خانه کیک،شیرینی،دسر
کانال #خانه_شیرینی شیرینی تابه ای خیلی ساده👏👏 با چهار قلم مواد شیرینی عید بپز😋😋 دستور واقعی با چ
این کانال خودمونه
توش شیرینی فقط میزنم از قنادان و کارگاههای قنادی
دنبال کنید ضرر نمیکنید👆
همین ابتدای امر بهتون بگم که این کلیپ آموزشی و این کپشن از پیج خانم مداحی از «نیلکام کیک» کپی شده (البته با هماهنگی و اجازه صاحب پیج 😉)
که چون از استنسیل جذاب کد۱۰۲ پیج ِما در ویدیوشون استفاده کردن ما(@arnia.stamps) ازشون برایshare این ویدیو اجازه گرفتیم🙏
حالا بریم سراغ آموزش: 👇
اجرای تکنیک استنسیل روی خامه دغدغه خیلی از دوستان هست🥴
روشهای مثل فریز کردن کیک، خیس کردن یا چرب کردن پشت استنسیل و ... اگرچه کمک کننده است ولی بازم اگه دستتون کند باشه خروجی تمیزی بهتون نمیده.🥴
@nilkamcake
@nilkam.cake
@arnia.stamps 👈👈👈استنسیل از این پیج
پس این پست رو ذخیره کن که یه راهکار ویژه برات دارم😉👌
🌟تاکید: همین ابتدای امر بهتون بگم که این راهکار ویژه، رسپی مخصوص استاد یعقوبی بزرگوار هست که توی ورکشاپی که با ایشون داشتیم ازشون یاد گرفتم. پس لطفا هروقت از این کاور استفاده کردین، حتما ایشون رو دعا کنید.
🌼بعد از اینکه کیکتون رو خامه کشی کردین، سطح کیک رو با یه لایه نازک از یه کاور مخصوص به نام «کاور استنسیل»، کاور کنید.
🌟دستور «کاور استنسیل» رو پایین براتون نوشتم.
🌼بعد از کاور، کیک رو یکی دو ساعت داخل یخچال بزارین تا کاور خودش رو بگیره.
🌼بعد براحتی و بدون اینکه نگران چسبیدن استنسیل باشید، میتونید استنسیل رو روی کیک بزارید.@arnia.stamps
🌼بعد به کمک پالت مقداری خامه و یا مقداری از همون «کاور استنسیل» رو روی استنسیل بزنید و با کاردک صاف کنید.
🌼حالا به آرومی استنسیل رو بلند کنید.@arnia.stamps
دستور کاور استنسیل:
شکلات سفید ما(یه شکلات تخته ای نرمه که مال شرکت شوکوما هستش)
پنیر ویلی یا ماسکارپونه
روغن مایع
به ازای هر یک کیلو شکلات۱۰۰گرم پنیر ویلی و پنجاه گرم روغن مایع
شکلات را با همزن بزنید تانرم بشه بعد پنیر خامه را اضافه کنیدو هم بزنید و در اخر روغن مایع را اضافه کرده و مخلوط کنید
🌼و تامام
#استنسیل#استامپ#فروش_آنلاین#ابزار_قنادی#لوازم_قنادی#استنسیل_روی_خامه#تزیین_کیک#استامپ_برجسته#آرنیا_استامپ#استنسیل_کیک
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من همیشه عاشق این سبک غذاهای کوچه بازاری هستم
داشتم ایتا میچرخیدم که این کانالو دیدم😍😍😍
از روزی که عضو شدم بقییه کانالامو چک نکردم فقط تو این کانالم😁
اونقدر که از جذابیت غذاها پست میزنه لذت میبرم😍
کثیف
تمیز
باکلاس
خنده دار
https://eitaa.com/joinchat/2522677948C7ff27c4cfd
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖐آموزش کیک خیس شکلاتی😋❤ 😍🙏🙏❤🌷
#مواد لازم (سینی 20/30) 👇
10 عدد تخم مرغ
400گرم پودر شکر
350 گرم شیر به دما محیط
200گرم روغن مایع
450گرم آرد
80گرم پودر کاکائو
1قاشق چایی خوری وانیل
نصف قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
دما فر170
ابتدا تخم مرغ و پودر شکر رو 12دقیقه با دور تند هم میزنیم
هم میزنیم تا قشنگ سفید و کرم رنگ بشه و حجم بگیره
شیر و روغن مایع رو میریزیم داخلش
آرد، پودر کاکائو، وانیل و بیکینگ پودر که
از قبل الک کردیم کم کم بهش اضاف میکنیم منظم هم میزنیم تا صاف بشه سعی کنید کم هم بزنید
مواد رو داخل سینی 20/30 که از قبل چرب کردیم میریزیم
روش رو صاف میکنیم و دما 170درجه میندازیم فر
وقتی از فر در اومد کاغذش بر میداریم و به دلخواه برش میدیم ومیریم سراغ اماده کردن سس شکلاتی
#سس شکلاتی🌹👇
300گرم شیر
100گرم روغن مایع
100گرم شکر
30گرم پودر کاکائو
یک قاشق نوتلا👇👇
همه مواد سس رو میزاریم رو اجاق و هم میزنیم تا جوش بیاد
وقتی جوش اومد 5دقیقه
رو گاز بجوشه و هم بزنید
سس داغ رو میریزیم رو کیک و نوش جان میکنیم😋امیدوارم درست کنید و لذتش ببرید
🙏❤🌷
#آموزش #قنادی #شیرینی #شیرینی_پزی #کیک ##کیک_تولد #کیک_کافه_ای #کیک_عصرانه #اسلایس #کوکی #چیزکیک #کیک_شکلاتی #کیک_کافی_شاپی