خانه کیک،شیرینی،دسر
گیپور خوراکی منبع پیج @cakeyousef دستور پایین 👇 #دیزاین #کیک #هنرمند @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰
پست رو ذخیره کنید دستورالعمل کپشن👇👇
@cakeyousef
@cakeyousef
توری اورگانزا بر پایه ایسنگ ها هست و میتونه بهتون در دکور انواع کیک های خامه ای فوندانتی کمک کنه
حتما این پست رو سیو کرده و برای دوستانتون ارسال کنید تا اون ها هم استفاده کنند ❤
👈دستورالعمل توری اورگانزا از دوبخش مواد قوام دهنده تشکیل میشه که هر دو مواد به حالت حل شده در آمده و باهم ترکیب میشوند
🔴بخش اول (مرحله اول)
آب ولرم 200 گرم
تایلوز(cmc) 10 گرم
پودر قند 40 گرم
تایلوز و پودر قند مخلوط شده به آب ولرم اضافه میشوند مداوم هم بزنید تا کاملا حل شوند سپس داخل ماکروفر سه مرتبه ۱۵ ثانیه بن ماری شده هر بار هم میزنیم تا کاملا مواد صاف شود
اگر ماکروفر نداشتید روی بخار آب و داخل ظرف استیل به مدت ۲.۳ دقیقه هم میزنیم تا مواد کاملا صاف شود
@cakeyousef
🔴بخش دوم (مرحله دوم )
آب 300 گرم
پودر قند 20 گرم
نشاسته ذرت 30 گرم
گلوکز شفاف 10 گرم
روغن مایع یا روغن نخل 15 گرم
گلیسیرین خوراکی 15 گرم
نشاسته و پودر قند را مخلوط کرده و به آب اضافه میکنیم تا حل شوند سپس روی حرارت قرار داده مداوم هم میزنیم تا نشاسته به پختگی برسد (غلظت مواد به اندازه فرنی برسد کافیه )
از روی شعله مواد نشاسته ای رو برداشته و ترکیب بخش اول (آب ،cmc) به همراه مابقی مواد گلوکز، روغن مایع، گلیسیرین را اضافه میکنیم
هم میزنیم تا یکدست شوند
روی مت گیپور ، سیلیپد یا ورق نسوز مواد به اندازه یک میل پخش میکنیم سپس به مدت ۲۴ تا ۴۸ ساعت در دمای محیط استراحت میدهیم تا کاملا به استقامت برسد و بعد جدا میکنیم
روی کار به نسبت تم کار از انواع مش استنسیل یا استنسیل میتوان استفاده کرد من از ژل بریلو و رنگ اکلیل صدفی برای طراحی استنسیل استفاده کردم
این حجم مواد برای دو طبقه کیک ۲۰ سانتی کافیه
#cakeyousef
#cake #cakeart
#کیک
#کیک_تولد #کیک_خونگی #توری_خوراکی
#آشپزی #شیرینی
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نکات مهم تو کپشن 👇
برای اینکه بتونی کسب و کار خونگی خودت رو گسترش بدی، نیاز داری نمونه کارهای متنوعی رو اجرا کنی.
@cakeyosef
سفارش کیک های خاص به شکل اشیاء روز به روز در حال بیشتر شدن هست. چقدر در اجرای این نمونه کارها مهارت داری؟
کیک ماشین فرمول ۱ دوره ای هست که سطح مهارتت رو چندین سطح بالا میبره و باعث ایجاد اطمینان در مشتریهات میشه.
#کیک #cake #کیک_ماشین #کیکفوندانت #فوندانت #کیک_فوندانت #خامه #قنادی
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توضیحات در کپشن
منبع پیج👇
@cakeyousef
کیک یوسفیها حالتون چطوره؟
برای اینکه کیک روز مادر متفاوتی اجرا کنید میتونید از این تکنیک استفاده کنید.
ابتدا خطوط کار رو با خلال چوبی روی خامه ایجاد کنید و بعپا استفاده از خامه رنگ دلخواه طرح رو اجرا کنید.
گلها با استفاده از باترکریم اجرا شدند. قسمت مو و بدنه هم با خامه قنادی.
برای اینکه خامه قنادی صاف داشته باشم، من مقدار کمی ژله بریلو مخلوط کردم.
#کیک #cake #cakeyousef #کیک_یوسف #روزمادر #روززن
#کیکخانگی #کیکخاص #باترکریم #دکورکیک #تزئین_کیک #خامه #فوندانت #شکلات
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم گل ژله ای در کپشن👇
.
@cakeyousef
شکلات سفید 100 گرم
ژلاتین مس 290 گرم (50 گرم پودر ژلاتین+250 گرم آب)
گلوکز 80 گرم
اسانس پرتقال 5 گرم
1 – ژلاتین رو روی آب میریزیم و اجازه میدیم تا اسفنجی بشه.
2 – ژلاتین اسفنجی شده رو بن ماری کرده و کنار میذاریم.
3 – شکلات رو در ماکروویو یا روی بخار آب بنماری میکنیم.
4 – ژلاتین، شکلات، گلوکز و اسانس رو با هم ترکیب میکنیم.
5 – به چند قسمت تقسیم کرده و رنگ دلخواه رو اضافه کنید.
6 – داخل قالب سیلیکونی ریخته و به مدت 30 دقیقه داخل فریزر استراحت میدهیم
7 – از قالب جدا کرده و در دکور کیک ها و دسرها استفاده میکنیم.
ماندگاری گل ها در یخچال و ظرف در بسته 2 هفته.
اگر در حین کار مواد سفت شد، بن ماری کرده و استفاده کنید. گلهای اجرا شده هم به همین روش قابل استفاده مجدد هست.
نظرتون در مورد این آموزش چیه؟
#کیک @cake #کیک_روزمادر #کیک_ولنتاین #کیکخانگی #کیکخاص #قناد
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کپشن رو حتما بخون👇
کیک یوسفی ها حالتون چطوره؟ 😍
لایک و کامنت پست یادتون نره و حتما برای دوستان خودتون هم بفرستید.
@cakeyousef
مواد لازم گلیز براق:
شکر 80 گرم (4 قاشق غ خ)
نشاسته ذرت 25 گرم (2 قاشق غ خ)
آب 300 گرم (1.5 لیوان)
گلوکز 130 گرم
چند نکته در مورد این سس بهتون بگم
برای براق بودن و جلوگیری از لخته شدن حتما باید از گوشتکوب استفاده کنید.
ما در این آموزش از یک رنگ ژله ای به تنهایی استفاده کردیم ولی برای پوشش دهی بیشتر ابتدا میتوانید با رنگ ژله ای سفید سس رو به رنگ سفید در آورده و بعد از اون رنگ دلخواه رو به سس اضافه کنید.
کیک خامه کشی شده را یک ساعت داخل فریزر استراحت داده و سپس با سس کاور کنید.
دمای استفاده از سس 35 الی 40 درجه سانتی گراد هست.
باقی مونده سس رو میتونید مجدد بن ماری کرده و به روش گفته شده استفاده کنید.
ماندگاری سس داخل یخچال و ظرف در بسته تا دو ماه هست.
این گلیز راحت و کم هزینه رو میتونید به رنگ دلخواه خودتون در بیارید و برای کاور کیک ازش استفاده کنید.
#cake #cakedecorating #cakes #cakedesign
بنتو کیک
.
.
.
بنتو کیکها، خیلی این روزا ترند شده و داخل همین باکسها قرار داره و مخصوص جشنهای کوچیک و دونفره ست👥
دو لایه کیک و یک لایه فیلینگ داره که بنا به سلیقه شما قابل تغییره🍫🌰🧁
👇🏻
منبع پیج
@arishehcake
@arishehcake
@arishehcake
.
.
.
.
.
.
.
.
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مگه میشد آریشه این مدل رو بهتون آموزش نده😍
منبع پیج
@arishehcake
@arishehcake
@arishehcake
بریم سراغ نکات مهمش👇🏻
.
🔰میتونید به جای کاغذ از فوندانت هم استفاده کنید، اما توصیه من کاغذ هست چون فوندانت ضخامت بیشتری داره و خامهی روی کیکتون ضخیم میشه
🔰ابعاد طلق، از نظر طول باید بلندتر از کاغذ باشه تا از یک سمت کیک بزنه بیرون و بتونیم از اون قسمت طلق رو از روی کیک بلند کنیم، از نظر عرض هم بهتره یا هم اندازه کاغذ باشه یا کمی کوچیکتر
🔰خود کاغذ هم بهتره وسط کیک باشه یعنی از دو طرف فاصله داشته باشه تا طلق از اون قسمتها به سطح کیک بچسبه
🔰من تسلط کافی نداشتم روی کیک به خاطر فیلمبرداری، شما موقع گذاشتن کاغذ و طلق دقت کنید صاف و دقیق روی هم باشند
.
.
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ونگوک زمانهات را بشناس🤭
تکنیک نقاشی با خامه روی مینی کیک🥰
.
.
منبع پیج
@arishehcake
@arishehcake
@arishehcake
.
.
.
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
عروس قشنگم، با رنگ مورد علاقهی خودم🥹🩷🧡
این کیک تلفیق ماکت و باکس پلکسی و کیک هست، به همین خاطر گزینه مناسبی برای کسایی هست که توی تالار کیک سرو ندارن، یا میخوان کیک ببشتر جنبه زیبایی تو عکسهاشون باشه😍
طبقه پایین ماکت با روکش فوندانت، طبقه وسط پلکسی شیشهای کُرهای، طبقه بالا کیک، دیزاین هم گل طبیعی🌸
.
از نظر سایز انقدر بزرگ بود بکگراندم پشتش کوچیک بود مجبور بودم بدون بک عکس بگیرم🫠
شما بگید چطوره؟🥹
.
.
.
.
@arishehcake
@arishehcake
@arishehcake
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از فیلینگ گذاری و دیزاین کیک
منبع پیج
palermos.bakery
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گیپور خوراکی
دیزاین
پیج منبع
palermos.bakery
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تم پاییزی
توضیحات در کپشن 👇😍
پیج منبع👇
@cakeyousef
کیک یوسفی ها منتظر نظرات و نمونه کارهاتون برای کیک پاییزی هستم 💛
برای این تم از کیک ۱۵×۱۵ استفاده شده
بدنه کیک خامه شکلاتی هست
روی بدنه با ایربراش مقداری رنگ قهوه ای زده شده که اگر ایربراش برقی یا دستی نداشتید میتونید انجام ندید
رنگ آمیزی برگ ها با رنگ های پودری زرد ،نارنجی و قرمز انجام شده
برای برش برگ ها میتونید از گوگل تصویر برگ پایزی رو دانلود کرده و روی کاغذ چاپ کنید سپس برش زده و به عنوان الگو استفاده کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توضیحات در کپشن 😍👇
منبع پیج👇👇👇👇
@cakeyousef
یادتون نره پست رو ذخیره کنید تا از دستش ندید 🌹
شوکوآرت رو میتونید با روش های مختلفی آماده کرده و برای انواع قالب گیری مالد فوندانتی استفاده کنید ما اینجا روی مت به شکل یک پارچه طرح دار استفاده کردیم.
دستورالعمل شوکوآرت
ژلاتین ۵۰ گرم
آب ۲۰۰ گرم
گلوکز ۴۰ گرم
گلیسیرین ۳۰ گرم
شکلات ۲۵۰ گرم
رنگ ژله ای به میزان نیاز
🛑ابتدا ژلاتین را روی آب اضافه کرده ۱۰ دقیقه استراحت میدهیم تا اسفنجی شده، سپس بن ماری میکنیم.
🛑بعد از بن ماری کردن ژلایتن، گلیسیرین و گلوکز را اضافه کرده هم میزنیم.
🛑جهت پوشش بیشتر مواد از رنگ سفید ژله ای به میزان نیاز استفاده میکنیم.
🛑شکلات رو به مواد اضافه کرده و مجدد بن ماری میکنیم تا حل شود، سپس از صافی رد میکنیم.
🛑مواد را روی مت مورد نظر طرح دار یا ساده میریزیم و با ضخامت ۲.۳ میل پخش میکنیم.
🛑 حداقل نیم ساعت تا ۱ ساعت در دمای محیط استراحت میدهیم تا مواد کاملا سفت شود.
🛑قبل از جداسازی اطراف کار رو با تیغ موکت بر برش بزنید. پشت ورق مقدار کمی نشاسته ذرت میتوانیم بزنیم تا چسبندگی کمتری داشته باشد. سپس به آرامی از گوشه کار شروع به جداسازی میکنیم.
🛑سطح روی ورق را با استفاده از انواع رنگ های اکلیلی و قلمو نرم میتونید براق کنید من در این کلیپ از اکلیل صدفی استفاده کردم.
🛑در این آموزش روی سطح کیک یک لایه آستر خامه نازک کشیده شده و بعد شوکوآرت رو نصب کردیم که روش کار روی خامه ،فوندانت ،باترکریم به سلیقه خودتون میباشد
#cake #cakeyousef #کیک_سفارشی #کیک_خوشمزه #شوکوآرت #خانواده #آشپزخانه_مدرن #آموزشی