💢در بررسی نیازهای رسانه ای انسان از دیدگاه پژوهشگران غرب، به سرفصل های متنوع و گوناگونی بر می خوریم. برای نمونه، هاس و گورویچ در پژوهش و گونه شناسی خود از نیازهای رسانه ای انسان، به پنج دسته از نیازها اشاره کرده اند:
🔸۱. نیازهای شناختی: این نیازها مربوط به تقویت اطلاعات دانش و فهم محیط در مخاطب می شوند. در بسیاری از موارد، مخاطب به دلیل میلی که به اضافه کردن اطلاعات خود دارد، از رسانه استفاده می کند.
🔸۲. نیازهای احساسی: نیازهایی هستند که مربوط به تجربه های زیبایی، لذت و احساس می شوند و رسانه به تقویت و تهییج این تجربه ها می پردازد. مخاطبان در جست وجوی لذت و تفریح هستند و این نیاز میتواند در رسانه برآورده شود.
🔸۳. نیازهای همبستگی فردی: این نیاز، ناشی از تمایل فرد برای رشد و تعالی خود است. فرد در رسانه به دنبال تقویت اعتبار و موقعیت اجتماعی خود است و در برنامه ها و تولیدات مختلف این موضوع را پیگیری می کند.
🔸۴. نیازهای همبستگی اجتماعی: فرد، نیاز به احساس همبستگی با اطراف دارد. رسانه، پیوندهای خانواده، دوستان، اجتماع محلی و ملی و... را تقویت می کند یا خود، برخی از این پیوندها را می آفریند.
🔸۵. نیاز به فرار: گاهی زندگی مدرن امروزی نقش هایی به افراد می دهد که از ایده آل ها و خواست های آنان دور است و یا افراد را با فشارهایی روبرو می کند که حاصل آنها فرسایش روح و روان است. فرد نیز به دلیل تنگناهای زندگی، توان اجتناب از آنها را ندارد. رسانه، بهترین ابزار برای فرار از این سختی هاست.
📖کتاب #پشت_فرمان_مانیتور به کوشش #سیدمجید_امامی
#سایبر
#رسانه
#پرسش_و_پاس
📌@canoon.org
9.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰جنبشی تحول خواه یا منفعل
🔶 جنبش های دانشجویی تا چه حد توانسته اند در جریان سازی و تحقق اهداف و آرمان ها یشان موثر واقع شوند؟
🔷در این مسیر با چه آفاتی مواجه اند؟
📽 برای مشاهده کامل گفتگو به قسمت شصت و هشت برنامه کالک مراجعه فرمایید.
🌐 در سایت کانون ببینید.
📽 در آپارات کانون ببینید.
📱در اینستاگرام کانون ببینید.
#کالک
#دانشجو
#دانشگاه
#مطالبه_گری
#علی_بزرگ_خو
#علی_ریاحی_پور
#جنبش_دانشجویی
#تشکل_های_دانشجویی
#گفتگو_های_تشکل_های_دانشجویی
📌@canoon_org
🔶نسبی گرایی یکی از قدیمی ترین و سرسخت ترین عقاید در #فلسفه است. حدود ۲۵۰۰ سال پیش، پروتاگوراس کتابش را با این ادعا که «انسان مقیاس هر چیز است؛ برای آن چیزهایی که هست و آن چیزهایی که نیست» شروع میکند. #پروتاگوراس از این واقعیت، تحت تاثیر قرار گرفت که موقعیت هایی وجود دارد که ظاهرا در آنها دو طرف با هم اختلاف نظر دارند اما با این حال هر دو حق دارند.
🔷در #نسبی_گرایی ادعا می شود هستی شناسی طبقه بندی و مفهوم سازی مطلق نیست. کسانی هستند که مبانی ایمن را برای #حقیقت و #معرفت انکار میکنند و با انجام این کار، همسو با تفکر هراکلیتی، انبوهی از هویت های متغیر را مطرح میکنند که هیچ گونه ثباتی ندارد. در این حالت، هرگونه تلاش فلسفی برای تحمیل یک نظر، گمراه کننده و محکوم است.
💢در مقابل، کسانی هستند که نسبی گرایی را به عنوان نوعی خودکشی فکری رد میکنند و نسبی گرایی را ناخوشایند می بینند. نسبی گرایی از سویی با #نهیلیسم در ارتباط و به نحوی صورتی از نهیلیسم است و از سویی دیگر با #سکولاریسم مرتبط است و از بنیانهای آن به شمار می رود.
📖کتاب #باور_در_عصر_کلیک نوشته ی #عبدالله_صلواتی
#نسبیت
#جریان_های_فکری
📌@canoon_org
🔷سهروردی در یک نگاه کلی، تمام اشیاء عالم را به دو قسم نور و ظلمت تقسیم می کند. وی معتقد است طبیعت نور، امری بدیهی است؛ زیرا تمام اشیاء به کمک نور شناخته می شوند. قاعده شناسایی نور این است که در حد خودش آشکار بوده و موجب آشکار شدن غیر خود نیز می شود.
🔶سهروردی از دو راه به نظریه هستی شناسی خود در باب نور و نقش کلیدی آن دست می یابد. نخست، دلیل های فلسفی در اثبات بدیهی بودن طبیعت نور عرضه می کند. بدین ترتیب که می گوید نور آشکارترین پدیده است زیرا هرچیز دیگری با توجه به نور شناخته و تعریف می شود. راه دیگر دستیابی به این مسئله، تجربه شهودی و عرفانی است که سهروردی آن را مهمتر از قبلی می داند.
💢او می گوید هر یک از نور و ظلمت، بر حسب مراتبی که دارند، دارای شدت و ضعف هستند. در اوج نورهای مختلف به مقامی برمی خوریم که ویژه خداوند است و به همین دلیل، از وی به عنوان نورالانوار یاد می شود. تمام نورهایی که در طبقات نازل تر خود تاثیر می گذارند، در وجود و باقی ماندن خودشان، به نورالانوار وابسته هستند.
📖کتاب #آواز_عقل_سرخ به قلم #عباس_بخشنده_بالی
#نور
#فلسفه
#نورالانوار
#سهروردی
#شیخ_اشراق
#هستی_شناسی
📌@canoon_org
🔷در مساله معاد، قرآن کریم به صراحت، بازگشت تمام انسان ها را به سوی خداوند مطرح می کند و بیان می دارد در این بازگشت، انسان های صالح، بهرهمند از برکات ملاقات با اسماء خداوند شده و ذات مقدس حق را با اسما رحمت ملاقات می کنند. اما درباره انسان های ناصالح، خبر عقوبت شوم ملاقات با اسماء غضب را به مخالفان حق میدهد و اشاره می کند گنهکاران، خداوند را با اسما غضب ملاقات می کنند.
🔶آنچه در دیدگاه قرآن معاد نامیده میشود، تنها مخصوص انسان نبوده و کل هستی را در برمی گیرد که بر همین اساس نیز از مظاهر قدرت مطلق خداوند به حساب میآید. بنابراین لازم است انسان با درک حرکت جهان هستی، عاقبتنگر بوده و از فواید آن که همان دوراندیشی، خودآگاهی و خداآگاهی است، بهرهمند گردد.
📖کتاب #بازگشت_به_هستی به قلم استاد #محمد_شجاعی ، به تشریح معاد که از سرنوشتسازترین حقایق عالم هستی میباشد، پرداخته است. این اثر که محصول نشر کانون اندیشه جوان است، پس از بیان مقدمه، به مقوله «فرجام اندیشی» و فرجام نیک و بد می پردازد و سپس در یک فصل کلی، مباحثی را درباره «معاد» و بازگشت انسان به سوی خداوند مطرح می کند.
#معرفی_کتاب
📌@canoon_org
🔷منزلت اجتماعی در جامعه شناسی یک مفهوم توصیفی است و به جایگاه و موقعیت اجتماعی یک فرد در ساختار یک گروه یا جامعه یا به رتبه یک گروه در مقایسه با گروه های دیگر در جامعه اطلاق می شود. پایگاه های منزلتی، معمولا از مقایسه نقش اجتماعی فرد در جامعه یا گروه و تعیین اهمیت آن نسبت به دیگران، حاصل می گردد.
🔶انسان ها دائما موقعیت و جایگاه اجتماعی تک تک افراد را در مقایسه با دیگران، مورد ارزیابی و سنجش قرار می دهند و متناسب با جایگاه اجتماعی که در نتیجه این مقایسه و سنجش، از آنها در ذهن شکل می گیرد، با آنها برخورد و رفتار می کنند. همین تصور ذهنی در اصطلاح، منزلت اجتماعی نامیده می شود.
💢تعبیری ساده تر و روان تر: منزلت و پایگاه اجتماعی، به تفاوت های میان گروه های اجتماعی از نظر احترام یا اعتبار اجتماعی که دیگران برای آنها قائل می شوند، اطلاق می گردد. منزلت اجتماعی موقعیتی است که یک فرد یا خانواده با ارجاع به استانداردهای میانگین رایج درباره ویژگی های فرهنگی، درآمد موثر، دارای های مادی و مشارکت در فعالیت های گروهی-اجتماعی به دست می آورد.
📖کتاب #به_حق_آدم_های_ندیده به کوشش #مجتبی_عبدی
#آموزش_مفاهیم
📌@canoon_org
40.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰میدان واقعی
🔷میدان عمل واقعی تشکل های دانشجویی کجاست؟
🔶تشکل ها در این میدان به خوبی عمل کرده و تاثیر گذاری دارند؟ و آیا فعالیت های صنفی در این عرصه می گنجد؟
📽 برای مشاهده کامل گفتگو به قسمت شصت و هفت برنامه کالک مراجعه فرمایید.
🌐 در سایت کانون ببینید.
📽 در آپارات کانون ببینید.
📱در اینستاگرام کانون ببینید.
#کالک
#صنفی
#دانشجو
#دانشگاه
#تشکیلات
#میترا_هدایتی
#مهرگان_محمدی
#تشکل_های_دانشجویی
#گفتگو_های_تشکل_های_دانشجویی
📌@canoon_org
🔷هر علمی افزون بر موضوع و مسائل، روش خاص خود را نیز دارد. انتخاب روش نامناسب در مواجهه با یک مسأله، باعث ایجاد ناکامی و خطا در وصول به مقصود می شود. به عقیده شهید مطهری، تفاوت روش ها در علوم به سبب تفاوت آنها در موضوع است؛ چرا که اسلوب و روش فکری ویژه هر علمی عبارت است از یک نوع ارتباط فکری خاص که بین انسان و موضوع آن علم باید برقرار شود.
🔶بدیهی است که نوع ارتباط فکری بین انسان و شی، به نحوه وجود و واقعیت آن شیء بستگی دارد؛ بر این اساس، فلسفه نیز برای خود اسلوب و روش ویژه ای دارد که هنگام انجام فعالیتهای فلسفی باید از آن پیروی کرد. روش فلسفه، روش عقلانی است؛ چرا که موضوع اصلی آن یعنی مفهوم وجود یا موجود و دیگر مفاهیم فلسفی، همگی از راه فرایند عقلی به دست می آیند.
💢«بدیهی است که بررسی و کنجکاوی درباره موضوعی که عقل با عالی ترین اعمال خویش آن را یافته است، جز با بررسی های عقلانی میسر نیست»؛ بنابراین، کشف و فهم دقیق مسائل فلسفی را از شیوه های دیگر مثل روش تجربی و جست وجو در آزمایشگاه یا روش عرفانی و سیر و سلوک نمی توان انتظار داشت.
📖کتاب #طهور_در_ساغر به قلم #حسینعلی_رحمتی
#علم
#فلسفه
📌@canoon_org
7.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶شهادت استاد مرتضی مطهری و روز معلم گرامی باد.
📌@canoon_org
35.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰رنسانس خاورمیانه
🔶ایران و عربستان بعد از هفت سال قطع روابط دیپلماتیک، رسماً روابط خود را از سر گرفتند؛ رخدادی تحولآفرین در منطقه که افزون بر رفع اختلافات دوجانبه، بستر را برای بازشدن گرههای کور بحرانهای خاورمیانه هموار میکند. بیتردید آمریکا و رژیم صهیونیستی، بزرگترین بازندگان این رنسانس هستند.
#ایران
#شابک
#آمریکا
#سیاست
#آل_سعود
#خاورمیانه
#معرفی_کتاب
#مقاله_تصویری
#انقلاب_اسلامی
#بیداری_اسلامی
#روابط_بین_الملل
#عربستان_سعودی
#غلامعلی_سلیمانی
#جمهوری_اسلامی_ایران_و_امنیت_منطقه_ای
📌@canoon_org
کانون اندیشه جوان
🔰رنسانس خاورمیانه 🔶ایران و عربستان بعد از هفت سال قطع روابط دیپلماتیک، رسماً روابط خود را از سر گرف
رنسانس خاورمیانه .mp3
5.03M
🎧 صوت کلیپ «رنسانس خاورمیانه» را بشنوید.
📌@canoon_org