هدایت شده از غرب آسیا
📌وزیر اطلاعات دولت یمن در صنعا :
خون یمنی با ارزش تر از خون فلسطینی نیست و مردم و ارتش ما تا پیروزی در کنار فلسطین خواهند ماند.
الگوی ما حضرت سیدالشهدا (ع) است و از تهدید های آمریکا و انگلیس... نمی ترسیم
وستانیوز
https://eitaa.com/westanews
دانش حیاتی
📌وزیر اطلاعات دولت یمن در صنعا : خون یمنی با ارزش تر از خون فلسطینی نیست و مردم و ارتش ما تا پیروزی
📜 «أنی اشم رائحه الرحمن من قبل الیمن»-«من رایحه خدای رحمن را از جانب یمن استشمام میکنم» — رسول الله ص 😍😇🌺
📜 «وَ لَیسَ فیها رَایةٌ بِأَهْدَی مِنْ رَایةِ الْیمَانِی یهْدِی إِلَی الْحَق»—«و (در میان پرچمهای اخرالزمان) پرچمی هدایتگرتر به سوی حق از یمانی نیست». الامام الباقر علیه السلام 😍😇🌺
🙋🏻♂️ 🖐🏻سلام بر رائحه دوباره حضرت رحمان! سلام بر «هدایتگرترین پرچم» در آخرالزمان! سلام بر ناصرین یمانی موعود! سلام بر تنها «ملت شهیدپرور همیشه در صحنه» در این ایام! 😇😍
🇾🇪🇾🇪 امروز یمن و نه ایران مفتون، قلب تپنده اسلام ناب محمدی (ص) و پایگاه جهاد و شهادت است! امروز امت حزبالله باید پرچم یمن را به دست بگیرد و زیر پرچم او برود! امروز باید با رهبر انصارالله برای نصرت خدا بیعت کرد! بسیجیان ایران کجایند؟ چه میکنند؟ میدان امروز در یمن است و میداندار اهل یمن! بشتابید! وقت را مغتنم شمارید! 🇾🇪🇾🇪
@criticalknowledge 🧬 دانش حیاتی
هدایت شده از موسسه مطالعات راهبردی علوم و معارف اسلام
13.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ماجرای ادای احترام فیلسوفان جهان به آیتالله مصباح یزدی!
🔹 ۱۲ دی سالروز درگذشت این فقیه، فیلسوف و مفسر قرآن میباشد.
نشر این کلیپ قطعا بسیار مهم است بویژه برای اهل علم، چراکه مطهری زمان رو نه اهل علم درست شناختند نه انقلابیون و نه مردم.
┄┅══••✾❀✾••══┅┄
🏫موسسه مطالعات راهبردی علوم و معارف اسلام
▫️▫️▫️پردازش مدل علم دینی و طراحی سیستم های دینی ▫️▫️▫️
🔰https://eitaa.com/joinchat/63176758C5be3dc50e0
دانش حیاتی
🎥 ماجرای ادای احترام فیلسوفان جهان به آیتالله مصباح یزدی! 🔹 ۱۲ دی سالروز درگذشت این فقیه، فیلسوف
✍️ چگونه فیلسوف متأله انقلاب متهم به تئوریسین خشونت شد؟ ۱
بسم الرب الحکیم
مطمئناً حملات به مرحوم آیتالله مصباح اشتباه بوده است و تخریب وجهه ایشان برای جامعه فکری ما خسارت بزرگی بوده است اما بازخوانی علل واقعی حملات به ایشان به نظر بعد از گذشت نزدیک به ۳۰ سال مهم است.
اول این که تصویر «مصباح: تئوریسین خشونت» در زمینهای از استحاله فکری ناشی از ورود #ناتوی_فرهنگی به جریان انتشارات کشور (که خودش بحث مفصلی است) و عملیات پرچم دروغین ناتو-موساد در #قتلهای_زنجیرهای شکل گرفت که خیلی از جوانان انقلابی دهه ۶۰ را تبدیل به اصلاحطلبان دهه ۷۰ و براندازان بعدی کرد. با این حال بنا به فهم من برخی اظهارات آیتالله مصباح که فاقد دقت لازم بود نیز بهانه را به دست جریان دسیسهگر اول و جریان بازیخورده دوم داد.
آیتالله مصباح در دورهای که در فضای رسانهای دنیا پدیده و مفهوم «تروریسم» بسامد زیادی پیدا کرده بود و بیشتر برای اشاره به عملیات مسلحانه گروههای غیردولتی مختلف اعم از انقلابیون ایرلند، و همچنین مبارزین فلسطینی و اسلامی علیه اسرائيل و امریکا استفاده میشد، سخنرانی داشتند و القاء کردند که «تروریسم» واژهای قرآنی و اسلامی است!
حقیقتش این است که در ادبیات گروههای اسلامگرای مختلف، از واژه قرآنی «ارهاب» که به معنی ایجاد رعب در دل دشمن است گاه در زمینه عملیات نظامی علیه ارتشها و وابستگان قدرتهای اشغالگر استفاده میشد که آنجا که غیرنظامیان خواسته یا ناخواسته مورد هدف قرار میگرفتند (اعم از مثلاً سفرای امریکا یا شهرکنشینهای یهودی در فلسطین اشغالی یا خارج از اسرائيل) رسانههای غرب از واژه «تروریسم» برای اشاره به آن استفاده میکردند. لذا «تروریسم» به معنای مصطلح که فقط از لحاظ معنای لفظی (و نه اصطلاحی) با کلمه قرآنی «ارهاب» هممعنی است، قهراً کنار هم قرار میگرفتند و همسان تلقی میشدند. نتیجه آن که امروز در زبان عرب اصولاً کلمه تروریسم به ارهاب ترجمه میشود و تروریستها را ارهابیون میخوانند! معنای مصطلح آن هم حمله به غیرنظامیان است!
البته میدانیم در اسلام حمله به غیرنظامیان ممنوع است. با این حال واژه ارهاب در متن عملیات گروههای فلسطینی و اصطلاح تروریسم، حالا معنای تازهای پیدا کرده بود و ارتکاز ذهنی همه اصحاب رسانه و سیاسیون از تروریسم همین حمله به شهروندان و غیرنظامیان بود!
حالا در این شرایط آیتالله مصباح ظاهراً با عدم التفات به این تطورات معنایی و کاربردهای رایج، در یک سخنرانی فرموندند «ما در قرآن دستور ارهاب داریم و افرادی که با ادبیات عرب آشنا هستند بروند معادل ارهاب را پیدا کنند. حالا اگر من الان بگویم معنایش چیست فردا روزنامهها تیتر میکنند که فلانی طرفدار تروریسم است»!
این سخنِ مثلاً سربسته (!) صریحتر از هر کنایهای بود و استنباط رسانهها از آن گریزناپذیر: «ایدئولوگ برجسته جمهوری اسلامی و شخصیت مورد وثوق جریان حزباللهی در کشور میگوید تروریسم ریشه قرآنی دارد!!!»
انگار که از این بدتر ممکن نبود اما بود! بدتر این که این سخن در دوره بلوایی که بر سر قتلهای زنجیرهای در کشور به پا شده بود بیان شد. در ظاهر وصل کردن نقاط برای ناظرین سیاسی و خصوصاً اصلاح طلبان بسیار راحت بود: ترورهای زنجیرهای ریشه در افکار رهبران دینی جمهوری اسلامی دارد که ایدئولوگ معروف آن صریحا میگوید تروریسم عملی مشروع و قرآنی است!
مسلماً منظور آیتالله مصباح چنین چیزی نبود و البته خبط معظم له همین بود که بدون اطلاع از معنای مشهور «تروریسم» که به معنی حمله به شهروندان با اهداف سیاسی است و تفاوت آن با «ارهاب» در قرآن به معنای «ایجاد رعب در قلب دشمن»، و بدون توجه به بلوای قتلهای زنجیرهای در کشور، هممعنا بودن این دو واژه قرآنی و سیاسی را القاء کردند!
حالا در همین اثناء وقتی شاهد «ترور» (به معنای اصطلاحی) سعید حجاریان به دست یک بسیجی به نام سعید عسگر هم بودیم که میگفت به وظیفه شرعی خودش عمل کرده است و موارد دیگری از اقدامات خودسرانه مشابه، دیگر میشد از تأثیرگذاری واقعی این سخنان مشتبه بر بخشی از بدنه حزبالله سخن گفت.
آنچه کل این اوضاع را پیچیده میکرد، توطئه شبکه مخفی ناتو از طریق عملیات فریب در قتلهای زنجیرهای بود که هدف آن اصولاً قتل تعدادی از روشنفکران بیخطر به دست یک نفوذی متظاهر به نام سعید امامی بود تا تصویر یک استبداد دینی خونریز را از جمهوری اسلامی در اذهان ترسیم کند و حالا سخنان آیت الله مصباح هم ناخواسته به تکمیل این پروژه فریب ضدامنیتی کمک میکرد!
@criticalknowledge 🧬 دانش حیاتی
دانش حیاتی
🎥 ماجرای ادای احترام فیلسوفان جهان به آیتالله مصباح یزدی! 🔹 ۱۲ دی سالروز درگذشت این فقیه، فیلسوف
✍️ چگونه فیلسوف متأله انقلاب متهم به تئوریسین خشونت شد؟ ۲
تمام آنچه گفته شد البته نافی شخصیت برجسته علمی و دینی و اخلاقی حضرت آیت الله نیست اما در جنگ ترکیبی شناختی-ضدامنیتی ناتو در دهه ۱۳۷۰ (بله «جنگ ترکیبی» از دههها پیش شروع شده بود و تازهبهدورانرسیدههای «جنگ ترکیبی» باید این را بدانند!)، کوچکترین ابهامات و خطاها میتوانست به تقویت این جنگ پیچیده کمک کند و شد آنچه شد!
این مطلب طولانی شد و فرصت زیادی برای پرداختن به خطاهای جریان اصلاحطلب نیست. خلاصه این که جریان اصلاح طلب، که جوانان دهه شصت بودند و اغلب فاقد سواد الهیاتی، فلسفی و دینی، با نشستن پای کتابهای ترجمهای ناتوی فرهنگی (از پوپر و آرنت و اورول)، دچار یک استحاله کامل شده بودند و غافل از دسیسههای پیچیده ناتو، خود ناخواسته تبدیل به پیاده نظام ناتو در جمهوری اسلامی شدند، دقیقاً مثل عروسککوکیهای ناتو همان واکنشی را به قتلهای زنجیرهای داشتند که شبکه مخفی ناتو از آن قتلها اراده کرده بود: متهم کردن جمهوری اسلامی به استبداد و میل به سمت براندازی!
نکته مهم این است که هر دو جریان از یک حقیقت مهم غافل بودند: ناتوی فرهنگی و شبکه مخفی اطلاعاتی ناتو، دقیقاً به دنبال ایجاد چنین نزاعی در کشور بود و هر دو جناح خصوصاً جناح اصطلاح طلب (که خودش فرزند فکری ناتوی فرهنگی بود) در همین پازل عمل میکردند! شهرت آیتالله مصباح هم خود تبدیل به قربانی بزرگ این جنگ ترکیبی اهریمنی شد!
@criticalknowledge 🧬 دانش حیاتی
✍ دکتر ابوالفضل بازرگان، کارشناس روابط، بین الملل
تاریخ موازی اخیر ایران میتوانست بسیار متفاوت باشد
اگر تنها یک عدد بمب اتم میداشتیم
نه قاسم سلیمانی ای ترور میشد
نه انتقام سختی لازم میبود
نه هواپیمای اوکراینی ای زده میشد
نه سرمایه اجتماعی اینچنین بعد از آن از دست میرفت
و نه در چهارمین مراسم سالگردش بمب انتحاری ای منفجر میشد و جان بیش از ۱۰۰ انسان بی گناه گرفته میشد
فقط یک عدد بمب اتم
فقط یک عدد
....
#فقط_یک_عدد
https://www.threads.net/@bazargan.abolfazl_ir/post/C1o_zr6Ih13/?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ==
در جواب یکسری از دوستان
در طول ۷۵ سال گذشته
هیچ کشوری در دنیا هیچ وقت جرعت نکرده و نمیکنه حتی یک ژنرال معمولی یک کشور اتمی رو رسما ترور کنه چه برسه به ژنرال ارشد و عالی رتبه یک دولت حاکمیت دار را...
هیچ کشوری ....
حتی روسیه جرعت این اقدام علیه فرانسه و بریتانیا ندارد نه الان و نه در جنگ سرد نداشت و یا آمریکا علیه شوروی در اوج رقابت های جنگ سرد
و حتی آمریکا جرعت این اقدام علیه پاکستان یا کره شمالی را ندارد
هیچ کشوری جرعت حتی تهدید واقعی علیه هیچ کشور هسته ای را ندارد چه برسد به ترور مکرر و سال به سال سرداران و ژنرال های آن کشور
فقط یک عدد نمونه ترور رسمی ژنرال یک کشوری اتمی از سوی یک دولت خارجی در طول ۷۰ سال اخیر را مثال بزنید ....
فقط یک عدد ....
#فقط_یک_عدد
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
برای رسانهای یا این سطح از رذالت و پستی که به جای ابراز همدردی با هموطنانش به دنبال سیگنالگیری و تحلیل منفعتمحور از چنین حادثهای است دیگر نمیتوان گفت رسانه منحط، بلکه باید گفت رسانه تروریست.
روی دیگر تروریستهای امروز کرمان، همین نان به نرخ روز خوران خونخوار هستند که اثر ریخته شدن خون پاک شهدای مظلوم کرمان را بر بازارهای مالی تحلیل میکنند.
بیشک شما از این حادثه ذرهای رنجور نشدهاید و قهقهههای شادی شما در لانه تروریستی دنیای اقتصاد پر شده است اما بدانید به زودی شما نیز نابودید...
#پیام_شما
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
🟢 چرا اصفهان آلودهترین کلانشهر ایران است؟ 🟢
📚 @darvishnameh
1️⃣ اخیراً جلسه بسیار مهمی در تاریخ پنجم دیماه ۱۴۰۲ در فرهنگستان علوم ایران برگزار شد. فقط با نگاه به محتوای جدول - ورق بزنید - که برای نخستینبار علنی شده است، آشکار میشود کیفیت هوای اصفهان چند سال است که از مرزهای فاجعهبار گذر کرده و آنگونه که علی حاجیمرادی برای نگارنده نوشته به عمد رسانهای نشده و اغلب مردم اصفهان از آن آگاه نیستند!
2️⃣ با میانگیری از میزان آلایندگی پنج آلاینده، به دلیل خطرات جبرانناپذیر ذرات معلق نسبت به سایر چهار عامل آلاینده دیگر این مردم اصفهان بودهاند که در همه این سالها خطرناکترین هوا را تنفس کردهاند!
3️⃣ میزان ذرات معلق هوای اصفهان با عدد ۵۰۵۸۱ در برابر عدد ۷۵۰۸ شهر تهران، یعنی فاجعهای خاموش که ۷ برابر بیشتر از پایتختی است که سه برابر اصفهان جمعیت دارد! چرا؟
4️⃣ تاملبرانگیزتر آنکه از سال ۱۳۹۸ بر پایه همین پژوهش، بر لزوم جابجایی کارخانههای آلاینده از جمله فولاد، ذوب آهن، سیمان، ریختهگریها و آجرپزیها با سهم ۹۱ درصدی آلودگی ذرات معلق شهر اصفهان تاکید شده است، ولی دولتهای دوازدهم و سیزدهم با ممانعت از هر گونه انتشار این دادهها، از اجرای این ضرورت طفره رفتهاند.
5️⃣ وقتی مردم اردکان به خیابان ریخته و فریاد میزنند که هوای پاک حق مسلم ماست، به نظرم اصفهانیهای شریف هم باید نشان دهند که نجاتدهنده را باید در آینه دید و یکبار برای همیشه نسبت به تراکم استقرار این حد افیونی از صنایع آلاینده، انرژیبر و آببر اعتراض کنند.
6️⃣ تازه به نظرم مردم اصفهان، اراک، اهواز، اردکان، یزد، آران و بیدگل، کاشان، نظنز، اردستان، میبد و ... باید خدا را شکر کنند که به دلیل شدت تحریمها و کمبود نقدینگی، بسیاری از طرحهای آلاینده و آببر مجال اجرا نیافتهاند؛ وگرنه این نظام ناتدبیر میتوانست حتی اردبیل، ساری، رشت، گرگان و ... را هم با کمبود هوا مواجه کند چه رسد به اصفهان. وای بر ما اگر سکوت کرده و منفعل بمانیم و وای بر شما مدیران کمی تا قسمتی محترم که ناکارآمدیهای مرگبار خود را زیر پوشش تحریم و دشمن و ابردزدی و بادربایی همچنان مخفی میکنید. یادتان باشد ماه هرگز و برای همیشه پشت ابر نمیماند.
#اصفهان_هوا_ندارد
#کسوف_خرد
#محمد_درویش
https://www.instagram.com/p/C1gsn14oQB4/?igsh=MXM4NWcwbnZlaG52
هدایت شده از بلد طیّب/منان رئیسی
معماری حرم و فلسفه زیارت
احمد بن فارس میگوید: «زائر را از آن جهت زائر میگویند که وقتی به زیارت تو میآید، از غیر تو عدول میگرداند». لذا حقیقت زیارت را چنین تعریف کردهاند: "حضور الزائر عند المزور". به این معنا که کمال زیارت آن است که حضور زائر نزد زیارت شونده چنان باشد که فقط او را ببیند و از خود، چیزی نبیند. حالا با توجه به این توضیحات، لطفا به این عکس که اخیرا در حرم مطهر امام رئوف(ع) گرفتهام توجه بفرمایید که نه از حقیر اثری است و نه از همراهانم.
معمار خوش ذوق ایرانی، آرایهها و تزیینات آینهکاری را به نحوی معماری کرده است که زائر در این نوع شکستگیهای هندسیِ آینهها از خود هیچ نبیند و در اثر تعدد قطعات آینهها، تصویر زائر کاملا شکسته شود تا بر خلاف عملکرد اصلی آینه که کارش انعکاس تصویر کامل فرد است، در این نوع هنرپردازی و آینه کاری، زائر چیزی از خود و تصویر خود نبیند؛ به نحوی که معماری محیط، بستری باشد برای حضور قلب زائر و تجلی حقیقتِ حضور عند المزور.
صَلّیَ اللهُ عَلَیکَ یٰا اَباالحَسن یا عَلی ابنِ موسَی أَلرّضٰا أَلمُرتَضٰی(ع)
@baladetayyeb
دانش حیاتی
🟢 چرا اصفهان آلودهترین کلانشهر ایران است؟ 🟢 📚 @darvishnameh 1️⃣ اخیراً جلسه بسیار مهمی در تاریخ
یا غیاث المستغیثین
✍بحران اقلیم و محیط زیست، نتیجه پارادایمی که همه ما پذیرفتیم
#مقاله #نقد #تمدن_مدرن #تمدن_بدیل
این مطلب درباره آلودگی استثنایی و شدید هوای اصفهان معانی زیادی دارد؛ از جمله این که آینده ایران با خطر جدی رو به رو هست. اما به این معنی هم هست که #اولیگارشی چپاولگر خامفروش که ذینفع اصلی دلاریسازی اقتصاد، ورشکستگی دولت و فشار تورمی به مردم است، مسبب بخشی از #بحران_محیط_زیستی کشور هم هست. به عبارت دیگر، اقلیم ایران به وسیله صنایع معدنی نابود میشود تا مواد خام به خارج از کشور صادر شود و جیب اولیگارشی خامفروش را پر کند که مثل اختاپوس بر امورات کشور هم مسلط شده است.
معنای دیگری این بحران به نقص راهحل اقتصادی آرمانگراترین جریان فکری اقتصادی کشور اشاره دارد که در مقابل حاکمیت طبقه خامفروش در کشور و رکود صنایع پایین دستی، به دنبال رونق تولید در صنایع پاییندستی و کاستن خامفروشی و تبعا کاهش منافع و قدرت طبقه خام فروش است. گرچه این سیاست از حیث #اقتصاد_سیاسی مطمئنا از وضع فعلی به مراتب بهتر است، اما از حیث محیط زیستی به معنی استمرار فاجعه طبیعی است. حقیقتش این است که توسعه صنعتی در دوره مدرن ناگزیر با تخریب محیط زیست و #بحران_اقلیم ملازمه دارد و دوستان اقتصادخوانده انقلابی که بر توسعه صنعتی تاکید میکنند عملا دارند نسخه فاجعه محیط زیستی را تجویز می کنند، نسخهای که تا همین الان کشور را به مرز فروپاشی اقلیمی رسانده است.
نتیجه این که ما با یک خطای پاردایمی بزرگ در اندیشه توسعه و پیشرفت رو به رو هستیم که به این معنی است که بهترین اندیشههایی هم که تحت عنوان توسعه بومی و پیشرفت به اصطلاح اسلامی مطرح می شود دارای تبعات فاجعهآمیز است!
فرا رفتن از این پاردایم فاجعهساز به معنای تشکیک در مفروضات پایه آن است، یعنی اصل زندگی صنعتی! اما تصور این که باید یا میتوان از پاردایم زندگی صنعتی عبور کرد، برای تقریبا تمام اصحاب علم اقتصاد و سیاست و نخبگان فنی غیرقابل تصور است، چه برسد به عوام و مردم عادی. تصور زندگی غیرصنعتی تصور بازگشت به عصر حجر و دشواری های زندگی بدوی را القاء میکند با این که تاملات عمیق در ساختار اجتماعی موروث از سنت دینی و صنایع سنتی که به دست حکمای قدیم ما طراحی میشد، نشان میدهد در یک زندگی با ساختار اجتماعی مطلوب اولا نیاز به صنعت بسیار کاهش می یابد و ثانیا صنایع ضروری هم تلائم و سازگاری مادی و ساختاری با طبیعت دارند.
مثال تاثیر ساختار اجتماعی مطلوب در کاهش نیاز به تکنولوژی را می توان در ایده زیست جمعی خویشاوندی در مجتمع های مسکونی افقی به جای زیست فردی یا تک خانوده ای در واحدهای آپارتمانی عمودی جست که بسیاری از نیازهای تکنولوژیک را برطرف می کند و توضیح آن را به مطالب آتی موکول می کنم.
اما مثال تلائم صنایع مطلوب با طبیعت از لحاظ سازگار مادی، استفاده بیشتر از مواد طبیعی به جای مواد سنتزی شیمیایی است--مثل معماری سنتی--و مثال سازگاری ساختاری، احداث قنات به جای سد است. از این دست مثالها باز هم هست.
میتوان نشان داد مجموع این تغییرات پارادامی نیاز به انرژی را نیز شدیدا کاهش میدهد.
پس توقف بحران محیط زیست و اقلیم در گروی این تجدیدنظر رادیکال در مدل اجتماعی-اقتصادی مدرن است که نیازمند عزم تمدنی و برنامه ریزی عظیم بلندمدت است. اما علل جهانی تغییرات اقلیمی که خارج از کنترل ما است نشان میدهد که تا پیش از دگرگونی اساسی تمدن جهانی امکان نجات کامل هیچ کشوری وجود ندارد. خلاصه شواهد و قرائن حاکی از یک وضعیت اخرالزمانی جدی است گرچه در حد وسع و فرصت و محدوده جغرافیایی کشور خودمان باید این تغییر پارادایمی را تحقیق و اجرا کنیم.
@criticalknowledge 🧬 دانش حیاتی