eitaa logo
دهکده کدبانو
163 دنبال‌کننده
430 عکس
3.2هزار ویدیو
2 فایل
﷽حَسْبُنَاالله‌ وَ نِعْمَ‌ الْوَڪیٖلْ﷽ به کانال دهکده کدبانو خوش آمدید کلی آموزش خوشمزه کلی ترفند و ایده و آشپزی @dehkadekadbanoo https://eitaa.com/joinchat/2721776112C2b577c841d ارتباط‌ با‌ ادمین 👇🏻👇🏻 @zana64 @Ya_hossein_88 @Zahrahe70
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋 😍😋 بسیار لذیذ و خوشمزه اینجا طعم های،جدید ومتفاوت رو تجربه کنید👇👇 〰🥦〰🍍〰🌶 ما را به دوستان خود معرفی کنید ─━━━⊱🎀⊰━━━─ @dehkadekadbanoo 〰🌽〰🥒〰🍤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋 😍😋 بسیار لذیذ و خوشمزه اینجا طعم های،جدید ومتفاوت رو تجربه کنید👇👇 〰🥦〰🍍〰🌶 ما را به دوستان خود معرفی کنید ─━━━⊱🎀⊰━━━─ @dehkadekadbanoo 〰🌽〰🥒〰🍤
مواد لازم ارد 1لیوان آب 1لیوان تخم مرغ 4عدد کره ۵۰ گرم شکر 1ق غ نمک 1پنس وانیل 1/8 ق چ بکینگ پودر 1/8ق چ خامه فرم گرفته به مقدار لازم این مقدار حدود 20تا نون خامه ای کوچیک و ۱۲ دونه نسبتا درشت بهمون میده طرزتهیه قبل از هر کاری فر رو روی درجه 200روشن میکنیم و توی سینی فر کاغذ روغنی پهن میکنیم . اب، کره و نمک و شکر رو تو یه قابلمه تفلون کوچیک میریزیم و حرارت رو روشن میکنیم .کنار ظرف می ایستیم وقتی از ته ظرف اب شروع به جوشیدن کرد فورا ارد رو یکجا توی قابلمه میریزیم .این قسمت کار خیلی مهمه نباید اب بجوشه و بخار بشه چون نون کیفیتش رو از دست میده بعد که ارد رو ریختیم با قاشق چوبی مرتب هم میزنیم تا خمیر گرد بشه وچیزی کناره های ظرف نباشه اینکار فقط چند لحظه طول میکشه.حالا خمیر رو توی یه ظرف دیگه منتقل میکنیم وکمی باز میکنیم تا زودتر خنک شه .وقتی حرارت خمیر به اندازه ای شدکه انگشتمون فقط گرما رو حس کنه یکی یکی تخم مرغ هارو اضافه میکنیم و اول با با چنگال هم میزنیم تا تخم مرغها به خوردخمیر بره بعد وانیل و بکینگ پودر رو هم میریزیم با همزن کمی هم میزنیم حالا خمیر اماده شده رو توی قیف میریزیم و توی سینی فر به فاصله با ماسوره یا با قاشق میزنیم . سینی رو توی فر میذاریم و حرارت رو به 180 میرسونیم و نونا رو برای 40تا 45دقیقه میذاریم تا بپزه بستگی ب دمای فر داره ( برای من ۱ ساعت و نیم طول کشید). تو این فاصله در فر رو نباید باز کنیم چون دیگه نونا پف نمیکنن . بعد که نونا خنک شدن با خامه فرم گرفته پرشون میکنیم و توی ظرف سرو میچینیم. ما را به دوستان خود معرفی کنید ─━━━⊱🎀⊰━━━─ @dehkadekadbanoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋 😍😋 بسیار لذیذ و خوشمزه اینجا طعم های،جدید ومتفاوت رو تجربه کنید👇👇 〰🥦〰🍍〰🌶 ما را به دوستان خود معرفی کنید ─━━━⊱🎀⊰━━━─ @dehkadekadbanoo 〰🌽〰🥒〰🍤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋 😍😋 بسیار لذیذ و خوشمزه اینجا طعم های،جدید ومتفاوت رو تجربه کنید👇👇 〰🥦〰🍍〰🌶 ما را به دوستان خود معرفی کنید ─━━━⊱🎀⊰━━━─ @dehkadekadbanoo 〰🌽〰🥒〰🍤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋 😍😋 بسیار لذیذ و خوشمزه اینجا طعم های،جدید ومتفاوت رو تجربه کنید👇👇 〰🥦〰🍍〰🌶 ما را به دوستان خود معرفی کنید ─━━━⊱🎀⊰━━━─ @dehkadekadbanoo 〰🌽〰🥒〰🍤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
༺🍔 ⃟ 🍔 ⃟༻ 😋 💕 😍😋 بسیار لذیذ و خوشمزه اینجا طعم های،جدید ومتفاوت رو تجربه کنید👇👇 〰🥦〰🍍〰🌶 ما را به دوستان خود معرفی کنید ─━━━⊱🎀⊰━━━─ @dehkadekadbanoo 〰🌽〰🥒〰🍤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋 😍😋 بسیار لذیذ و خوشمزه اینجا طعم های،جدید ومتفاوت رو تجربه کنید👇👇 〰🥦〰🍍〰🌶 ما را به دوستان خود معرفی کنید ─━━━⊱🎀⊰━━━─ @dehkadekadbanoo 〰🌽〰🥒〰🍤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋 😍😋 بسیار لذیذ و خوشمزه اینجا طعم های،جدید ومتفاوت رو تجربه کنید👇👇 〰🥦〰🍍〰🌶 ما را به دوستان خود معرفی کنید ─━━━⊱🎀⊰━━━─ @dehkadekadbanoo 〰🌽〰🥒〰🍤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋 😍😋 بسیار لذیذ و خوشمزه اینجا طعم های،جدید ومتفاوت رو تجربه کنید👇👇 ما را به دوستان خود معرفی کنید ─━━━⊱🎀⊰━━━─ @dehkadekadbanoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋 😍😋 بسیار لذیذ و خوشمزه اینجا طعم های،جدید ومتفاوت رو تجربه کنید👇👇 〰🥦〰🍍〰🌶 ما را به دوستان خود معرفی کنید ─━━━⊱🎀⊰━━━─ @dehkadekadbanoo 〰🌽〰🥒〰🍤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋 😍😋 بسیار لذیذ و خوشمزه اینجا طعم های،جدید ومتفاوت رو تجربه کنید👇👇 〰🥦〰🍍〰🌶 ما را به دوستان خود معرفی کنید ─━━━⊱🎀⊰━━━─ @dehkadekadbanoo 〰🌽〰🥒〰🍤
😋 ✍طرزتهیه: برای درست کردنش ابتدا حدود یک پیمانه جو پرک را با یک عدد هویج رنده شده و دو پیمانه قارچ خرد شده مخلوط کرده و حدود سه لیوان آب رویش ریخته و روی حرارت می گذاریم تا جو پرک بپزه داخلش دو عدد هم استاک مرغ یا گوشت انداختم شما می تونید به جاش از آب مرغ هم استفاده کنید بعد که کمی غلیظ شد حدود دو لیوان شیر بهش اضافه كرده و بیست دقیقه دیگه گذاشتم تا جا بیفته بعد زیرش را خاموش کرده و کمی که از حرارت افتاد داخلش چهار قاشق غذاخوری خامه ریختم.اگر از استاک استفاده مي كنيد نمک اضافه نکنید خیلی چون شور می شه و کمی هم فلفل سیاه خوب میشه.این روشیه که سریع حاضر میشه اما می تونید سس بشامل هم درست کنید و در آخر پخت بهش اضافه کنید و یا قارچ را هم می تونید ابتدا کمی با کره تفت داده و در اواسط پخت اضافه کنید.اگر دیدید اون مقدار آب اولیه اش کمه بیشتر کنید.میزان خامه هم دلبخواه هست می تونید بیشتر کنید یا حذف كنيد. بسیار لذیذ و خوشمزه اینجا طعم های،جدید ومتفاوت رو تجربه کنید👇👇 〰🥦〰🍍〰🌶 ما را به دوستان خود معرفی کنید ─━━━⊱🎀⊰━━━─ @dehkadekadbanoo 〰🌽〰🥒〰🍤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋 😍😋 بسیار لذیذ و خوشمزه اینجا طعم های،جدید ومتفاوت رو تجربه کنید👇👇 〰🥦〰🍍〰🌶 ما را به دوستان خود معرفی کنید ─━━━⊱🎀⊰━━━─ @dehkadekadbanoo 〰🌽〰🥒〰🍤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸 دعای فرج - اِلهى عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَ بَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّء وَ ضاقَتِ الاْرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّماَّءُ و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَیْکَ الْمُشْتَکى وَ عَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاَّء اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِى الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُم وَ عَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کَلَمْحِ الْبَصَر اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِىُّ یا عَلِىُّ یا مُحَمَّد اِکْفِیانى فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانى فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمان الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنى اَدْرِکْنى اَدْرِکْنى السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمینَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطّاهِرین 🍃أللَّہُمَ؏َـجِّڸْ لِوَلیِڪَ ألْفرج🌺🌺🌺🌺🌸🌸🌸🌸
🌼 بِسم اللهِ الرَّحمنِ الرَّحیم *۞اَللّهُمَّ۞* *۞کُنْ لِوَلِیِّکَ۞* *۞الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ۞* *۞صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَعَلی آبائِهِ۞* *۞فی هذِهِ السّاعَه وَفی کُلِّ ساعة۞* *۞وَلِیّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَلیلاً۞* *۞وَعَیْناً حَتّی تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ۞* *۞طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها۞* *۞طَویلا۞* 🌤أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج🌤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میگوپفکی به سبک رستورانی😍😍 باورکنید طعمش محشررررشد😍 از طعمش نگم که این طعم همیشه توی ذهنت میمونه 😋 و من این رسپی رو از بزرگترین سرآشپز غذاهای دریایی در ایران یاد گرفتم🫰🏻 ابتدا دو قاشق زعفرون آب شده و یک قاشق چایخوری پودر کاری، نمک و کمی فلفل قرمز و چند حلقه پیاز برش خورده به میگو ها میزنم و یک ساعت تو یخچال استراحت دادم برای درست کردن خمیر که قسمت اصلی ماجراست نیاز داریم به یک پیمانه آرد نول یا آرد سفیدگندم، یک دوم پیمانه نشاسته ذرت، دو قاشق روغن زیتون، یک قاشق مربا خوری سرخالی بکینگ پودر، نمک و دلستر کلاسیک ،دو قاشق غذاخوری زعفران در حدی که رنگ‌خمیر رو تغییر بده ، همه ی مواد بالا رو طبق ویدئو با هم میکس کنید و ده دقیقه در محیط آشپزخونه به این خمیر به دست اومده استراحت بدید و مثل من میگوها رو به خمیر آغشته کنید و توی روغن داغ داغ با حرارت متوسط سرخ کنید😋😍 عزیزان دلستر بدون طعم یا کلاسیک رو سعی کنید از خارجیا استفاده کنید کیفیتش بهتره و با این خمیر میتونید پیاز حلقه ای هم سرخ کنید و لذتش رو ببرید @dehkadebanoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: گوشت قیمه ای ۳۰۰ گرم لوبیا سبز خرد و سرخ شده ۳۰۰ گرم رب ۲ ق.غ پیاز داغ نصف پیمانه ادویه به دلخواه (نمک، فلفل، دارچین، زردچوبه، پودر سیر یا سیر تازه، زیره، زعفران دم کرده) برنج آبکش شده ۲ پیمانه روغن به مقدار لازم اول پیاز داغ را حاضر میکند، گوشت ها رو داخلش تفت میدید، بعد از اینکه رنگ گوشت عوض شد، ادویه ها و‌ رب رو اضافه میکنید و کمی تفت میدید، آب جوش به اندازه ای که گوشت رو بپوشونه بهش اضافه میکنید و‌میگذارید قشنگ بپزه. در آخرهای پخت، لوبیا سبز رو بهش اضافه میکنید که دست به دست هم بده ولی له نشه و آب مواد کشیده بشه. از طرفی برنج رو در آب و‌نمک خیس کردید و بعد در آب جوش و نمک نیم پز میکنید و آبکش میکنید. بعد از اینکه برنج و مواد کمی خنک شد ، در یک قابلمه ی نچسب با هر ته دیگی که دوست دارید، لایه لایه برنج و مواد رو به ترتیب میریزید تا تموم بشن، توصیه میکنم تو هر لایه کمی زعفران دم کرده و دارچین اضافه کنید. میگذارید دم بکشه @dehkadebanoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترد و فوری 🌶🥒🌶🥒 یه روش آسون و سه سوته برای درست کردن خیارشور @dehkadebanoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻‍🍳👩🏻‍🍳 سیب زمینی🌹 یک کیلو قارچ🌹 400 گرم پیاز🌹 یک عدد متوسط ادویه برای مواد قارچ 🌹 دارچين، زیره، آویشن، فلفل سياه و قرمز، زردچوبه، پودر پاپریکا یک قاشق غذاخوری سر خالی برای مواد سیب زمینی هم همین مقدار ادویه رب گوجه 🌹یک قاشق غذاخوری فلفل دلمه🌹 یک عدد متوسط روغن🌹 برای سرخ کردن تخم🌹 مرغ دوعدد پودر سوخاری 🌹دوقاشق غذاخوری @dehkadebanoo 🌷🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مغزدار من تو تابه با قطر 15 سانت درست کردم تخم مرغ 2عدد، ماست 2 ق غ سرپر، بکینگ پودر 1 ق چ سرپر، آرد نصف لیوان (75 گرم)، وانیل نوک ق چ، زعفران دم کرده 1 ق غ، هل ساییده نصف ق چ، 1_2 ق غ روغن برای سرخ کردن خاگینه مواد میانی👈گردو خرد شده یا مغز دلخواه دیگه در صورت تمایل شربت👈نصف لیوان شکر، نصف لیوان آب، 2ق غ گلاب، 1ق غ زعفران دم کرده ⭕️ تمام مواد شربت رو داخل قابلمه میرزیم روی حرارت ملایم میذاریم تا شکر آب بشه می زاریم سرد بشه تخم مرغ رو با زعفران و هل و وانیل2_3 دقیقه با چنگال میزنیم تا بوی تخم مرغ گرفته بشه ماست رو اضافه در آخر آرد و بکینگ پودر رو اضافه و میزنیم تا یکدست بشه. کف تابه نچسب روغن میریزیم روی حرارت ملایم می زاریم داغ بشه نصف مواد رو داخل تابه ریخته درشو می زاریم شعله ملایم و کوچک باشه تا خوب مغز پخت بشه وقتی روی خاگینه حباب زد و روش سفت شد از مواد میانی روش پخش میکنیم و باقی مواد خاگینه رو می ریزیم و دوباره درش رو میبندیم و می زاریم بپزه تا کامل ببنده و سفت بشه بر میگردونیم تا روی اون هم سرخ بشه 5 دقیقه کافیه. خاموش کنید و از شربت روش بریزید.5 دقیقه داخل شربت بمونه و سرو کنید. @dehkadebanoo 💕