eitaa logo
آموزش کیک و شیرینی🧁🎂🍰
55.2هزار دنبال‌کننده
636 عکس
5.4هزار ویدیو
1 فایل
تبلیغات در مجموعه کانالهای آشپزی 👇 https://eitaa.com/joinchat/2187526519C1fdef3f1cb اینجا آموزش انواع کیکها رو‌میزاریم😋🥞🍮 ارسال مطالب فقط با لینک مجاز است
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک آلمانی کافی شاپی مواد لازم کیک آلمانی کافی شاپی تخم مرغ 3 عدد شکر یک لیوان دسته دار فرانسوی آرد ۲/۵ لیوان روغن ۱/۳ لیوان شیر ولرم ۱ لیوان بکینگ پودر ۲ ق م وانیل اق چ پودر کاپو چینو یا کافی میکس ۳ ق غ پودر بادام نصف لیوان بادام خورد شده نصف لیوان خامه قنادی ۵۰۰ گرم شیر رو گرم کن بهش پودر کاپوچینو رو اضافه و هم بزن تخم مرغها وشكر و وانیل رو حسابی با همزن بزن تا کرم رنگ بشه حالا ترکیب شیر و روغن رو اضافه در حد مخلوط شدن هم بزن در آخر آرد و بکینگ پودری که با هم ترکیب و سه بار الک کردی در دو مرحله اضافه و آروم در یک جهت کامل هم بزن و بریز داخل قالبی که از قبل کاغذ روغنی انداختی (۲۰) یا ۲۳ سانت و بذار داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۵ درجه بمدت ۴۵ الی ۵۰ دقیقه تو این فاصله خامه قنادی که مثل بستنی آب شده وسطش کمی سفته با دور تند همزن بزن تا فرم بگیره و بریز داخل قیف میتونی مقداریش هم بریزی داخل قیفی که ماسوره گذاشتی و برای تزیین نهایی کیک ازش استفاده کنی خامه داخل قیف رو بذار یخچال آب نشه کیک آماده شد بذار کمی از حرارت بیوفته اطرافشو با چاقو از قالب جداکن و در بیار و سه قسمتش کن و چند دقیقه دیگه بذار بمونه خنک بشه بعد روی صفحه گردون بذار کمی شیر بزن و خامه قنادی و پودر بادام طبق فیلم ولایه آخر و سطح کیک رو لازم نیست پودر بادام بزنی فقط خامه بزن و با کاردک و پالت صاف کن اطرافش هم کمی بادام خورد شده بزن و روش هم دلخواه خامه ماسوره بزن آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰 https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241 اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍🪴👇 من هر وقت میخوام آرامش بگیرم میرم روزمرگی ها و آشپزی های بانوهای شمالی رو میبینم آشپزی تو دل طبیعت با صدای پرنده ها واقعا حتی فکر کردن بهش بهم میده تو هم بیا با هم این حس رو تجربه کنیم زود بیا تو این کانال😍👇👇👇 👩‍🌾🏕🏡👩‍🌾🏕 آموزش همراه با روزمرگی روستایی👇 https://eitaa.com/joinchat/1025508266C40c8fdd217 تو هم بیا تا با من این انرژی مثبت رو تجربه کنی😍👆
یک کانال پر از حس خوب و پر از ارامش😍. 👆 بهترین روح و روان 😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک هویج یخچالی دلبرانه 🥕 -,✎کراست : ۳۰۰ گرم بیسکوئیت ۱۵۰ گرم هویج ۹۰ میلی لیتر شیر ۲۵ گرم پودر قند ۱۵۰ گرم گردو خرد شده ۳ گرم پودر دارچین -,✎گاناش: ۱۵۰ گرم شکلات سفید ۵۰ میلی لیتر خامه آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰 https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241 اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
هدایت شده از روزمرگی های زندگی روستایی
18.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اشپزی در طبیعت ‎‌اگر تو‌هم مثل من عاشق آشپزی در طبیعتی بیا تو این کانال 😍👇👇🏞🛤🛣 https://eitaa.com/joinchat/1025508266C40c8fdd217 اینجا همه غذا ها عطروطعم دیگه ای داره👩‍🌾🧑‍🌾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک کلوچه بوشه مواد لازم برای : تخم مرغ ۳ عدد شکر ۶۰ گرم ارد ۷۰ گرم وانیل اگرم مواد لازم برای کرم کره ۱۵۰ گرم شیر عسلی ۱۵۰ گرم قهوه دم کرده یا کارامل ۱۰ گرم مواد لازم سس شکلانی دارک شکلات ۱۶۰ گرم شیر ۵۰ گرم داغ) باشد آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰 https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241 اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
10.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک پروتئینی بر پایه ماست مواد تشکیل دهنده - 3 عدد تخم مرغ كامل نشاسته ذرت 1/2 فنجان 2 فنجان ماست یونانی بدون شکر - 1/2 فنجان شیرین کننده طبیعی مونک فروت / استویا / آلولوز اگر شکر را ترجیح میدهید میتوانید از آن نیز استفاده کنید - 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل پوست لیمو ترش - 3/4 فنجان بلوبری + 1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت مربا وقتی کیک آماده شد آن را در انتها قرار می دهید - 1 فنجان میوه های قرمز مخلوط - 1 قاشق چایخوری لیمو مواد نگهدارنده - 1 تا 2 قاشق غذاخوری دانه چیا - 2 ساشه استویا یا شکر به میزان دلخواه دستور العمل: .1. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. .2 همه مواد را در یک کاسه بریزید و مخلوط کنید. .3 در یک کاسه کوچک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت را به بلوبری اضافه کنید. 4 با کمک یک کاردک بلوبری را به مخلوط اضافه کنید. 5 مخلوط را در یک سینی فر عمیق بریزید. 6. بلوبری را به عنوان رویه اضافه کنید. 7 به مدت 30 تا 40 دقیقه بپزید. 8 مربای خانگی بدون شکر را آماده کرده و به کیک اضافه کنید. لذت ببريد آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰 https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241 اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکی روسی کوکی مرموز روسیه اون لحظه ای که نصفش میکنی و کوکی شکلاتی از روکش سفیدش میزنه بیرون خیلی جذابه یه کوکی شکلاتی با بافت کیکی و یه روکش آیسینگ شکننده حالا مواد لازمش چیاست؟ شکر ۲۲۰ گرم نمک ۱ پنس وانیل ۵ گرم آرد ۱۰۰ گرم مقداری که اول ترکیب میشه شیر داغ ۲۰۰ گرم تخم مرغ ۱ عدد روغن مایع ۳۵ گرم آرد ۲۵۰ گرم ) مقداری که با مواد خشک اضافه میشه پودر کاکائو ۵۰ گرم جوش شیرین ۱/۲ ق چ بکینگ پودر ۱۲ گرم مواد رویه آیسینگ - سفیده تخم مرغ ۱ عدد پودر قند ۱۸۰ گرم آبلیمو ۱ ق چ دمای فر ۱۸۰ درجه و تایم حدودی پخت ۱۲-۱۰ دقیقه بعد از پخت هم اجازه بدید کوکی ها خنک بشه بعد داخل آیسینگ بغلطونیدشون و بزارید روی یه توری که آیسینگ اضافه ش بریزه و چند ساعت توی محیط بمونه تا خشک بشه یا اینکه فر رو روی پایین ترین دما حدود ۵۰ درجه بزارید و با در نیمه بسته حدود نیم ساعت کوکی ها رو داخل فر بزارید تا آیسینگش خشک بشه اگه به جای ایسینگ کوکی ها رو داخل شکلات ذوب شده هم بزنید خیلی خوشمزه میشه خلاصه که امیدوارم این کوکی روسی رو درست کنید و دوستش داشته باشید آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰 https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241 اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلواتو با آرد درست نکن❌😱 فوت کوزگری حلوا رو هیچ کس بهت نمیگه 😑 بیا یکبار برای همیشه اینو بهت بگم تا بهترین حلواپز فامیل بشی😋🥰 میخوام راحتترین حلوای عمرت رو بهت نشون بدم😍👇 https://eitaa.com/joinchat/4024238492C1783fbbd95 🥮راحت ترین روش پخت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکلات کیندر -,✎خمیر کوکی: 150 گرم بیسکوئیت قهوه 50 گرم فندق درشت خرد شده کره 150 گرم 1- کره رو در قابلمه ای روی حرارت ملایم ذوب کن. 2- بیسکویت ها رو در غذاساز بریز و ریز خرد کن. 3- بیسکویت آسیاب شده رو همراه با فندق خرد شده و کره ذوب شده در یک کاسه گود بریز و خوب مخلوط کن. خمیر بیسکوئیتی رو کف قالب کمربندی 28×18 سانتی متری که با کاغذ پخت پوشانده ای بریز و پهن کن. با ته قاشق خوب فشار بده تا پرس و یکدست بشه و برای مدتی در یخچال قرار بده. -کرم پنیری: 250 گرم پنیر ماسکارپونه 250 گرم کرم فندقی 1 پنیر ماسکارپونه رو همراه با کرم فندق در یک کاسه مناسب بریز و 1 دقیقه هم بزن تا یکدست بشه. مخلوط پنیری رو روی خمیر بیسکوئیتی بریز و به طور یکنواخت پخش کن و در فریزر قرار بده تا مخلوط سفت بشه، سپس به تکه های دلخواه برش بده. تزئین روی شکلات : 50 گرم شکلات تلخ شکلات تلخ رو بصورت بن ماری ذوب کن. (به این صورت که یک لایه آب (2 سانتی متر) در یک قابلمه بریز و بذار بجوشه. یه ظرف کمی بزرگتر از قابلمه بردار و شکلات تلخ خرد شده رو داخلش بریز و روی قابلمه آب جوش قرار بده. دقت کن که با آب تماس نداشته باشه. بعد از یکی دو دقیقه میبینی که شکلات تلخ شروع به آب شدن میکنه. شکلات تلخ رو هم بزن تا یکدست بشه و اجازه بده تا به دمای محیط برسه. شکلات تلخ ذوب شده رو در کیسه پلاستیکی بریز و نوکشو بچین. -,✎روکش شکلاتی: 400 گرم شکلات شیری روغن مایع ترجیحاً آفتابگردان 25 میلی لیتر 1- شکلات شیری رو همراه با روغن مایع به روش بن ماری ذوب کن و در یک کاسه کوچیک و گود بریز. https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241