eitaa logo
خانه کیک،شیرینی،دسر
7هزار دنبال‌کننده
5.7هزار عکس
3.8هزار ویدیو
5 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میدونستین این گل ها شیرینی سنتی روسیه هستن ؟؟!! مثل ما که شیرینی سنتیمون قطاب گز و… هست ،، @zhaav.madee @zhaav.madee مدل کلاسیک زفیر روسی با پوره سیب هست اما در نمونه های مدرن از پوره های مختلف میوه درست میشه .. چه چیزی دوست دارین بدونید از زفیر کامنت کنید 🌷 @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پک آموزش و تمرین ماسوره کاری سلام دوستان عزیز کم کم به تاریخ انتشار مجدد پک ماسوره کاری نزدیک میشیم. @cakeyousef بعد از چندین بار چاپ سری قبلی پک بازخوردهای خیلی خوبی از هنرجوها گرفتیم، نقاط ضعف و قوت اون رو کاملا شناختیم و سری جدید این پک رو آماده کردیم. پک آموزش و تمرین ماسوره کاری در تاریخ ۳۰ ام بهمن ماه قابل سفارش هست‌. به علت تعداد چاپ محدود حتما در روزهای ابتدایی سفارش خودتون رو ثبت کنید و با کسب یک مهارت جدید سال جدید رو شروع کنید. در این پک علاوه بر صفحات تمرین که در اختیارتون قرار میگیره، چندین نمونه کار تزئین کیک با ماسوره بصورت ویدئویی آموزش داده شده تا با نحوه اجرا روی کیک های یک و چند طبقه آشنایی پیدا کنید. @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خوش بافت ترین 😍❤️ تخم مرغ  ۵ عدد متوسط شکر  یک ونیم پیمانه شیر  یک پیمانه روغن مایع  سه چهارم پیمانه آرد  ۲ پیمانه بیکینگ‌پودر  ۲ ق.م وانیل  کمی کشمش پلویی  نصف پیمانه گردو خردشده  نصف پیمانه ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا کنید و سفیده تخم مرغ رو با نصف شکر بزنید تا فرم بگیره و بذارید تو یخچال بعد زرده های تخم مرغ رو به همراه باقی مونده شکر و وانیل هم بزنید وقتی کرم رنگ شد بهش شیر و روغن اضافه کنید و حدود ۳۰ ثانیه دیگه بزنید بعد هم بیکینگ پودر و آرد رو با هم مخلوط کنید و طی ۲ مرحله به مواد اضافه کنید بعد هم سفیده های تخم مرغ رو طی چند مرحله اضافه کنید و به صورت دورانی هم بزنید وکشمش و گردو رو هم اضافه کنید ( کشمش و گردو خرد شده رو با ۲ ق.غ آرد مخلوط کنید و اضافه آرد رو دور بریزید بعد به مواد اضافه کنید حتما این نکته رو رعایت کنید که کشمش و گردوها ته کیک نرن ) و در قالب چرب شده بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه بذارید تا بپزه بعد هم با پودر قند یا هرچیزی که دوست داشتید تزیین کنید🌹❤️ @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیزاین کیک مدل بافتنی اونم با خامه 😲🤩... @mim_tasty_ خیلی راحت حتی بدون ماسوره با خود قیف یه بار مصرف میشه اینو درست کرد کافیه به اندازه ای که میخواید با قیچی ببرید شما میتونید یه فیلینگ خوشمزه بزارید واسش مثه خامه شکلات و موز😋 @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
نوتلا و توت فرنگی پنیر خامه ای 200 گرم نوتلا 1/2 پیمانه پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری خامه فرم گرفته حدود 200 گرم بیسکوئیت کرم دار شکلاتی 32 عدد شیر نصف لیوان توت فرنگی خرد شده حدود 2 پیمانه طرز تهیه: پنیر خامه ای به دمای محیط رسیده را همراه نوتلا و پودر کاکائو با همزن بزنید تا نرم و یک دست شوند بعد نیمی از خامه فرم گرفته را اضافه کنید و مخلوط کنید. بیسکوئیت ها را دانه دانه داخل شیر بزنید و کف یک قالب 20 در 20 سانت بچینید . نیمی از خامه شکلاتی را روی بیسکوئیت ها بریزید و لایه ها را تکرار کنید. در آخر روی دسر خامه فرم گرفته بریزید و با توت فرنگی خرد شده تزئین کنید. دسر را چند ساعت داخل یخچال خنک کنید بعد به شکل چهارگوش برش بزنید و سرو کنید. نوش جان 🍰اگه با شوری پنیر خامه ای مشکل دارید از پنیر ماسکارپونه استفاده کنید. به جای نوتلا هم میتونید از شکلات صبحانه ایرانی استفاده کنید @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
✅ کیک شکلاتی ✍ مواد لازم: تخم مرغ......3عدد روغن مایع.....نصف پیمانه  شیر....1 پیمانه  آرد.....دو پیمانه و نصفی شکر.....یک پیمانه و نصفی  پودر کاکائو......3قاشق غذاخوری بکینگ پودر....1قاشق چای خوری   وانیل....نوک چاقو 🍜طرز تهیه: ابتدا تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل با همزن می زنیم .تا حجمش دو برابر شود.و کرم رنگ شود.سپس شیر را اضافه کرده.و بعد روغن را می ریزیم.هر کدوم از مواد را حدود یک دقیقه می زنیم.آرد و بکین پودر و پودر کاکائو را مخلوط کرده .و سه بار الک می کنیم.بعد به مواد اضافه می کنیم.با لیستک هم می زنیم.داخل قالب که کاغذ انداخته ایم می ریزیم.حدود 30 تا 40 دقیقه با درجه حرارت 180 @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁