eitaa logo
خانه کیک،شیرینی،دسر
6.9هزار دنبال‌کننده
5.8هزار عکس
4.2هزار ویدیو
5 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک حرفه ای به شکل دست مشت شده😍👏😳 اگه دل نداری نبین کیک دست کار استاد عمرانی که برش میخوره 👆😍😍😍😍😍😍😍 omranicake @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
خانه کیک،شیرینی،دسر
کیک اسفنجی ساده فروش یک قناد #قناد_شو #کیکساز_شو #ایده #دیزاین #کیک #هنرمند @cakekhaneh🎂 @cakek
آسون ترین کیک اسفنجی شکلاتی بدون بیکینگ پودر 🤌 بفرست برای اونای که عاشق کیک شکلاتین🙌😋 @omid_shirinii @omid_shirinii این رسپی انداره قالب سایز ۱۵ هست رسپی وانیلی 👇 💎 ۳ عدد تخم مرغ 💎 ۷۵ گرم شکر 💎 ۷۵ گرم آرد 💎 نک قاشق چ وانیل اگه خواستین شکلاتی باشه ۶۵ گرم آرد ۱۰ گرم پودر کاکائو 👌 طرزتهیه شکر و تخم مرغ به مدت ۱۵ آلی ۲۰ دقیقه هم بزنید بعدش آرد وانیل پودر کاکائو اضافه کنید درحدی هم بزنید که مواد تون کشدار بشه حتما قالب رو چرب کنید و مایع کیک رو بریزید داخلش و با درجه ۱۸۰ به مدت ۴۵ دقیقه داخل فر قرار بدین @lavazemqannadi_omid @lavazemqannadi_omid دوستان پیج لوازم قنادیمه یه سر بزنید🙌😍👆 @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک کلیپ از این بلاگر ببینیم کاراش جالبه کیکه یا واقعیه ؟😳😁😋 کلیپهای بیشتر از این بلاگر رو تو این کانالمون ببینید👇 کانال دیدنی های آشپزی 👇 @jazabbb😋 @jazabbb😍 @jazabbb😳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرزتهیه کرمفیل شکلاتی مقاوم به حرارت 😋 برای انواع 👇 (کیک) ( شیرینی ) ( تارت ) (پیراشکی) ( دسر ) استفاده میشه 🙌 @omid_shirinii @omid_shirinii رسپی ۲۰۰ گرم آرد ۸۰۰ گرم شیر ۴۰۰ گرم شکر ۳۰ گرم شکلات وانیل نصف قاشق چ هل یک قاشق چ ✅️ رسپی خانگی ۵۰ گرم آرد ۲۰۰ گرم شیر ۱۰۰ گرم شکر ۱۵ گرم شکلات وانیل نک قاشق چ هل نصف قاشق چ نکته 1️⃣ وقتی میپزید زیر اجاق‌گاز خیلی کم باشه مثل برنج نکته 2️⃣ عجله نکنید تا ۱۵ دقیقه بپزید نکته 3️⃣ نزارید شیر و شکر بجوشه یا به نقطه جوش برسه همین که گرم شد کافیه نکته ️4️⃣ وقتی آرد اضافه شد به همزدن مدام ادامه بدین 🙌 نکته 5️⃣ اگه احساس کردین خیلی سفت شده کمی آب جوش اضافه کنید