پاسخ تکمیلی
اصل نكته درباره اين جزيره و مثلث برمودا، اخباری است كه مخابره و ثبت شده است. در حدود سال 1355ش، يعني دو سال پيش از انقلاب اسلامي در ايران، در تمام مطبوعات و راديوها، اخباري عجيب و غريب از حوادث دردناك و اسرار¬آميز از اين جزيره و منطقه، نوشته و اعلام شد . متأسفانه بعضي، با شنيدن اين اتفاقات و مشخصات ادعا كردند يا احتمال دادند كه آن منطقه، همان جزيره خضرا است . وقتي اخبار دردآور و غم¬انگيز كشته شدن عده¬اي افراد بي¬گناه كه بعضاً راه را گم كردهاند يا سوار بر كشتي تجاري بودهاند دنيا را فرا گرفت همه را به تأسف و تأثر واداشت اگر كسي ادعا كند كه آن¬جا جزيره امام ما است و حضرت و يارانش چنين كارهايي را انجام دادهاند، اثر منفي بر اذهان همه مردم خواهد داشت.
وقتي از مدعيان وجود جزيره¬ خضرا مي¬پرسند: چرا تا به حال آن را كسي نديده است؟، مي-گويند: از قدرت خدا دور نيست كه آن را به حالت معجزه¬آسا و خارق¬العاده، از چشم¬ها دور كند و كسي آن را نبيند. [ جزيره خضراء، ناجي النجار، ص 55]
بايد از اينان پرسيد: اگر خدا چنين كاري را مي¬كند، چه لزومي براي نابودکردن هواپيماها و كشتي¬ها در آن منطقه هست و چرا بايد اين افراد بي¬گناه كشته شوند؛ در حالي كه مي¬شود آن جا را نبينند و ردّ شوند؟ در حالي كه آنچه در حديث جزيره خضرا آمده است، با فرض صحت آن، به كشته¬شدن دشمنان اشاره دارد. آيا كسي كه راه را گم كرده و اتفاقاً به آن¬جا رسيده، دشمن و مستوجب قتل است؟ آيا ارائه چنين تصويري از اسلام و امام، صحيح است؟
@bonyadkerman
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 راه حفظ دین در دوران غیبت، اطاعت از اهل بیت (ع) است/ دو وظیفه حیاتی شیعیان در آخرالزمان چیست؟
🔸 حجت الاسلام کفیل
📎شماره ۹
@bonyadkerman
پاسخ تفصیلی
امام خميني(رحمه الله)فرمودند:
ما با خواست خدا، دست تجاوز و ستم همه ستمگران را در کشورهاي اسلامي ميشکنيم و با صدور انقلابمان که در حقيقت صدور انقلاب راستين و بيان احکام محمدي(ص)است، به سيطره و سلطه و ظلم جهانخواران خاتمه ميدهيم و به ياري خدا، راه را براي ظهور منجي و مصلح کل و امامت مطلق حق، امام زمان(عج) هموار ميکنيم. [ صحيفهي نور، ج۲۰ ص۱۳۲]
همچنین می فرماید:
انقلاب مردم ايران، نقطه شروع انقلاب بزرگ جهان اسلام به پرچمداري حضرت حجت(عج)است که خداوند، به همه مسلمانان و جهانيان منت نهد و ظهور و فرجش را در عصر حاضر قرار دهد. [ همان، ج۲۱ ص۱۰۸]
مقام معظم رهبري(حفظه الله)نيز فرمود:
انقلاب ما، در راه آن هدفي که امام زمان(عج)براي تأمين آن هدف مبعوث ميشود و ظاهر ميشود يک مقدمه لازم و يک گام بزرگ بوده [است]. ما اگر اين گام بزرگ را برنميداشتيم، يقيناً ظهور ولي عصر(عج) به عقب ميافتاد. شما مردم ايران و مادران شهيد داده و پدران داغدار و افرادي که در طول اين مبارزه زحمت کشيدهاند، بدانيد و شمااي امام بزرگوار امت! بدانيد ـ که بهتر از ما ميدانيد. ـ شما موجب پيشرفت حرکت انسانيت به سوي سر منزل تاريخ و موجب تسريع در ظهور ولي عصر(عج) شديد. شما يک قدم، اين بار را به منزل نزديکتر کرديد. [ خطبههاي نماز جمعه تهران، تاريخ ۶ تیر ۵۹]
@bonyadkerman
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸سرود دیدار🔸
🔸به مناسبت نیمه شعبان اول- سال ۱۴۰۰
. شاعر: قاسم صرافان
. آهنگساز و تنظیم: محسن آرما
. تدوینگر: امیرعباس فروزان
. سرپرست: زینب بوربور
گروه سرود دختران انقلاب وابسته به بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) شهرستان ورامین
✔️ تهیه شده در بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج)
@bonyadkerman
پاسخ تکمیلی:
البته کنار اين اختلاف، میتوان به تفاوتهای ديگر نيز اشاره کرد؛ از جمله:
1. نشانههای ظهور، به صورت جدا از هم میتواند رخ دهند و در نهايت، ظهور امام زمان(عج) حادث شود؛ ولی شرايط بايد با هم و کنار يکديگر، تحقق يافته و موجود باشند، تا ظهورمحقق شود.
2. امکان دارد يک علامت يا برخی از علايم اتفاق نيفتند يا در يک زمان حادث شوند و پايان پذيرند و بعد از آن ظهور واقع شود؛ ولی برای تحقق ظهور، بايد همه شرايط (با هم) موجود باشند؛ لذا در صورت نبودن حتي يک شرط، ظهور امام مهدی(عج)محقق نمیشود.
3. علايم، چون حالت نشانه بودن را دارند، لذا ممکن است يک علامت، بعد از ظهور (مثلاً روز بعد) اتفاق بيفتد؛ ولی شرايط، بايد پيش از ظهور موجود باشند. البته تفاوتهای ديگری نيز وجود دارد.
@bonyadkerman
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸خوشا نیمه شعبان🔸
. نویسنده: مریم عرفانیان
. گوینده: زهرا مولوی
. تدوینگر: امیرعباس فروزان
✔️ تهیه شده در بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج)
@bonyadkerman
🌼اطاعت بیقید و شرط، شرط سربازی امام زمان🌹
✍️ یاران امام مانند بندهای، گوش به فرمانِ آن حضرت هستند و برای خدمتگزاری حضرت لحظهشماری میکنند. در جهت تامین و رفاه آسایش مردم بسیج میشوند و با فرمان امام، ندا میدهند: هرکسی نیازمند مال است، بیاید.
🔹 یاران امام هرچه امام دستورشان دهد، انجام مىدهند. در برابر فرمان امامشان از کنیز زرخرید، مطیعترند. «وَ هُمْ اَطْوَعُ مِنَ الاَْمَةِ لِسَیِّدِها... آنها در برابر فرمان امامشان از بردهٔ مطیع، مطیعترند.»*۱
🔆 به تعبیر امروزه آنان در برابر قرائت امام زمان از خود قرائتى جدا ندارند. بر روی حرف امام حرفی نمیزنند و چرا و اگر و اما نمیآورند.
📚 ۱. بحارالانوار، ج۵۲، ص۳۰۸
@bonyadkerman
نماهنگ زیبای ترانه عشق بهانه عشق در وصف امام زمان(ع)👆
@bonyadkerman
پاسخ تکمیلی:
عدهای بر اين باورند كه بسياري از علايم غير حتمي ظهور اتفاق افتاده است و فقط علايمِ حتميِ نزديك ظهور، باقي مانده است. به نظر ميآيد در اينباره سخن قطعي و كاملي نميتوان گفت؛ زيرا منابع اصلي و قديمي شيعه، معمولاً از نشانههاي خاص و محدود نام بردهاند و نقل آنها در كتب روايي جامع؛ مانند بحارالانوار به دو علت ميتواند باشد:
1. حفظ اصل نقلها براي تأمل و تدبر ديگران درباره آنها؛
2. روشن شود كه همه گروهها در اصل ظهور حضرت مهدي(عج) اتفاق نظر دارند.
همچنين، اين سؤال زماني قابل پاسخ است كه ما تطبيق را بپذيريم ؛ اما بايد توجه داشت كه اولاً ما از لحاظ علم محدود ميباشيم، و نميدانيم آيا واقعاً اين حادثه، همان نشانه است يا نه، و ثانياً بعضي از علامتها، داراي سند معتبر و قابل قبولي نيست، تا خود نشانه را بپذيريم و بخواهيم از وقوع آن سخن بگوييم.
بله؛ اگر قراين و شواهد قطعي وجود داشته باشد، ميتوان گفت نشانهاي از نشانهها واقع شده است و اين، بسيار مشكل است. البته، بايد توجه داشت كه شباهت حادثه با يك علامت، اين احتمال را ايجاد ميكند كه شايد اين واقعه، همان علامت ظهور باشد؛ لذا حالت آمادگي را در فرد منتظر ايجاد ميكند.
@bonyadkerman