eitaa logo
💗 دختران حوا 💗
31هزار دنبال‌کننده
26.6هزار عکس
16.9هزار ویدیو
6 فایل
تأسیس : ٩٧/٠٢/١٨ کانالی برای بانوان سرزمینم ♥️ تبلیغات👇 https://eitaa.com/joinchat/393281552C80c9b40094 #ترک_کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
جا جواهری بسازید ⭐️ یک قاب کهنه رو با اسپری رنگ کنید اسفنج رو به تیکه های مساوی مستطیلی ببزید و با فاصله ۱ سانت از وه روی قاب بچسبوند ودرآخر روش پارچه خوشگل بزنید 💍🧚‍♀ ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
دسر کودکانه 😋 😍 🥝 🍭 🎀 🌻 🎀 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
نصف لیوان شکر، دو سوم لیوان روغن مایع، نصف قاشق چایخوری وانیل، دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو را دو دقیقه با هم‌زن میزنیم، بعد دو عدد تخم‌مرغ را اضافه و دو دقیقه دیگر با هم‌زن میزنیم، دوسوم لیوان شیر را افزوده، دو لیوان آرد و نصف قاشق غذاخوری بکینگ پودر را افزوده و ده ثانیه با دور کند هم‌زن میزنیم، در قالب ۲۶ سانت میریزیم، در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه میگذاریم، بعد کیک را برای قالب کمربندی ۲۳ سانت برش میزنیم و ته قالب میگذاریم... البته من تو قالب کیک درست کردم ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
: مواد لازم👇🏾👇🏾 ۱ کیلو هویج🥕🥕🥕 ۱ لیتر آب ۵ ق غ پودر نشاسته ذرت ۱ لیوان شکر ۱ فنجان فندق درشت خردشده ۱ ق چ وانیل شری(وانیل ایرانی نوک ق چ) پودر نارگیل (برای غلتاندن). طرز تهیه👇🏾👇🏾 هویج ها را پوست کنده و خرد کنید و داخل قابلمه بریزید و رویش ۱ لیتر آب بریزید و اجازه دهید بپزد هویج های پخته شده را آبکش کنید (آبش را دور نریزید) یک لیوان از آب هویجی که درونش پختیم را به هویجا اضافه کنید و با غذاساز هویج ها را پوره کنید سپس پوره را داخل ظرفی ریخته و روی اجاق بگذارید وشکر و نشاسته ذرت را به آن اضافه کنید و ۵ دقیقه بپزید بعد از اینکه از رو حرارت برداشتید وانیل و فندق را به مواد اضافه کنید و هم بزنید یک ظرف سایز متوسط پیرکس یا چینی انتخاب کنید و خیس کنید( برای راحت جدا شدن) پوره را داخل ظرف ریخته رویش راصاف کنید و یک شب در یخچال بگذارید و یا (حداقل ۳-۴ ساعت ) سپس از یخچال خارج کرده و به قطعات کوچک ببرید داخل پودر نارگیل بغلتانید و باز هم چند ساعتی داخل یخچال بگزارید و سپس سرو کنید🍽 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🥮 😋 تخم مرغ 3 عدد شکر نصف لیوان شیر نصف لیوان آرد سفید 1.5 لیوان روغن مایع نصف لیوان پودر کاکائو 1 ق غ گردو خرد شده 2 ق غ چیپس شکلاتی 2 ق غ بیکینگ پودر 2 ق چ وانیل نوک ق چ 🔸ابتدا قالب را با روغن جداکننده چرب کنید. تخم‌مرغ‌ها را با وانیل و شکر مخلوط کنید و با همزن خوب هم بزنید تا کشدار شود. سپس شیر را اضافه کنید. سپس روغن مایع را به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید. آرد، پودر کاکائو و بیکینگ‌پودر قاطی کنید و دوبار الک کنید و کم‌کم به مواد اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید. گردو و چیپس را به مایه کیک اضافه کرده و مخلوط کنید. مایه را داخل قالب ریخته و روی کیک کمی گردوی خرد شده بریزید. در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 45 دقیقه قرار دهید تا بپزد. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸🌸 کاردستی قیف شکلاتی هویجی 😊👌 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😊☝️ 😍 خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️ ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
آدم ها خودشان مسئولِ رفتار و انتخاب هایِ خودشان اند . اگر رفتاری آزارت داد و برخوردی بابِ سلیقه ات نبود ؛ یا کنار بیا ، یا فاصله بگیر ، همین ! ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
میوه درخت کاج رو با اسپری رنگ کنید اونهارو داخل سبد حصیری بچینید و به عنوان دکوری روی میز یا اپن استفاده کنید ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
برای درست کردن مچبوس .اول یک پیاز رو خرد کنید وبا کمی روغن تفت بدید .بعد ران مرغ رو اضافه کنید وکمی که تفت دادید نمک وفلفل وزردچوبه رو کمی هل وبرگ بو اضافه کنید در اخر کمی اب بریزید وبزارید تا مرغ بپزه .وقتی مرغ پخت از اب درش بیارید.بر گ بو رو هم بیرون بیارید وبرنج رو اضافه کنید وحالت دم پخت درسش کنید .وقتی برنج ابش تموم شد دم کن بزارید وبزارید دم بکشه بعد مرغ رو کمی زعفران بزنید وبزارید داخل فر تا خوب برشته بشه ولی خشک نشه.واسه مخلفاتش که بهش حشو میگن اول پیاز رو سرخ کنید بعد لپه پخته وبعد کشمش رو اضافه کنید ودر اخر ادویه وکمی نمک و زدچوبه ودارچین وکمی هل کوبیده اضافه میکنیم ووقتی تفت خورد از روی شعله بر میداریم وبرنج رو داخل دیس میکشیم حشو رو بهش اضافه میکنیم ومرغ ها رو روش میچینیم.این یک غذای عربی هست که من این شکلی پختمش .میزان نمیتونم بدم چون اندازه ها رو چشمی میزارم. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸🌸 کاردستی با چوب بستنی 😊👌 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
❣ استفاده از تخته های رنگ شده چوب به عنوان چوب لباسی 👌☺️ ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
غذای خوشمزه ای که من همیشه وقتی مامانم درست میکرد نمیتونستم ازش بگذرم کلی منتظر بودم تا پاییز بشه و از این گل کلم خوشکلا بیاد تا باهاش این غذارو درست کنم. میدونم شاید بعضیاتون کلم دوست نداشته باشید ولی اگه دوست داشتید این مدل رو امتحان کنید. . یک عدد پیاز رو تفت بدید گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه کنید و خوب سرخ کنید و ادویه جات شامل زردچوبه،ادویه،فلفل،رازیانه،زنجبیل و نمک رو بهش اضافه کنید و بعد از اون رب گوجه رو اضافه کنید رب که سرخ شد پوره یک عدد گوجه رو اضاف کنید و بزارید خوب سرخ بشه تا آب گوجه کاملا گرفته بشه و به روغن بیافته. کلم رو به اندازه دلخواه خرد کنید و با کمی سرکه بشورید و بعد به همراه یک و نیم لیوان آب به گوشت اضافه کنید و بزارید برای ۴۵ دقیقه تا یک ساعت آروم بپزه و بعد هم اگه دوست داشتید در کنار برنج سرو کنید و نوش جانتون. 😋 . بچه ها میتونید به این ترکیب هویج یا قارچ هم اضافه کنید و مواد رو از قبل به صورت جدا تفت بدید حتی کلم ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
[ به خودت ایمان داشته‌باش، خودت را به چالش بکش، برای پیروزی یافتن بر ترس ها عمیقا درونت را کاوش کن. هرگز نگذار کسی تورا پایین بکشد. تو باید ادامه بدهی 🏋️‍♂️♥️] شبتون زیبا ❤️ ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌼در این روز زیبا..☕️ هر چه آسایش روح 🌼هر چه آرامش دل هر چه تقدیر بلند 🌼هر چه لبخند قشنگ هر چه از لطف خداست روزتون بخیر 💞 ❤️ 💚💙💜🧡💛
🍗 سینه مرغ رو بصورت ورقه های پهن با عرض یک سانت برش بزنید و اونو بین دو تا کیسه فریزر با گوشت کوب بیفتک خیلی اروم بکوبید تا کمی پهنتر و نازکتر بشه مراقب باشید سوراخش نکنید.. بعد با پودر سیر و کمی اب لیموی تازه و نمک و فلفل طعم دارش کنید و بذارید یک ساعت بمونه.. برای مواد میانی از هر نوع سبزیجاتی میتونید استفاده کنید یا مثلا اسفناج بخارپز شده و پنیر .. من اینجا از بامیه و هویج کمی پخته شده و برش گوجه استفاده کردم.. مواد میانی رو میگذارید لای فیله ها و اونو رول میکنید.. حالا میتونید اونو توی فویل بپیچید و تول فر بذارید یا با نخ یا خلال فیکس کنید و توی کمی روغن تفت بدید.. یا میتونید نیم ساعت توی فر بذارید تا ب مدت کم پخته بشه و در انتها توی تخم مرغ و ارد سوخاری بزنیدش و سرخش کنید.. من رول ها رو با کره خیلی کم سرخش کردم و با سبزیجات تف داده شده و پیاز سرخ شده کنار هم توی تابه گذاشتم به مدت نیم ساعت و بعد سروش کردم... ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
رشتي گوشت گوسفند یا گوساله: 500 گرم پیاز: 1 عدد سیب زمینی: 2 عدد لپه: 250 گرم مغز گردو: 75 گرم سبزی معطر (جعفری، تره، نعنا و ترخون): 500 گرم تخم مرغ: 5 تا 6 عدد روغن مایع: به میزان لازم زعفران دم کرده: 1 قاشق چایخوری نمک و فلفل و ادويه كاري : به میزان لازمگوشت، پیاز و لپه را بپزید تا آب آن تمام شود. سبزی را پاک کرده، شسته و ریز خرد کنید. سیب زمینی را بپزید و رنده کنید و همراه سبزی، گوشت و لپه چرخ کنید. مغز گردوی خرد شده، نمک، فلفل،ادويه كاري زعفران و تخم مرغ را به آن اضافه و ورز دهید. به اندازه یک گردو از آن را در کف دست پهن کنید و در روغن داغ سرخ نمایید. اين مقدار مواد براي شيش نفره. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 برای علاقه مندان هنر ملیله کاغذی 🎀 🌻 🎀 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
کیک مرغ ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
زیبای محیط حیاط مخصوص مهمون های خاص😉 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
مواد لازم: دوبسته ژله به رنگ دلخواه(یک رنگ..مثلا ژله انگور بنفش) ۴ قاشق غذا خوری یا ۱/۴لیوان شیر دوبسته ژله الوورا بستنی وانیلی ۲/۵لیوان اب جوش ۳ لیوان ابتدا دوبسته پودر ژله رو ( من از ژله انگور استفاده کردم) با دو لیوان اب جوش +یک قچخ پودر ژلاتین مخلوط و بنماری کردم و گزاشتم که خنک بشه..وقتی خوب خنک شد شیر رو بهش اضافه کردم و مخلوط کردم و داخل قالب چرب شده ریختم( با دو..سه قطره روغن چرب کردم قالبمو) بعد داخل قالب ریختم و گزاشتم که نیم ببند بشه..بلا فاصله ژله بستنی پایه رو درست کردم و نصفشو ریختم روی ژلم و گزاشتم که ببنده و سفت بشه..و بقیشو رو هم داخل سینی چرب شده ریختم و گزاشتم که ببنده و با دست گلبرگها رو دراوردم.(از الگو استفاده نکردم..) وقتی ژله رو برگردوندم گلبرگها رو روی ژله گزاشتم و با رنگ خوراکی و زعفرون تزیین کردم ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🥯 😋 🔸اول روغنو روی شعله ملایم میذاریم تا حدود ده دقیقه تا گرم بشه.یک لیوان ماست با دوقاشق چ بکینگ پودر مخلوط میکنیم اجازه میدیم پف کنه یه تخم مرغ یک سوم لیوان شکر نوک ق چ وانیل خوب هم میزنیم تا کرم رنگ بشه ماستو اضافه میکنیم مخلوط میکنیم بعد یک و یکسوم لیوان آرد میریزیم و خوب هم میزنیم تا خمیرمون آماده بشه و با قاشق برمیداریم نریزه به کمک دو قاشق کوچک از مواد برمیداریم و داخل روغن میندازیم یه طرف سرخ شد برمیگردونیم تا طرف دیگ سرخ بشه بعد روی دستمال انداخته روغن اضافه اش رو میگیریم و روش شکلات آب شده یا پودر قند و دارچین میریزیم و میل میکنیم ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🌸 کاردستی ماسک جذاب برای کوچولوهاتون😊👌 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 🌸 یه کاردستی آموزشی جذاب حتما ببینید 👌 ✨ ببین و ایده بگير 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🍬 😋 🔸این شکلات خیلی راحت و درعین حال خوشمزه و مقوی هستش باهر شکلاتی که دوست دارید مثل تلخ ،شیری،سفید می تونید درست کنید اگر شکلات تلخ وسفید رو با هم مخلوط کنید شکلات شیری می تونیدداشته باشید کف قالب رو چای ترش که خیلیم خوشرنگه و ترکیبش با شکلات خیلی خوشمزه و ملس میشه رو کمی خرد کرده ریخته و شکلات رو هم که روی بخار کتری بن ماری و ذوب کردیم روی چای ترش داخل قالب میریزیم و کف قالب رو ،روی میز زده تا حباب شکلات خارج و سطح شکلات صاف شده داخل یخچال قرارداده تا سفت شود.اگر عجله داشتید داخل فریزر زودتر سفت میشود که می تونید سریعتر درست کنید‌.می تونید از هر نوع مغز دلخواه هم ا استفاده کنید ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
🌸 🌸 اگه دورقاب عکستون کهنه شده لازم نیست دوربریزید بایکم خلاقیت اونواز روز اول بهترکنید 😍 دورقاب رو چسب و کنف رو روش بچسبونید میتونیدبا صدف یا مروارید هم تزیین کنید 👌🌺 ببین و ایده بگیر 😍 ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸
لیمو ترش 1 کیلو سرکه 1 فنجان نمک به مقدار لازم لیموترش ها را بشوئید سپس روی آنها نمک بپاشید و به مدت 1 روز کناری قرار دهید لیموها را با آب سرد بشوئید. درون قابلمه چند لیوان آب بریزید و سرکه را اضافه کنید و به جوش بیاید، باید لیموها را در 2 مرحله به آب جوش مخلوط با سرکه اضافه کنید. در مرحله۱لیموها را داخل مخلوط آب جوش و سرکه بریزید و 10 ثانیه اجازه دهید بجوشند سپس لیموها را با آب سرد آبکشی کنید. در مرحله۲لیموهای آبکشی شده را مجدد داخل آب جوش بریزید و این بار 1 دقیقه اجازه دهید لیموها بجوشند سپس داخل آبکش بریزید اما آبکشی نکنید. پس از خنک شدن با خلال دندان سوراخ ریزی روی هر لیمو ایجاد کنید، پارچه ای را در آفتاب پهن کنید و لیموها را به مدت 10 روز روی پارچه قرار دهید، پس از این مدت زمان لیموها را داخل سبد بریزید و در سایه قرار دهید ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸