💗 دختران حوا 💗
#ارسالی_مینا_خانم تو این عکس چند مدل ترشی هست که دستو شونو دونه دونه میذارم براتون😊 #ترشی_آلبالو
#دومین دستور ترشی #ارسالی_مینا خانم
#ترشی کلم قرمز
یه کلم متوسط رو میشورم و خلالی خرد میکنم.(نه خیلی ریز نه خیلی درشت)میزارم کمی خشک بشه و ابش بره. داخل ظرفی بزرگ میریزم،یه ق نمک ، یکی دو قاشق شکر ،چند حبه سیر،کمی پودر فلفل قرمز ودو لیوان سرکه میریزم.
میزارم یک ساعتی بمونه،هر بار زیرو رو میکنم تا کلم رنگ پس بده.
میریزم داخل شیشه و ۲ روز تو محیط اشپزخونه میزارم و بعدش داخل یخچال😊
اما چند نکته:
۱-استفاده از یکی دو ق شکر به خاطر اینکه طعمی ملس پیدا کنه و تندی سرکه رو بگیره.ولی سلیقه ایه میتونید استفاده نکنید.
۲-اگه طعم تند و تیز سرکه اذیتتون میکنه میتونید سرکه و اب رو به نسبت ۲ به ۱ استفاده کنید.مثلا دو لیوان سرکه و یک لیوان اب جوشیده سرد شده.اما ممکنه کلم ها کمی سفید بشن و قرمز و خوشرنگ نشن(این و تجربه کردم که میگم)
۳-میتونید مواد رو که به کلم اضافه کردین بزارین روی گاز تا به جوش اومد خاموش کنید.خنک که شد بزارین داخل شیشه و بعد یخچال،اینجوری ترشی سریعتر اماده میشه.
میگم بازم سلیقه ایه ولی من ترجیح میدم ترشی خودش برسه و از اب و جوشیدن استفاده نمیکنم.چون دوست دارم کلم زیر دندون صدا بده😊
۴_میتونید لابلای کلم ها داخل شیشه چند تا فلفل سبز تند بزارین که حساابی خوشمزه اش میکنه ولی من به خاطر بچه ها فقط کمی پودر فلفل قرمز میریزم که اذیت نشن.
۵-و نهایتا اگه دوست دارین ترشیتون خوشرنگ باشه و تندی سرکه اذیتتون نکنه.سرکه سفید استفاده کنید.با این روش من از اب استفاده نمیکنم چون تجربه کردم با سرکه ی تنها کلم ها خوشرنگتر میشن.....
۵-فرقی نمیکنه سرکه قرمز یا سرکه سفید
◼️ @dokhtaran_havva ◼️
💗 دختران حوا 💗
#دومین دستور ترشی #ارسالی_مینا خانم #ترشی کلم قرمز یه کلم متوسط رو میشورم و خلالی خرد میکنم.(نه خ
سومین ترشی ارسالی مینا خانم
#ترشی_سیر
یکی از ترشی های بسیار پرطرفدار و لذیذ و مغذی سیر ترشی است که استفاده ی آن بیشتر در شمال کشور مرسوم بوده ولی امروزه در دیگر شهرها نیز طرفداران زیادی دارد.
همه ی ما از خواص بیشمار سیر آگاهیم برای مثال در درمان سرماخوردگی و میکروب کشی و از بین بردن ویروس ها موثر است ، در لاغری و کاهش وزن بدلیل کاهش اشتها و تحریک سلولهای عصبی و افزایش سوخت و ساز بدن نقش مهمی ایفا میکند.
خواص سیر بسیار زیاداست و در اینجا به چند موردش اکتفامیکنیم.
✍ #طرز_تهیه :
شامل سیر ، سرکه و نمک میباشد به ازای یک کیلو گرم سیر ، یک لیتر سرکه و دو قاشق چایخوری نمک کفایت میکند.
برای تهیه سیر ترشی بهتر است که از سیر تازه در فصل بهار استفاده کنید چون هم خوش طعم تر و هم پوست آن راحت تر جدا میشود چون در تهیه سیر ترشی میبایست پوست آنرا کامل جدا کنید تا جاییکه حبه آن دیده شود و فقط یک لایه پوست روی حبه ها بماند اگر هم در سیر تازه در دسترس ندارید و در فصول دیگر میخواهید سیر ترشی تهیه کنید باید سیرها را به مدت یک روز آنها را خیس کنید تا پوستشان راحت جدا شود ریشه و پوسته های اضافی را هم جدا کنید و در یک صافی سیرها را قرار دهید تا خشک شوند
بعد سیرها را در یک ظرف شیشه ای بچینید و نمک و سرکه را هم اضافه کنید و در یک جای خشک قرار دهید پس از چند روز سرکه به خورد سیر میرود هر زمانیکه سرکه جذب شد مجدد ظرف را با سرکه پر کنید
این ترشی پس از دو ماه قابل استفاده است اما هرچه بیشتر بماند سیر شیرین تر و تیره رنگ تروخوشمزه ترمیشود.
◼️ @dokhtaran_havva ◼️
#مینی_پیتزا😋 میناپزبانون تست
✍ #مواد_لازم برای پیتزا:
کوکتل یا ژامبون به میزان لازم
مرغ پخته شده وریش ریش شده
فلفل دلمه ای و قارچ و ذرت به میزان لازم
پنیر پیتزا و آویشن و سس گوجه فرنگی به
نون تست به میزان لازم
✍ #طرز_تهیه
رو نون تست کمی سس گوجه فرنگی و آویشن بزنید و کمی پنیر پیتزا بریزید رو ی پنیر رو برش های کوکتل ومرغ و قارچ و فلفل دلمه ای وذرت بزارید و مجدد کمی پنیر بپاشید و مجدد ۱۵ دقیقه استراحت بدید . و توی فر با دمای ۱۷۰ درجه حدود ۲۰ دقیقه قرار بدید.روی پنیرتون که طلایی شد آمادست.
نوش جان
◼️ @dokhtaran_havva ◼️
#آموزش_بستن_شال 😊 ☝️
#ایده_های_شیکپوشی 😍
خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️
تو کانال بیش از 150 مدل بستن شال ،روسری و توربان گذاشته شده فقط کافیه سرچ کنید 😊👌
◼️ @dokhtaran_havva ◼️
#سوال_شما
سلام ببخشید من یه هدفون قرمز دارم که چرم مصنوعیه... دیروز گذاشتمش تو کیفم بعد که درش آوردم، دیدم بعضی قسمتاش سیاه شده... استون هم زدم اما نشد
یه راه حل بهم بدید لطفا
هدفون رو تازه خریدم 🙏🏻
ایده هاتونو به آیدی من بفرستید ❤️
◼️ @dokhtaran_havva ◼️
🌸🌸 #ایده_آشپزی
یه ایده ساده و جالب با الویه قالبی😍😍
با قالب یا کاتر موردنظرتون نون تست رو قالب بزنید ولی از داخلش خارج نکنید مقداری سس مایونز روی نون تست کف قالب مورد نظرتون بمالید الویه رو داخل قالب ریخته و با پشت قاشق پخش کنید و روش رو با مزه و یا سبزیجاتیکه دوست دارید پر و تزیین کنید من از کلم بنفش،خیارشور،سفیده و زرده تخم مرغ پخته و هویج استفاده کردم که همشون رو با رنده دندونه ریز ،رنده زدم
بعد از پر کردنه قالب به خاطر داشتن نون تست در کف قالب به راحتی از ته قالب بیرون میاد
◼️ @dokhtaran_havva ◼️
#حلوانذری میناپز😍
اول دو پیمانه پلوپز شکر را با دو پیمانه اب روی حرارت گذاشتم و وقتی جوش اومد یک قاشق زعفران اب شده اضافه کردم چند جوش زد شعله را خاموش کردم سپس دو پیمانه(پیمانه پلوپز) ارد نان(نان سنگک بهتره) را حدود بیست دقیقه با شعله کم تفت دادم وبعد ارد را الک کرده ودوباره روی شعله گاز گذاشتم و یک قالب پنجاه گرمی کره ویک سوم پیمانه روغن اضافه کرده و مرتب هم زده و ارد را تفت دادم تا به رنگ دلخواه برسه بعد ظرف را از روی حرارت برداشته وکم کم شربت را اضافه کرده وسریع هم زده ویک سوم لیوان گلاب وکمی پودر هل هم اضافه کرده ودوباره روی حرارت گذاشتم وشروع به هم زدن کرده تا حلوا خودش را گرفته واب ان کشیده شود بعدمرحله قنداق کردن حلوا یعنی قابلمه را در دو دست محکم نگهداریم و به طرفین حرکت داده تا حلوا جمع شود انجام دادم .
◼️ @dokhtaran_havva ◼️
May 11
💗 دختران حوا 💗
#ارسالی_مینا_خانم #آش_رشته ◼️ @dokhtaran_havva ◼️
#آش_رشته مینا پز
(برای 10 نفر )
✍ #موادلازم
سبزی آش1/5 کیلو(سبزی مخصوص آش تره، جعفری،اسفناج وگشنیز )
رشته آشی 1/5بسته
حبوبات (لوبیا قرمز ، لوبیا چیتی ، نخود و عدس ) از هر کدام 1 پیمانه
پیاز 4-3 عدد
نمک وفلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
نعناع خشک به مقدار لازم
کشک به مقدار لازم
در صورت تمایل سیر سرخ شده برای تزئین
✍ #طرزتهیه:
حبوبات به غیر از عدس را از شب در آب خیس می کنیم و می گذاریم بپزد.
وقتی نخود و لوبیا نیم پز شدند در مرحله آخر عدس را هم اضافه می کنیم . ( عدس زمان پخت کمتری دارد پس هم زمان با نخود و لوبیا آن را نمی ریزیم )
در قابلمه ای با سایز مناسب آب میریزیم و می گذاریم به جوش بیاید و سبزی را که خرد کرده و شسته ایم را در آن می ریزیم.
وقتی سبزی ها نیم پز شدند حبوبات پخته شده را به آن اضافه می کنیم تا با همدیگر بپزد.
پیاز ها را به صورت خلال های باریک خرد می کنیم و در روغن سرخ می کنیم و به مواد قبلی اضافه می کنیم ( کمی از پیاز های سرخ شده را برای تزیین نگه می داریم )
در مرحله آخر که سبزی و حبوبات پخته شد رشته را که به 2 یا 3 قسمت خرد کرده ایم به آش اضافه می کنیم و می گذاریم رشته بپزد.
وقتی آش پخت و کاملا جا افتاد شعله زیر آن را خاموش کرده و در ظرف مناسبی برای سرو می ریزیم.
روی آن را هم با کشک و نعناع داغ و در صورت تمایل سیر داغ تزئین می کنیم. نکات:
در صورت لزوم آب جوش را کم کم در مراحل پخت میتوانید به آش اضافه کنید
برای تهیه نعناع داغ ابتدا روغن را داغ کنید سپس چند قاشق نعناع خشک داخل روغن بریزید و کمی تفت دهید و سریع بردارید تا نعناع سیاه نشود
در صورتی که نمیخواهید داخل آش کشک اضافه کنید کشک را در کنار آش سرو کنید بدلیل وجود نمک در رشته قبل از اضافه کردن نمک آش را تست کنید
◼️ @dokhtaran_havva ◼️
💗 دختران حوا 💗
سومین ترشی ارسالی مینا خانم #ترشی_سیر یکی از ترشی های بسیار پرطرفدار و لذیذ و مغذی سیر ترشی است
#ارسالی_آرام_خانم
سلام و خسته نباشید بابت مطالب خوبتون.
در مورد ترشی سیر، تجربه ای که از مامان گلم یاد گرفتم، اضافه کردن چند قاشق شیره انگور به ترشی است که باعث می شه هم ترشی سرکه اذیت نکنه و هم بینهایت لذیذ بشه.
✍ ممنون بانوجان که ایده هاتونو با ما در میون میذارید😊🙏
◼️ @dokhtaran_havva ◼️
#تجربه_کدبانوها
نکاتی برای قیمه مجلسی 👌
🍖برای خوشمزه تر شدن خورشت یک قلم گوسفند را نیز به همراه گوشت اضافه کنید.
🔸دارچین طعم خوب خورش قیمه نذری را به غذای شما میدهد اما آن را زود اضافه نکنید زیرا باعث تیره شدن رنگ خورشت میشود.
🍋لیمو عمانی را در یک ساعت آخر اضافه کنید چون در غیر این صورت باعث تلخ شدن غذا میشود و در ضمن لیمو عمانی ها با پختن بیش از حد له میشوند و ظاهر زیبایی پیدا نمیکنند که به ویژه در تهیه خورش قیمه مجلسی اهمیت دارد.
🥣پخت خورشت قیمه در زودپز زودتر از قابلمه است اما لازم است اول گوشت نیم ساعت در زودپز پخته شود و بعد لپه اضافه شود. بعد از حدود 40 دقیقه پخت لپه هم تمام میشود. اگر گوشت و لپه را همزمان اضافه کنید لپه ها له میشوند.
💥اضافه کردن زعفران اختیاری است اما رنگ و عطر خیلی خوبی به خورشت میدهد
◼️ @dokhtaran_havva ◼️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🌸 #ایده_خلاقیت
آموزش تزئین حلوا درخواستی شما😊🌸
کارای خوشگلتونو برامون بفرستید ❤️ 😍
◼️ @dokhtaran_havva ◼️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🌸 #ایده_خلاقیت
آموزش تزئین حلوا درخواستی شما😊🌸
کارای خوشگلتونو برامون بفرستید ❤️ 😍
◼️ @dokhtaran_havva ◼️