعَيْبِ أَنْ تَعِيبَ مَا فِيكَ مِثْلُهُ »؛ بزرگترین عیب انسان این است که آن عیبی که خودت داری را در دیگران پیگیری کنی.
7⃣ #سخن_چینی:
🔻 در حکمت ۲۳۹ میفرماید:«مَنْ أَطَاعَ التَّوَانِيَ ضَيَّعَ الْحُقُوقَ وَ مَنْ أَطَاعَ الْوَاشِيَ ضَيَّعَ الصَّدِيقَ»؛ کسی که دنبال سخن چینی باشد، حقوق برادری را #ضایع کرده است.
8⃣ به #زحمت_انداختن دیگران:
🔻 در حکمت ۴۷۹ میخوانیم: «شَرُّ الْإِخْوَانِ مَنْ تُكُلِّفَ لَهُ» ؛ "بدترین برادران آن کسی است که انسان به خاطر او به زحمت و رنج بیفتد".
🎙 حجت الاسلام #مهدوی_ارفع
#نهج_البلاغه
📘🖌📘🖌📘🖌📘🖌
@beha_togham_alfaraez
🌈 امروز چهارشنبه
💐 ۱۲ خرداد ۱۴۰۰
🎊 ۲۱ شوال ۱۴۴۲
🌲 ۲ ژوئن ۲۰۲۱
🌸کانال بها تقام الفرائض
در پیام رسان های داخلی و ایرانی:(ایتا، بله، سروش و آیگپ)، به نشانی👇:
Sapp.ir/beha_togham_alfaraez
Igap.net/beha_togham_alfaraez
Ble.ir/beha_togham_alfaraez
Eitaa.com/beha_togham_alfaraez
🍃آیه ی روز 🍃
🔸سوره توبه، آیه ١١۶:
إِنَّ اللّهَ لَهُ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالأَرْضِ يُحْيِـي وَيُمِيتُ وَمَا لَكُم مِّن دُونِ اللّهِ مِن وَلِيٍّ وَلاَ نَصِيرٍ
⚡️ ترجمه کوتاه :
همانا حكومت آسمان ها و زمين تنها از آنِ خداست، زنده مى كند و مى ميراند و شما را جز خداوند، هيچ سرپرست و ياورى نيست.
💥توضیح آیه :
زنده كردن و ميراندن، حيات و مرگ دلها (هدايت و ضلالت)، به دست خداست.
🍁 به جاى تحكيم روابط با خويشاوندانِ مشرك، به فكر رابطه با خدايى باشيد كه مالك آسمان ها و زمين است و آنها در برابر اين خدا، قدرت هيچ گونه نصرتى ندارند.
#آیه_روز
@beha_togham_alfaraez
هدایت شده از بِها تُقام الفَرائِض(امربه نیکی ونهی از بدی)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 #زیارت_روزچهارشنبه
🎤با نوای ذاکر اهل بیت
⏳مدت زمان فیض: ۲دقیقه و۲۳ ثانیه
@beha_togham_alfaraez
🌹امام خامنهای (حفظهالله):
🇮🇷ملّت ایران عزیز!
🗳 #انتخابات در یک روز انجام میشود.....
⚠ اما اثر آن در چندسال باقی می ماند......
#همه_میائیم
#برای_امنیت_ایران
#برای_ساخت_ایران_قوی
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@beha_togham_alfaraez
#تکنیک_های_انتخاب
#بصیرت_همگانی🚩
🔰چند روش برای رسیدن به #انتخاب_درست در انتخابات
1️⃣ تفاوت #شعار و #برنامه را تشخیص دهید.
#برنامه مبتنی بر مسائل اصلی کشور و مردم است، راهکار دارد و جزئیتر مطرح میشود. اما #شعار اکثرا کلی، پر ابهام و با استفاده از واژگان فریبنده مطرح میشود.
2️⃣ آیا #وعدههای کاندیدا در #حیطه_اختیارات رئیسجمهور است؟!
گاهی کاندیداها قولهایی میدهند که طبق قانون اساسی در حیطه اختیارات رئیسجمهور نیست. مثلا در حیطه اختیارات مجلس یا ستاد کل نیروهای مسلح یا سایر بخشهاست. مهم است بدانیم فرد قانونا توانایی اجرای وعدهاش را دارد یا فقط بنا دارد با ذکر برخی مسائل، از این مرحله عبور کند.
3️⃣ به #کلیدواژهها دقت کنید.
واژگان بیعلت انتخاب نشدهاند و به شما کمک خواهند کرد میزان دغدغه فرد در قبال مسائل کشور را ارزیابی کنید. مثلا کاندیدایی که از هشتگ یار کمکی یا نامزدپوششی بسیار زیاد بهره میبرد مسأله اصلی کشور را پوششی بودن نامزدها میداند یا موضوعات اقتصادی. #کلیدواژههای پرتکرار یک کاندیدا اگر ناظر بر مسائل اصلی کشور نبوده و مربوط به #حواشی باشد، یکی از روشهای است که به شما در انتخاب بهتر کمک کند.
4️⃣ فقط #تیتراخبار را نخوانید.
در هفتههای گذشته بهوفور اخباری را دیدهایم که تیترشان به نکتهای جنجالی اشاره کرده که اساسا آن جملات و کلمات به #شکلی_دیگر در متن اظهارات فرد بوده است. دقت کنید تیترها میتوانند شما را گمراه کنند.
5️⃣ #برچسب است یا #واقعیت؟
در انتخابات رقبا برای بیاثر کردن تبلیغات یکدیگر اقدام به برچسبزنی و انگ زدن میکنند. لزوما برچسبها با واقعیت یکی نیستند و گاهی حتی در #تضادبا واقعیت هستند اما در زرورق واژگان جذاب پیچیده میشوند و شما را از مسیر اصلی دور میکنند.
#لطفانشردهید
#انتخاب_کردن_آگاهی_میخواهدوآگاهی_کسب_کردنی_است.
#انتخابات
#اصلح
@beha_togham_alfaraez
بِها تُقام الفَرائِض(امربه نیکی ونهی از بدی)
✅ #جهادعلمی: 🌹رهبر فرزانه انقلاب اسلامی به خوبی، به رسالت #اصولگرایی در این امر مهم اشاره کرده و می
✅ #اتکاء_واعتماد به منابع و نیروهای درونزا:
👈با عنایات به بیانات مختلف رهبر معظم انقلاب، بدیهی است که اعتماد و اتکاء به نیروهای درونزا تنها به گشایش اقتصادی و #تأمین_معیشت مردم اختصاص ندارد، اما یکی از مصادیق بارز و ضروری آن در همین مقوله نمود پیدا میکند، شاید به همین دلیل بیشتر رهنمودهای امام خامنهای ناظر بر این موضوع است.
🌹ایشان در سخنرانیهای مختلف بهخصوص در باب #اقتصادمقاومتی بارها متذکر این موضوع یعنی ضرورت بهره بردن از منابع و نیروهای درونزا شدهاند، از جمله در یکی از این موارد میفرمایند؛ «ما برای مسائل #اقتصادی کشور همهی تلاشمان بایستی متمرکز باشد روی مسائل داخلی؛ آن پیشرفتی، آن گشایشی ارزش دارد که متکی باشد به قدرت درونی یک ملت.
✅یک ملت اگر به #قدرت خود، به تواناییهای خود متکی بود، دیگر از اخم یک کشور، از تحریم یک کشور متلاطم نمیشود. این را باید ما حل کنیم. همهی حرف ما با #مسئولین (چه مسئولین گذشته، چه مسئولین امروز) همین است که باید برای #گشایش مسائل کشور و مشکلات کشور، از جمله مشکلات اقتصادی، نگاه به درون باشد.»
👈در دیدار رئیس و مسئولان قوهى قضائیه نیز مجدداً در این رابطه تأکید میکنند که: «ما بحمداللّه همه چیز داریم. ما #امکانات داریم، #ثروت داخلى داریم، #مردمِ خوب داریم، #منابع مالى داریم، منابع انسانى داریم، بدهکارى جهانى نداریم. امکانات کشور، امکانات بسیار خوبى است.»
❌و در جریان تشریح سیاستهای #اقتصادمقاومتی نیز یکبار دیگر یادآوری میکنند که؛ «نکته سوم [از مؤلفههای سیاستهای مقاومتی]، تکیه بر ظرفیتهای داخلی است که در این سیاستها دیده شده؛ چه ظرفیتهای علمی، چه انسانی، چه طبیعی، چه مالی، چه جغرافیایی و اقلیمی.
✅ما #ظرفیتهای مهمی داریم؛ یعنی در این سیاستهای #اقتصادمقاومتی تکیهی اصلی بر روی ظرفیتهای داخلی است، که بسیار هم گسترده است.»
❌شاید #کمتوجهی مسئولین نسبت به این موضوع سبب شد تا ایشان بار دیگر این موضوع را به این شکل مورد اشاره قرار دهند:
💢«ظرفیتهای کشور خیلی وسیع است؛ خیلی از ماها آگاه نیستیم به گسترهی این ظرفیتهای عجیب، یا به اهمیت آن توجه نداریم؛ میدانیم، آمارها دستمان هم هست [توجه نمیکنیم]. بعضی از مسئولین اینجورند، آمارها را دارند، [اما] اهمیت آمارها مورد توجه آنها قرار نمیگیرد.»
ادامه دارد.....
#اصولگرا
#اصلاحطلب
@beha_togham_alfaraez
بِها تُقام الفَرائِض(امربه نیکی ونهی از بدی)
✳️ #ریزشهاورویشها(قسمت #دهم) ⁉️چرایی ریزش ها(قسمت #ششم) 💢6- #احساس_منِ_برتر ✅برخي از #شخصيتها
🔰 #ریزشهاورویشها(قسمت #یازدهم)
❌چرایی ریزش ها(قسمت #هفتم)
❎7- #مرعوب_شدن در مقابل غرب
انقلاب اسلامي از بدو تولد تا كنون غيريت خود را فرهنگ و سلطه غرب قرار داد و پنجه در پنجه آن در جبهههاي مختلف جنگيده است.
⛔️برخي از انقلابيون متأثر از چالشها و ناكارآمديهاي احتمالي موجود، لاجرم مدل «اروپا محوري» را تنها راهحل مشكلات كشور ميدانند.
⛔️ برخي از تهديد و سايه تهديد آن حساب ميبرند و برخي پذيرفته اند كه ما چارهاي جز پذيرش استانداردهاي حيات سياسي- اجتماعي غرب نداريم.
♻️بنابراين در مقابل هجمههاي حقوق بشري از اجراي حدود الهي بيمناك ميشوند. تلاش ميكنند به غرب ثابت كنند ما استانداردهاي شما را جهانشمول ميدانيم و تلاش ميكنيم همتراز آنان رفتار كنيم.
🔥عدول از انقلابيگري به بهانه توسعه كشور يا راهبرد تنشزدايي به بهانه راضي كردن غرب بخشي از نيروهاي انقلاب اسلامي را متأثر كرده است و تا مرز انفعال و تسليم پيش برده است.
💥وقتي اين جماعت از سوي نيروهاي انقلابي با عنوان «جريان غربگرا» معنادهي ميشوند، عصباني شده و به تفسير تقليلگرايانه از امام و انقلاب اسلامي روي ميآورند.
#ريزشها
@beha_togham_alfaraez
1_803513968.mp3
3.94M
🌹سلسله جلسات درسهای #نهج_البلاغه
✅ شرح نهج البلاغه با نهج البلاغه
📒 #حکمت10
⭕️ الگوی #معاشرت_بامردم 1⃣
🔺بایدهای معاشرت با مردم
🎙حجت الاسلام #مهدوی_ارفع
#نهج_البلاغه
┄═❁🍃❈🌼🍃🌼❈🍃❁═┄
@beha_togham_alfaraez
🌈 امروز پنجشنبه
💐 ۱۳ خرداد ۱۴۰۰
🎊 ۲۲ شوال ۱۴۴۲
🌲 ۳ ژوئن ۲۰۲۱
🌸کانال بها تقام الفرائض
در پیام رسان های داخلی و ایرانی:(ایتا، بله، سروش و آیگپ)، به نشانی👇:
Sapp.ir/beha_togham_alfaraez
Igap.net/beha_togham_alfaraez
Ble.ir/beha_togham_alfaraez
Eitaa.com/beha_togham_alfaraez
🍃آیه ی روز 🍃
🔸سوره توبه، آیه ١١٧:
لَقَد تَّابَ الله عَلَي النَّبِيِّ وَالْمُهَاجِرِينَ وَالأَنصَارِ الَّذِينَ اتَّبَعُوهُ فِي سَاعَةِ الْعُسْرَةِ مِن بَعْدِ مَا كَادَ يَزِيغُ قُلُوبُ فَرِيقٍ مِّنْهُمْ ثُمَّ تَابَ عَلَيْهِمْ إِنَّهُ بِهِمْ رَؤُوفٌ رَّحِيمٌ
⚡️ ترجمه کوتاه :
همانا خداوند، لطف خود را بر پيامبر و مهاجران و انصارى كه او را در لحظه ى دشوار (جنگ تبوك) پيروى كردند، سرازير نمود، پس از آنكه نزديك بود دلهاى بعضى از آنان منحرف شود (و در جبهه حضور نيابند.) سپس خداوند لطف خود را به آنان بازگرداند، همانا او به آنان رؤف و مهربان است.
💥توضیح آیه :
اين آیه در مورد غزوه «تبوك» و مشكلات طاقت فرسائى كه به مسلمانان در اين جنگ رسيد، نازل شده، اين مشكلات به قدرى بود كه، گروهى تصميم به بازگشت گرفتند، اما لطف و توفيق الهى شامل حالشان شد، و همچنان پا بر جا ماندند.
🍁 توبه ى الهى، به معناى لطف خاصّ او به پيامبر و مؤمنان است كه گاهى در قالب عفو و بخشش نسبت به گنهكاران جلوه مى كند.
☘انسان، هر لحظه در معرض لغزش و انحراف است، پس بايد به خدا روى آورد تا از لطف خاص او بهره مند شود.
#آیه_روز
@beha_togham_alfaraez
هدایت شده از بِها تُقام الفَرائِض(امربه نیکی ونهی از بدی)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 #زیارت_روزپنجشنبه
🎤با نوای ذاکر اهل بیت
⏳مدت زمان فیض: ۱دقیقه و۲۵ ثانیه
@beha_togham_alfaraez
🗳 #مناسبتی
📜بخشهایی از بیانات مقام معظم رهبری دربارهی #شاخصهای_نامزداصلح را که برگرفته از ۶ سخنرانی ایشان در سالهای ۹۱ و ۹۲ است، به ترتیب تاریخ سخنرانی:
✅کار اجرایی بلد باشد و توانایی کشیدن بار سنگین اداره مملکت را داشته باشد ۹۱/۱۰/۱۹
✅نقاط قوت امروز را منهای نقاط ضعف موجود داشته باشد ۹۲/۰۱/۰۱
✅توانایی مدیریت اجرائی کشور را داشته باشد ۹۲/۰۲/۰۷
✅معتقد به قانون اساسی و دارای روحیه مقاوم در برابر دشمنان باشد ۹۲/۰۲/۰۷
✅با برنامه، باتدبیر و باحکمت باشد ۹۲/۰۲/۰۷
✅سیاستهای اقتصاد مقاومتی داشته باشد ۹۲/۰۲/۰۷
✅مهذب به اخلاق باشد، به حاشیهها نپردازد و وعده بیمبنا ندهد ۹۲/۰۲/۰۷
✅تدین، تعهد، آمادگی و توانائی انجام کار بزرگ مدیریت عالی اجرائی کشور را داشته باشد ۹۲/۰۲/۱۶
✅کاری، مردمی، مقاوم، ارزشی، باتدبیر و قانونمدار باشد و درد مردم را حس کند ۹۲/۰۲/۱۶
✅پیشبرنده کشور در عرصههای مادی و معنوی باشد ۹۲/۰۲/۲۵
✅انسانی شایسته، وارسته، باعزمِ، مؤمن، انقلابی و با همت جهادی باشد ۹۲/۰۲/۲۵
✅همتش بر حفظ عزت و حرکت کشور در جهت هدفهای انقلاب باشد ۹۲/۰۲/۲۵
✅شعارهایی بدهد که منطبق با واقعیات کشور باشد ۹۲/۰۲/۲۵
✅بتواند با امانتِ کامل بار سنگین ریاست جمهوری را بر دوش بکشد ۹۲/۰۲/۲۵
✅بتواند برای بازکردن گره مشکلات، ایستادگی، عزت ملی و آینده کشور تلاش کند ۹۲/۰۳/۰۶
✅ریختوپاش و تبلیغات زیاد از اندازه نداشته باشد ۹۲/۰۳/۰۶
@beha_togham_alfaraez
بِها تُقام الفَرائِض(امربه نیکی ونهی از بدی)
✅ #اتکاء_واعتماد به منابع و نیروهای درونزا: 👈با عنایات به بیانات مختلف رهبر معظم انقلاب، بدیهی است
✅ساماندهی و ا#صلاح_امور:
👈همانگونه که قبلاً اشاره شد، از نظر رهبری #اصلاحات در ذات انقلاب نهفته است، بنابراین در ردیف مؤلفههای اصلی #اصولگرایی قرار دارد، اما طبیعی است که اصلاحات خود تابع اصول و ضوابطی است که به برخی از مهمترین آنها پرداخته شد، البته بدیهی است که در کنار این موارد باید برخی از نکات مهم دیگر مانند؛ خردگرایی، شایستهسالاری، تواضع، ظلم ستیزی و مبارزه با فساد، #قانونگرایی خستگیناپذیری، همچنین #مسئولیتپذیری و پاسخگویی را نیز مورد توجه قرار داد.
🌹به همین دلیل رهبر بزرگوار انقلاب با ابراز نگرانی از برداشتهای نادرست از مفهوم #اصلاحطلبی در یکی از سخنرانیهایشان میفرمایند: 👈«اصلاحات باید #ضابطهمند و مبتنى بر ارزشها و معیارها و خط کشهاى اسلامى و ایرانى باشد. معیار اصلاحات، قانون اساسى است؛ بر این اساس، باید ما اصلاحات کنیم؛ ما به اصلاحات احتیاج داریم.
🔹اصلاحات:
#تصحیح_روشهاى ماست؛
تصحیح هدفهاى مرحلهاى ماست؛
تصحیح تصمیمگیریهاى ماست؛
تعصب نورزیدن روى تصمیم گیریها ناحق است.
💢این، غیر از ساختارشکنى و مبارزهى با قانون اساسى، مبارزهى با اسلام و مبارزهى با استقلال یک کشور است.»
🔰بهعنوان مثال:
📖قانون اساسی #جمهوری_اسلامی ایران که حاصل انقلاب اسلامی ایران به رهبری امام خمینی(ره ) است و بر اساس احکام و مبانی دین مبین اسلام، طرح ریزی و تـدویـن شـده و میثاق بزرگ ملی، دینی و انقلابی ملت ایران محسوب میشود، اصـول و مـبـانـی زیـادی وجود دارد کـه طـبـق اصـل ۱۷۷، این اصول غـیـر قـابـل تـغـیـیـر و بـازنـگـری مـیبـاشـنـد.
✅ایـن مـوارد شامل؛
🔻اسلامی بودن نظام،
🔻شرعی بودن قوانین و مقررات،
🔻جمهوری بودن نظام،
🔻حکومت و ولایت فقیه و نیز پایههای ایمانی و اهداف جمهوری اسلامی،
🔻اداره امور کشور با اتکا به آرای عمومی، دین و مذهب رسمی کشور است.
✅البته در همین قانون اساسی ساز و کار لازم برای بازنگری و تغییر احتمالی سایر اصول قانون اساسی پیشبینی شده است.
#اصلاحطلب
#اصولگرا
@beha_togham_alfaraez
🗳یک روز #انتخابات چندسال اثر
🌹امام خامنهای (حفظهالله):
✅ #انتخابات در یک روز انجام میگیرد اما اثر آن درچند سال باقی میماند.
✅در #انتخابات شرکت کنید
✅ #انتخابات را متعلق به خود بدانیدواز خدا بخواهید که شما را #هدایت کندبه آنچه درست وحق است
✅برویدپای #صندوق_رأی وبه کسی که شایسته است رأی بدهید
#انتخابات
#اصلح
@beha_togham_alfaraez
بِها تُقام الفَرائِض(امربه نیکی ونهی از بدی)
🔰 #ریزشهاورویشها(قسمت #یازدهم) ❌چرایی ریزش ها(قسمت #هفتم) ❎7- #مرعوب_شدن در مقابل غرب انقلاب اس
💢 #ریزشهاورویشها (قسمت #دوازدهم)
🔸چرایی ریزش ها (قسمت #هشتم)
🔻۸- #اشرافيگري(حب #دنيا)
⚡گرايش به زرق و برق دنيا براي حاكمان ديني از #رذايل به حساب ميآيد، اما نه امروز كه صدر اسلام نيز صحابه پيامبر خصوصاً بعد از خليفه دوم در آن گرفتار شدند.
🌿غنائم به دست آمده از سرزمينهاي اسلامي طبقه #اشراف را در مدينه درست كرد و همينها مانع اصلي اجراي عدالت در حكومت اميرالمؤمنين شدند، اما در انقلاب اسلامي نيز پس از جنگ هشت ساله اين مسئله براي عدهاي پيش آمد.
🔸رانت اطلاعات براي دسترسي به مزاياي نسبي #اقتصاد مانند پتروشيمي و صادرات و واردات كالاهاي استراتژيك و سودآور توسط عدهاي از اصحاب حاضر در قدرت ميسر شد و كمكم ميلياردرهاي حكومتي در ايران شكل گرفت.
⛔️فريادهاي رهبري نيز راه به جايي نبرد.اين افرادبعضاً #مسئوليتهاي حكومتي را رها كردندو به ريزش داوطلبانه تن دادند و وقت خود را صرف رشد سرمايه و لذتگرايي كردند.
✳️مردمي كه از طريق اين جماعت در صدد شناختن انقلاب اسلامي برميآمدند با بحران تحليل مواجه شدند كه چه ميخواستيم و چه شد. فرزندان برخي مسئولان در دست يازيدن به رانتها نيز مانند پدران شدند كه در دهه 90 با عنوان «ژن خوب» در ادبيات سياسي- اجتماعي ايران معنا دهي شد.
#ريزشها
🔗 @beha_togham_alfaraez
1_925595387.mp3
4.99M
🌹سلسله جلسات درسهای نهج البلاغه
✅ شرح نهج البلاغه با نهج البلاغه
📒 #حکمت10
⭕️ الگوی معاشرت با مردم 2⃣
🔺بایدهای #معاشرت_بامردم
🎙حجت الاسلام #مهدوی_ارفع
#نهج_البلاغه
@beha_togham_alfaraez
🌈 امروز جمعه
💐 ۱۴ خرداد ۱۴۰۰
🎊 ۲۳ شوال ۱۴۴۲
🌲 ۴ ژوئن ۲۰۲۱
🌸کانال بها تقام الفرائض
در پیام رسان های داخلی و ایرانی:(ایتا، بله، سروش و آیگپ)، به نشانی👇:
Sapp.ir/beha_togham_alfaraez
Igap.net/beha_togham_alfaraez
Ble.ir/beha_togham_alfaraez
Eitaa.com/beha_togham_alfaraez
🍃آیه ی روز 🍃
🔸سوره توبه، آیه ١١٨:
وَعَلَي الثَّلاَثَةِ الَّذِينَ خُلِّفُواْ حَتَّي إِذَا ضَاقَتْ عَلَيْهِمُ الأَرْضُ بِمَا رَحُبَتْ وَضَاقَتْ عَلَيْهِمْ أَنفُسُهُمْ وَظَنُّواْ أَن لاَّ مَلْجَأَ مِنَ اللّهِ إِلاَّ إِلَيْهِ ثُمَّ تَابَ عَلَيْهِمْ لِيَتُوبُواْ إِنَّ اللّهَ هُوَ التَّوَّابُ الرَّحِيمُ
⚡️ ترجمه کوتاه :
و نيز بر سه نفرى كه (از شركت در جبهه ى تبوك به خاطر سستى) وامانده بودند، تا آنگاه كه زمين با همه ى وسعتش (به سبب قهر ونفرت مردم) بر آنان تنگ شد و از خود به تنگ آمده و فهميدند كه در برابر خدا، هيچ پناهگاهى جز خود او نيست، پس خداوند لطف خويش را شامل آنان ساخت تا به توبه موفّق شوند. همانا خداوند توبه پذير و مهربان است.
💥توضیح آیه :
سه مسلمانى كه در تبوك شركت نكردند، پشيمان شده و براى عذرخواهى نزد پيامبر آمدند.
امّا حضرت با آنان سخن نگفت و دستور داد كسى با آنان حرف نزند و همسرانشان هم به آنان نزديك نشوند.
آنان به كوههاى اطراف مدينه رفتند و براى استغفار، جدا از يكديگر به تضرّع وگريه پرداختند تا پس از پنجاه روز، خداوند توبه ى آنان را پذيرفت.
🍁 بى اعتنايان به جنگ وفرمان رهبرى، بايد تنبيه شده وتا مدّتى پشت سر گذاشته شوند.
🚫مبارزه ى منفى با متخلّفان، جامعه را براى آنان زندانى بى نگهبان و مؤثّر مى سازد.
#آیه_روز
@beha_togham_alfaraez