eitaa logo
🕊 ◍⃟ دارالقرآن علی ابن ابیطالب علیه السلام🕊 ◍⃟
523 دنبال‌کننده
2.1هزار عکس
1.5هزار ویدیو
45 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
❣ ✨السلام علیک یااباصالح المهدے 🌱سَلامٌ عليٰ آلِ يٰس ... پدرمهربانم، سلام ... «صُبحَـــــم» شُروع ، مےشَود آقـᰔــــآبہ نٰامتآن۔۔۔ «روز؎ِ مَن» هَمہ جٰا «ذِڪرنٰامتآن۔۔𑁍» صُبح ؏ـَـلے الطُلو؏..؛ «سَلامٌ؏َــلیک یأبنَ الْحَســـ﴿ﷻ﴾ــنْ۔۔» مـَن دِلخُوشَم ؛ بِہ «جــَـــواب سلٰامتآن۔۔𔘓» _امـــــآم خوبِ زمآنـــــم ..✼.. هَرڪجآ هَستے ۔۔۔! بٰاهـــــزٰاران ؏ِــشق و اِرادَت﴿ سَـــــلٰام۔۔﴾ 【السّلام ؏َــلیکَ یــآصــآحب الزمـــ‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌❀ــآن】 ⛅️ ⛅️ .
▪️‏ رهبر معظم انقلاب: بنده حوائج یک سال خود را در ایام فاطمیه می گیرم. الا ای چاه یارم را گرفتند گلم، باغم، بهارم را گرفتند میان کوچه ها با ضرب سیلی همه دار و ندارم را گرفتند 🏴 شهادت جانگداز حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها - به روایت ۷۵ روز -، بر فرزند و منتقم‌ ایشان، حضرت مهدی ارواحنافداه و همه شیعیان آن حضرت تسلیت باد.🥀 *
شايد داشتن فرزندی محتاط كه قبل از دست زدن به هر چيزی اول به چشمان مادرش نگاه كند، يا بدون اجازه مادرش دست از پا خطا نكند، آرزوی بسياری از والدين باشد.... 👈 اما بد نيست بدانيد كودكی كه حتی برای آب خوردنش هم منتظر گرفتن تأييد از مادرش است، احتمالا در بزرگسالی با اختلال درگير مي شود. ⭕️ مادران مضطربی كه با كنترل كودکشان سعی می‌كنند، خودشان را كنترل كنند، كودكانی پر از ترس و تربيت مي كنند. پس نگذاريد ترس‌های شما اين ويژگی را در فرزندتان تقويت كند. .
⚠️ چطوری وقتی تب داریم دمای بدن رو بیاریم پایین❗️ پیاز رو نصف کنید و هر قسمتشو بذارید کف یه پا و روش جوراب بکشید برای ۲تا۳ ساعت یا یک شب تا دمای بدنتون به حالت نرمال برگرده .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
❣ ✨السلام علیک یااباصالح المهدے 🌱سَلامٌ عليٰ آلِ يٰس ... پدرمهربانم، سلام ... . الا که صاحب عزای تمام غم هایی دوباره فاطمـیـــــہ آمـد نمی آیی؟😔 ⛅️ ⛅️ .
4_5911209479994614645.mp3
3.57M
•√صوت‌مهدوی|گوش‌جان‌بسپارید. 📌«ضرورت‌الگوبودن‌ِ حضرت‌ زهرا سلام الله علیها درنگاه امام‌زمان ارواحنافداه» ⁉️ڪدوم بخش‌ زندگیمون با الگوگیری از حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها شباهت داره؟... .
خیال پردازی بزرگترین لذت کودکی 🔹هر چه کودکان تا سن ۸ سالگی، خیال بافی بیشتری نشان دهند، در بزرگسالی خلاقیت بیشتری خواهند داشت و بالعکس چیزی که مایه نگرانی است، نبود خیال بافی در این سن است 🔹خیال بافی در هر کودکی هم از لحاظ محتوا و داستان و هم از لحاظ شدت و مدت متفاوت خواهد بود و نباید فرزند خود را در این مساله با کودکان و همسالانش مقایسه کنید. 🔹این است که در برخی موارد کودک با توجه به خیال پردازی های خود حرفهایی میزند و چیزهایی به دیگران نسبت می دهد که ممکنه والدین او را متهم به دروغگویی کنند و شروع به نصیحت کردن او کنند، در حالی که این رفتار والدین اشتباه است و به کودک آسیب میزند. 🔹توجه به وجود تفکر جادویی در کودکان 4 – 5 ساله هست؛ گاهی اوقات کودک در خیال خود و داستانهای خیالی خود تفکرات جادویی مانند پرواز کردن یا وقوع اتفاقاتی عجیب و غریب تصور میکند که حتی اگر با مخالفت شما و استدلال شما مواجه شود با خیال پردازی دیگر و تفکر جادویی دیگری برای شما استدلال کند. 🔹در مورد زمانی است که او دوستان خیالی برای خود دارد، با آنها صحبت می کند، بازی می کند، سر سفره برایشان غذا می گذارد، و... که این مساله هم جای نگرانی ندارد و نباید او را از این کار منع کرد، اشاره کردن به خیالی بودن این دوست باعث واکنش منفی و احساس گناه و شرم در او می شود. ✍ در مجموع در برابر خیال پردازی کودکان باید کاملا عادی رفتار کرد. حتی در برخی موارد همراهی با آنها باعث تشویق و پرورش قدرت خلاقیت آنها خواهد شد.
🩺💤جایگزین‌های قرص خواب 😰قرص‌های شیمیایی تنها اثرات موقتی دارند و در طولانی مدت باعث ، ، از بین رفتن ، اشکال در و ..میشوند .💊☠ 🌱جایگزین طبیعی: 👈🏻دمنوش بادرنجبویه 👈🏻کاهو + سکنجبین 👈🏻دمنوش بابونه 👈🏻مالیدن روغن بادام شیرین به ملاج سر 👈🏻سوپ جو + روغن بادام شیرین 👈🏻برگ چغندر خواب آوری بسیار قوی هست .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
❣ ✨السلام علیک یااباصالح المهدے 🌱سَلامٌ عليٰ آلِ يٰس ... پدرمهربانم، سلام ... . صُبحـــــتآن بخِیر۔۔ اُمیـــــد دل هـــــآ؎ مٰا... خُـــــدا ڪنَد۔۔ تَمام لَحظہ هـــــآیم پرأز، ؏َــــطرحُضور شمآ باشَد ...❋ خــُـــدا ڪنَد ۔۔ دِلم بہ نگٰاه سبزتـــــآن، گرم بٰاشَد  ... خّـــــدا ڪنَد۔۔ روزَم بہ د؏ـــآ؎ شُمآ، مـُــــ؏ـــطَر بٰاشد ...𑁍 خُـــــدا ڪنَد ڪِہ بیآیے۔۔۔💔 ⛅️ ⛅️ .
🔻همه فکر می‌کنند چون گرفتارند، به خدا نمی‌رسند ؛ اما چون به خدا نمی‌رسند ، گرفتارند ! میرزا‌اسماعیل‌دولابی .
مهارت حل مسئله کودک ‌ ✅ بگذارید کودک مشکل خود را حل کند. 🔹برخی از والدین عادت دارند که مشکلات کودکشان را خود حل کنند. این والدین شاید برای راحتی و رفاه بیشتر کودک این کار را انجام می دهند اما در واقع این کار باعث می شود تا کودک نتواند روی توانایی های خود تکیه کند و در آینده هم ممکن است نتواند مشکلات خود را حل کند، زیرا مطمئن است کسی هست که او را از این وضعیت نجات دهد. 🔻این عادت تا ابد با او همراه خواهد بود و او فردی می شود که در مقابل مشکلات تلاشی نمی کند و منتظر یک ناجی است تا او را نجات دهد. .