فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖐آموزش کیک خیس شکلاتی😋❤ 😍🙏🙏❤🌷
#مواد لازم (سینی 20/30) 👇
10 عدد تخم مرغ
400گرم پودر شکر
350 گرم شیر به دما محیط
200گرم روغن مایع
450گرم آرد
80گرم پودر کاکائو
1قاشق چایی خوری وانیل
نصف قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
دما فر170
ابتدا تخم مرغ و پودر شکر رو 12دقیقه با دور تند هم میزنیم
هم میزنیم تا قشنگ سفید و کرم رنگ بشه و حجم بگیره
شیر و روغن مایع رو میریزیم داخلش
آرد، پودر کاکائو، وانیل و بیکینگ پودر که
از قبل الک کردیم کم کم بهش اضاف میکنیم منظم هم میزنیم تا صاف بشه سعی کنید کم هم بزنید
مواد رو داخل سینی 20/30 که از قبل چرب کردیم میریزیم
روش رو صاف میکنیم و دما 170درجه میندازیم فر
وقتی از فر در اومد کاغذش بر میداریم و به دلخواه برش میدیم ومیریم سراغ اماده کردن سس شکلاتی
#سس شکلاتی🌹👇
300گرم شیر
100گرم روغن مایع
100گرم شکر
30گرم پودر کاکائو
یک قاشق نوتلا👇👇
همه مواد سس رو میزاریم رو اجاق و هم میزنیم تا جوش بیاد
وقتی جوش اومد 5دقیقه
رو گاز بجوشه و هم بزنید
سس داغ رو میریزیم رو کیک و نوش جان میکنیم😋امیدوارم درست کنید و لذتش ببرید
🙏❤🌷
#آموزش #قنادی #شیرینی #شیرینی_پزی #کیک ##کیک_تولد #کیک_کافه_ای #کیک_عصرانه #اسلایس #کوکی #چیزکیک #کیک_شکلاتی #کیک_کافی_شاپی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش کیک خرگوش
پیج منبع
@behroz.soleymani
@behroz.soleymani
سلام عزیزای دل،حالتون چطوره؟؟
امیدوارم خوب وعالی باشین🌹
آموزش کیک خرگوشی با بیس خامه
توضیح:
برای درست کردن این کیک از نون اسفنجی و خامه گلرود استفاده کردم
برای گوش خرگوش از یه مقوای بهداشتی کار کردم،شما از فوندانت هم میتونین تستفاده بکنین و برای چشم از فوندانت استفاده کردم﮼
@behroz.soleymani
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
تو نیم ساعت این الماس های فوق العاده خوشمزه رو درست کنید😍
@behh_food
@behh_food
بخدا عاشقش میشین فقط کافیه یکبار امتحانش کنید👌😋
شیرینی الماسی پرتقالی🍊🍊🍊
مواد لازم برای 50 عدد شیرینی
سفیده ی 1 عدد تخم مرغ
120 گرم شکر دانه ریز
300 گرم آرد بادام
50 م ل آب پرتقال طبیعی
زست 1 عدد پرتقال (فقط قسمت نارنجی)
1 ق چ بکینگ پودر
پودرقند برای غلتاندن شیرینی
مربا یا مارمالاد برای پر کردن
👈داخل کاسه ای تمام مواد رو با هم مخلوط کرده و با نوک انگشتان خمیر رو جمع کرده و ازش به اندازه ی یه گردوی کوچیک برداشته و داخل دست گرد می کنیم. شیرینی ها رو حسااااااابی😅 داخل پودرقند غلتونده و داخل سینی فر که کفش کاغذ روغنی انداختیم، با فاصله چیده و وسط اونا رو با هر چیزی که داریم گود می کنیم. سینی رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت تقریبی 10 تا 12 دقیقه گذاشته. بعد از پخت و خنک شدن داخل حفره ها رو با مارمالاد یا مربا پر می کنیم. نوش جان 🥰
@behh_food
@behh_food
.
.
#شیرینی #شیرینی_مدرن #شیرینی_خوشمزه #پرتقالی #شیرینی_عید #کوکی #شیرینی_فوری
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عاقاا اینم گل خامه ای..
منبع پیج
shokrzadeh.behnam
❤️❤️❤️❤️
به خامتون نیاز نیس چیزی بزنید ولی اگه دیدی خامتون بریده میتونی نصف قاشق بریلو ساده بزنید ...
........
ماسوره ۱۲۴ ویلتون #
طرف ریز و باریک ماسوره به سمت بیرون باید باشه.
#آموزش_گل_خامه_ای #اموزش_گل_خامه #آموزش_کیک
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیزاین مینی کیک
منبع پیج
noeliavazconfeitaria
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁