فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 اطلاعنگاشت متحرک | تولید؛ عامل امنیت اقتصاد
🔻حضرت آیتالله خامنهای: «اگر ما در اقتصاد کشور، اقتصاد را به یک بدن انسان تشبیه بکنیم، سیستم دفاعی و امنیّتّبخشِ اقتصاد عبارت از تولید است؛ یعنی آن چیزی که میتواند ویروسهای مهاجم و میکروبهای مهاجم به اقتصاد را خنثیٰ بکند و آن را سالم نگه دارد تولید در کشور است.» ۱۳۹۹/۰۲/۱۷
#روشنگری
#مجلس
#سیاسی_تحلیل
🔴 #قره_باغl آیا ایران ورود میکند؟
🔻 منابع خبری از استقرار نزدیک به دو لشگر زرهی و پیاده ارتش ایران در مرز با آذربایجان خبر می دهند. برخی معتقد بودند ایران صرفا برای محکم کاری و امنیت مرزهایش ادوات و واحدهای نظامی را به مناطق نزدیک به محل درگیری منتقل کرده و بعضی دیگر هم بر جدی بودن نظامیان ایرانی برای حراست از سرحدات و احتمال عملیات در عمق خاک آذربایجان خبر می دهند.
🔻اما واقعیت جریان چیست ؟
🔹ایران از ابتدای بحران قره باغ ضمن اعلام بی طرفی در درگیری ها ، خاک قره باغ را جزئی از آذربایجان دانست لکن نسبت به انتقال گروههای شبه نظامی تکفیری توسط ترکیه به مرزهایش شدیدا حساسیت داشت.
🔹در سفر عباس عراقچی معاون وزیر امور خارجه به باکو نیز ، جمهوری اسلامی پیغام تندی به طرف آذربایجانی نسبت به حضور گروههای تروریستی در منطقه قره باغ داد .
🔹ظاهرا دولت علی اف به توصیه اردوغان قصد دارد تکفیری های سوری را در شهرهای متصرفه اسکان داده و تابعیت جمهوری آذربایجان را به آنها عطا کند تا محافظت دائمی از آن مناطق را بر عهده بگیرند.
🔹مورد فوق خط قرمز قطعی جمهوری اسلامی بوده و به هیچ عنوان برای سران تهران حضور دائمی گروههای سلفی - تکفیری در نزدیکی مرزهای ایران پذیرفتنی نیست.
🔹البته ظاهرا الهام علی اف وعده خروج نیروهای تکفیری پس از پایان جنگ را به ایران داده و به همین دلیل مسئولان جمهوری اسلامی فعلا گزینه صبر را انتخاب کرده و منتظر اجرای وعده طرف آذری هستند.
🖌 #تقوی_نیا
#سیاسی_تحلیل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 #زمانـه_مدیا| سرنوشت پولهای بلوکه شده ایران در کره جنوبی و ژاپن و دیگر کشورها چه شد؟
🔹عراقچی معاون وزیرخارجه پاسخ میدهد
#سیاسی_تحلیل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سید حسن نصرالله: ما از سقوط ذلیلانه ترامپ به دلیل جنایتش در ترور ژنرال قهرمانمان خوشحالیم
🔹ترامپ در حسرت یک تماس تلفنی مسئولان ایرانی ماند. امید بستن به دولت جدید آمریکا درست نیست و نوعی توهم است.
🍃🌸🍃 آمادگی برای ظهور 🍃🌸🍃
🔹در دعای عهد درباره ظهور امام زمان آمده:
«اِنَّهُم یَرَونَهُ بَعیداً وَ نَریهُ قَریباً»
آنها ظهور امام زمان را دور می بینند ولی ما نزدیک می بینیم!
🔹کمی به این فراز فکر کنید:👇👇
«ظهور امام زمان را نزدیک ببینیم.»
🔮وقتی انسان ظهور حضرت را دور دید، یک "آزادی" عملی پیدا می کند! می گوید: حالا کو تا ظهور!!!
🔮اما اگر اعتقادش این باشد که ظهور نزدیک است و هر لحظه ممکن است حضرت ظهور بفرمایند، سریعتر خودش را آماده می کند، خودش را جمع و جور می کند. سر تا پایش، زندگیش، رنگ و روی خانه اش را امام زمانی می کند.
🔮آری این معنای انتظار است که اجر هزار شهید را دارد و روایت در باره ی فرد منتظر می فرماید وی مانند کسی است که در خیمه امام زمان است!
کاش از انگشتهای دستمان یاد میگرفتیم
یکی کوچک,یکی بزرگ
یکی بلند و یکی کوتاه
یکی قوی تر و یکی ضعیف تر
اما هیچکدام دیگری را مسخره نمیکند
هیچکدام دیگری را له نمیکند
و هیچکدام برای دیگری تعظیم نمیکند
آنها کنار هم یک دست میشوند و کار میکنند
چرا ما انسانها اگر از کسی بالاتر بودیم
لهش میکنیم و اگر از کسی پایینتر بودیم او را میپرستیم؟
شاید بخاطر همینکه یادمان باشد,
نه کسی بنده ماست,
نه کسی خدای ما,
آری,باید باهم باشیم و کنار هم
آنگاه لذت یک دست بودن را میفهمیم
عجله در کارها - @Maddahionlin.mp3
2.54M
♨️عجله در کارها
🎤حجت الاسلام #رفیعی
موعظه کوتاه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 «نارضایتی این حقیر از کارکرد عدالت در کشور نباید به این معنی گرفته شود که برای استقرار عدالت کار انجام نگرفته است. واقعیّت آن است که دستاوردهای مبارزه با بیعدالتی در این چهار دهه، با هیچ دورهی دیگر گذشته قابل مقایسه نیست.»
مقام معظم رهبری ۱۳۹۷٫۱۱٫۲۲
🔹-🔸🌹🔹-🔸
🌀#موشن_گرافی
💠موضوع: چی بودیم و چی شدیم ...
#رهبر_معظم_انقلاب
#مبارزه_با_فساد
#مبارزه_با_تبعیض
#عدالت
#سیاسی_تحلیل
VID_20201111_092713_453.mp3
1.08M
💠مشروعیت من و شما وابسته به مبارزه با فساد، مبارزه با تبعیض و عدالت خواهی است. رهبر معظم انقلاب ۱۳۸۲/۰۶/۰۵
🔹-🔸🌹🔹-🔸
✅#صوتی
💠موضوع: عدالت و مبارزه با فساد
#رهبر_معظم_انقلاب
#روشنگری
#مبارزه_با_فساد
#مبارزه_با_تبعیض
#عدالت
#سیاسی_تحلیل
پرده نگار+درس نامه عدالت.pdf
4.06M
💠«پرده نگار و درس نامه #عدالت» مجموعه ای گردآوری شده از بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی است که نگاهی به جایگاه «#عدالت و #عدالت_خواهی» در اندیشه معظم له دارد.این پرده نگار با رویکرد کاربردی تدوین شده و در آن سعی شده به مسائل عینی و سوال های مهم در حوزه بحث عدالت خواهی از منظر رهبر انقلاب اسلامی مسائلی مانند اهمیت عدالت و عدالت خواهی، عرصه های تحقق عدالت، چگونگی عدالت خواهی پاسخ دهد.
🔹-🔸🌹🔹-🔸
✅#پردهنگار
💠موضوع: عدالت و مبارزه با فساد
#رهبر_معظم_انقلاب
#روشنگری
#بیانیه_گام_دوم
#عدالت
#سیاسی_تحلیل
نقشه راه 18- آبان .mp3
1.53M
✅ "نقشه راه"
💬سلسله سخنرانی های موضوعی
❇️ با محوریت بیانیه گام دوم انقلاب
💢موضوع: آرمانهای انقلاب اسلامی
🇮🇷دکتر سید جلال حسینی/ کارشناس مسائل سیاسی
#روشنگری
#بیانیه_گام_دوم_انقلاب
#سیاسی_تحلیل
#دین_یاران
#پاسخ_به_شبهات
#شبهات_مهدویت(٩)
🔹🔹🔹🔹🔹
❓پرسش: مدت حکومت امام مهدی(عجلاللهتعالیفرجهالشریف) طبق روایات چند سال میباشد؟
پاسخ:
1⃣ مدت استمرار نظام الهی پس از ظهور، جدا از مدت حکومت شخص امام است که مطابق روایات آن حصرت باقی مانده عمر خود را حاکم بوده و سرانجام چشم از جهان فرو خواهد بست.
تردیدي نیست که مدت حکومت آن حضرت باید به قدري باشد که امکان تحول جهانی و استقرار عدالت در همه مناطق عالم وجود داشته باشد
ولی اینکه این هدف در چند سال قابل دسترسی است، قابل تخمین و گمانه زنی نیست و باید به روایات امامان معصوم علیهم السلام رجوع کرد.
البته با توجه به قابلیتهاي آن رهبر الهی و توفیق و مدد غیبی براي آن حضرت و اصحاب و یاران شایستهاي که در اختیار اوست و آمادگی جهانی براي پذیرفتن حاکمیت ارزشها و زیباییها در زمان ظهور، ممکن است که رسالت مهدي موعود عجل االله تعالی فرجه الشریف در زمانی نسبتاً کوتاه انجام شود (و جریانی که بشریت در طول قرون متمادي از ایجاد آن ناتوان بوده است در کمترین زمان ممکن تحقق یابد.)
2⃣ روایاتی که مدت حکومت حضرت مهدي (عجل االله تعالی فرجه الشریف) را بیان میکند بسیار گوناگون است. بعضی از آنها مدت حکومت آن
حضرت را ۵ سال و تعدادي از آنها ٧ سال و برخی دیگر و ٨ و ٩ و ١٠ سال بیان کرده است.
چند روایت هم مدت حکومت را ١٩ سال و چند ماه و بالاخره ۴٠ سال و ٣٠٩ سال بر شمرده است.(١)
👈گذشته از اینکه علّت این همه اختلاف در روایات، روشن نیست پیدا کردن مدت واقعی حکومت از میان این روایات کاري دشوار است.
اما بعضی از علماي شیعه با توجه به فراوانی و شهرت روایات ٧ سال، این نظر را انتخاب کردهاند. (٢) و بعضی دیگر گفتهاند مدت حکومت امام مهدي عجل االله تعالی فرجه الشریف ٧ سال است ولی هر سال از سالهاي حکومت حضرت به اندازه ١٠ سال از سالهاي ماست که این مطلب نیز در بعضی روایات آمده است :
راوي از امام صادق علیه السلام درباره مدت حکومت حضرت مهدي عجل االله تعالی فرجه الشریف سؤال میکند و امام میفرماید :
"حضرت مهدي (عجل االله تعالی فرجه الشریف) هفت سال حکومت میکند که برابر ٧٠ سال از سالهاي روزگار شماست." (٣)
⚠️نکته: احتمال دارد عدد ٧٠ در روایت از باب مبالغه کیفی باشد و برتری کیفی حکومت حضرت را برساند.
👈مرحوم مجلسی رحمة االله علیه میفرماید :
" روایاتی که درباره مدت حکومت امام علیه السلام رسیده است باید به احتمالهاي زیر توجیه کرد: برخی روایات به تمام مدت حکومت اشاره دارد و
برخی بر مدت ثبات و استقرار و حکومت. بعضی مطابق سالها و روزهایی است که ما با آن آشناییم و بعضی مطابق سالها و ماههاي روزگار حضرت است که طولانی میباشد و خداوند به حقیقت مطلب آگاه است.(۴)
منبع: نگین آفرینش، ج١(با کمی تغییر)
⭕⭕⭕⭕⭕
١. چشماندازی به حکومت حضرت مهدی(عجلاللهتعالیفرجهالشریف)، ص١٧٣-١٧۵.
٢. المهدی، سیدصدرالدین، ص٢٣٩.
٣. الغیبةالطوسی، فصل٨، ح۴٩٧، ص۴٧۴.
۴. بحارالأنوار، ج۵٢، ص۲٨٠.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک دقیقه از سریال جومونگ 🤭
پیشنهاد دانلود برای جناب روحانی و تیمش
#سیاسی_تحلیل
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم جمیعا ورحمه الله وبرکاته
ضمن تشکر از همه علما وروحانیون وطلاب گرانقدر گروه
به فضل خدا متعال باتوجه به اینکه دشمنان تشیع همواره درصدد اختلاف بین آنان به شیوهای گوناگون بوده تا به این شیوه بتوانند جایگاه ونفوذ تشیع را کاهش ویاخنثی نمایند لذا جهت شناخت فرق مختلف تشیع را به استحضار می رسانیم
پیدایش فرقههای تشیع
قسمت اول
تشیع در زمان سه پیشوای اول (حضرت امیرمؤ منان علی و حسن بن علی و حسین بن علی علیهم السلام) هیچگونه انشعابی نداشت[۲] اما طولی نکشید که شیعیان در میان خودشان بعد از شهادت امام سوم دچار اختلاف و انشعاب داخلی شدند. و در این هنگام بود که فرقههای شیعه یکی پس از دیگری به خاطر اختلاف بر سر امامت و رهبری، و عوامل دیگر (پدید آمدن فرقههای گوناگون در تشیع بخاطر درک ناصحیح مفاهیم دینی و منافع و اغراض شخصی. و اختلاف بر سر شمار امامان و چگونگی تعیین امام بود که این اختلاف به تدریج در امامت و جانشینی رسول خدا (صلیاللهعلیهوآلهوسلّم) و چگونگی تعیین، نصب و ویژگیهای شخصی امام و مسائل فکری و اصول عقیدتی و مسائل فرعی فقهی، توسعه پیدا کرد.)، از اصل نخستین تشیع جدا شدند و گروه و فرقه خاصی را به وجود آورده و باعث گمراهی عدهای از مسیر اصلی تشیع شدند امروزه بیشتر این فرق تشیع منقرض شده است (چند فرقه مهم شیعه را نام میبرد که منقرض شدهاند؛ ۱. کیسانیه، ۲. فطحیه که عبدالله افطح فرزند امام صادق علیهالسّلام را امام میدانستند ۳. واقفیه؛ در امامت حضرت موس بن جعفر متوقف شدند (این فرقه در دوران امامت حضرت جواد (علیهالسّلام) بر اثر توبه بیشتر آنان و قبول امامت آن حضرت از میان رفتند).) [۳] و تنها نامی از آنها در لابلای کتابها به چشم میخورد. هرچند شمار فرقههای شیعه را کسانی مانند شهرستانی بسیار ذکر کردهاند[۴][۵] ولی مشهورترین فرقههای شیعه که فرقه نویسان ذکر کردهاند: کیسانیه، زیدیه، اسماعیلیه، امامیه، فطحیه و غلات (لازم به یاد آوری است که هرچند فرقه نویسان غلات را از تشیع به شمار آوردهاند ولی علمای شیعه، آنها را کافر و نجس دانسته و از فرق شیعه نمیشمارند) هستند.
و یکی از این فرق و جریان که به شیعه منسوب است و از دل تشیع بوجود آمده است فرقه اسماعیلیه است که به چند گروه تقسیم شدند و اولین انشعاب اسماعیلیه، به اسماعیلیه خالصه مشهورند که در اینجا مورد بررسی قرار میگیرد.
انشعابات اسماعیلیه
[قسمت دوم
اسماعیلیه، فرقهای هستند که در آغاز تشکیل خود به امامت امام علی (علیهالسّلام)، امام حسن علیهالسّلام، امام حسین علیهالسّلام، امام سجاد (علیهالسّلام)، امام باقر (علیهالسّلام) و امام صادق (علیهالسّلام) اعتقاد داشتند ولی پس از امام صادق علیهالسّلام در امامت حضرت موسی بن جعفر (علیهالسّلام) با امامیه به اختلاف افتادند و امامت ایشان را نپذیرفته و میگفتند پس از امام صادق (علیهالسّلام)، امامت به فرزندش، اسماعیل، منتقل شده است.[۶]
اسماعیلیان در آغاز به دو گروه تقسیم شدندخالصه و مبارکیه.
الف. اسماعیلیه خالصه: چون اسماعیل بن جعفر (علیهالسّلام) از دنیا رفت، گفتند او نمرده است؛ بلکه از انظار غایب شده است و او همان مهدی موعود (علیهالسّلام) است و روزی بازخواهد گشت.[۷]
ب. مبارکیه: این گروه، خود به گروههایی دیگر انشعاب یافته است. اینان مرگ اسماعیل بن جعفر علیهالسّلام را پذیرفتند و محمد بن اسماعیل- نوه امام صادق علیهالسّلام - را جانشین پدرش (اسماعیل) پنداشتند.[۸]