eitaa logo
خانه کیک،شیرینی،دسر
6.8هزار دنبال‌کننده
5.8هزار عکس
4.3هزار ویدیو
5 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عزیزم😂😂😂😂😂😂😂 کانال شادی و نکات مومنانه ┄┅┅❅🇵🇸 ✌️🇵🇸✌️ 🇵🇸 ❅┅┅┄                        @khandehpak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیزاین کیک حرفه ای استاد عمرانی ببینیم کانال دیدنی های آشپزی @jazabbb😋 @jazabbb😍 @jazabbb😳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکلات بمبی پانیز😁 کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لوکوم هویج 🥕 . لوکوم ترکی ، شبیه باسلوق خودمون هستش فوق‌العاده خوشمزه میشه ، تضمینی 🤤😁✋ ذخیره اش کنید تا بعدا درست کنید 👌 . تقدیم به نگاه ارزشمندتون 😍 @hassani.delish @hassani.delish . مواد لازم ✍ هویج ۱ کیلو آب ۳ لیوان شکر ۱ لیوان نشاسته ذرت ۵ ق.غ پودر ژلاتین ۲ ق.غ سر پُر پودر نارگیل به مقدار لازم . نکته 🥕 یک لیوان آب حدودا تو قابلمه بمونه برای پوره کردن هویج ها ، کامل کامل آبش خشک نشه . اگر نشاسته ذرت گلوله شد ، میتونید مجدد با هر وسیله ای که دارید ترکیب کنید . . حسنی هستم 👨‍🍳 اگر براتون سوالی پیش اومد حتما بپرسید در توانم باشه پاسخ میدم @hassani.delish @hassani.delish . @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گلابی خوشمزه جذاب کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه زیبا کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
به امید خدا دورره ی راایگان چیزکیک ها رو شروع کردم و امیدوارم این دورره رو هم مثل 3 دورره ی راایگان قبلی دوست داشته باشین 🥰 @behh_food @behh_food 😍✅ چیزکیک توت فرنگی و شکلات 🍓🍫 مواد لازم برای کیک شکلاتی: 3 عدد تخم مرغ 150 گرم شکر دانه ریز 150 م ل روغن مایع 150 م ل شیر یا آب 45 گرم پودرکاکائو 220 گرم آرد قنادی 35 گرم نشاسته ذرت 1 ونیم ق چ بکینگ پودر 1/2 ق چ وانیل 👈 تخم مرغ و وانیل و شکر رو 6 دقیقه با دورتند همزن زده تا حجیم و کشدار بشه.آب یا شیر و سپس روغن رو بهش اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم می زنیم. در آخر مخلوط آرد و نشاسته ذرت و بکینگ پودر و پودرکاکائو رو که 2 بار الک کردیم کم کم به مواد اضافه می کنیم. مواد رو داخل قالب 22 تا 24 ریخته و داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت تقریبی 40 دقیقه میزاریم، حتما با خلال چک کنید کیک پخته باشه. بعد از بیرون آوردن و خنک شدن لایه بالایی کیک رو جدا می کنیم. دور کیک رو با رینگ فیکس کرده و تعدادی از توت فرنگی ها رو از وسط نصف کرده و دورتادور کیک می چینیم. مابقی توت فرنگی ها رو خرد کرده و روی کیک میزاریم و چند دونه هم برای تزئین کنار میزاریم. تمام مواد پنیری رو به هم مخلوط کرده و روی کیک و توت فرنگی ها میریزیم و سطحش رو صاف می کنیم و داخل یخچال میزاریم. برای گاناش 80 گرم خامه صبحانه رو کمی گرم کرده و 100 گرم شکلات تلخ بهش اضافه کرده و هم می زنیم تا یکدست بشه. از روی حرارت برداشته و وقتی خنک شد روی لایه پنیری ریخته و حداقل 4 ساعت چیزکیک رو داخل یخچال‌ میزاریم. رینگ رو به آرومی جدا کرده و به دلخواه با خامه فرم گرفته و توت فرنگی تزئین می کنیم. نوش جان 😋 @aysegulas.bakery 💝 Tr:@behh_food @behh_food . مواد پنیری مواد لازم برای کرم پنیری: 250 گرم پنیر ماسکارپونه 400 گرم خامه قنادی 4 تا 5 ق غ پودرقند 2 ق غ پودرکاکائو 200 گرم شکلات تلخ بن ماری شده 5 ق چ پودر ژلاتین حل شده و بن ماری شده در نصف لیوان آب کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
یکی از خوشمزه ترین و خاص ترین چیزکیک های دنیاست که هر کافه ای بردی محاله بهت سفارش نده 😍 @behh_food @behh_food ✅لاایک و سییوش کنید و برای چندتا از دوستان تون هم بفرستین تا اونا هم از این دوره های راایگان بهفود استفاده کنن✅ چیزکیک پسته 💚 برای کراست: 200 گرم بيسکوئيت پودرشده 100 گرم کره ذوب شده 👈 با هم مخلوط کرده و کف یه قالب 26 سانتی که کاغذ روغنی انداختیم ریخته و کاملا فشرده می کنیم. 180 گرم پسته خرد شده 40 گرم کره ذوب شده 3 ق غ پودرقند 👈 مواد رو با هم مخلوط کرده و روی لایه بيسکوئيتی پهن کرده و فشار میدیم و قالب رو 20 دقیقه داخل یخچال میزاریم. برای لایه پنیری: 3 عدد تخم مرغ 190 گرم شکر دانه ریز 45 گرم نشاسته ذرت 200 م ل خامه 700 گرم پنیر خامه ای زست 1 عدد لیمو ترش 1 بسته وانیل شکری 👈 پنیر و شکر و وانیل رو با هم مخلوط می کنیم. خامه و نشاسته ذرت رو هم بهش اضافه می کنیم. تخم مرغ ها رو دونه دونه بهش اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم. داخل قالب ریخته و دیواره بیرونی قالب رو دو لایه فویل می پیچیم. قالب رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 160، حرارت از بالا و پایین، به‌مدت 1 ساعت میزاریم. یک کاسه آب داخل فر گذاشته و بعد از زمان پخت فر رو خاموش کرده و در فر رو نیمه باز میزاریم. 20 دقیقه بعد از فر خارج کرده و صبر می کنیم چیزکیک داخل دمای محیط خنک بشه، کمی کرم پسته رو بن ماری کرده تا روان بشه و روی چیزکیک ریخته و 6 تا 8 ساعت داخل یخچال استراحت میدیم، سپس به دلخواه تزئین می کنیم. نوش جان😋 @ayseguls.bakery💝 Tr:@behh_food @behh_food . کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh