میدونی باید چکارکنی تهچینت بوی تخم مرغ نگیره؟😍
مواد لازم
✅۳پیمانه برنج
✅سینه مرغ یک عدد
✅پیاز یک عدد
✅ماست یک پیمانه
✅۲عددتخم مرغ
✅زعفرون هرچی کرمته😃
✅زرشک به مقدارلازم
✅خلال بادام و پسته اختیاری
✅ادویه :نمک ، فلفل سیاه، یکم دارچین، زردچوبه
✅ادویه داخل مواد زعفرونی:نمک فلفل سیاه یکم دارچین
✅روغن نصف پیمانه
طرز تهیه👩🏻🍳
پیاز خلالی خرد کنید ، سینه مرغ هم مکعبی خرد کنید داخل تابه سرخ کنید بهش ادویه هارو اضافه کنید با زعفرون بهش خلال بادوم و پسته که از قبل با اب خیس کردین رو هم اضافه کنید ودر اخر هم زرشک
.برنج داخل ظرف ابی که جوشیده بریزین و بزارین بجوشه برنج باید زنده یکم برداریم سپس ابکش کنید تو این فاصله تخم مرغ با ماست و روغن و زعفرون و ادویه ها مخلوط کنید و برنج ابکش شده رو هم اضافه کنید و هم برنید .
کف قابلمه یکم روغن بریزنصف برنج زعفرونی بریزید و با پشت قابلمه فشار بدین تا یکدست بشه و بعد مواد گوشتی اضافه کنید و نصف بعدی برنج اضافه کنید وبا قاشق فشار بدین تا یکدست بشه.
حتما شعله پخش کن از یک ربع قبل بگذارید گرم بشه و بعد قابلمه روش بگذارید تا با حرارت متوسط به مدت یک ساعت دم بکشه.
برای اینکه تهچین بوی بد نده حتما نطفه تخم مرغ ازش جدا کنید تا دیگه تهچین بوی بد نده.
@halekhoobbanvan
⚠️نکاتی که راجب دسروپخت**
کیک باید بدانید⚠️
✅چطوری ژله رو از قالب جدا کنیم؟**
1️⃣ظرف ژله رو به مدت خیلی کم داخل آب داغ فرو کنید نباید مدت زیادی نگه دارید که ژله آب بشه‼️
2️⃣ نوک انگشتتون رو یکم خیس کنید ژله رو با انگشت و کارد از قالب جدا کنید‼️
3️⃣از سشوار و حوله گرم استفاده کنید‼️
✅ چرا کیک حالت خیس و مرطوب دارد ؟
1️⃣کیک قبل از پخت کامل از فر خارج شده است.
2️⃣شکر،مایعات و چربی کیک زیاد بوده است.
3️⃣کیک داخل قالب مانده و سرد شده است .
✅چرا کیک به اندازه کافی پف نکرده است ؟
1️⃣مایعات مورد استفاده کم یا زیاد شده است.
2️⃣میزان مخلوط کردن مواد کم یا زیاد بوده است.
3️⃣دمای فر بسیار کم یا بسیار زیاد بوده است
4️⃣هنگام مخلوط کردن ترتیب افزودن رعایت نشده .
5️⃣کره یا تخم مرغ مورد استفاده سرد بوده است.
6️⃣بکینگ پودر مورد استفاده کم یا کهنه بوده .
7️⃣میزان روغن مورد استفاده بسیار زیاد بوده .
8️⃣اندازه قالب نسبت به مایه کیک بزرگ بوده .
9️⃣فاصله زمانی زیاد اماده شدن تا قرار دادن داخل فر‼️
@halekhoobbanvan
چرا فسنجونم روغن نمیده🤕
سلام دختـــرا🤩👋
امشب میخوام چند تا ترفند بگم بهتون ک از فسنجونتون روغن بچکه😄✋
🌺اولین ترفند برای خوشمزه تر شدن فسنجون اینه ک مغزها رو دو یا سه بار چرخ کنید
بخاطر اینکه هرچی بیشتر چرخ بشن روغن بیشتری میندازن
🌺هر نیم ساعت یکبار کمی آب خیلی سرد بهش اضافه کنید
اینکار باعث میشه مغز زودتر و بیشتر روغن بندازه
🌺چاشنی اصلی این غذا رب انارو کمی زعفرانه
برای ریختن رب انار دو یا سه قاشق خورشت و داخل کاسه بریزید بعد رب انار و باهاش مخلوط کنید
اینجوری هم گره گره نمیشه هم میزان ترشی و کم کم اضافه میکنید
تا یه وقت فسنجونتون ترش نشه
🌺زمانی ک فسنجان جا افتاد میتونید یه تکه یخ ب داخل خورشت بندازید تا روغن بندازه
🌺و در آخر بهترین ظرف برای پختن فسنجون گمج سفالی هست🤤👋
@halekhoobbanvan
۶ راز آشپزی🍲
🌈اگه یه لبو رو خام خام ورقه ورقه نازک کات کنید روی رادیاتور روی کاغذ خشک کنید ، می تونید بعد که خوب خشک شد آسیابش کنید و برای تزیین ماست استفاده کنید.🌈
🌈داخل دبه ی قندتون یکم وانیل بریزید تا خوش عطر بشن.
🌈برای آش رشته ، سبزی رو جزو مواد آخر قرار بدید که وارد قابلمه می کنید و بعد رشته. اینجوری آش خوشرنگ تری خواهید داشت که سبز زیباست نه قهوه ای بد رنگ.
🌈برای کوکوی سیب زمینی اگر آب پیاز و سیب زمینی رو بگیرید ،بعد تخم مرغ بزنید کوکوی برشته ای خواهید داشت.
🌈برای درست کردن سس بشامل اول ارد رو روی حرارت کم تفت بدین تا بوی خامی نده بعد کره و شیر رو به ارامی اضافه کنید و روی حرارت ملایم مداااام هم بزنید
🌈به برنج در حال پختتون یه قاشق آبلیمو بزتید تا سفید و خوش عطر بشه
@halekhoobbanvan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بریم سراغ دستور #ترشی_شور_مخلوط؛
سبزی ترشی ۲۵۰گرم( شوید،جعفری،گشنیز،ریحون،مرزه،ترخون،کمی نعنا)سبزی معطر
گل کلم دوتا متوسط
هویج دوتا دونه متوسط
خیار ۳تادونه متوسط
فلفل تند ۴تادونه
سیر نصف بوته
لوبیاسبز خوردشده یک پیاله
نمک ۱.۳لیوان دسته دارفرانسه( یعنی لیوان رو ۳قسمت کن یکی ازاون قسمتارو پرکن ازنمک میشه یک سوم از لیوان)
سرکه ۱لیوان دسته دارفرانسه
آب ۹لیوان ولرم
اول ازهمه داخل قابلمه آب وسرکه ونمک وریختم گذاشتم ولرم بشه روی حرارت
بعد داخل قابلمه ی جدا هویج ولوبیاسبزو بخارپزکردم یه کوچولو باید نرم بشه
گل کلمو همه ی موادو باهم مخلوط کردم پرکردم تو دبه سبزی رو خورد نکنید رنگ ترشی تغییر میکنه همونطوری که پاک کردید شستید کامل خشک شد بزارید لابه لای وسایل ترشی
بعد که ظرف ترشیو پرکردید آب ولرمتون خنک شد دبه ارو پرکنید درشو محکم ببندید وبعد یک هفته نوش جان کنید
نکته برای کپک نزدن؛حتما حتما حتما وسایل ترشی باید کامل خشک شده باشد یعنی یک قطره آب هم نداشته باشن وخیلی تمیز شسته شده باشن
خیلیا کرفس هم اضافه میکنن ولی من چون اقای همسر دوس نداره اضافه نکردم اگرخواستید کرفس اضافه کنید برگاشو جدا کنید باسبزی لابه لای ترشی بزارید ساقشم کمی بخارپزکنید واضافه کنید
@halekhoobbanvan
#ترشی رو با این ادویه ها معطر کن😊
لیست ادویه هایی که من برای ترشیهام استفاده میکنم 👇
🌺تخم گشنیز
🌺سیاه دانه
🌺زیره
🌺رازیانه
🌺هل
🌺دارچین
🌺زنجبیل
🌺پودرسیر
🌺زردچوبه
🌺گلپر
🌺پونه
🌺فلفل قرمز
🌺نکات طلایی🌺
🌈سیاه دونه رو قبل از آسیاب کردن تفت بدید تا عطرش بیشتر بشه.
🌈سعی کنید از زنجبیل تازه استفاده کنید خیلی بهتر از پودر زنجبیل هست.
🌈میزان مصرف اندازه ی و معیار خاصی نداره بستگی به ضائقه ی خانواده تون داره،میتونید هر کدوم رو کمتر یا بیشتر استفاده کنید.
من خودم امسال برای ترشی لیته رازیانه و زیره و زنجبیل وتخم گشنیز رو بیشتر ریختم ،نگم براتون از طعمش که چقدر بینظیر شده ..👌
🌈ادویه باعث میشه طبیعت سرد سبزیجات و سرکه از بین بره و طبع ترشی و گرم میکنه...
👌نبینم ادویه ترکیبی آماده بخرید که اصلا عطر و بو نداره از الان خودتون دیگه یه پا کدبانوهستید و ادویه ی ترشیهاتون وخودتون درست کنید😍😍😍
@halekhoobbanvan
#ترشی_لیته رو اینطوری درست کن 😋👇
.
.
۲ کیلو بادمجون پخته شده با سرکه قرمز...
نیم کیلو فلفل دلمه
نیم کیلو هویج خام
۷۰۰ گرم خیار
نیم کیلو پیاز قرمز خام
۷۰۰ گرم لوبیایی که مخصوص(استامبولی هست) پخته شده
۲۰۰ گرم سیر خام
۴۰۰ گرم برگ کلم سفید خام
۴۰۰ گرم برگ کلم قرمز خام
۴۰۰ گرم گل کلم خام
یک عدد سیب قرمز متوسط
یک عدد گلابی ( لازم برای خوش عطری )
۴۰۰ گرم کرفس خام با برگش چرخ کنید
۲۰۰ گرم سبزی معطر ( ترخون ، مرزه )
ادویه ترشی
نمک و فلفل به میزان دلخواه
زردچوبه
گلپر
.
تمام مواد خام چرخ کنید و بادمجون و لوبیایی (استامبولی) پخته شده در سرکه قرمز بهشون اضافه کنید به ترتیب ادویه ترشی و نمک و فلفل و زردچوبه و گلپر بهشون اضافه کنید و سرکه قرمز بهشون اضافه کنید تا جایی که ترشی خشک نباشه یک حالت آب دار به خودش بگیره و خوب مواد مخلوط کنید و در ظرف دلخواه تون بزارید حداقل ۲ ماه لازم تا ترشی آماده بشه وقتی که آماده شد می فهمید که چه معجزه ای از عطر مزه درست کردید
@halekhoobbanvan
#دمنوش_خانگی_لاغری
درسته ک بعضی دمنوشا کمک زیادی ب لاغری میکنن ب شرطی ک کم خوری و سالمخوری در کنارش باشه
خب چندتاشو امروز براتون میذارم انشاءالله ب کارتون بیاد
🌺دمنوش چای سبز
مقداری زنجبیل تازهی پوستکنده یا نصف قاشق چایخوری زنجبیل پودرشده
۱ قاشق چایخوری چای سبز
یک لیوان آب
و یک قاشق عسل طبیعی برای شیرینشدن دمنوش (اختیاری)
🌺دمنوش دارچین
۱ قاشق چایخوری پودر دارچین
یک تکه چوب دارچین
یک لیوان آب
🌺دمنوش گل محمدی سم زدایی بدن_لاغری_برطرف کردن یبوست
✓کسایی ک فشار خون پایین و قند خون پایین دارن مصرف نکنن
یک مشت گلبرگ تازه یا گل محمدی خشک
نصف فنجان آب
🌺دمنوش لاغری جنسینگ
۱ قاشق چایخوری جنسینگ خردشده
۱ لیوان آب
و عسل (اختیاری)
🌺دمنوش قاصدک و نعنا
یک قاشق چایخوری برگ نعنای خشک،
یک قاشق چایخوری برگ قاصدک خشک،
یک لیوان آب،
و لیمو (اختیاری)
🌺دمنوش معجزه گر لاغری مریم گلی
یک مشت مریم گلی تازه یا ۲ قاشق چایخوری مریم گلی خشک،
۱ لیوان آب،
و لیمو (اختیاری)
🌺دمنوش چای ماچا و دمنوش قهوه سبزم عالیه
@halekhoobbanvan
#خواص_به
🌈طریقه خشک کردن به برای دمنوش☕
هم میتونید به رو با رنده درشت بزنید هم ورقه ورقه کنید و هم میتونید نگینی خورد کنید
۱ تا ۲ روز زمان میبره روی بخاری یا شوفاژ تا خشک بشه
✓خشکی نباید اونقدر زیاد باشه ک خلالها مانند چوب کبریت بشکنن
مرحله پایانی دمنوش
بو دادن ست برای این کار باید یک ماهی تابه فلزی را روی شعله گاز بذارید تا داغ داغ بشه
خلالهای به خشک شده را یکباره در ماهیتابه بریزید و به سرعت با قاشق چوبی زیر و رو کنید تا حرارت به طور یکسان به همه خلالها برسه
تا زمانی ک به ب رنگ قهوه ای در بیاد اینکارو ادامه بدید
کمی دود بلندشدن از این خلالها هیچ عیبی ندارد و حتی به خوش رنگتر شدن دمنوش به هم کمک میکنه
وقتی خنک شد داخل ظرف شیشه ای بریزید
🌈اگر به را خوب تفت ندید موقع دم کردن چای به رنگ نمیده و عطر کمتری داره
برای اینک دمنوش خوشرنگ تری داشته باشید زعفرون و نبات(اختیاری) بهش اضافه کنید
@halekhoobbanvan
رفیق میدونستی میـوه #بــه چقد خاصیت داره🤩👋
بریم ک باهم بخونیــم🤗
🌺برای لاغری و کاهش وزن
🌺درمان زخم معده
درمان بیماری های معده و همروئید
به زمانی که با عسل مخلوط بشه میتونه به درمان کولیت اسهال یبوست و عفونت های روده کمک کنه
و
شربت به برای درمان هموروئید هم مفیدست
ولی
بـه ب تنهایی باعث یبوست میشه
🌺خواص آنتی اکسیدانی میوه بـه
به دلیل وجود ترکیبات پلی فنولیک خواص آنتی اکسیدانی شگفت انگیزی ک دارد این آنتی اکسیدان ها با رادیکال های آزاد موجود در بدن مبارزه می کنند
و روند پیری را کاهش میدن
و همچنین از بیماری های قلبی- عروقی و سکته مغزی جلوگیری می کنه
🌺درمان تهوع و استفراغ
🌺خواص ضدویروسی برای ویروس سرماخوردگی و.....
🌺کاهش فشار خون
🌺کاهش میزان و سطح کلسترول
🌺خواص ضد سرطانی ب دلیل وجود آنتی اکسیدان
🌺درمان استرس و سردرد
🌺درمان بیماری های کبدی و چشمی
🌺خواص دانه ها و روغن به😊👇
دانه های به در درمان گلو درد و بیماری های ویروسی موثرند
روغن آن مانع عرق کردن
و
تقویت قلب کبد و معده میشه
برای درمان بیماری های تنفسی کم خونی و آسم مفید است
مصرف منظم آن میتونه در درمان سل و نارسایی کبدی نیز موثر باشد
@halekhoobbanvan
نکات خانه داری:
۱.همیشه تو در یخچالتون یه تیکه ذغال داشته باشین چون باعث میشه یخچالتون هیچوقت بوی بد نده ،البته توی فریزر هم میتونید بزارید.
۲.لیوانای که لک افتادن با جوش شیرین بشورید وهرگز از وایتکس استفاده نکنید،چون حالت بلوری لیوان ازبین میره وزودتر لکه میشه.
۳.نون رو هیچوقت دریخچال نذارید.نون در یخچال سریع بیات میشه،نون را بزارید فریزر،به مقدار نیاز گرم واستفاده کنید.
۴.شیشه های خالی عطر وادکلن رو بذارید توی کشوی لباساتون،البته با درب باز اینجوری همه لباسهاتون بوی خوب میگیره.
۵.تو گلدون هاتون ازاین سنگ های زینتی رنگی ویاصدف نریزید،باعث میشه خاک گیاه هوا نخوره وکپک بزنه وحشره هارو جمع میکنه دورخودش.
۶.تو نایلون سبزیجات وسالاد یه دستمال کاغذی تاکنید وبذارید، دستمال رطوبت رو میگیره ومواد دیرتر خراب میشن.
۷.حتما توی خونه(کلین ویو)یا ابر جادویی داشته باشید،اکثر سوپری ها دارن.ابری فوم ماننده که همه لکه ها رو از همه جا فقط با آب خالی پاک میکنه.
جرم چایی توی قوری واستکان،لکه جای چسب نواری،لکه های روی کفش،سینک،گاز و.......
@halekhoobbanvan
#ترفند_خانه_داری 👇👇👇
درمورد دستمال مناسب برای گردگیری و ابگیری وآینه و... سوال پرسیدید.
دستمالهایی که خودم استفاده میکنم وراضی هستم 👌
❌اول
سعی کنید از دستمالهای با جنس های متفاوت استفاده کنید.
❌دوم
دستمالهاتون رنگهای مختلفی داشته باشند تا یادتون بمونه از کدوم واسه کجا باید استفاده کنید.
❌سوم
بعد از هر بار استفاده دستمالهارو بشورید نزارید بمونه
دستمال چرب رو با تاید بشورید.
دستمالهایی که کردگیری میکنید با مایع ظرفشویی یا پودر صابون تمیز بشورید.
❌مهمترین نکته اینکه تمیز بشورید❌❌❌
👌👌👌دستمال مناسب برای شیشه وآینه هم دستمال جادویی هست که تو اسلاید آخر عکسش رو گذاشتم واقعا عالیه👌👌
دستمالهای دیگه که استفاده میکنم از نوع ناژه هست عالی هستن که مخصوص هر چیزی جدا دارن.
دستمالهارو با اب داغ نشورید خاصیتشون رو از دست میدن👌
@halekhoobbanvan