توقع جامعه از نویسندگان حوزوی و دانشگاهی
آیت الله العظمی جوادی آملی:
«اسلام كه صحابه قلم را اصحاب كرم میداند ، نه تنها از اصل علم حمايت كرده است و فراگيری آن را لازم دانست: «طلب العلم فريضة علی كلّ مسلم و مسلمة»، بلكه فنونِ شاخص علم و رشته های مهمّ آن را در آيه محكمه و سنّت قائمه و فريضه عادله دانست.نويسندگان حوزوی و دانشگاهی كه متولّيان اصلی تدوين مطالب علمی اند، هماره كوشا و آگاه باشند كه توقّع جامعه، به ويژه ملّت بزرگ انقلابی ايران اسلامی از مركّب قلم آنان به اندازه انتظار آنان از خون شهيدانی است كه استقلالِ مملكت، آزادی امّت و استقرار نظام دينی مرهون آن است.»
سروش هدایت ج۳ ص۲۵۱
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
14.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹آيت الله العظمی جوادی آملی
«عِشْ مَا شِئْتَ فَإِنَّكَ مَيِّتٌ وَ أَحْبِبْ مَا شِئْتَ فَإِنَّكَ مُفَارِقُهُ...»
۹۴/١۰/۲۳
#شرح_حدیث
#بازنشر
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
امام جواد (سلام الله علیه) می فرمايد:
«من أصغی إلی ناطق فقد عبده، فإن كان النّاطق عن اللّه فقد عبداللّه، وإن كان النّاطق عن إبليس فقد عبدَ إبليس»؛[۱] كسی كه به سخن گوينده ای گوش فرا دهد همانا بندگی او كرده است؛ اگر آن گوينده از جانب خدا سخن گويد، بندگی خدا را كرده و اگر از طرف شيطان و ابليس سخن بگويد، شنونده بندگی ابليس كرده است. بديهی است كه بندگی شيطان و پيروی از سخنان او راهی به جز دوزخ ندارد. پس بر ماست كه فريب نيرنگ های رنگارنگ و پر زرق و برقش را نخوريم و گوهر ارجمند و پاك فطرت را به بهايی دروغين نفروشيم.
[۱]نورالثقلین ج۴ ص۳۹۱
معاد در قرآن ج۵ ص۳۸۵
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹آيت الله العظمی جوادی آملی
هشدار قرآن کریم نسبت به خطر صهيونيستها:
لَا تَزَالُ تَطَّلِعُ عَلَىٰ خَائِنَةٍ مِنْهُمْ...این ها هر روز دارند نقشه میکشند.
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
هدایت شده از آیت الله العظمی جوادی آملی
#درس_اخلاق
برگزاری درس اخلاق آیت الله العظمی جوادی آملی ساعت 9 صبح در محل #مسجد_اعظم قم.
🔹 درس اخلاق چهارشنبه ها ـ ساعت 9 صبح
#پخش_زنده دروس معظم له:
سایت تلویزیون اینترنتی اسراء به آدرس tv.esra.ir
↙️ درس اخلاق:
https://el.esra.ir/ch/darseakhlagh-ayatollah-javadiamoli
برادران: شبستان حضرت بقیة الله الاعظم (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
خواهران: شبستان حضرت زینب (سلام الله علیها)
#آيت_الله_العظمی_جوادی_آملی
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
امام صادق (سلام الله علیه) فرمود:
«إذا حيل بينه وبين الكلام أتاه رسول اللّه (صلي الله عليه و آله و سلم) و من شاء الله، فجلس رسول الله (صلي الله عليه و آله و سلم) عن يمينه و الآخر عن يساره، فيقول له رسول اللّه (صلي الله عليه و آله و سلم): أمّا ما كنتَ ترجوا فهو ذا أمامك و أما ما كنت تخاف منه فقد آمنت منه. ثم يفتح له باب إلي الجنّة، فيقول: هذا منزلك فى الجنّة فإن شئت رددناك إلي الدّنيا و لك فيها ذهبٌ و فضّة، فيقول: لا حاجة فى الدّنيا...»[۱]
هنگامی كه بين مؤمن و بين قدرت بر گفتن حائل شود، يعنی نتواند سخن بگويد پيامبر خدا (صلی الله عليه و آله و سلم) و كسانی كه خدا خواهد كنار او می آيند. رسول خدا (صلي الله عليه و آله و سلم) سمت راست شخص و ديگران به جانب چپ او می نشينند. رسول خدا شروع به سخن كرده می فرمايد آنچه را اميدوارش بودی اكنون رو بروی توست (ديدار پيامبر و ائمه) و امّا آنچه را از آن می ترسيدي (كيفر) از آن ايمن هستی. سپس دری از بهشت برايش گشوده می شود و رسول خدا می فرمايد: اين منزل تو در بهشت است. اگر خواستی تو را به دنيا باز می گردانيم كه در آن جا طلا و نقره است. محتضر در اين هنگام می گويد: مرا نيازی به دنيا نيست؛ تا اين كه می فرمايد: وقتی او را در قبر گذاشتند همان در بهشتی كه رسول خدا (صلی الله عليه و آله و سلم) به او نمود بر او گشوده می شود و نور، خنكی و بوی خوشِ آن بر او داخل می گردد.
سدير صيرفی (راوی خبر) در ادامه می گويد: گفتم: يابن رسول اللّه (صلي الله عليه و آله و سلم) پس فشار قبر چه می شود؟ فرمود: هرگز چنين چيزی برای مؤمنان نيست؛ «فأين ضغطة القبر؟ فقال: هيهات ما علی المؤمنين منها شىءٌ».
[۱]من لا یحضره الفقیه ج۶ ص ص۱۹۶
معاد در قرآن ج۴ ص۲۰۰
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
شهادت در مکتب عرفان
آیت الله العظمی جوادی آملی:
آن مطلب مهمی که میخواهم عرض کنم، این است که ما واقعاً کنار سفره شهدا و شهادت اینها نشسته ایم و حقی هم بر ما دارند که چیز «بیّن الرُّشد» و روشنی است. خدماتی که به شهدا میشود، از عطرافشانی گلزار آنها گرفته تا طلب مغفرت و فاتحه و گرامیداشت و همایشها و اینها که انجام شده و انجام میشود، کاری که از #حوزه_علمیه ساخته است و میتواند تحت عنوان پایان نامه برای بعضی از آقایان باشد، این است که اگر ملتی شهید داد، این خونها زمینه ظهور یک ولیّ خواهد بود! عرفا معتقد هستند که اگر گروهی «لِلَّه» شربت شهادت بنوشند، این زمینه ظهور ولیّ ای از اولیای الهی خواهد بود؛ حالا یا آن ولیّ پیغمبر است یا شاگرد پیغمبر است! یا امام معصوم است یا شاگرد او! قبل از مولوی عرفایی بودند که همین حرف را زدند که به وسیله شهادتِ آن کودکانی که ﴿یُذَبِّحُونَ أَبْنَاءَکُمْ﴾ برکت آن همان شد که موسای کلیم پیدا شد.
شهادت در مکتب عرفان تنها این نیست که انسان به استقلال و آزادی برسد، اینها در نزد عارف برکتهای متوسط است، آن برکت مهمی که عارف از خون شهدا توقع دارد، ظهور ولیّ ای از اولیای الهی است! حالا یا امام است یا شاگرد امام. اگر این حرفها را شما در کتاب های معارف قرآنی و روایی جمع بندی کنید، یک پایان نامه عالمانه ای خواهید نوشت و حق خون شهدا را به اندازه ای که مقدور ماست أدا خواهد کرد.
درس تفسیر ۹۴/١١/٢۰
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
اميرالمؤمنين (سلام الله علیه) می فرمايد:
«إعلموا عباداللّه أنّ عليكم رصداً من أنفسكم و عيوناً من جوارحكم و حُفّاظ صدق يحفظون أعمالكم و عدد أنفاسكم. لا تستركم منهم ظلمةُ ليلٍ داجٍ و لا يُكنّكم منهم باب ذورتاج. و إن غداً من اليوم قريبٌ»[۱] بندگان خدا بدانيد ديده بانانی از خودتان و جاسوسانی از اندامتان بر شما هست و از فرشتگان نگاهدارنده هايی هستند كه از روی راستی كردار شما و شماره نفس هايتان را ضبط می كنند. تاريكی شب تار شما را از اين فرشتگان نمی پوشاند و دَرِ بزرگ بسته شده شما را از آنان پنهان نمی گرداند، و فردای قيامت به امروز نزديك است.
[۱]نهج البلاغه خطبه ۱۵۷
معاد در قرآن ج۴ ص۴۲۰
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
16.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹آیت الله العظمی جوادی آملی
«اهمیت رسالت تبلیغ معارف اسلامی»
#حوزه_های_علمیه
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
هدایت شده از آیت الله العظمی جوادی آملی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙آیت الله العظمی جوادی آملی:
«فرمود[۱] :معنای مسح سر اين است که خدايا هر خيال باطلی که من در سر پروراندم، آن را دارم مسح ميکشم، از آن صرف نظر ميکنم و با مغز پاک ميخواهم با تو سخن بگويم. معنای مسح پا اين است که خدايا جايی که نبايد ميرفتم، ولی رفتم دارم پايم را تطهير ميکنم که از سر تا پا پاک باشم و به حضور تو بيايم»
درس اخلاق ۹۴/٩/١٢
[۱]الكافی(ط ـ الإسلامية)، ج۳، ص۷۱ و ۷۲
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
آیین رونمایی از کتاب «تحریر مقدمه مقنعه» برگزار می گردد
🔹
پایگاه اطلاع رسانی اسراء: همزمان با هفته پژوهش، آیین رونمایی از کتاب «تحریر مقدمه مقنعه» تالیف حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی با سخنرانی آیت الله علیدوست و همچنین استاد مرتضی جوادی آملی برگزار می گردد. این مراسم روز دوشنبه ۲۶ آذر ماه ساعت ۹:٣۰ در سالن همایش بنیاد اسراء برگزار خواهد شد. ↙️ لینک سامانه مجازی https://el.esra.ir/ch/haftepajohesh #آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی #اطلاعیه #هفته_پژوهش 🌐 https://esra.ir 🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
تبیین اهمیت تهذیب نفس و علمآموزی در مسیر ربانی شدن / علمای ربانی، وارثان انبیا و راهنمایان معنوی جامعهاند
🔹
پایگاه اطلاعرسانی اسراء:جلسه هفتگی درس اخلاق آیتالله العظمی جوادی آملی روز چهارشنبه در مسجد اعظم قم بهصورت حضوری و با حضور اقشار مختلف مردم برگزار شد. 👈 در این جلسه، آیتالله العظمی جوادی آملی به ادامه شرح حکمت ۱۴۷ نهجالبلاغه پرداختند. آیت الله العظمی جوادی آملی بیان داشتند: کلمات نورانی ائمه علیهم السلام به ویژه کلمات نورانی امیرالمومنین، به منزله تفسیر آیات قرآن کریم است. 🔹 حضرت در این حکمت می فرماید مردم سه دسته اند: «فَعَالِمٌ رَبَّانِيٌّ وَ مُتَعَلِّمٌ عَلَى سَبِيلِ نَجَاةٍ وَ هَمَجٌ رَعَاعٌ»؛ این تقسیم بندی سه گانه مردم، برگرفته از تقسیم بندی قرآن کریم به «سابقون و مقربان»، «اصحاب یمین»، «اصحاب شمال» است، عصاره این سه قسمت همین است که یا مردم پیشرو هستند حالا یا به نبوت و امامت، یا همراهان او هستند که علمای ربانی اند و دسته سوم کسانی که با انبیاء و رسول کاری ندارند. 🔹 علمای ربانی #وارثان_انبیا هستند، انبیا آمدند تا عالمان ربانی پرورش دهند و این عالمان رابط میان مردم و اولیای الهی هستند. اگر در روایات ما هست که انبیاء فرموده اند علما به منزله فرزندان ما هستند این تبیین این است که «علماء ورثة الانبیاء»، چون گاهی انسان به ربط، وارث شخصی است و گاهی با کسب. 🔹 ارتباط با ائمه اطهار (علیهم السلام) هم دو گونه است، یک ارتباط همین #راه_حوزه_و_دانشگاه است که انسان درس بخواند، تلاش و کوشش کند تا فرمایشات اینها را یاد گرفته و علم را فرا بگیرد و گاهی #طهارت_روح است، نماز شب و دعای سحر است، با طهارت روح می توان علوم الهی را کسب کرد! 🔹 باید انسان به حیقیت ابدی بیاندیشد، انسان هست که هست که هست و هیچگاه از بین نخواهد رفت؛ حقیقت انسان ازلی و ابدی است و هرگز از بین نمی رود. ◀️ عالم ربانی شدن مستلزم تلاش در مسیر علم و تقواست. ↙️ لینک خبر: https://news.esra.ir/fa/w/5142182 #آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی #درس_اخلاق 📚 درس اخلاق تاریخ: 1403/09/21 🌐 https://esra.ir 🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹روضه خوانی آيت الله العظمی جوادی آملی:
«ام البنين هيچ راهی نداشت، در قبرستان بقيع چهار تا قبر مصنوعی ساخت. زن های مدينه را جمع ميکرد، گفت: زن های مدينه، ام البنين يعنی مادر پسران. ديگر مرا ام البنين نگوييد. ام البنين يعنی چه؟ يعنی مادر پسران...
«كانت بنون لی أدعى بهم ٭٭٭ و اليوم أصبحت و لا من بنين»
يک روز من چهار پسر داشتم به من ميگفتيد ام البنين اما الآن چرا ميگوييد ام البنين؟ به من گفتند عباس تو مشک را به دندان گرفت. من از اسرار کربلا بيخبر هستم، مگر مشک را به دندان ميگيرند؟ دستان پسرم چه شد که مشک را به دندان گرفت؟ ای زن های مدينه من از راز کربلا بيخبرم خودم نبودم، اما گفتند عباس تو مشکی به دندان گرفت...»
۱۴۰۲/۵/۵
#وفات_حضرت_ام_البنین سلام الله علیها
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
به فرموده امام رضا "سلام الله علیه" اگر مردم اهل بیت "سلام الله علیهم" را به خوبی بشناسند و با معارف نورانی آنان آشنا شوند، محبت آنان به آن ذوات قدسی فزونی مییابد و این علاقه فزاینده نیز آنان را به تبعیت از اهل بیت "سلام الله علیهم" سوق میدهد:
«إِنَّ اَلنَّاسَ لَوْ عَلِمُوا مَحَاسِنَ كَلاَمِنَا لاَتَّبَعُونَا»
ادب فنای مقربان ج۱۱ ص۹۰
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙آیت الله العظمی جوادی آملی:
«عمده این است که ما که در حوزه هستیم، باید باور کنیم درس و بحث ما الهی است؛ یعنی باید باشد، یعنی طرزی درس بخوانیم که مثل نماز باشد؛ مثل زیارت باشد؛ البته این کارها جای نماز واجب را نمیگیرد؛ اما جای مستحبات را میگیرد. جای دعاهای مستحب را میگیرد. اینها به هر حال واجب کفایی است. اگر «لله» آدم درس و بحث داشته باشد، این عبادت نیست؟! این ذکر خدا نیست؟! اگر این زمخشری میگوید «دراسة علم» ذکر خداست، چرا ما نگوییم؟ ما که اُولیٰ هستیم، پس میشود این کار را کرد.»
درس تفسیر ٩٨/١/٢۵
#هفته_پژوهش
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
26.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹آيت الله العظمی جوادی آملی:
🔹 ... این پژوهش های عادی اینها آن ردیف های خیلی نازل نازل نازل است که از ما اینها را نخواستند اینها مقدمات کار است. یک پژوهشی که انسان بتواند در برابر امام بگوید «مُحَقِّقٌ لِمَا حَقَّقْتُمْ مُبْطِلٌ لِمَا أَبْطَلْتُمْ ... مُحْتَمِلٌ لِعِلْمِكُمْ».
انبیا آمدند هر کدام که آمد کتاب آورد، اما ما کتابی داریم که هیمنه دارد. اگر هیمنه دارد ما اهل این کتابیم باید ما مهمین بر ملل دیگر باشیم... .
📚 پیام به همایش نقش علوم انسانی اسلامی دیجیتال در پژوهش/ آذر ۱۴۰۲
#هفته_پژوهش
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
j-4239 1403-09-21 akhlagh ss.mp3
10.19M
🎙آیت الله العظمی جوادی آملی:
«...با داشتن علی و اولاد علی"علیهم السلام" انسان خدای ناکرده بهانه این را بگیرد و بهانه آن را بگیرد دین خودش و حجاب خودش اینها را از دست بدهد، بله، فلان کس خلاف کرده، فلان کس بد کرده، من بد کردم، او بد کرده، اما حالا انسان حجاب خودش را و رابطه خود با خدا را چرا قطع بکند؟ مگر دین را ما از این و آن گرفتیم؟ دین ما در آن صحنه ای که با خدا معامله کردیم هست، او هست که هست که هست که هست. چرا ما حواسمان نیست راه را گم کردیم؟ بله این آقا بد کرد، به او اعتراض میکنیم، آن آقا کار خوب کرد، از او هم تشکر میکنیم، اینها سرجایش محفوظ است اما رابطه ما با خدای ما با علی و
اولاد علی "علیهم السلام" باید محفوظ باشد.»
درس اخلاق ۱۴۰۳/٩/٢١
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
🟢تفسیر تسنیم جلد ۷۹ منتشر شد
http://nashresra.ir
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
12.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙بیانات آیت الله العظمی جوادی آملی در رابطه با #صلابت مادران شهیدپرور در پرتو عنایات الهی:
«خب مادر است! شما میدانید مادر سانتيمتر سانتيمتر بلكه ميليمتر ميليمتر برای اين بچهاش جان كنده ـ شما در خانهتان بچه داريد میبینید اين مادر چطور برای ميليمتر ميليمتر اين بچه زحمت میکشد ـ شده نخل باسق، كفن در بر [او] كرده گفت: برو اسلام را حفظ بكن. اين نيست مگر همان بيان ذات اقدس الهی كه درباره مادر موسی گفت كه ﴿لَوْلاَ أَن رَّبَطْنَا عَلَی قَلْبِهَا﴾ ؛ فرمود ما دلش را گرفتيم محكم كرديم ديگر نمی لرزد...کشوری که این مکتب را دارد از شرق و غرب هراس ندارد و فریاد مرگ بر آمریکا و اسرائیلش همچنان بلند است.»
#وفات_حضرت_ام_البنین_علیها_السلام
#روز_تکریم_مادران_و_همسران_شهدا
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
#اطلاعیه
🔹به اطلاع طلاب و فضلای گرامی می رساند، درس خارج فقه حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی فردا یک شنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ برگزار نمی گردد.
🌐 https://esra.ir
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
🔻رئیس بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء :
❇️ جشن پایان تفسیر ۸۰ جلدی تسنیم آیت الله العظمی جوادی آملی در دوم اسفند ۱۴۰۳
🌐مطالعه جزئیات خبر
https://hawzahnews.com/xdj3b
#نشست_خبری
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹روضه خوانی آيت الله العظمی جوادی آملی
#وفات_حضرت_ام_البنین علیها السلام
۱۴۰۲/۵/۴
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
آیت الله العظمی جوادی آملی :
«وقتی انسان وارد حوزه علمیه شد، میداند که باید کریمانه درس بخواند و درس کریمانه عبارت از آن است که تا مطلبی برای او روشن نشد، از آن نگذرد، تا مطلبی به طور #تحقیق برای او مشخص نشد، نه بنویسد و نه بگوید،تا مطلبی به طور تحقیق برای او حل نشد، از استاد بخواهد که آن را تببین کند.»
بخشی از پیام به همایش اساتید و طلاب حوزه علمیه استان تهران ۹۱/۹/۲۸
#هفته_پژوهش
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
یاد مرگ، برترین عامل پویایی
آیت الله العظمی جوادی آملی:
بر تمام طلبههاست كه حداقل ـ البته حداقل ـ يك دور در خدمت اين كتاب نهج الفصاحة باشند و اين كتاب را زيارت كنند اين حداقل است اين هم مثل نهجالبلاغه است بايد انسان، آناء الليل و اطراف النهار در خدمت اين كتاب باشد. حضرت فرمود: «ان قامت الساعة وفی يد أحدكم الفسيلة فإن استطاع ان لا تقوم الساعة حتى يغرسها فليغرسها» ؛ فرمود اگر نهالی در دست شماست يك ساعت بعد هم ميميری و قيامت هم قيام ميكند، بكار و بمير. شما چرا در شرح حال بسياری از علما ميخوانيد تا آخرين نفس داشتند كتاب مينوشتند تا آخرين نفس داشتند بحث ميكردند؟ چون همين حديث آنها را پويا كرده است؛ فرمود: «ان قامت الساعة وفي يد أحدكم الفسيلة» ؛ يك نهال در دست اوست و فقط همين قدر وقت دارد كه بكارد و بميرد فرمود بكار و بمير. اگر كسی بيش از نيم ساعت فرصت ندارد و در اين نيم ساعت ميتواند مطالعه كند و مسئله ای را حل كند يا سؤالی را جواب بدهد، جواب بدهد و بميرد.
۱۳۸۰/۳/۴
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
#اطلاعیه
🔹به اطلاع طلاب و فضلای گرامی می رساند، درس خارج فقه حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی فردا دوشنبه 26 آذر 1403 برگزار نمی گردد.
🌐 https://esra.ir
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
آیت الله العظمی جوادی آملی:
«عمده به روز بودن است؛ يعنی کسی که در حوزه فکر ميکند، حوزوی بايد زندگی کند ولی دانشگاهی فکر کند. آن عزيزانی که در دانشگاه زندگی ميکنند گرچه دانشگاهی فکر ميکنند و زندگی ميکنند ولی بايد حوزوی فکر بکنند. قبلاً حوزه و دانشگاه از هم جدا نبود؛ در عصر مرحوم بوعلی و ساير معاصرانشان در يک جا بود که اينها هم ادبيات و فقه و اصول ميخواندند، هم رياضيات ميخواندند، هم طب را ميخواندند. طب در آن بود رياضيات بود، هندسه بود، حساب بود، فقه و اصول بود، ادبيات هم بود. حالا وقتی علوم توسعه پيدا کرده است دانشگاه از حوزه، حوزه از دانشگاه جدا شدند ولی در دين واحد هستند،در فکر واحد هستند، در عقيده واحد هستند، در کشورداری واحد هستند.»
درس خارج فقه ۱۴۰۳/٩/١٩
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
امام علی سلام الله علیه فرمودند:
«إِنَّهُ مَنِ انْتَصَحَ لله و اتَّخَذَ قَوْلَهُ دَلِيلًا، هَدَاهُ لِلَّتِي هِيَ أَقْوَمُ و وفَّقَه للرشَادِ و سَدَّدَه.»؛هر که اندرز الهی را بپذیرد و کلام او را راهنمای خود سازد، خدای رحمان درست ترین و استوارترین راه را به او مینمایاند و به او توفیق رشد و کامیابی میدهد.
الکافی ج۸ ص۳۸۹
ادب فنای مقربان ج۱۱ ص۱۲۹،۱۳۰
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
آیت الله العظمی جوادی آملی:
«عمل صالح, زمینه را برای دیگر کارهای نیکو فراهم می کند، به گونه ای که در پرتو آن، انسان به آسانی اعمال خیر را انجام میدهد و از کارهای بد و ناپسند دوری میکند؛ وقتی روح آدمی بر اثر استمرار در کارهای نیکو لطیف شد، به سوی حسنات میگراید و در این حال، اگر انسان بخواهد نماز اول وقت، یا نماز شب بگزارد یا قرآن تلاوت کند یا هر کار خیر دیگری را انجام دهد یا فضایلی را تحصیل کند به آسانی کار خیر انجام میدهد:«فَأَمّا مَن
أعطى واتَّقى، وصَدَّقَ بِالحُسنى، فَسَنُيَسِّرُهُ لِليُسرى»[سوره لیل آیات ۵_٧]
تسنیم ج۶۶ ص۱۳۶
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
17.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙بیانات آیت الله العظمی جوادی آملی در رابطه با اهمیت ویژه پژوهش
آذر ٨۶
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
معنای گسترده شبيخون فرهنگی
آیت الله العظمی جوادی آملی:
«شبيخون فرهنگی معنايش اين نيست كه فقط فرهنگ يك ملت را زير سؤال ببرند، بلكه اينها اول در الفاظ تصرف میکنند، در معانی تصرف ميكنند، در اصطلاحات تصرف میکنند، آنگاه هر چه خواستند خودشان به عنوان حقوق بشر به عنوان آزادی به عنوان عدالت به عنوان دموكراسی اينها را به عنوان رهاورد ميآورند! هيچ فرقی نيست بين الفاظ شستشو شده با آن بمب ده تنی، آن بمب ده تنی آمده مؤسّسات و مراكز مُلكی اينها را ويران كرده و اين تغيير فرهنگ آمده در روحيه های ملكوتی اين مردم بزرگوار اثر كرده، بايد آدم اينها را كاملاً بشناسد.»
۱۳۸۲/٢/٢۶
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی