فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برا ی اینکه بتونی طرح شطرنجی رو بکشی ،رویکاغذ آچار مربع هایی به قطر ۲یا۳سانت رو بکش
و طبق تصویر اونارو رنگی کن😍💜
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هنوزم میری قنادی کلی پول بابت کیک تولد میدی؟!!! 😳
بیا اینجا قشنگترین و با کیفیت ترینش رو یاد بگیر🤩 اونم با کمترین هزینه 😃💰
https://eitaa.com/joinchat/101057364C529f87c7e9
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک طعم بسیاااار جذاب و به یاد ماندنی داره، ترکیب پودرنارگیل و شکلات محشره قول میدم عاشقش میشین😍
@behh_food
@behh_food
اینم کوکی 45 م خدمت شما 😍
✅
مواد لازم:
1 عدد تخم مرغ هم زده
170 گرم شکر قهوه ای
120 گرم کره همدمای محیط
250 گرم آرد قنادی الک شده
50 گرم پودرنارگیل ترجیحا چرب
1/2 پاکت بکینگ پودر
1/4 ق چ وانیل
100 گرم شکلات چیپسی شیری
50 گرم شکلات چیپسی سفید
👈 کره و شکر قهوه ای رو با همزن برقی یا با لیسک خوب هم می زنیم.تخم مرغ رو هم زده و سپس به مواد اضافه می کنیم.وانیل رو هم بهش اضافه و مخلوط می کنیم.
مخلوط آرد و بکینگ پودر رو هم بهش اضافه می کنیم و سپس پودرنارگیل رو بهش اضافه و مخلوط کرده و خمیر رو جمع کرده و در آخر شکلات چیپسی شیری و سفید رو بهش اضافه می کنیم.با اسکوپ از خمیر برداشته و کف سینی فر که کفش سیلپد یا کاغذ روغنی انداختیم با فاصله می چینیم، سینی رو 10 دقیقه داخل فریزر میزاریم(می تونید وقتی خمیرتون آماده شد و قبل از چونه گیری روی خمیر رو پوشونده و نیم ساعت داخل فریزر یا 1 ساعت داخل یخچال استراحت بدین). فر رو با دمای 180 روشن کرده و بعد از اینکه سینی رو از فریزر بیرون اوردین مستقیم داخل فر گرم شده قرار میدیم. تایم پخت بسته به سایز کوکی ها و نوع فر بین 12 تا 18(برای چونه های 35 تا 50 گرمی) دقیقه س، همین که زیر و لبه های کوکی کمی تغییر رنگ بدن کافیه. نوش جان😋
@un_zeste_de_marion💝
Tr:@behh_food @behh_food
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طراحی شکلات
منبع
sdobnikova.a.v
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه ترین مینی کوکی دنیاس و خیلی راحت و بدون نیاز به استراحت دادن آماده میشه، جوش شیرین و بکینگ پودر هم نداره😍
@behh_food
@behh_food
😍
✅
مواد لازم برای حدود 30 عدد:
1 عدد تخم مرغ
70 گرم پودرقند الک شده
200 گرم کره همدمای محیط
400 گرم آرد قنادی الک شده
1 پینچ نمک
برای مغزی :کرم بيسکوئيت لوتوس
برای تزئین:شکلات سفید و پودر بيسکوئيت لوتوس یا پودر کوکی لوتوس
👈داخل کاسه همزن تمام مواد بجز آرد رو با هم مخلوط می کنیم و سپس آرد رو کم کم بهش اضافه کرده و با سری پدالی همزن یا با لیسک مواد رو باهم مخلوط کرده و خمیر رو جمع می کنیم. بسته به جنس آرد ممکنه چند قاشق آرد کمتری نیاز باشه هرکجا خمیر نرم و لطیفی داشته باشیم که به دست نچسبه کافیه از خمیر گلوله های کوچیک برداشته و کمی پهن می کنیم و وسط اونا کرم بيسکوئيت لوتوس که داخل قیف ریختیم میریزیم و خوب خمیر رو جمع کرده و داخل دست گرد می کنیم و داخل سینی فر که کفش کاغذ روغنی انداختیم با فاصله می چینیم. سینی رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت تقریبی 10 تا 15(بسته به سایز کوکی) دقیقه میزاریم. فقط کافیه کمی طلایی بشه، بعد از پخت و خنک شدن با شکلات سفید ذوب شده زده و با پودربیسکوئیت تزئین می کنیم. نوش جان😋
_اگه کرم بيسکوئيت شما سفت شده کافیه مقداری از اونو داخل قیف بریزین و سر قیف رو داخل دستتون بگیرین و کرم رو داخل آب گرم بزارین تا یکم روان بشه، نیازی نیست زیادی شل بشه.
_مغزی رو زیاد نباید وسط کوکی ریخت چون ممکنه حین پخت خارج بشه و حواستون باشه حتما خمیرتون رو کامل جمع کنید و هیچ درزی نداشته باشه.
خانه شیرینی
@shiriniyeh
کیک خیس شکلاتی بهترین گزینه برای شکلات دوستا😋اونم با این رسپی👌
من گلنوشم👇
@golnoush_food
@golnoush_food
تخم مرغ درشت ۴ عدد
شکر ۱ پیمانه (۲۰۰) (گرم)
وانیل ۱/۴ ق چ
شیر ولرم ۲/۳ پیمانه (۱۶۰) (گرم)
روغن مایع ۱/۲ پیمانه (۱۰۰گرم)
آرد سفید قنادی ۲ پیمانه (۳۰۰ گرم)
پودر کاکائو ۵ .۶ ق س سرصاف ۳۰ گرم
بکینگ پودر ۱ق س پر (۱۲) گرم
تخم مرغها + شكر وانيل
با همزن خوب بزنید تا حجیم وکرم رنگ شوند سپس شیر وروغن مایع را اضافه و در حد مخلوط شدن هم بزنید در نهایت مخلوط سه بار الک شده ،آرد بکینگ پودر و پودر کاکائو را طی دو سه مرحله اضافه و با لیسک یکدست کنید
مایه کیک را درون قالب دلخواه بریزید.
قالب گرد یا مربع : سایز ۲۵
مستطیل سایز ۳۰×۲۰
در فر از قبل گرم ۱۷۵ درجه حدود ۳۰ دقیقه بپزید تا زمانی که کیک پخته و چیزی از آن به سیخ چوبی نچسبد
کیک را پس از ولرم شدن برگردونید کاغذش رو جدا کنید دوباره داخل همون قالب قرار بدین و به اندازههای دلخواه برش بزنید.
کیک را پس از ولرم شدن برگردونید کاغذش رو جدا کنید دوباره داخل
همون قالب قرار بدین و به اندازههای دلخواه برش بزنید
سس شکلاتی :
شیر ۲ پیمانه پر( ۴۵۰ گرم)
شکر ۱/۴ پیمانه سرپر (۶۰گرم)
پودر کاکائو ق س سرصاف( ۱۵ گرم)
شکلات تخته ای شیرین ۱۰۰ گرم
اگر کیک تلخ دوست دارین میتونید شکلات تلخ بریزید
کره یا روغن مایع ۵۰ گرم
شکر و پودر کاکائو را باهم مخلوط کنید این کار باعث میشه که موقع اضافه کردن به شیر پودر کاکائو گوله نشه
به شیر اضافه و مخلوط کنیدروی حرارت ملایم قرار بدین
مدام هم بزنید تا شیر کمی غلیظ بشه سپس شکلات تخته ای را اضافه کنید هم بزنید تا سس به غلظت مناسب
برسه (نه سفت نه شل وابكى )
در نهایت کره را اضافه کرده و پس از یکدست شدن شعله را خاموش کنید کنار بزارید تا سس از دما بیفته سپس روی کیک بریزید.
✅ خیلی نذارید سس غلیظ بشه وگرنه به خورد کیک نمیره
✅ هر چه بیشتر تو یخچال باشه خوشمزه تر میشه ولی حداقل ۵ ساعت باشه.
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
نکات کپشن بسیار مهمه،حتما بخونش👇♥️
خداییش هر کی از این کلوچه خورد فکرکرد از بیرون خریدم و کارخونه ایه😋 میدونید من رسپی بد بهتون نمیدما،
پس حتما درستش کن و عکسشم برام بفرست دلبرم😍😘
منبع پیج
@golnoush_food
@golnoush_food
مواد لازم خمیر ؛
تخم مرغ ۲ عدد
وانیل کمی
اسانس موز دو قطره
پودر قند ۹۰ گرم
روغن مایع ۵۵ گرم
آرد ۲۲۵ گرم
بیکینگ پودر یک و نیم قاشق مرباخوری
نشاسته ذرت ۲۵ گرم
مواد لازم کرم شیری؛
آب ۱۵۰ گرم
شکر ۷۵ گرم
آرد ۳۵ گرم
مواد لازم خمیر گردویی :
کرم شیری ۱۵۰ گرم
پودر گردو ۴۵ گرم
شکر ۳۰ گرم
آرد ۲۵ گرم
پودر دارچین یک قاشق غذاخوری سرخالی
جوز هندی رنده شده به مقدار کم( من نزدم)
روغن مایع ۱۷ گرم
✅ خمیر کلوچه چسبنده اس کاملا طبیعیه ؛یکساعت داخل یخچال یا نیم ساعت داخل فریزر بره خوب میشه.
✅ برای کرم شیری ؛ آب و شکر رو روی حرارت بذارین تا شکر حل شه ،اصلا نجوشه فقط شکر حل شه بعد آرد رو اصافه و مرتب هم بزنید ،سریع میبنده به غلظت فیلم که رسید بردارید و بریزید داخل کاسه ،یه پلاستیک هم روش بکشید تا خنک شه.
✅ مواد میانی هم چسبنده است ،هر دفعه کمی آرد به دستتون بزنید و بعد گلوله کنید.
✅ خمیر گلوله ۳۰ گرم و مواد میانی ۱۵ گرم گرفتم.
✅ خمیر کلوچه نباید هوا بخوره ،روی گلوله ها رو حتما بپوشونید.
✅ خمیر رو خیلی نازک نکنید که مواد میانی بزنه بیرون.
✅ داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه(فر برقی المنت پایین و فن)
✅ به محض اینکه از فر در آوردید روش پارچه بندازید حتماااا؛ تا کاملا خنک بشه.
✅ داخل ظرف دربسته تو یخچال تا ۲ هفته و داخل فریزر تا ۲ ماه میتونید نگهداری کنید.
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽