5.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#املت_پیتزایی
گوجه فرنگی پوست گرفته شده ۳ عدد بزرگ🍅
تخم مرغ همزده ۴ عدد🥚
پیاز نگینی یک عدد متوسط🧅
نصف فلفل دلمه ای نگینی
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غداخوری🥫
نمک ۱ قاشق مرباخوری🧂
فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
پنیر پیتزا ۵ قاشق غذاخوری
زیتون سبز🫒 یا سیاه به مقدار لازم (میتونید مواد بالا به دلخواه عوض و یا کم و زیاد کنید)
🍳🍕🍳🍕🍳🍕🍳🍕🍳
ابتدا پیاز🧅 رو با یک چهارم لیوان یا ۶ قاشق غذاخوری روغن تفت میدیم اما نیاز به سرخ شدن نداره فقط در حدی که نرم بشن. بعد گوجه🍅 رو اضافه کرده و تفت میدهیم کمی که نرم شد فلفل دلمه ای🫑 را اضافه کرده کمی تفت میدهیم بعد رب گوجه 🥫و نمک 🧂و فلفل را اضافه کرده کمی تفت میدیم تا خامی رب گرفته بشه. حدودا ۲تا ۳ دقیقه بعد تخم مرغ🥚🥚 هم زده را اضافه کرده و خوب هم میزنیم و میزاریم کمی ببنده. پنیر پیتزا را اضافه کرده در همین حین آب میشه بلافاصله زیتون 🫒را اضافه کنید و ۲ دقیقه در تابه رو ببندین. آماده اس
♥️ ڪآفه نٻڪ ☕️🌿
😋@cafenik
6.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ته_چین
کیه بادمجون دوست نداشته باشه 😋 #ته_چین_گوشت_بادمجان غذای خوشمزه عالی ✨
گوشت🥩
پیاز🧅
سیز🧄
آب
بادمجان🍆
نمک،فلفل،زردچوبه،دارچین🧂
تخم مرغ🥚
ماست
زعفران
برنج🍚
♥️ ڪآفه نٻڪ ☕️🌿
😋@cafenik
هدایت شده از ❤ گفتُ گویِ نیــک 🌱
Behrad - Cheshmak.mp3
6.68M
🥰 @goftoguenik🦋💫
❤گفتُ گویِ نیــک ◠‿◕
🔸يك شيوه عالى براى مزه دار كردن مرغ
🔸دو ق غ روغن رو با دو ق غ آرد و نصف لیوان زعفران دمکرده (نیاز نیست زعفرونتون غلیظ باشه،منظور از نصف لیوان با آبه) همراه با نوک ق چ نمک همه رو با هم کاملا هم بزنید
و دو تا سه ساعت توى يخچال بزاريد(هرچى بيشتر بهتر
♥️ ڪآفه نٻڪ ☕️🌿
😋@cafenik
11.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماست کباب🤤
مواد لازم
سینه مرغ ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه ۱ عدد
ماست ۱ پیاله
کره ۳۰ گرم
زعفران
آویشن
فلفل سیاه. 🍢
♥️ ڪآفه نٻڪ ☕️🌿
😋@cafenik
#دیزاین
#کیک_یخچالی
١بسته بیسکوییت پتی بور
١لیتر شیر
٢قاشق غذاخوری سر پر آرد
٢قاشق غذاخوری سر پر نشاسته گندم
١لیوان شکر
نصف قاشق چای خوری وانیل
٣قاشق غذاخوری کاکائو
١قاشق غذاخوری کره
تمامی مواد بجز بیسکوییت ها را داخل قابلمه ای ریخته و روی حرارت ملایم گذاشته و هم میزنیم تا بجوشد سپس از روی حرارت برداشته ومیگذاریم تا سرد شود سپس مطابق تصویرروی هر بیسکوییت ١ قاشق از پودینگ را ریخته و تا آخر این کار را ادامه میدهیم سپس باقی مانده ی پودینگ را روی بیسکوییت ها ریخته و آن را داخل یخچال میگذاریم پس از ٢ساعت از یخچال خارج کرده و وبا تزیین دلخواه آماده ی سرو میکنیم
البته با این مقدار حدود سه بسته بتی پور لازمه و اگر بتونین 24 ساعت یخچال بمونه بافتش مثل بافت کیک نرم میشه
لایه آخر شو زعفرون زدم بعد ک کامل گرفت روشو با شکلات تخته ای رنده شده تزئین کردم
♥️ ڪآفه نٻڪ ☕️🌿
😋@cafenik
هدایت شده از ❤🕊 احوال نیـک 🌱
🌞🌱
صبح است بيا تا كه غزل نوش كنيم آواى خـوش چـكـاوكـان گـوش كنیم برخيز كه خورشيد طلوع كردبه مهر هر نكته به جز عشق فراموش كنيم
صبح زیباتون بخیر🌹💖🌸
❤️🕊احوال نیـک ◕‿◕
🌸@ahvalenik 🦢