eitaa logo
💗 دختران حوا 💗
31.1هزار دنبال‌کننده
26.6هزار عکس
16.9هزار ویدیو
6 فایل
تأسیس : ٩٧/٠٢/١٨ کانالی برای بانوان سرزمینم ♥️ تبلیغات👇 https://eitaa.com/joinchat/393281552C80c9b40094 #ترک_کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خدای مهربان ، لطفا برای شخصی که این پست را می خواند خبر های شاد و خوبی بفرست ، ممنونم.. «الیس الله بکاف عبده» آیا خدا برای بندگان کافی نیست؟ 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم در اینجا نسبت تقریبی مواد را نوشتم طرز تهیه هم در فیلم مشخص است. برنج ۳ پیمانه ماست ۱ لیوان زرده تخم مرغ ۳ عدد زعفران دم کرده نصف استکان بادمجان ۳ عدد متوسط گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم رب گوجه ۲ قاشق پیاز 2 عدد هویج یک عدد فلفل دلمه ای یک عدد میتونید در قابلمه هم درست کنید روس شعله کم بزارید حددو یک ساعت تا یک ساعت و ربع زمان نیاز داره. پس از سرد شدن قابلمه ته­ چین به راحتی قابل برگشت درون دیس است 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
من خودم هر وقت دلم بخواد دسترسی نداشته باشم بلند میشم این توپک ‌ها رو درست میکنم یعنی هر چیزی که توی خونه داشته باشی میشه بهش اضافه کرد مثل موز، گردو یا انواع مغزهای خرد شده، شکلات، پودر نارگیل، کره بادام زمینی، ارده و... مواد لازم: بيسکوئيت پتی‌بور 1 تا 2 بسته پودر قند 2 قاشق غذاخوری ارده 1/4 لیوان شیر نصف لیوان طرز تهیه: ابتدا بیسکویت ها را کامل پودر کنید و 2 قاشق غذاخوری از آن را بردارید و کنار بذارید. پودر قند و ارده را به بیسکویت پودر شده اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس شیر را کم کم اضافه کنید و ورز بدید تا شکل بگیره. به اندازه گردو بردارید و در دست گرد کنید. در نهایت توپک ها رو در بيسکوئيت پودر شده که اول کنار گذاشتیم بغلتونید. 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
مواد لازم: ۳ لیوان شیر نصف لیوان شکر نصف لیوان پودر نشاسته یک بسته پودر ژله ۳ قاشق پودر ژلاتین دو فنجون بستنی وانیلی ۴ قاشق خامه صبحانه طرز تهیه: برای درست کردنش ژلاتین رو به همراه یک سوم لیوان آب سرد هم بزنید و بزارید روی حرارت کتری تا ذرات ژلاتین حل بشه. پودر ژله رو به همراه نصف لیوان اب جوش مخلوط کنید و بزارید روی حرارت کتری تا کاملا یکدست بشه. شیر و شکر و پودر نشاسته رو هم ترکیب کنید و بزارید روی حرارت ملایم و بهش بستنی و ژلاتین بن ماری شده و ژله رو اضافه کنید و مدام هم بزنید تا به غلظت فرنی برسه . خامه رو با چند قاشق از مواد دسر مخلوط کنید و بهش اضافه کنید.قالب مورد نظرتون رو چرب کنید و مواد دسر رو بریزید داخل قالب و به مدت یک شب تا صبح داخل یخچال بزارید و از قالب جدا کنید . 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🦋در زندگی 💫هیچ چیز قیمتی تر و مهم تر 🦋از این نیست 💫که قلباً در آرامش باشیم 🦋الهی همیشه 💫قلبتون پر ازآرامش باشه 🦋امیدوارم اون اتفاق 💫قشنگ که منتظرشید 🦋براتون بیفته ،یه خبر خوش 💫یه دلخوشی بزرگ 🦋شبتون سرشار از آرامش❤️ 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تا قیامت ز قیام تو قیامت برپاست همه ماه است محرم، همه جا کرب و بلاست از قیام تو پیام تو عیان است هنوز در جهان موج جهاد تو روان است هنوز التماس دعا 🏴 🖤🖤🖤🖤🖤🖤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ایده تزئین آینه ساده با پوم پوم و منگوله😍 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
صدقه امـروزمان باشد مشتی دانه برای گنجشکها شـاید با جیک جیکشان دعایی کنند کـه دلیل اجابت آرزویمان باشد 🕊♡ 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
😊 🏴  اگر می خواهید حلوایی که تهیه می کنید از نظر مزه و رنگ و لعاب مورد پسند همه قرار بگیرد به توصیه های زیر عمل کنید. 1ـ آرد حلوای گندم بهتر است آرد نان سنگك باشد در این صورت حلوا خوش‌رنگ‌تر و بهتر می‌شود. 2ـ روغن جامد به تنهایی برای درست كردن حلوا مناسب نیست، چون می‌بندد و منظره و مزه بدی پیدا می‌كند. (خصوصاً در زمستان) 3ـ آرد را باید با ملایمت سرخ كنید تا نسوزد چون اگر آرد بسوزد مزه‌ی حلوا تلخ می‌شود و شكل ظاهری آن نیز یك‌رنگ و یك‌دست نمی‌شود. 4ـ با آرد برنج می‌توانید حلوا درست كنید كه باید آرد كمتر سرخ شود و به آن ترحلوا می‌گویند. 5ـ آرد حلوا را باید حتماً الك كنید. 6ـ موقع مخلوط كردن آرد سرخ شده با شربت باید خیلی مراقب بود و برای این منظور دستكش آشپزخانه بپوشید. تا احتمال پریدن حلوا و سوختن دست كاهش یابد. 7ـ بهتر است از قاشق چوبی برای هم زدن آرد و شربت استفاده كنید. 8ـ زعفران حلوا را باید كاملاً سایید و درشت‌ نباشد چون در حلوا دیده می‌شود. 9ـ برای صرفه‌جویی در مصرف زعفران می‌توانید مقدار یك‌دوم لیوان از آب حلوا را كم كنید و گلاب اضافه كنید و به جای یك‌دوم زعفران نیز از گلرنگ زعفران استفاده كنید. 10ـ برای تزیین روی حلوا می‌توانید از ترحلوا كه رنگ روشنتری دارد نیز استفاده كنید. 11ـ از كنجد و خشخاش نیز می‌توانید برای تزیین روی حلوا استفاده كنید. 12ـ سرخ كردن به اندازه‌ی آرد نكته مهم در پختن حلوا می‌باشد. 13ـ به جای هر یك از مواد حلوا می‌توانید موادی را جایگزین كنید كه نام حلوا و مزه‌ی آن تغییر می‌كند كه یا در گذشته دستور پخت آن داده شده است و یا دستور آن را در آینده خواهیم گفت. 14ـ از حلوا معمولاً در مناسبت‌های نذری و یا ایام سوگواری استفاده می‌شود به شكل‌های مختلف می‌توان حلوا را برای پذیرایی آماده كرد: 1ـ در ظرف مناسب بریزید و تزیین كنید. 2ـ در میان دو نان بستنی به اندازه‌‌های دلخواه، بگذارید. 3ـ می‌توانید در نان میكادو بگذارید و برش بزنید. 4ـ در نان شیرینی خامه‌ای پر كنید. 5ـ در نان ولوان پر كنید. 6ـ در كیك رولت بچینید. 7ـ در كاغذ شكلات بگذارید. 8ـ در نان‌های سنتی (مانند: لواش سنگك و یا تافتون) سرو كنید و... 15ـ اصطلاحاً به غلتاندن حلوا در قابلمه بقچه كردن و یا گهواره كردن می‌گویند. 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یا حسین🖤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
موادلازم گوجه ی اصل محلی: تخم مرغ ۴ عدد پیاز درشت ۱ عدد آرد ۲ قاشق غذاخوری سیب زمینی متوسط ۲ عدد رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری شنبلیله خشک شده ۱ قاشق غذاخوری نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی پیاز رو خرد می کنیم تفت می دیم آرد رو تفت می دیم گوجه و و رب رو هم تفت می دیم سیب زمینی و شنبلیله رو اضافه می کنیم آب می ریزیم تا بجوشه و قوام بیاد و سیب زمینی ها بپزه در نهایت به تعداد نفرات تخم مرغ داخلش می شکنیم تا تخم مرغ ببنده غذای فوری فوتی ما آماده س👍 پ ن :اِشْکِنه یکی از غذاهای ایرانی از نوع خوراک است که به صورت معمول با نان میل می‌شود. این غذا تاریخچه‌ای طولانی دارد و ابتدا در نواحی خراسان پُخت می شود 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
ساخت بازی جذاب با سنگ 😊 👌 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
برای سرو ذرت کباب شده و یا پخته انتهای اون رو چوب بستنی و یا سیخ چوبی بزنید 🌽 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شمالی من میزان مواد را معمولا چشمی میریزم ولی برای تقریبا نیم کیلو گوشت سینه یافیله مرغ این مقدارموادی که نوشتم کافیست وحتما حتما گوشت راحداقل ازشب قبل مزه دارکنید، خلال پیاز یک عدد متوسط سیر له شده یا ریزخردشده دوسه حبه. 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌️درز سرامیک و کاشی ها ی خونه  رو برق بنداز❌️ ❌️این محلول حالت چسبندگی سرامیک ها رو هم از بین میبره ❌️ 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌نكات مهم رو حتما بخون❌ مواد لازم آرد ١ ليوان شكر ١ ليوان كره ١٠٠ گرم روغن مايع يك سوم ليوان شير ٢ ليوان نصف ق چ پودر هل نصف ق چ پودر زعفران ✅مراحل كامل توي فيلم هست😍 ❌نكات❌ ⭕️آرد رو با شعله ملايم تفت بدين،هرچه بيشتر تفت بدين رنگ حلواتون تيره از ميشه.. ⭕️شير حتما بايد سرد باشه 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃