#خانواده_فاطمی
#به_رنگ_خدا
💠 رسول اكرم صلى الله عليه و آله :
❇️اَلمَرأَةُ الصّالِحَةُ أَحَدُ الكاسِبَينِ؛
زن شايسته يكى از دو عامل پيشرفت خانواده است.
📚بحارالأنوار، ج103، ص238، ح39
🔷🔶🔹🔸
🕌کانال تخصصی خانواده فاطمی
https://eitaa.com/joinchat/1443561510Cdccfd61dd
#خانواده_فاطمی
#مهارتهای_زندگی
#حقوق_خانواده
♻️ حقوق بستگان
✅قطع رحم « بریدن از خویشان »
🚫یکی از گناهان کبیره در اسلام است و قرآن شریف مکرر قطع کننده رحم را لعن فرموده است :
💠أُوْلَئِکَ لَهُمُ اللَّعْنَةُ وَلَهُمْ سُوءُ الدَّارِ
برای آنان لعنت و بدی سرای آخرت میباشد .
سوره رعد (آیه ۲۵)
💌معنای صله رحم این است که نباید انسان کاری کند که وابستگان و خویشان را ناراحـت کند و تا می تواند به آنها خدمت کند ، ولی رفت و آمد با آنها مخصوصا اگر موجـب مزاحمت برای خود و آنها باشد ، لازم نیست.
💠«و اتَّقوا اللهَ الَّذی تَسائَلونَ بِهِ و الاَرحامَ انَّ اللهَ كانَ عَلیكُمْ رَقیباً»
بترسید از آن خدایی كه به نام او از یكدیگر درخواست می كنید؛ و درباره ارحام كوتاهی نكنید، همانا خداوند مراقب شماست.
سوره نساء (آیه 1)
📚 اخلاق در خانواده
🔷🔶🔹🔸
🕌کانال تخصصی خانواده فاطمی
https://eitaa.com/joinchat/1443561510Cdccfd61dde
#استاد_قرائتی
✅ تحصیل فضیلت است، ارزش است، ازدواج ضرورت است، بخاطر فضیلت، ترک ضرورت، نکنید. سال اول است دانشجو است، خواستگار هست دخترت را شوهر بده، باقیاش را هم درس بخواند.
📌من نمیدانم چه حسابی است كه پدر و مادرها روی ازدواج بچه شان حساس نیستند ولی روی تحصیل بچه شان حساس هستند. اگر آدم بچهاش فوق لیسانس باشد بهتر از لیسانس است. هر چه باسوادتر باشیم كمال است اما ازدواج یك ضرورت است؛ دین در خطر است ولی میبینیم پدر و مادرها آن مقداری كه به تحصیل اهمیت میدهند. برای ازدواج ارزش قائل نیستند.
⚠️حتی برای مدل ماشیناش حساس است از همه جا قرض میكند خودش را به آب و آتش میزند تا ماشیناش را عوض كند اما برای ازدواج میگوید حالا كه جوان هستند بگذار خوش باشند یعنی برایشان مطرح نیست كه بچهشان فاسد بشود یا نشود یا كم مطرح است.
#ازدواج_در_وقت_نیاز
#تحصیل
#سبک_زندگی_اسلامی
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
#خانواده_فاطمی
#پندانه
🍲تنها غذا نمی خوردند....
🌺 در مورد صفا و صمیمیت و عطوفت و مهربانی امام (ره) نسبت به خانواده و همسر و دختران خودشان ، شاید بتوانم ادعا کنم که کسی را در آن حد ندیده ام .
امام هیچگاه وقتی خانم در منزل بود ، تنها غذا نمی خوردند . یعنی اگر سفره را پهن میکردند و غذا در سفره آماده بود و خانم از اتاق بیرون رفته بودند ، امام دست به غذا نمی زدند تا خانم تشریف بیاورند و بنشینند و با یکدیگر غذا بخورند .
🔷🔶🔹🔸
🕌کانال تخصصی خانواده فاطمی
https://eitaa.com/joinchat/1443561510Cdccfd61dde
📖 السلام علیک فی آنآء لیلک و اطراف نهارک...
🌱سلام بر تو ای مولایی که در شب تیرهی غیبت، همه از تو نور می جویند؛
و در روز ظهورت، همه با آفتاب تو راه بندگی را میپویند.
سلام بر تو و بر روز ظهورت🌱
#اللهمعجللولیکالفرج
#امام_زمان❣️
┄┄┅═✧❁✧═┅┄┄
🌷 جوانی که وقتی به محرمات الهی میرسد، چشم میپوشد؛ امام زمان (عج) به او افتخار میکند...
🌷 #آیت_الله_حق_شناس
🌸🍃 کانال تربیتی همسران خوب
http://eitaa.com/joinchat/3451518976C471922bdf6
#شهید_بهشتی
✅ کودک انتخابگر پرورش دهید.
به بچه فرصت اظهار نظر بدهید. بگذارید یک حرف پرت بزند؛ بگذارید یک استدلال غلط بکند، یک نتیجهی غلط هم بگیرد و حتی تا آنجا که خسارت شکننده ندارد، دنبال این نتیجهی غلط برود و خودش یک تجربه بهدست بیاورد.
تجربههای تلخی که این بچهها خودشان با اعمال حق اختیار بهدست میآورند از یک کتاب نصیحت سعدی و فردوسی و لقمان بالاتر است، از یک مجموعه حدیث امامان و پیامبران بالاتر است و حتی میتواند از همهی قرآن برای او ارزندهتر باشد.
قرآن میگوید من کتاب نصیحت و هدایت هستم؛ اما برای چه کسانی؟ برای انسان انتخابگر. تو با این کار (ندادن حق انتخاب به کودک) زمینهی نقش قرآن را از بین میبری. زمینهی نقش حدیث را از بین میبری.
بچهی آزاد تربیت کردن دردسر و زحمت دارد و کاری دشوار است. ممکن است کسانی بگویند «کو وقت این حرفها؟ کو حوصلهی این حرفها؟» درست میفرمایید. ولی اگر چنین نکنیم بعد باید بپرسیم «کو آن جوانان رشید آزاد و آزاده که بتوانند پاسدار حق و حقیقت باشند؟»
اگر به بچه غذا ندهید ستمی به او رفته، اما نه ستمی بزرگ! اما اگر فضای آزاد زیستن را از او گرفتید، بزرگترین ستم را به او کردهاید، چرا که انسانیت او را در معرض خطر قرار دادهاید.»
📚 نقش آزادی در تربیت کودکان
#تربیت_فرزند
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
امــــشب که خدا با تو نمایان شده آقا
انــــگار دلــــم تازه مــــسلمان شده آقا
از یــــاد بَــــرَد نامِ بــــهشتِ اَبَــــدی را
هرکس که دِلَش اهلِ خراسان شده آقا
💐 ولادت هشتمین نور امامت و ولایت، ولی نعمت ما ایرانی ها، امام رضا(ع) مبارک باد
#محسن_پوراحمد_خمینی
#کانال_تربیتی_همسران_خوب
@hamsaranekhoob
#غنچههای_فاطمی
#به_رنگ_خدا
💠 پيامبر اکرم صلي الله عليه و آله:
✅ أَحِبُّوا الصِّبْيانَ وَارْحَمُوهُمْ...
❇️پيامبر خدا صلي الله عليه و آله: كودكان را دوست بداريد و به آنان مهربانى كنيد.
📚الكافى، ج 6، ص 49
.
🔷🔶🔹🔸
🕌 کانال تخصصی خانواده فاطمی
https://eitaa.com/joinchat/1443561510Cdccfd61dde
♡••
آمدے و عطرِ مِھرت
پخش شد در هر فضـا
مۍنويسمـ ؏ـشـــق و
مۍخوانمـ علۍموسۍالرضا..
میلاد امام مهربانی ها مبارک
یا ضامن اهو تو که ضامن اهو شدی
ضامن دل ما هم باش
التماس دعا💚🌸
#لوح
#ولادت
#امام_رضا علیهالسلام
💠 اللّهُمَّ صَلِّ عَلى عَلِیِّ بْنِ مُوسَىالرِّضاالْمُرْتَضَى
الاِمامِ التَّقِیِّ النَّقِیِّ وَ حُجَّتِکَ عَلى مَنْ فَوْقَ الاَرْضِ
وَمَنْ تَحْتَ الثَّرى، الصِّدّیقِ الشَّهیدِ،
صَلاةً کَثیرَةً تامَّةً زاکِیَةً مُتَواصِلَةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَةً،
کاَفْضَلِ ما صَلَّیْتَ عَلى اَحَد مِنْ اَوْلِیائِکَ
🌸 میلاد امام رضا علیهالسلام مبارک باد.
🌐 پایگاه حفظ و نشر آثار "استاد تراشیون"
🆔 @tarashiun_ir
📚 جهیزیه خریداری شده از طرف مرد
💠 سؤال: مرد و زن هنگام ازدواج در سندی عادی توافق می کنند که مرد، وسائلی از قبیل یخچال،تلویزیون و... را تهیه کند؛ مالک این وسائل از نظر شرعی چه کسی می باشد؟
✅ جواب: وسائلی که توسط مرد تهیه می شود ملک اوست هر چند برای استفاده در اختیار زن قرار داده باشد، مگر این که ثابت شود با هبه، صلح و مانند آن، ملکیت آن را به زن منتقل کرده است.
#احکام_حقوق #احکام_قضایی
🆔 @leader_ahkam
هدایت شده از همسران موفقِ فاطمی❤💍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نکاتی زیبا دربارهی رفتار امام خمینی (ره) با خانواده
❣ @hamsar_ane❣
💜
🌸💜
💜🌸💜
#گلهای_فاطمی
#پندانه
✅ برای شماست...
فردای این کشور متعلق به شما نوجوانان است؛ شماها هستید که این کشور و این ملت و این حرکت و این تاریخ را اداره خواهید کرد؛ خودتان را برای آن روز آماده کنید.
💠 مقام معظم رهبری
🔷🔶🔹🔸
🕌کانال تخصصی خانواده فاطمی
https://eitaa.com/joinchat/1443561510Cdccfd61dde
✅برای ازدواج آسان فرهنگسازی لازم است
✍رهبر انقلاب: همهی پیشرفتهای ما تا امروز به برکت حضور جوانها بوده. بنده گفتهام که پیرها بلاشک نقش ایفا میکنند، امّا موتور، جوانهایند. اگر این جامعه محروم بماند از یک جمعیّت قابلِ #جوان، دشمن بر این جامعه مسلّط خواهد شد. خب این فرهنگسازی لازم دارد؛ فرهنگسازی دست شما است. تشکیل خانواده فرهنگسازی میخواهد، #ازدواج_آسان فرهنگسازی میخواهد، سختگیری نکردن در امر ازدواج #فرهنگسازی لازم دارد؛ این فرهنگسازی از شما برمیآید، این کار شما است. جامعهی مدّاح خیلی کار میتواند انجام بدهد.
۱۳۹۸/۱۱/۲۶
💠 @akhbar_rahbar
🔰 داستان زندگی زنی که به اجتهاد رسید
🔹 به مناسبت سالروز درگذشت بانو مجتهده امین
🔸 حضرت آیتالله خامنهای: «سرکار حاجیه خانم امین در عصر خود آیتی از استعداد و استقامت و ظرفیتهای بالای ذهنی زنان تحصیلکرده دینی ما بوده است. رحمت خداوند بر ایشان باد. ۱۳۹۰/۱/۱۹»
🌸 حاجیه خانم سیده نصرت بیگم امین ، مشهور به بانو مجتهده امین، در سال 1256 در اصفهان دیده به جهان گشود. پدر ایشان فردی مومن و اهل دستگیری از ضعفا و مادرشان از زنان مومنه دوران خویش بود. دغدغه مادر برای سوادآموزی فرزند سبب شد بانو امین نخستین بار در سن چهارسالگی به مکتب روانه شود. آن هم در روزگاری که کمتر خانوادهای دغدغه سوادآموزی برای فرزند خود خصوصا فرزندان دختر را داشت. بانو امین، نزد فقیهانی چون سید علی نجف آبادی شاگردی کرد و از محمد رضا نجفی اصفهانی، شیخ عبدالکریم حائری و دیگرانی اجازه روایت و اجتهاد دریافت کرد. همچنین جالب است بدانید آیت الله مرعشی نجفی، علامه امینی و دیگرانی از او اجازه روایت دریافت کردهاند.
🌟 ماحصل یک زندگی درخشان
ایشان چهل عنوان کتاب نوشتند و علاوه بر همه این تآلیفها و تدریسها، در سال ۱۳۴۶ مدرسه علمیهای به نام مکتب فاطمه(س) تآسیس کردند که با ۱۰۰۰ شاگرد، اتفاق فرهنگی بسیار بزرگی در آن سالها محسوب میشد. از گامهای بسیار بزرگ دیگری که ایشان برداشتهاند، میتوان به تآسیس اولین دبیرستان غیر مختلط و مختص دخترانه اشاره کرد.
📚 یک کنشگر فرهنگی، اجتماعی
بانومجتهده امین در سالهایی که جریان تجددخواهی و کشفحجاب در ایران مشغول اقدامات ضددینی خود بود، به مبارزه و روشنگری علیه این جریان مسموم با انجام سخنرانیهای متعدد پرداخت. در یکی از سخنان ایشان آمده است: « ای بانویی که با ادعای مسلمانی کشف حجاب نمودهای و با این وضعیت شرمآور علنی در معابر و خیابانها، خودآرایی مینمایی! آیا فکر نمیکنی که با این عمل، که نباید آن را عمل کوچکی بپنداری، چه لطمه بزرگی به شریعت میزنی؟ این گناه را کوچک مشمار و اگر واقعاً مسلمانی، این طریق مسلمانی نیست.»
🌷 بانو امین در کلام بزرگان
🔹 در قسمتی از اجازهنامه اجتهاد ایشان، استاد شیرازی در توصیف بانو امین آوردهاند: «دختر مرحوم حاج سید محمدعلی امین التجّار اصفهانی که بانویی بزرگوار، شریف، اصیل، عالم و فرزانه، برگزیده زنان زمان و مایه شگفتی دورانش میباشد، از کسانی است که مدت مدیدی از عمرش و زمان درازی از زندگیش را صرف تحصیل علم نمودهاست.»
🔹 علامه محمدتقی جعفری درباره ایشان میگویند: «با توجه به آثار قلمی که از خانم امین در دسترس ما قرار گرفتهاست، بهطور قطع میتوان ایشان را یکی از علمای برجسته عالم تشیع معرفی نمود و روش علمی ایشان هم کاملاً قابل مقایسه با سایر دانشمندان بوده، بلکه با نظر به مقامات عالیه روحی که ایشان [به درک آن] موفق شدهاست، باید ایشان را از گروه و نخبهای از دانشمندان بهشمار آورد.»
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
🔰درگذشت #بانو_مجتهده_امین (۱۳۶۲ش)
🔷️سیده نصرتبیگم امین (۱۴۰۳ق مصادف با ۱۳۶۲ش ) فقیه، عارف، حکیم و مفسر قرآن مشهور اصفهانی می باشد که با تأیید علماء و مراجع تقلید وقت، به دریافت درجه اجتهاد و روایت نائل می گردد. او به بانو امین شهرت دارد.
🔸️«بانو امین» در ۳۰ خرداد ۱۲۷۴ شمسی اصفهان به دنیا آمد و در ۱۳ سالگی با پسر عموی خود ازدواج کرد و صاحب 8 فرزند شد که فقط یکی از آنها زنده ماند.
💠ایشان از پنج سالگی تحصیلاتش را شروع کرد. در ۱۱ سالگی آموزش زبان عربی، در ۲۰ سالگی علوم دینی و صرف و نحو و در ۳۲ سالگی فقه و اصول را شروع کرد. ایشان از ۳۰ سالگی دارای الهامات عرفانی بودند.
🔹️در سن ۴۲ سالگی و پس از پشت سر نهادن مدارج علمی نزد استادانی چون محمدکاظم شیرازی و عبدالکریم حائری، مؤسس حوزه علمیه قم، سید ابراهیم حسینی شیرازی اصطهباناتی، محمدرضا نجفی اصفهانی، مرتضی مظاهری نجفی اصفهانی اجازه اجتهاد دریافت کرد
🔹️ از کتابهای او می توان به محزن اللئالی، سیر و سلوک، معاد، روش خوشبختی، تفسیر محزن العرفان اشاره کرد.
🔸️وی از چهل سالگی تا پایان عمر به تألیف کتاب، تدریس و پاسخگویی به پرسشهای دینی و تأسیس مؤسسات فرهنگی مشغول بود و همچنین تأسیس مدرسه علمیهای به نام مکتب فاطمه (س) که با بیش از ۶۰۰ تا ۱۰۰۰ شاگرد در آن پرورش یافتند.
🔷️بانو امین در شب دوشنبه( دوم رمضان ۱۴۰۳ق مصادف با ۲۳ خرداد ۱۳۶۲) درگذشت و پیکرش در بقعه خانوادگی خاندان امین در تخت فولاد اصفهان، به خاک سپرده شد.
●◉✿ @𝓝𝓪𝓼𝓮𝓻𝓪𝓽_𝓜𝓪𝓱𝓭𝓲 ✿◉●
ناصرات المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف
#استاد_قرائتی
✅ پدر خوب....
🔻پدر خوب کسی است که بتواند بچهاش را امیدوار کند. جوان میخواهد داماد شود؛ میخواهی داماد شوی؟ دهانت بوی شیر میدهد، برو گمشو! حیا کن، بچهها چه پررو شدند! نان از کجا میآوری؟ چه شغلی داری؟ چقدر پس انداز داری؟
🔻چنان این بچه را میکوبد که این بچه میرود دیگر پشت گوشش را نبیند. بابا امیدوارش کن، بگو: آقا میخواهی داماد شوی؟... انشاءالله اقدام میکنم. تو هم انشاءالله برو یک کار پیدا کن. از کار عارت نشود. لازم هم نیست کار میز باشد. هرکاری شد، شد.
🔻خدا هم که رزق تو را میدهد، رزق بچه تو هم میدهد. اصلاً تو زن بگیری، جای خانم عوض شده است. دختر خانه پدرش بوده، خانه شوهرش میرود. عروس جایش عوض میشود، رزقش که قطع نمیشود.
#ازدواج_در_وقت_نیاز
#سبک_زندگی_اسلامی
#رزاقیت_خداوند
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
🔰پرسش و پاسخ؛
💠 فرزند بزرگترم انحصارطلبی در استفاده از اسباببازیها دارد، چگونه برخورد کنم؟
✍پاسخی کوناه به این سوال؛
1⃣ گاهی ما اسباببازیها را برای یک بچهمان میخریم و این موضوع احساس انحصارطلبی را در بچهیمان افزایش میدهد. بنابراین ما باید:
🔹اولا، اسباببازی بخریم که بتوانند از آن زوجیتی استفاده کنند یعنی: دونفره یا چند نفره.
🔹ثانیا، اسباببازی را خاص او نخریم. اگر چیزی میخریم بگوییم: "این را برای دوتای شما خریدیم." اجازه دهیم که بچهها حس کنند باید از برخی چیزها استفادهی مشترک بشود و این میتواند کمک کند که انحصارطلبی را کاهش دهد.
#ادامه_دارد
#پرسش_پاسخ
#انحصار_طلبی
#اسباب_بازی
🌐پایگاه حفظ و نشر آثار "استاد تراشیون"
🆔 @tarashiun_ir
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸اینقدر با بچههایتان وَر نروید!🔸
تربیت یعنی کاری کنید که فطرت طرف آزاد شود. برای شکوفایی طبیعی انسان، باید مانع را برداشت. اینکه شما یک سری مطالب را به طرف تلقین کنید یا به او القاء کنید یا به او تحمیل کنید، این شکفتن نیست.
اگر شما گلی را به زور شکفته کنید، خودتان هم حاضر نیستید نگاهش کنید؛ خجالت میکشید؛ میگویید: حرامش کردم. این را باور کنید که بچۀ شما یا شاگرد شما از آن گل هم لطیفتر است. ما خیلی به این گلها ور میرویم و آخرش هم شکفتهشان نمیکنیم. شما گاهی تمرین کردهاید که گلی را زودتر از باز شدنش، باز کنید و میدانید چه به روز این گل میآید!
بسیاری از افراد که بچههایشان ضایع میشوند، به خاطر این است که خیلی به آنها ور میروند. خیلی به بچههایتان ور نروید. خیلی بچههایتان را نصیحت نکنید. خیلی در کار بچههایتان دقت نکنید و اگر هم دقت میکنید، سعی کنید نفهمند که در کارشان دقت میکنید؛ دورادور بپاییدشان. اگر عیب کم یا زیادی دارند، خیلی وسواس نداشته باشید که همان موقع ترکَش کنند. اینقدر فشار نیاورید که بچههایتان خیلی مؤدب شوند؛ چون بچههایتان منافق میشوند، دروغگو میشوند، متظاهر میشوند.
@haerishirazi
#جوانان_فاطمی
#زندگی_به_سبک_شهدا
✴️اول حسن خودش را معرفی کرد. بعد مسائل کلی مطرح شد. ایشان در همه حرفها، تأکیدش روی مسائل اخلاقی بود.
✴️یادم نمی رود، قبل از این که وارد این جلسه شوم، وضو گرفتم ودو رکعت نماز خواندم و گفتم: «خدایا خودت از نیت من با خبری؛ هر طور صلاح می دانی این کار را به سرانجام برسان.»
✴️بعدها در دست نوشته های او هم خواندم که نوشته بود: برای جلسه خواستگاری با وضو وارد شدم و همه کارها را به خدا واگذارکرد.
🌼راوی: همسر شهید غلامحسین افشردی (حسن باقری)
🔷🔶🔹🔸
🕌 کانال تخصصی خانواده فاطمی
https://eitaa.com/joinchat/1443561510Cdccfd61dde
✅حیات طیّبه همین زندگی است درحالیکه با ایمان باشد
✍رهبرانقلاب: انبیا آمدند، یک شکل جدید را، یک هندسهی جدید را برای شیوهی زندگی بشر ارائه کردند. آن شیوهی زندگی، همان حیات طیّبه است: یٰاَیُّهَا الَّذینَ ءامَنُوا استَجیبوا لِلَّهِ وَ لِلرَّسولِ اِذا دَعاکُم لِما یُحییکُم؛ حیات، حیات طیبه است. مَن عَمِلَ صٰلِحًا مِن ذَکَرٍ اَو اُنثىٰ وَ هُوَ مُؤمِنٌ فَلَنُحیِیَنَّهو حَیوٰةً طَیِّبَة؛ یعنی فراتر از این حیات ظاهری یک چیزی وجود دارد که به آن گفته میشود حیات طیّبه، آن چیست؟ آن همین زندگی است درحالیکه با ایمان باشد. زندگی احتیاج دارد به آب و به هوا و به خوراک و به علم و به فنّاوری و به همهچیز؛ زندگی به همهی اینها احتیاج دارد، منتها اگرچنانچه بدون ایمان شد، این حیات نیست؛ مرده است. این را قرآن حیات نمیداند.
۹۶/۶/۶
@akhbar_rahbar
#همسران_فاطمی
#به_رنگ_خدا
💠 امام باقر علیه السلام می فرمایند:
❇️*لا شفیع للمراة انجح عند ربها من رضا زوجها*
✅ برای زن هیچ شفیعی نزد پروردگارش به اندازه رضایت شوهرش سودمندتر نیست.
📚سفینة البحار، ج 1، ص 561
🔷🔶🔹🔸
🕌 کانال تخصصی خانواده فاطمی
https://eitaa.com/joinchat/1443561510Cdccfd61dde
#همسران_فاطمی
#پندانه
❇️اگر چنانچه مرد و زن هر دو توجه داشته باشند، با توصیه های خوب، با همکاریهای خوب، با مطرح کردن دین و اخلاق در محیط خانه_ آن هم بیشتر از مطرح کردن زبانی، مطرح کردن عملی_ اینطور یکدیگر را کمک کنند؛ آن وقت زندگی کامل و حقیقتاً وافی و شافی خواهد شد.
💠"رهبر معظم انقلاب"
📚مطلع عشق
🔷🔶🔹🔸
🕌کانال تخصصی خانواده فاطمی
https://eitaa.com/joinchat/1443561510Cdccfd61dde
🔰 طرحهای شورا «خانوادهمحور» باشد
🔸رهبرانقلاب: مسألهی مادری، مسألهی همسری، مسألهی خانه و خانواده، مسائل بسیار اساسی و حیاتی است. در همهی طرحهایی که ما داریم، بایستی «خانواده» مبنا باشد.
⬅️ مروری بر توصیههای حضرت آیتالله خامنهای به شورای فرهنگیاجتماعی زنان و خانواده
🗓 ۱۳۷۰/۱۰/۴
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
❣#سلام_امام_زمانم ❣
🔅 السَّلاَمُ عَلَى بَقِيَّةِ اللَّهِ فِي بِلاَدِهِ وَ حُجَّتِهِ عَلَى عِبَادِهِ...
🌱سلام بر مولایی که زمینیان، عطر خدا را از وجود او استشمام می کنند؛
سلام بر او و بر روزی که حکومت خدا را روی زمین برپا خواهد کرد.
📚 صحیفه مهدیه، زیارت پنجم حضرت بقیة الله
#اللهمعجللولیکالفرج
#امام_زمان
🔸 وضو با آب مخصوص آشامیدن
⁉️ روی بعضی از آب خوری ها نوشته شده است: آب برای آشامیدن است و این جا وضو نگیرید؛ من یک بطری آب برای استفاده در منزل برداشتم اما غیر از خوردن با آن آب وضو هم گرفتم، حکم وضو با چنین آبی چیست؟
✅ وضو با این آب صحیح نیست، ولی وضوهای گذشته، اگر از روی جهل و با قصد قربت انجام گرفته، صحیح است.
#احکام
#سلوک_فاطمی
#مهارتهای_فردی
#مهارتهای_دهگانه
🌀مهارت هاي دهگانه زندگي در قرآن
0⃣1⃣ مهارت تفکر نقادانه:
مهارت تفکر نقادانه موجب می شود هر چیزی را به سادگی قبول یا رد نکنیم و پیش از آن، موضوع مورد نظر را به خوبی مورد بررسی قرار دهیم و پس از آن، در مورد رد یا پذیرش آن تصمیم گیری کنیم.
☑️ با آموختن تفکر نقادانه فریب دیگران را نمی خوریم و به عاقبت امور به خوبی فکر می کنیم و دقیق و درست تصمیم می گیریم و ارتباطات درستی برقرار می کنیم.
در بیان قرآن اين مهارت مخصوص انسانهاي باهوش و داراي حكمت الهي است.
قرآن با ذکر انتقاد ابراهیم به بت پرستی سرپرستش نقل می کند:
إِذْ قالَ لِأَبيهِ يا أَبَتِ لِمَ تَعْبُدُ ما لا يَسْمَعُ وَ لا يُبْصِرُ وَ لا يُغْني عَنْکَ شَيْئاً يا أَبَتِ إِنِّي قَدْ جاءَني مِنَ الْعِلْمِ ما لَمْ يَأْتِکَ فَاتَّبِعْني أَهْدِکَ صِراطاً سَوِيًّا (مریم ۴۲.۴۳)
قرآن تأکید دارد که اگر آدمی پيامبران واولياء الهي را الگوي خويش قرار دهد خواهد آموخت چيزی را کورکورانه نپذيرد بلكه آن را مورد نقد و بررسي قرار داده و با معيارهاي الهي بسنجد اگر با آن همخواني داشت پذيرفته و بدان عمل نمايد .(انبياء ۲۱ وكهف ۱۵)
🔷🔶🔹🔸
🕌کانال تخصصی خانواده فاطمی
https://eitaa.com/joinchat/1443561510Cdccfd61dde