eitaa logo
💗 دختران حوا 💗
31هزار دنبال‌کننده
26.7هزار عکس
16.9هزار ویدیو
6 فایل
تأسیس : ٩٧/٠٢/١٨ کانالی برای بانوان سرزمینم ♥️ تبلیغات👇 https://eitaa.com/joinchat/393281552C80c9b40094 #ترک_کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
. 🍃 💕 🌸 🍃 هر وقت خیلی بهت سخت گذشت و نا اميد شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو: به مو ميرسه ولی پاره نميشه! خدا هست و.. ♡ 💕 خدا هست و.. ♡ 💕 خدا هست ..... ♡ 💕 ❤️🧡💛💚💙💜
❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دونات لقمه ای فوری ماست پر چرب یک لیوان شکر نصف لیوان تخم مرغ دو عدد آرد دو لیوان بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری وانیل کمی روغن سرخ کردنی برای سرخ کردنش طرز تهیه: ماست و شکر و تخم مرغ رو با همزن دستی هم میزنیم. در آخر آرد و وانیل و بکینگ پودر رو با هم الک میکنیم و با همزن دستی هم میزنیم و داخل قیف یکبار مصرف میریزیم و سر قیف رو میبریم و داخل روغن سرخ کردنی داغ قیچی میکنیم و با حرارت کم سرخ میکنیم. دونات ها رو هم میزنیم که یکدست سرخ بشن. بعد از سرخ شدن داخل شکر میغلطونیم و سرو میکنیم. میتونیم با شکلات آب شده یا گاناش سرو کنیم. ❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😊☝️ 😍 خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️ ❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😊☝️ 😍 خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️ ❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳 موادلازم:⠀ قارچ کوچک ۲ بسته⠀ ۲ عدد پیاز⠀ فلفل دلمه ای کاپی ۲ عدد⠀ فلفل سبز ۱⠀ شکر۱ ق غ⠀ آبلیمو ⠀ گوجه فرنگی ۳⠀ رب‌گوجه ۱_۲ ق ⠀ کره_روغن زیتون⠀ فلفل سیاه،نمک،نعناع خشک،فلفل چیلی ❤️🧡💛💚💙💜
سلام احمدی هستم به علت مشکل مالی و مهاجرت کلیه وسایل خونمو ارزون میفروشم ❌برای دیدن وسایل وارد لینک زیر شوید 👇 https://eitaa.com/joinchat/1684340740Ccf068b34c2 برخی اقلام با ذکر یک صلوات داده میشود 👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1684340740Ccf068b34c2 ❌ بسیار محدود ❌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
وقتی آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده و نا امید نشو. توکل کن چرا که خداوند در فکر بخشیدن چیزهای بهتری به توست چيزى بلد نيستم بگم تا تورو دلدارى بدم خدا به موقع ميرسه فقط به اين معتقدم❤️ ❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فکرشو میکردی تو خونه بتونی یه گلدون جعفری و شوید داشته باشی☺️🍀☘🌿 کلیپ و ببین👀 ❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دنیایِ ما نتیجه نقشی است که ما بر آن می‌زنیم نقاشِ دنیای‌مان، خودمانیم... رنگ و طرحِ آن نتیجه کارهای‌مان و وسعتِ آن به اندازه وسعتِ فکرمان است... ❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔸گوشت چرخکرده تفت داده شده در روغن وپیاز داغ وزردچوبه و نمک وفلفل سیاه که مقدار کمی رب گوجه بهش اضافه میشه و تفت داده شده و بهمراه بادمجون ورقه ای سرخ شده و حلقه های نازک گوجه فرنگی بهمراه دارچین لابلای پلو آبکش شده بصورت ورقه ای چیده میشه و برنج رو دم میکنیم...بادمجونها رو میشه یک خط درمیون پوست کنده تا زیباتر باشه واینکه برای سرخ کردنش از مقدار خیلی کم روغن استفاده کنید چون روغنشو موقع دم به برنج پس میده...ویا روغن به برنج اضافه نکنید...من ترجیحا با روغن کم سرخ کردم و آخر کار کمی روغن حیوانی به برنج اضافه کردم...خب دیگه غذای محلیه و لطفش به روغن حیوانیش...امیدوارم بپزین واز طعم عالی این غذا لذت ببرین حتما درست کنید بخورید😍 ❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت آلو اسفناج😋 مواد لازم🔻 اسفناج یک کیلو گوشت گوسفندی ۲۰۰گرم آلو خورشتی ۶عدد(برای هر نفر دوعدد) پیاز یک عدد عصاره گوشت نصف قرص نمک و فلفل به میزان لازم روغن و آب *این مقدار مواد برای ۳تا۴ نفر است طرز تهیه🔻 ۱_ابتدا اسفناج ها را خوب شسته و خرد میکنیم. ۲_درون قابلمه ریخته و روی حرارت متوسط قراد میدهیم،اسفناج ابتدا حجم زیادی دارد اما کم کم آب خود را از دست داده و حجم آن کم میشود،در این موقع دو سه قاشق روغن ریخته و اسفناج ها را به خوبی تفت دهید.(اگر کم تفت بدید خورش سبز میشود و اگر زیاد تفت بدید خورش تلخ و سیاه میشود) ۳_در قابلمه ای دیگر پیاز را در روغن تفت داده سپس گوشت را اضافه کنید تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند ۴_اسفناج های سرخ شده را اضافه کنید. ۵_سپس آب را افزوده. *از همون اول مقدار آب را اندازه بریزید که موقع پخت مجبور نشید هعی به خورش آب اضافه کنید،بی مزه میشه ها* ۶_درب قابلمه را گذاشته و اجازه دهید پواد نیم پز شود سپس نمک و فلفل سیاه را بیافزایی ۷_یک رب بیست دقیقه به اواخر پخت خورش آلو ها را اضافه کنید. *این خورش نباید زیاد آب داشته باشه،باید به روغن افتاده باشه ❤️🧡💛💚💙💜
قدردانی یک تمرین هر روزه است. پژوهش‌ها نشان می‌دهند که دقایقی را در روز اختصاص دادن به تمرکز بر روی یادآوریِ همراه با احساسِ سپاسگزاری از ساده‌ترین چیزهای زندگی مثل عطر یک فنجان چای و یا شنیدن صدای یک دوست از پشت تلفن به نحو قابل توجهی میزان شادمانی افراد را افزایش می‌دهد. "درست در حین ‌و بین تنش‌های غیرقابل اجتناب زندگی باید فرصت بودگی را مغتنم شمرد. چراکه زندگی همین اکنون است و فردا همواره یک احتمال" 🌸💕🍃🌸💕🍃🌸💕 ❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥣 تا حالا با برگ مو آش پختی؟😯😅 چیا میخوایم برای 4 نفر بلغور گندم نصف لیوان برنج نمیدونه ی ایرانی 1/4 لیوان لپه 1/4 لیوان برگ انگور یا مو 300 تا 400 گرم نمک، فلفل سیاه، زردچوبه گوشت چرخ کرده گوسفندی یا مرغ آبغوره  نصف لیوان یا کمتر پیاز 1 عدد سیر3، 4 حبه مرزه و شوید خشک هر کدام کمتر از  2 ق غ نعنا خشک مقداری  برای نعنا داغ قسمت اول ✅🌹 ❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آش بزارین با حرارت ملایم بپزه و جابیفته و لعاب بندازه. بلغور گندم رو از شب قبل خیس کنید. برنج و لپه هم از 4 ساعت قبل خیس بخوره خیلی بهتره. از برگهای نازک انگور استفاده کنید. میزان آبغوره به ذائقه ی شما بستگی داره قسمت دوم ✅✅🌹 ❤️🧡💛💚💙💜
🌸 🌸 ایده با بطری های خالی بی استفاده 👌😊 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️🧡💛💚💙💜
باید جهان را بهتر از آنچه تحویل گرفته ای تحویل دهی خواه با فرزندی خوب، یا باغچه ای سبز یا اندکی بهبود شرایط اجتماع اگر فقط یک نفر با بودن تو ساده تر نفس کشید، یعنی موفق شده ای ... 🌸🌸💕🍃🌸💕🍃🌸 ❤️🧡💛💚💙💜
ترفندهای دیدنی 🌹🌹 استفاده ازبلوکه های سیمانی برای قراردادن گلدان ها 😍😍 ❤️🧡💛💚💙💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: 300 گرم گردو بو داده 300-400 گرم عسل ❌همچنین می توانید به جای عسل از یک فنجان شکر‌ و یک قاشق چای خوری کره استفاده کنید به نحوی که شکر رو بزارید روی حرارت بسیار کم تا کم کم ذوب بشه سپس کره را اضافه کنید و هم بزنید و بد گردوهارو بریزید)❌ پخت و پز: آجیل ها را در ماهیتابه با حرارت ملایم کمی تفت دهید. عسل را در یک قابلمه استیل یا چدن بجوشانید و روی حرارت ملایم هم بزنید و آن را بجوشانید تا زمانیکه اگه یک قطره از ان را روی استکان بریزید پخش نشود. سپس گردو ها را به عسل اضافه کنید و با هم زدن ان ها به مدت دو تا سه دقیقه کاملا مخلوط کنید. مواد را روی تخته چوبی که قبلاً با آب سرد مرطوب شده بود (یا روی سنگ مرمر روغنی) قرار دهید و با وردنه مرطوب شده با آب آن را به لایه ای به ضخامت 1 سانتی متر بغلتانید.سپس با چاقو برش دهید و اجازه بدید خنک بشه و ترد بشه ❤️🧡💛💚💙💜
❤️🧡💛💚💙💜