eitaa logo
💗 دختران حوا 💗
31.2هزار دنبال‌کننده
26.6هزار عکس
16.8هزار ویدیو
6 فایل
تأسیس : ٩٧/٠٢/١٨ کانالی برای بانوان سرزمینم ♥️ تبلیغات👇 https://eitaa.com/joinchat/393281552C80c9b40094 #ترک_کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
امروز به احترام زندگی مهربان می مانم چون یاد گرفته ام که هر جا محبت جاری است قلبی با امید می تپد و بهشتی زیبا در زمین ساخته می شود... 💕🍃🌸💕💕🌸 روزتون قشنگ 😍 ❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه غذای خوشمزه و آسون آوردم براتون😍 مواد لازم ۳تیکه سینه مرغ رو به قطر دو سانت برش بزنید و با نمک و فلفل سیاه و پاپریکا مزه دار کنید یک عدد پیاز دو حبه سیر آب مرغ یا آبجوش ۳۰۰ ml کره یک قاشق غذاخوری و یک قاشق غذاخوری روغن ۲ قاشق غذاخوری سویا سس ( در صورت تمایل قابل حذفه) یک قاشق غذاخوری آرد شیر یا خامه رقیق شده ۲۰۰ ml مقداری جعفری خرد شده نمک و فلفل سیاه ❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم یک روش جالب برای دونات قابلمه ای را حتما یکبا امتحان کن مواد: 150 میلی لیتر شیر گرم شکر 35 گرم 5 گرم مخمر فوری 1 عدد تخم مرغ 1 قاشق غذاخوری روغن پخت و پز 325 گرم آرد نان 1/4 قاشق چایخوری نمک 1/2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر 15 گرم کره شکر پودر شده نوتلا ❤️🧡💛💚💙💜
🌸 🌸 اول به تیکه های مرغ نمک و زردچوبه زدم و توی روغن سرخ کردم، بعد درآوردم و دو تا پیاز متوسط رو خلالی کردم و توش تفت دادم تا طلایی بشه. بعد دو قاشق رب گوجه زدم و گذاشتم رنگشو پس بده، کمی فلفل و پاپریکا هم زدم، دو لیوان اب ریختم و مرغ سرخ شده رو گذاشتم توش با شعله کم بپزه. بادمجونا رو هم جدا سرخ کردم، نیم ساعت آخر پخت خورش روی مرغها چیدم و کمی سس خورشت رو روش ریختم. دو تا گوجه هم نصف کردم و توش انداختم و گذاشتم باهم بپزه. آخرش هم دو قاشق آبغوره بهش زدم. پ ن: برای تهچین هم مقداری برنج مونده داشتم، تقریبا یک پیمانه بود، تو یه کاسه یه تخم مرغ کوچیک تقریبا، دو قاشق ماست سفت، یک قاشق روغن و زعفرون دم کرده و کمی نمک رو باهم کاملا مخلوط کردم و برنج رو بهش اضافه کردم. موقع دم کردن برنج اول اینو ریختم کف قابلمه ای که کمی روغن ریخته بودم، بعد روشو صاف کردم و بقیه برنج تازه آبکشی شده رو روش ریختم و دم کردم. ❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوپ جو قرمز با مرغ و زرشک پخت اول: به مدت ۱۰۰ دقیقه روی حرارت ملایم: گوجه فرنگی: ۴ عدد پیاز: ۲ عدد کوچک هویج: ۱ عدد سیب‌زمینی: ۱ عدد آب: تا جایی که روی سبزیجات رو بگیره سینه (یا ران) مرغ: ۱۵۰ گرم پاپریکا: ۱ قاشق چای‌خوری نمک و فلفل‌سیاه زردچوبه: نصف قاشق چای‌خوری . بعد از ۱۰۰ دقیقه، مرغ رو خارج و ریش ریش کنید، سبزیجات رو پوره کنید. مرغ ریش شده، نصف لیوان جو پرک، جعفری تازه و زرشک رو به سوپ اضافه کنید و ۱۰-۱۵ دقیقه بعد سوپ آماده هست. دقت کنید اگه به این سبک سوپ درست میکنید، جو حتمن باید پرک باشه. اگه خواستید از جو استفاده کنید، اون رو به صورت جدا، خوب بپزید و به همراه آب خودش به سوپ اضافه کنید. روی اون جعفری تازه و آب لیمو تازه بریزید و نوش جون کنید نوش جان 😄 ❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی 💫گاهی باید در هجوم مشڪلات آرام ترین فرد زمین باشی 💫امید همیشه هست و سختی،بخشی گذرا از زندگی امیدت فقط به خدا باشه 💕🍃🌸💕🍃 ❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
••مدل مو واسه کوچولوهاتون••🍓 ❤️🧡💛💚💙💜 کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇 https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed
🌸 🌸 🍶 برای درست کردن یه ماست خونگی خوشمزه و متفاوت نیاز داریم به 👈حدود ۲ لیتر شیر محلی تازه را گذاشتم روی حرارت تا به جوش بیاد بعد شعله گاز و کم کردم و حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه گذاشتم بجوشه تا آب اضافی اگه داشته باشه بخار بشه گذاشتم تا از داغی بیفته در حدی که انگشت دست نسوزه و گرما قابل تحمل باشه کافیه در این مرحله یک قاشق غ ماست غلیظ شیرین را با مقداری از همین شیر رقیق کردم و با بقیه شیر مخلوط کردم و یک دور هم زدم و درب ظرف را گذاشتم پارچه ای ضخیم تمیز روی ظرف قرار دادم حدود ۷ ساعت در جایی تقریبا گرم استراحت کرد بعد از این زمان به مدت چند ساعت در یخچال گذاشتم تا خوب خودشو گرفت. نکته؛ دلیل اینکه ماست آب میندازه بخاطر اینه که شیر آب داره باید زمان بیشتری روی حرارت بجوشه. دلیل اینکه ماست ترش میشه دلیلش ترش بودن ماست برای مایه زدن و یا داغ بودن شیر هنگام مایه زدنه. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
دلم یک حس تازه میخواهد یک دلخوشی مثل سبکی بعد از گریه ذوق کودکی خرید وسایل مدرسه لذت خیس شدن زیر باران در مدرسه عجیب دلم بهانه شان را می گیرد💕 ‌ ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
۳ عدد سیب زمینی متوسط رو ابپز کردم وگذاشتم خنک بشه ورنده کردم یک عدد پیاز متوسط رو هم رنده کردم وابشو گرفتم دو عدد کدو سبز بزرگ را خوب شسته و با پوست رنده ریز کردم دوتا تخم مرغ ونمک وزردچوبه وفلفل وپودر سیر بهش اضافه کردم و۲ قاشق ارد سوخاری اضافه کردم وخوب مخلوط کردم ودستمو کمی خیس کردم وشکل دادم وتو روغن داغ سرخ کردم فقط اول یه طرف کتلت باید خوب سرخ بشه بعد برش گردونید وطرف دیگشو سرخ کنید اگه دیدید کتلت موقع سرخ کردن وا میره یکی دو قاشق ارد به مایه کوکو اضافه کنید دیگه اصلا وا نمیره نکته: یه کاسه اب بغل دستتون بزارید و دستتونو حتما خیس کنید و کوکو رو شکل بدید سیب زمینی باید کاملا خنک باشه مایه کوکو رو نیم ساعت تو یخچال بذارید روغن کاملا داغ بشه وبعد کوکو رو تو تابه بذارید ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 ابتدا ژله آلورا رو با یک و نیم لیوان آب جوش کامل حل کنید تا شفاف بشه بعد نصف ژله رو داخل قالب بریزین فالوده که از بیرون تهیه کردید بریزین تو آبکش آبش بره بعد توی ژله کمی بریزین بزارید یخچال تا نیم بند بشه. بعد بقیه ژله آلورا خیلی کم رنگ خوراکی آبی بریزین بعد روی ژله که نیم بند شد بریزین داخلش هم فالوده بریزین دوباره داخل یخچال بزارید. بعد یک بسته ژله بلوبری به یک‌و نیم لیوان آب جوش کامل حل کنید تا شفاف بشه بعد نصف کنید داخل یک قسمتش کمی رنگ آبی بریزین تا از قبلی کمی پر رنگتر بشه فالوده هم بریزین روی ژله قبلی که نیم بند شده بریزین. مرحله آخر دوباره تو قسمت آخر ژله بلوبری رنگ خوراکی آبی بیشتر بریزین فالوده هم بریزین روی ژله قبلی بریزین حدود نصف روز بزارید داخل یخچال تا کامل ببنده. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🥯 😋 اول دو لیوان پودر نارگیل و با نصف قوطی شیر عسلی مخلوط کنید وقشنگ با قاشق هم بزنید تا منسجم بشه جوری باید باشه که بتونید با دست شکل بدید بعد شکلات بنماری کنید روی بخار کتری بزارید تا کمی خنک بشه حالا از ترکیب نارگیل برداشته و تو دستمون شکل میدیم هر شکلی که دوست دارید میتونی گرد کنید بعد نیم ساعت بزارید تو فریزر تا سفت بشه بلداز نیم ساعت از فریزر دربیارید و در شکلات آب شده بغلتونید و روی سینی بزارید و روشو با پسته یا هر چیزی که دوست دارید تزیین کنید به همین راحتی به همین خوشمزگى ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 مدل موی ساده😊👌 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 🍎 😋 ▫️سیب ۸عدد ▫️شکر ۱۰ قاشق غذاخوری ▫️گلاب یک چهارم لیوان ▫️ابلیمو یک ق غ ▫️زعفران 🔸سیب هارو پوست بگیرید قاچ کنید. شکر رو با ۳لیوان اب و زعفران ابکرده بزارید بجوشه.به محض جوش اومدن سیب هارو بریزید داخلش و ابلیمو و گلاب رو هم بریزید اجازه بدید ۱۵ الی۲۰ دقیقه بجوشه تا نرم بشه. بعد که نرم شد سیب هارو بردارید و اجازه بدید ابش کمی غلیظ بشه .سیب هارو بریزید داخل شیشه و اجازه بدید شهد که غلیظ شد هم سرد بشه بعد بریزید روی سیب ها و بزارید یخچال خنک بشه ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🍓🍫 این توت فرنگی های خوشمزه و خوشگل رو درست کنید ❤🍓 هم برای مهمونی ها 🥰 و هم‌ میتونین دسته ای درست و کنید و هدیه بدین .... مواد لازم: توت فرنگی- شکلات آب شده خیلی راحته و خوشمزه ه ه ه🤗 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 🍪😋 ▫️آرد 70 گرم ▫️بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری ▫️تخم مرغ 1 عدد ▫️کره 50 گرم ▫️شكلات تلخ 70 گرم ▫️شکر نصف پیمانه (میتونین كمترش كنين) ▫️نمک نوک قاشق چایخوری ▫️وانیل نوک قاشق چایخوری 🔸كره و شكلات رو با هم به روش بنماری آب میکنیم. تخم مرغ و شكر رو با همزن دستی میزنیم تا از لختگی دربياد، وانيل، نمک و بیکینگ پودر رو اضافه میکنیم، بعد شكلات و كره رو اضافه کرده و خوب با قاشق هم میزنیم تا ترکیب يكدست بشه. 🔸حالا آرد الک شده رو آروم آروم اضافه كرده و هم میزنیم. موادمون نه خيلی شل باشه نه خيلی سفت. كف سينی رو کاغذ روغنی پهن کرده و خمیر رو به اندازه های یه گردو برداشته و با فاصله میچینیم و حدود 12 دقیقه توی فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار میدیم ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 این نوشیدنی خنک و خوشمزه تقدیم به نگاه زیباتون😘 موز یخ زده : ۲ عدد بیسکویت یا کیک : نصف بسته پودر نسکافه فوری : ۱ قاشق غذا خوری پودر نارگیل : ۲ قاشق غذا خوری کنجد : ۱ قاشق غذا خوری عسل : ۱ الی ۲ قاشق غذا خوری مغزیجات به دلخواه : من نصف لیوان گردو و بادام استفاده کردم بستنی وانیلی لیوانی : ۲ عدد شیر خنک : ۱ الی ۲ لیوان یخ : ۵ تیکه ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 تا حالا به این موضوع فکر کردید که دسته گل عروسیتون رو قاب کنید؟💓 واقعا ایده فوق العاده ای هست و باعث میشه خاطرات قشنگ اون شب همیشه براتون ماندگار بشه ☺️ ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 1.ژله زرد رنگ (آناناس یا موز) رو با یک و نیم لیوان آب جوش درست کنید (برای شفافیت ژله) ژله اول رو بذارید تا نیم بند بشه در حدی که چسبناک بشه و به انگشت بچسبه. 2.حالا ژله آلورا رو به اندازه ای که می خواید درست کنید. اگر یک سوم بسته رو درست می کنید. یک سوم لیوان آب جوش بریزید و وقتی خنک شد دو قاشق بستنی وانیلی بهش اضافه کنید. (بستنی رو بیرون یخچال بذارید که کاملا آب بشه بعد بریزید) 3.ژله سبز رنگ رو هم به روش ژله آلورا درست کنید اگه خواستید مثل این ژله رنگش پررنگ بشه باید رنگ خوراکی استفاده کنید ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: 300 گرم گردو بو داده 300-400 گرم عسل ❌همچنین می توانید به جای عسل از یک فنجان شکر‌ و یک قاشق چای خوری کره استفاده کنید به نحوی که شکر رو بزارید روی حرارت بسیار کم تا کم کم ذوب بشه سپس کره را اضافه کنید و هم بزنید و بد گردوهارو بریزید)❌ پخت و پز: آجیل ها را در ماهیتابه با حرارت ملایم کمی تفت دهید. عسل را در یک قابلمه استیل یا چدن بجوشانید و روی حرارت ملایم هم بزنید و آن را بجوشانید تا زمانیکه اگه یک قطره از ان را روی استکان بریزید پخش نشود. سپس گردو ها را به عسل اضافه کنید و با هم زدن ان ها به مدت دو تا سه دقیقه کاملا مخلوط کنید. مواد را روی تخته چوبی که قبلاً با آب سرد مرطوب شده بود (یا روی سنگ مرمر روغنی) قرار دهید و با وردنه مرطوب شده با آب آن را به لایه ای به ضخامت 1 سانتی متر بغلتانید.سپس با چاقو برش دهید و اجازه بدید خنک بشه و ترد بشه ❤️🧡💛💚💙💜
❤️🧡💛💚💙💜
نارگیل و کشمش 🥳🥳🥳🥳🥳 آرد ۲.۵ لیوان تخم مرغ ۴ عدد شکر ۱ لیوان شیر ۱/۲ لیوان روغن مایع ۱/۲ لیوان بیکینگ پودر ۲ ق م وانیل‏ ۱ ق چ پودر نارگیل ۱/۲ لیوان کشمش ۱/۲ لیوان تخم مرغ را داخل ظرف گودی ريخته، سپس با دور کند همزن، کمی هم ميزنيم. بعد شكر را اضافه كرده حدود پنج دقيقه با دور كند همزن همزده تا كاملا كف كند. بعد به ترتيب، شير، روغن مايع، وانيل و پودر نارگيل را اضافه كرده و با همزن هم ميزنيم. آرد را به همراه بكينگ پودر الک كرده و توی چند مرحله به مايه كيک اضافه ميكنيم و با ليسک بطور دورانی هم میزنیم. در آخر كشمش هاى آغشته به آرد را داخل مايه كيک ريخته و قالب را چرب كرده آرد پاشی ميكنيم و مايه كيک را داخل قالب مستطيل شكل به ابعاد ٢٠*٣٠ ريخته و توی فر با درجه ۱۸۰ بمدت ۴۵ دقيقه قرار ميدهيم. ❤️🧡💛💚💙💜
ترد وکرسبی آرد سفید یک پیمانه آرد نخود خام نصف پیمانه مایه خمیر یه قاشق غذاخوری بکینگ پودر یه قاشق مربا خوری زردچوبه ،پودر گشنیز .پودر پیاز .پودر زیره ونمک مقداری پیازچه .تره .جعفری ،گشنیز به میزان لازم . آب ولرم یک پیمانه مواد خشک رو با هم مخلوط کرده بعد آب اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم وبعد هم سبزی ها . مواد رو یه ساعت در جای گرم استراحت داده وبعد در روغن سرخ میکنیم . ‌ ❤️🧡💛💚💙💜 کانال بزرگ و معتبر دختران حوا 👇 https://eitaa.com/joinchat/3372351488Ca940b1b2ed