#ارسالی_مینا_خانم
حسابی مارو شرمنده کردن کلی دستور غذایی تست شده برامون فرستادن اجرشون با امام حسین🌸
#دلمه_فلفل دلمه ی مینا پز
✍ #مواد_لازم
برنج یک پیمانه
لپه یک پیمانه
سبزی معطر 2 پیمانه
گوشت چرخ کرده پانصد گرم
پیاز یک عدد درشت
فلفل دلمه به تعداد لازم
نمک و ادویه به میزان لازم .
رب به میزان لازم
.
✍ #طرز_تهیه
اول برنج و لپه خیس شده را جدا گانه بپزید برنج باید حالت وارفتگی داشته باشد.
بعد پیاز را با کمی روغن تف داده سپس گوشت چرخکرده را اضافه و نمک و ادویه به ان افزوده و سپس کنار بگذارید . سبزی معطر دلمه مثل تره و جعفری و گشنیز و شوید و ترخون و مرزه و ریحون را خرد کنید . بعد برنج و لپه و گوشت و سبزی را در یک ظرف با هم مخلوط کنیدو به مواد اضافه کنید.من برای مزه دار کردن شربت آبلیمو شکر و زرشک هم اضافه کردم .بعد یکم همه ی مواد رو تفت داده و فلفل دلمه را شسته وپر میکنیم وته قابلمه میچینیم و نصف لیوان آب میریزیم ومثل برنج دم میزاریم.
بعد اینکه توش بخار افتاد نیم ساعت بهش فرصت بدیدتا دم بکشه.
بعد سروش کنید.
نوش جان
◼️ @dokhtaran_havva ◼️
السلام علیک یا ابا عبدالله🏴
نمیدونم ادمینش کیه ولی عجب نوحه هایی میزاره دمش گرم 😱😳
✅ مداحی ریتم دار
✅ مداحی واسه ماشین
✅ زنگ موبایل واسه محرم
✅پروفایل
✅کلیپ و سخنرانی
💠اینجا همون کانالیه که غوغا کرده
نـــوحه هاش معرکــــــس👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3863347210Cb84418266a
اگه عاشق امام حسینی بیا👆👆
🌸🌸 #ایده_خلاقیت
خلاقیت زیبا با بطری های دورریختنی😍
کارای خوشگلتونو برامون بفرستید ❤️ 😍
◼️ @dokhtaran_havva ◼️
May 11
#ارسالی_مینا_خانم
تو این عکس چند مدل ترشی هست که دستو شونو دونه دونه میذارم براتون😊
#ترشی_آلبالومیناپز
آلبالو ها رو شسته و میزاریم کاملا خشک بشه تو شیشه میریزم یه تکه نبات و یه قاشق چای خوری نمک اضافه میکنیم و شیشه رو با سرکه سفید پر میکنیم تو دمای اتاق چند روز میزاریم بعد تو یخچال میتونید چن تا دونه فلفل سیاه بریزید توش بعد 2هفته آمادست
◼️ @dokhtaran_havva ◼️
💗 دختران حوا 💗
#ارسالی_مینا_خانم تو این عکس چند مدل ترشی هست که دستو شونو دونه دونه میذارم براتون😊 #ترشی_آلبالو
#دومین دستور ترشی #ارسالی_مینا خانم
#ترشی کلم قرمز
یه کلم متوسط رو میشورم و خلالی خرد میکنم.(نه خیلی ریز نه خیلی درشت)میزارم کمی خشک بشه و ابش بره. داخل ظرفی بزرگ میریزم،یه ق نمک ، یکی دو قاشق شکر ،چند حبه سیر،کمی پودر فلفل قرمز ودو لیوان سرکه میریزم.
میزارم یک ساعتی بمونه،هر بار زیرو رو میکنم تا کلم رنگ پس بده.
میریزم داخل شیشه و ۲ روز تو محیط اشپزخونه میزارم و بعدش داخل یخچال😊
اما چند نکته:
۱-استفاده از یکی دو ق شکر به خاطر اینکه طعمی ملس پیدا کنه و تندی سرکه رو بگیره.ولی سلیقه ایه میتونید استفاده نکنید.
۲-اگه طعم تند و تیز سرکه اذیتتون میکنه میتونید سرکه و اب رو به نسبت ۲ به ۱ استفاده کنید.مثلا دو لیوان سرکه و یک لیوان اب جوشیده سرد شده.اما ممکنه کلم ها کمی سفید بشن و قرمز و خوشرنگ نشن(این و تجربه کردم که میگم)
۳-میتونید مواد رو که به کلم اضافه کردین بزارین روی گاز تا به جوش اومد خاموش کنید.خنک که شد بزارین داخل شیشه و بعد یخچال،اینجوری ترشی سریعتر اماده میشه.
میگم بازم سلیقه ایه ولی من ترجیح میدم ترشی خودش برسه و از اب و جوشیدن استفاده نمیکنم.چون دوست دارم کلم زیر دندون صدا بده😊
۴_میتونید لابلای کلم ها داخل شیشه چند تا فلفل سبز تند بزارین که حساابی خوشمزه اش میکنه ولی من به خاطر بچه ها فقط کمی پودر فلفل قرمز میریزم که اذیت نشن.
۵-و نهایتا اگه دوست دارین ترشیتون خوشرنگ باشه و تندی سرکه اذیتتون نکنه.سرکه سفید استفاده کنید.با این روش من از اب استفاده نمیکنم چون تجربه کردم با سرکه ی تنها کلم ها خوشرنگتر میشن.....
۵-فرقی نمیکنه سرکه قرمز یا سرکه سفید
◼️ @dokhtaran_havva ◼️
💗 دختران حوا 💗
#دومین دستور ترشی #ارسالی_مینا خانم #ترشی کلم قرمز یه کلم متوسط رو میشورم و خلالی خرد میکنم.(نه خ
سومین ترشی ارسالی مینا خانم
#ترشی_سیر
یکی از ترشی های بسیار پرطرفدار و لذیذ و مغذی سیر ترشی است که استفاده ی آن بیشتر در شمال کشور مرسوم بوده ولی امروزه در دیگر شهرها نیز طرفداران زیادی دارد.
همه ی ما از خواص بیشمار سیر آگاهیم برای مثال در درمان سرماخوردگی و میکروب کشی و از بین بردن ویروس ها موثر است ، در لاغری و کاهش وزن بدلیل کاهش اشتها و تحریک سلولهای عصبی و افزایش سوخت و ساز بدن نقش مهمی ایفا میکند.
خواص سیر بسیار زیاداست و در اینجا به چند موردش اکتفامیکنیم.
✍ #طرز_تهیه :
شامل سیر ، سرکه و نمک میباشد به ازای یک کیلو گرم سیر ، یک لیتر سرکه و دو قاشق چایخوری نمک کفایت میکند.
برای تهیه سیر ترشی بهتر است که از سیر تازه در فصل بهار استفاده کنید چون هم خوش طعم تر و هم پوست آن راحت تر جدا میشود چون در تهیه سیر ترشی میبایست پوست آنرا کامل جدا کنید تا جاییکه حبه آن دیده شود و فقط یک لایه پوست روی حبه ها بماند اگر هم در سیر تازه در دسترس ندارید و در فصول دیگر میخواهید سیر ترشی تهیه کنید باید سیرها را به مدت یک روز آنها را خیس کنید تا پوستشان راحت جدا شود ریشه و پوسته های اضافی را هم جدا کنید و در یک صافی سیرها را قرار دهید تا خشک شوند
بعد سیرها را در یک ظرف شیشه ای بچینید و نمک و سرکه را هم اضافه کنید و در یک جای خشک قرار دهید پس از چند روز سرکه به خورد سیر میرود هر زمانیکه سرکه جذب شد مجدد ظرف را با سرکه پر کنید
این ترشی پس از دو ماه قابل استفاده است اما هرچه بیشتر بماند سیر شیرین تر و تیره رنگ تروخوشمزه ترمیشود.
◼️ @dokhtaran_havva ◼️