✨☘✨☘✨☘✨
🌱من عقیدهی راسخ دارم بر اینکه یکی از نیازهای اساسی کشور، زنده نگه داشتن نام شهدا است.(۱۳۹۳/۱۱/۲۷ مقام معظم رهبری)
💠💠💠💠
✨ شادی روح شهدای گمنام
و همه شهدا...
#روزانه_یک_صفحه_هدیه_به_شهدا
#صفحه_۱۴
#باشهدا
@dghjkb
YEKNET.IR - zamine - shabe 1 muharram 1401 -narimani (2)~1.mp3
10.49M
🔳 #زمینه #محرم
🌴ندا ندای حسین
🌴نمان، برو، بشتاب، به کربلای حسین
🎙کربلایی #سید_رضا_نریمانی
بسیار دلنشین
@dghjkb
#دلتنگی #محرم
سلام به ماه خون خدا محرم..
🍃آجرک الله بقیه الله
در ماه خون خدا در کربلا هستی یابن زهرا مهدی جان التماس دعا..
کنار مرقد عموی با وفایت رفتی اباصالح التماس دعا...
تسلیت به رهبرم سیدعلی وخانواده معظم شهدا و سلام بر شهید حاج قاسم سلیمانی وشهید مجتبی کریمی....
دایی جان محرم آمد، قرآن کوچک که سبز رنگ است با دفترچه یادداشت مادربزرگ که به من دادهای تا آن را به یادگار نگه دارم وبرایت الرحمن تلاوت کنم ..
سلام به طلبه بسیجی شهید محمدرضا بختیاری عموی شهیدم عموجان پدرم قرآن کوچک آبیات را با دفترچه مشکی احادیث را به من داده تا نگه دارم و هر سال برای سیدالشهدا علیهالسلام و شهدای ایران در اتاقم مراسم میگیرم..
🍃 اللهم العجل بقیه الله
(خواهرزاده شهید مجتبی کریمی
برادرزاده طلبه بسیجی محمدرضا بختیاری از تهران)
@dghjkb
وقایع روز دوم محرم/ رسیدن فرمان ابن زیاد مبنی بر متوقف کردن امام حسین(علیهالسلام) در سرزمینی بی آب و بی پناهگاه؛
ورود امام حسین علیهالسلام و یاران و همراهان آن حضرت به سرزمین کربلا در دومین روز از محرم سال 61 هجری اتفاق افتاد و تا عاشورا در همین سرزمین بودند. کربلا در 60 مایلی شهر بغداد، غرب فرات و پنج فرسنگی نینوا قرار گرفته است که آن زمان بیابانی بود خشک، بی آب، خالی از سکنه و با پستی بلندیهای زیاد و تعداد زیادی گودال.
رسیدن فرمان عبیدالله بن زیاد
در این میان، لشکر حربنیزید ریاحی که به دستور یزید ملعون همه جا در پی امام بود و ایشان را همراهی میکرد، وارد کربلا شد. همان موقع سواری که کمانی بر روی دوش خود داشت به سمت لشکر حر آمد و نامه عبیداللهبن زیاد، حاکم کوفه، را به حر داد. در نامه این طور نوشته شده بود که: به محض اینکه نامه ام به تو رسید، بر حسین علیهالسلام سخت بگیر و او را در زمینی بی آب و خشک و بدون پناهگاه متوقف کن. این پیک نیز مراقب است تا همراه تو باشد و جدا نشود تا فرمان من را به طور کامل انجام بدهی.
حر بن یزید ریاحی این نامه را به امام حسین علیهالسلام نشان داد و گفت: «چارهای جز این کار ندارم. در همین جا فرود بیایید.» امام حسین علیهالسلام فرمودند: «بگذار در دهکده غاضریه یا شفیه ساکن شویم.» اما حر اجازه نداد و گفت: «این مامور مراقب من است و نمیتوانم تخطی کنم.»
اللهم أعوذ بک من الکرب و البلاء
در تاریخ نوشته شده که وقتی امام حسین علیهالسلام به کربلا رسیدند، مشتی خاک از زمین برداشته، آن را بوییدند و فرمودند: «اینجا همان قتلگاه و خوابگاه ماست.» در ابتدای این سرزمین، اسب امام علیهالسلام از اینکه وارد این خاک شود پرهیز میکرد و عنوان شده که امام هفت اسب عوض کردند و با هفتمین اسب وارد سرزمین کربلا شدند؛ آن هم در حالی که لباس یادگار رسول خدا صلیاللهعلیهوآلهوسلم را بر تن داشتند.
آن حضرت با ورود به کربلا نام آن سرزمین را پرسیدند. افرادی که آن محل را میشناختند، چندین نام را گفتند. در این میان، یک نفر نام کربلا را برد و امام با شنیدن این نام فرمودند: «اللهم إنی أعوذ بک من الکرب و البلاء.»
همچنین در تاریخ ثبت شده که در این روز بود که حضرت سیدالشهدا علیهالسلام شهادت خود و حمل سر مبارک را بر روی نیزه، برای زهیر بن قین بازگو کردند.
منابع:
آینه در کربلاست؛ محمدرضا سنگری
تاریخ طبری
مقتل الحسین علیه السلام؛ علامه بحرالعلوم
الامام الحسین علیه السلام و صحابه
*خبرگزاری تسنیم
#محرم #وقایع_روز_دوم_محرم
@dghjkb
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
🏴السلامُ علیالحُسَین
🏴و علَی علیبنالحُسَن
🏴و عَلی اَولادِالحُسَین
🏴و عَلی اَصحابِالحُسَین
شب جمعه ، شب زیارتی اباعبداللهالحسین علیهالسلام یاد کنیم از شهیدان، با صلواتی....
شادی روح شهدای گمنام🌱
شهدای انقلاب🌱
شهدای دفاع مقدس🌱
شهدای روحانیت🌱
شهدای محراب🌱
شهدای هستهای🌱
شهدای امر به معروف🌱
شهدای مدافع حرم🌱
شهدای مدافع امنیت🌱
شهدای مدافع سلامت🌱
شهدای ترور🌱
و همه شهدا🌱🌱
🌱اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم🌱
🌱اللهم عجل لولیک الفرج🌱
@dghjkb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌴شب زیارتی امام حسین(علیهالسلام)
🍃هر کس یه شب جمعه بینالحرمین باشه
🍃باید همه عمرش هم دلتنگ حسین باشه
🎙 #شیخ_سعید_شحیطاط
⏯ #نماهنگ
#شب_سوم #محرم
#صلی_الله_علیک_یا_اباعبدالله
#شب_جمعه
@dghjkb
🔹️امام علی علیهالسلام:
اِحْذَرْ أَنْ يَخْدَعَكَ اَلْغُرُورُ بِالْحَائِلِ اَلْيَسِيرِ أَوْ يَسْتَزِلَّكَ اَلسُّرُورُ بِالزَّائِلِ اَلْحَقِيرِ
بپرهيز از اين كه فريفته شدن به[اين دنياى] دگرگون شونده ناچيز، تو را گول بزَنَد، يا شاد گشتن به اين فناپذير بى ارزش، تو را بلغزاند.
غرر الحكم، ح 2612
#امام_علی علیهالسلام
@dghjkb
🏴اَلسَّلامُ عَلَيْكمَ يا بَقِيَّةَ اللهِ اَلاعظم
صدای گریهتان پیر کرده عالم را
بیا که با تو بپوشم لباس ماتم را ...
هزار شکر نمردم که باز ببینم
کتیبههای عزا ، مشکی محرم را ...
#صبحتون_حسینی
@dghjkb
🏴حال و هوای محرم در جبهههای دفاع مقدس
بدون شک تاثیر محرم و قیام اباعبدالله الحسین(علیهالسلام) در جبهههای 8 سال دفاع مقدس تاثیری عمیق بر ایمان و اخلاص رزمندگان اسلام در نبرد با دشمن را داشت.
رزمندگان با تاسی از سالار شهیدان با وجودی که نیروهای رژیم بعث عراق به پشتیبانی استکبار از تمام امکانات و تجهیزات کامل و پیشرفته برخوردار بودند.
رزمندگان شجاع اسلام با دست خالی در مقابل آنها ایستادگی کردند. بازخوانی قیام عاشورا و تجلی جلوههای حماسه و عشق و ایمان در جبهههای نبرد حق علیه باطل نشان دهنده این است که رزمندهها در تمامی لحظات با نیروی برگرفته از نام و یاد و راه اباعبدالله الحسین (علیهالسلام) در مقابل دشمن متجاوز ایستادگی کردند؛ و برای اولین بار یک وجب هم از خاک مقدس ایران اسلامی که با خون هزاران شهید گلگون شده بود را به دشمن ندادند.
در عشق و ارادت رزمندگان اسلام به سیدالشهدا همین بس که در عزیمت به خط مقدم جبههها و انجام عملیات ذکر و نام حسین آرامش جان رزمندگان بود و در مراحل سخت، صبر و استقامت و ایمان حسین (علیهالسلام) قوت دلهای آنان میشد. در طول هشت سال دفاع مقدس بسیاری از عملیاتها و یگانها و مقر رزمندگان اسلام به نام اباعبدالله الحسین(علیهالسلام) مزین میشد.
این نامگذاریها، از سر ارادت، ایمان و معرفت عاشورایی سرچشمه میگرفت و گواه آن بود که نام حسین(علیهالسلام)، عاشورا و کربلایش، الهام بخش، راهنما و پشتوانه روحی و فکری هشت سال دفاع مقدس بوده است. با اینکه عزاداری امام حسین (علیهالسلام) در همه ایام سال در جبههها برگزار میشد و اغلب رزمندهها در مرثیهها و حتی اشعاری که دست جمعی در برنامههای صبحگاه و مذهبی میخواندند ذکر اباعبدالله نیز گفته میشد، اما فرا رسیدن محرم شور و حال خاصی به جبههها میداد.
حال و هوای محرم در جبهه همانند عزاداری در شهرها بود. رزمنده ها سعی می کردند تا عزاداریها را به همان نحو در جبههها اجرا کنند. رزمندگان با پارچههای سیاه چادرها و سنگرها و محلهای عزاداری را سیاهپوش میکردند.
گردانها و لشگرها هر کدام جداگانه دستههای عزاداری مخصوص به خود را تشکیل میدادند. در هر صورت همان سنت و برنامههای عرفی که در شهر انجام میشد در جبهه هم برقرار بود، ابداع نوحه و مرثیه و سبک نوحه خوانی در جبهه خیلی زیاد بود، سبکهای خاصی که حماسی بود و به فضای جبهه میخورد؛ برای مثال شعارهای صبحگاه که بچهها با آن میدویدند متناسب با ایام محرم سروده میشد. و اما درسهایی که ملت عزیز ایران مخصوصآ رزمندگان اسلام از حسین (علیهالسلام) گرفتند از این قرار بود که ای حسین ای امام برحق، تو ما را آموختی كه در هر عصر، زندگی با ستم پیشگان را ننگ و ذلت دانسته و مرگ را جز سعادت و نیل به فلاح نپنداریم.
ما را آموختی كه برای احیای ارزشهای متعالی فراموش شده قیام كنیم، با تحریفها و بدعتها و وارونه جلوه دادنِ حق و حقیقت مبارزه كنیم. از تو آموختیم كه هر گاه در هر زمانه دین محمد (صلواتاللهعلیه) جز با كشته شدنمان باقی نماند خود را به دست مرگ سپاریم و در راه برقراری احكام الهی، خویشتن را فدا سازیم.
یاد همه شهدای عزیزی که با رمز مبارک «یا حسین (علیهالسلام)» به خط دشمن زدند و با سلام بر حسین (علیهالسلام) به شهادت رسیدند گرامی باد.
یادداشت از: محمد فتحی میآبادی
خبرگزاری بسیج از همدان
#دفاع_مقدس #ماه_محرم
@dghjkb
✨☘✨☘✨☘✨
🌱من عقیدهی راسخ دارم بر اینکه یکی از نیازهای اساسی کشور، زنده نگه داشتن نام شهدا است.(۱۳۹۳/۱۱/۲۷ مقام معظم رهبری)
💠💠💠💠
✨ شادی روح شهدای گمنام
و همه شهدا...
#روزانه_یک_صفحه_هدیه_به_شهدا
#صفحه_۱۵
#باشهدا
@dghjkb
وقایع روز #سوم_محرم؛
اشاره امام حسین ع به نحوه شهادت خود
حضرت اباعبدالله ع در سومین روز ماه محرم اشارهای به نحوه شهادت خود و شباهت آن با ماجرای شهادت حضرت یحیی ع داشتند. البته در برخی از منابع نوشته شده که امام زینالعابدین ع فرمودند: «در هیچ منزلی فرود نیامدیم مگر اینکه پدرم شهادت حضرت یحیی ع را یادآور شدند»
نامه ابنزیاد به امام حسین ع
در این روز همچنین عبیدالله بن زیاد نامهای را برای حضرت سیدالشهدا ع فرستاد. او در این نامه نوشته بود:«ای حسین!خبر ورود تو و همراهانت به سرزمین کربلا را دریافت کردم. امیرالمؤمنین یزید به من دستور داده است که سر بر بالین آرامش نگذارم و لقمهای از غذا سیر نخورم، مگر اینکه تو را بکشم یا به فرمان و بیعت من و یزید درآیی»
پیک ابنزیاد پس از ارائه نامه به امام حسین ع، جواب آن را خواست. امام فرمودند:«پاسخ ندارد؛پاسخ او عذاب است»پیک برگشت و جواب امام را به ابنزیاد رساند.
فرستادن عمر سعد به کربلا
عبیدالله بن زیاد، حکم حکومت عمر سعد بر ری و گرگان تا حدود همران امروزی را برای عمر سعد نوشت. در این روز عمر سعد آماده رفتن به ری میشد که ابنزیاد او را به حضور خواست و گفت:«باید قبل از رفتن به ری، به جنگ با حسین ع بروی»
عمر سعد خوش نداشت به این جنگ برود، به همین دلیل تعلل کرد و جواب را بعد موکول کرد. اما ابن زیاد گفت:«فرمان حکومت ری را برگردان که آن در گرو جنگ تو با حسین ع است» عمر سعد تسلیم شد و سفر به کربلا را قبول کرد. در تاریخ نوشته شده که او با همان لشکر چهار هزار نفری که با خودش به ری میرفت، به کربلا رفت. چون تصور میکرد کار به جنگ نمیکشد. در غیر این صورت، نیروهای بیشتری با خودش به کربلا میبرد.
تعداد همراهان عمر سعد با هزار نفر نیروهای حر بن یزید بالغ بر پنج هزار نفر شد. در این سفر، عمر سعد که پسرش حفص را هم به همراه خود داشت، با پیش قراولی خالد بن عرفطه و پرچمداری حبیب بن جماز(حمار) در حدود ظهر روزسوم ماه محرم سال 61 هجری وارد کربلا شد.
پیک عمر سعد
عمر سعد به محض ورود به کربلا نمایندهای را فرستاد تا از امام حسین ع درباره علت ورود ایشان به این سرزمین سؤال کند. عمر سعد که خودش قبلا به امام نامهای نوشته بود، از دیدار با آن حضرت ترس داشت.
در این میان کثیر بن عبدالله شعبی که سوارکاری اهل جنگ بود گفت:«من میروم و اگر بتوانم حسین ع را خواهم کشت» عمر به او گفت:«نمیخواهم او را بکشی. اما از او سؤال کن که چرا به کربلا آمده است»کثیر در حالی که شمشیرش را به همراه داشت به سمت اردوگاه امام حسین ع نزدیک شد. ابوثمامه صائدی با دیدن او به امام حسین ع خبر داد که:«خداوند تو را همواره قرین صلاح کند. خونریزترین و جسورترین فرد روی زمین به سوی تو آمده است»
سپس به کثیر که نزدیک شده بود گفت:«شمشیرت را زمین بگذار تا اجازه بدهم با امام حسین ع صحبت کنی» کثیر گفت:«من مأمورم اگر میخواهید پیام عمر سعد را میرسانم وگرنه برمیگردم» و راضی نشد شمشیر را از خودش جدا کند. ابوثمامه جواب داد:«دسته شمشیرت را میگیرم تا با امام صحبت کنی» او قبول نکرد. گفت:«پیامت را به من بگو تا به امام برسانم اما بدان که اجاز نمیدهم به امام نزدیک شوی» کثیر در حالی که دست خالی و پرخاشگر بود به سمت لشکر عمر سعد برگشت.
این بار عمر سعد، قره بن قیس حنظلی را به سوی امام حسین ع فرستاد امام از یاران خود سؤال کردند که چه کسی او را میشناسد. جناب حبیب بن مظاهر جواب داد:«او از قبیله تمیم و طایفه حنظله است. او را میشناسم. مردی خوشنیت و درستاندیش است و تصور نمیکردم در لشکر عمر سعد باشد»
قره جلوآمد و به امام حسین ع سلام کرد و پیام عمر سعد را گفت. امام فرمودند:«مردم دیارتان نامه نوشتند و من را دعوت کردند. اگر خوش ندارید، برمیگردم»
قره که میخواست برگردد، جناب حبیب بن مظاهر به او گفت:«وای بر تو، به سمت ستمگران برمیگردی؟ اینجا باش و مردی را یاری کن که خداوند همه عزت و اعتبار ما را به شکرانه و به پاس وجود او به ما بخشیده است»
قره جواب داد:«میروم، پیام را میگذار اما برمیگردم و تصمیم میگیرم» سپس به سمت عمر سعد برگشت و جواب امام حسین ع را به او رساند.عمر سعد با شنیدن سخن امام گفت:«امیدوارم خداوند من را از جنگ با او نگاه دارد» بعد از آن نامهای برای عبیدالله بن زیاد نوشت:«من همین که به کربلا رسیدم، پیکی را فرستادم تا با حسین ع مذاکره کرده و از او بپرسد که برای چه به کربلا آمده است.پاسخ او این بود که مردم کوفه نامه نوشته و از من درخواست آمده کردهاند و من به آنها پاسخ دادهام حال اگر تغییر نظر دادهاند و موافق نظر قبلی خود نیستند برمیگردم»
منابع:
نفس المهموم
اعیان الشیعه
الامام حسین ع و صحابه
مقتل الحسین ع خوارزمیانساب الاشراف
آینه در کربلاست؛محمدرضا سنگری
*خبرگزاری تسنیم
@dghjkb
🏴🏴
#امام_رضا علیهالسلام:
كانَ أبي إذا دَخَلَ شَهرُ المُحَرَّمِ لايُرى ضاحِكا... فَإذا كانَ يَومُ العاشِرِ كانَ ذلِكَ اليَومُ يَومَ مُصيبَتِهِ و حُزنِهِ و بُكائِهِ
چون ماه محرّم میرسيد، كسى پدرم را خندان نمی ديد ... چون روز دهم فرامیرسيد آن روز، روز سوگوارى و اندوه و گريه او بود.
وسائل الشيعه: ج ۱۰، ص ۵۰۵
@dghjkb
✨☘✨☘✨☘✨
🌱من عقیدهی راسخ دارم بر اینکه یکی از نیازهای اساسی کشور، زنده نگه داشتن نام شهدا است.(۱۳۹۳/۱۱/۲۷ مقام معظم رهبری)
💠💠💠💠
✨ شادی روح شهدای گمنام
و همه شهدا...
#روزانه_یک_صفحه_هدیه_به_شهدا
#صفحه_۱۶
#باشهدا
@dghjkb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙مداحی #جدید و طوفانی حاج #مهدی_رسولی در واکنش به توهین کنندگان قرآن مجید در سوئد
دلمان برایشان میسوزد که تا کنون «لا تقنطوا من رحمة الله» را نشنیدهاند و از آیات دوستداشتنی قرآن محروم بودهاند. قرآن میخواست قلب آنها را ناز کند؛ اما آنها دستش را سوزاندند. قرآن میخواست آنها را به آسمان برساند؛ ولی آنها زمینش زدند. قرآن میخواست راه نشانشان دهد؛ لکن آنها به بیراهه رفتند.
📌آری دلمان میسوزد؛ ولی قرار نیست دلسوزی ما، فشار دندانهای خشممان بر روی هم را کم کند.
📌دلمان میسوزد؛ ولی با هیچ کس بر سر قرآن شوخی نداریم. قرآن همانقدر که کتاب بشارت است، کتاب انذار هم هست. قرآن همان جور که آیات ثواب دارد، آیات عذاب هم دارد.
📌دلمان میسوزد؛ اما بر سر قرآن با هیچ کس شوخی نداریم. هر کس به کتاب خدا جسارت کند، پاسخِ حسینی و اباالفضلی خواهد دید.
@dghjkb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴تجمع مردم تهران در اعتراض به هتک حرمت به قرآن کریم در مقابل سفارت سوئد
معترضان اعلام کردند تا اخراج سفیر سوئد از تهران مقابل سفارت تحصن خواهند کرد
@dghjkb
🔴اشد مجازات برای عامل جسارت به قرآن
🔹متن پیام رهبر انقلاب اسلامی در پی جسارت به قرآن مجید در کشور سوئد به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
🔹جسارت به ساحت مقدس قرآن مجید در سوئد، حادثهای تلخ و توطئهآمیز و خطرآفرین است. اشد مجازات برای عامل این جنایت مورد اتفاق همه علمای اسلام است، دولت سوئد نیز باید بداند که با پشتیبانی از جنایتکار، در برابر دنیای اسلام #آرایش_جنگی گرفته و نفرت و دشمنی عموم ملتهای مسلمان و بسیاری از دولتهای آنان را به سوی خود جلب کرده است.
🔹وظیفه آن دولت آن است که عامل جنایت را به دستگاههای قضایی کشورهای اسلامی تحویل دهد. توطئهگران پشت صحنه نیز بدانند که حرمت و شوکت قرآن کریم روز به روز افزونتر و انوار هدایت آن درخشانتر خواهد شد، امثال این توطئه و عاملان آن، حقیرتر از آنند که بتوانند جلوگیر این درخشش روزافزون باشند. والله غالبٌ علی اَمرِه
@dghjkb
وقایع روز چهارم محرم| فرمان ابن زیاد مبنی بر بیعت گرفتن یا به شهادت رساندن امام حسین(علیهالسلام)
عمر سعد به محض ورود به کربلا، پیکی را به خیمهگاه امام حسین علیه السلام فرستاد تا از آن حضرت درباره علت خروج از مکه سؤال کند. امام علیه السلام به پیک عمر فرموده بودند: «مردم دیار شما من را به کوفه دعوت کردند. حال اگر خوش ندارید، برمیگردم.» او بعد از دریافت جواب امام حسین علیه السلام، فوراً نامهای برای عبیدالله بن زیاد فرستاد و جواب امام را به او گزارش داد. نامه عمر سعد در روز چهارم محرم به دست عبیدالله رسید.
دریافت نامه عمر سعد توسط ابن زیاد
وقتی نامه عمر سعد از سرزمین کربلا به کاخ عبیدالله بن زیاد رسید، سربازان فوراً نامه را به دست عبیدالله رساندند. حسان بن فائد بن بکیر العبسی در تاریخ ثبت کرده که وقتی نامه عمر به دست عبیدالله رسید، من در کنار او بودم و دیدم که وقتی آن را خواند، با خودش این شعر را خواند که: «الآن اذعلقت مَخالبنا به یرجوا النجاه و لاتَ حینَ مناص» به این معنی که «حالا که پنجههای ما در گلوگاه اوست به رهایی فکر میکند، اما دیگر گریزگاهی نیست.»
دستور ابن زیاد برای بیعت یا شهادت امام حسین علیه السلام
طبق این گزارش که در مقاتل نوشته شده، عبدالله بن زیاد در جواب نامه عمر سعد برای او این طور نوشت که: «بسمالله الرحمن الرحیم. باری، نامه تو رسید و محتوای آن را دریافتم. به محض اینکه جواب من را دریافت کردی، از حسین علیه السلام و یاران او برای امیرالمؤمنین یزید بن معاویه بیعت بگیر تا بیندیشیم چه کنیم.» در بعضی از مقاتل هم ثبت شده که عبیدالله در نامهاش اضافه کرده بود: «اگر بیعت نکرد، سر او و یارانش را جدا کن و بفرست.»
عمر سعد هم وقتی جواب او را دریافت کرد، گفت: «میدانستم که عبیدالله سلامت و عافیت (صلح و سازش و روش مسالمتآمیز) ر قبول نمیکند.» البته این احتمال وجود دارد که جواب نامه عبیدالله بن زیاد در روز پنجم ماه محرم به کربلا رسیده باشد.
منابع:
مقتل الحسین علیه السلام؛ بحرالعلوم
مقتل الحسین علیه السلام؛ خوارزمی
مقتل لهوف
اعیان الشیعه
آینه در کربلاست؛ محمدرضا سنگری
*خبرگزاری تسنیم
#وقایع_روز_چهارم_محرم
@dghjkb
#عبدالله_بن_الحسن علیهالسلام
ای مجانینِ حسینی، حسنی گریه کنید
روضه امشب ز یتیم است،شبِ پنجم شد
#شب_پنجم #محرم
@dghjkb
◾️ پیامبر خدا صلىاللهعليهوآلهوسلم:
برای شهادت حسین علیهالسلام، حرارت و گرمایی در دلهای مؤمنان است که هرگز سرد و خاموش نمیشود.
جامع احادیث الشیعه، ج١٢، ص۵۵۶
#پیامبراکرم صلیاللهعلیهوآلهوسلم
@dghjkb
✨☘✨☘✨☘✨
🌱من عقیدهی راسخ دارم بر اینکه یکی از نیازهای اساسی کشور، زنده نگه داشتن نام شهدا است.(۱۳۹۳/۱۱/۲۷ مقام معظم رهبری)
💠💠💠💠
✨ شادی روح شهدای گمنام
و همه شهدا...
#روزانه_یک_صفحه_هدیه_به_شهدا
#صفحه_۱۷
#باشهدا
@dghjkb