eitaa logo
💗 دختران حوا 💗
30.6هزار دنبال‌کننده
26.8هزار عکس
17هزار ویدیو
6 فایل
تأسیس : ٩٧/٠٢/١٨ کانالی برای بانوان سرزمینم ♥️ تبلیغات👇 https://eitaa.com/joinchat/393281552C80c9b40094 #ترک_کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
🌸🌸 #ایده_خلاقیت درست کردن پیشبند آشپزخونه با شلوار جین😍 کارای خوشگلتونو برامون بفرستید ❤️ 😍 ◼️ @dokhtaran_havva ◼️
تو این عکس چند مدل ترشی هست که دستو شونو دونه دونه میذارم براتون😊 آلبالو ها رو شسته و میزاریم کاملا خشک بشه تو شیشه میریزم یه تکه نبات و یه قاشق چای خوری نمک اضافه میکنیم و شیشه رو با سرکه سفید پر میکنیم تو دمای اتاق چند روز میزاریم بعد تو یخچال میتونید چن تا دونه فلفل سیاه بریزید توش بعد 2هفته آمادست ◼️ @dokhtaran_havva ◼️
🌸🌸 #ایده_خلاقیت درست کردن جاقلمی با جعبه مقوایی و مروارید لپه ای😊 کارای خوشگلتونو برامون بفرستید ❤️ 😍 ◼️ @dokhtaran_havva ◼️
🌸🌸 #همسرانه #آداب_رفتاری ادب هرکسی تو بحث ودعوا مشخص میشه.. به خصوص توبحثای همسرانه همیشه باادب باش... مبادا حرفی بزنی که بعدا پشیمون بشی.. ◼️ @dokhtaran_havva ◼️
💗 دختران حوا 💗
#ارسالی_مینا_خانم تو این عکس چند مدل ترشی هست که دستو شونو دونه دونه میذارم براتون😊 #ترشی_آلبالو
دستور ترشی خانم کلم قرمز یه کلم متوسط رو میشورم و خلالی خرد میکنم.(نه خیلی ریز نه خیلی درشت)میزارم کمی خشک بشه و ابش بره. داخل ظرفی بزرگ میریزم،یه ق نمک ، یکی دو قاشق شکر ،چند حبه سیر،کمی پودر فلفل قرمز ودو لیوان سرکه میریزم. میزارم یک ساعتی بمونه،هر بار زیرو رو میکنم تا کلم رنگ پس بده. میریزم داخل شیشه و ۲ روز تو محیط اشپزخونه میزارم و بعدش داخل یخچال😊 اما چند نکته: ۱-استفاده از یکی دو ق شکر به خاطر اینکه طعمی ملس پیدا کنه و تندی سرکه رو بگیره.ولی سلیقه ایه میتونید استفاده نکنید. ۲-اگه طعم تند و تیز سرکه اذیتتون میکنه میتونید سرکه و اب رو به نسبت ۲ به ۱ استفاده کنید.مثلا دو لیوان سرکه و یک لیوان اب جوشیده سرد شده.اما ممکنه کلم ها کمی سفید بشن و قرمز و خوشرنگ نشن(این و تجربه کردم که میگم) ۳-میتونید مواد رو که به کلم اضافه کردین بزارین روی گاز تا به جوش اومد خاموش کنید.خنک که شد بزارین داخل شیشه و بعد یخچال،اینجوری ترشی سریعتر اماده میشه. میگم بازم سلیقه ایه ولی من ترجیح میدم ترشی خودش برسه و از اب و جوشیدن استفاده نمیکنم.چون دوست دارم کلم زیر دندون صدا بده😊 ۴_میتونید لابلای کلم ها داخل شیشه چند تا فلفل سبز تند بزارین که حساابی خوشمزه اش میکنه ولی من به خاطر بچه ها فقط کمی پودر فلفل قرمز میریزم که اذیت نشن. ۵-و نهایتا اگه دوست دارین ترشیتون خوشرنگ باشه و تندی سرکه اذیتتون نکنه.سرکه سفید استفاده کنید.با این روش من از اب استفاده نمیکنم چون‌ تجربه کردم با سرکه ی تنها کلم ها خوشرنگتر میشن..... ۵-فرقی نمیکنه سرکه قرمز یا سرکه سفید ◼️ @dokhtaran_havva ◼️
💗 دختران حوا 💗
#دومین دستور ترشی #ارسالی_مینا خانم #ترشی کلم قرمز یه کلم متوسط رو میشورم و خلالی خرد میکنم.(نه خ
سومین ترشی ارسالی مینا خانم یکی از ترشی های بسیار پرطرفدار و لذیذ و مغذی سیر ترشی است که استفاده ی آن بیشتر در شمال کشور مرسوم بوده ولی امروزه در دیگر شهرها نیز طرفداران زیادی دارد. همه ی ما از خواص بیشمار سیر آگاهیم برای مثال در درمان سرماخوردگی و میکروب کشی و از بین بردن ویروس ها موثر است ، در لاغری و کاهش وزن بدلیل کاهش اشتها و تحریک سلولهای عصبی و افزایش سوخت و ساز بدن نقش مهمی ایفا میکند. خواص سیر بسیار زیاداست و در اینجا به چند موردش اکتفامیکنیم. ✍ : شامل سیر ، سرکه و نمک میباشد به ازای یک کیلو گرم سیر ، یک لیتر سرکه و دو قاشق چایخوری نمک کفایت میکند. برای تهیه سیر ترشی بهتر است که از سیر تازه در فصل بهار استفاده کنید چون هم خوش طعم تر و هم پوست آن راحت تر جدا میشود چون در تهیه سیر ترشی میبایست پوست آنرا کامل جدا کنید تا جاییکه حبه آن دیده شود و فقط یک لایه پوست روی حبه ها بماند اگر هم در سیر تازه در دسترس ندارید و در فصول دیگر میخواهید سیر ترشی تهیه کنید باید سیرها را به مدت یک روز آنها را خیس کنید تا پوستشان راحت جدا شود ریشه و پوسته های اضافی را هم جدا کنید و در یک صافی سیرها را قرار دهید تا خشک شوند بعد سیرها را در یک ظرف شیشه ای بچینید و نمک و سرکه را هم اضافه کنید و در یک جای خشک قرار دهید پس از چند روز سرکه به خورد سیر میرود هر زمانیکه سرکه جذب شد مجدد ظرف را با سرکه پر کنید این ترشی پس از دو ماه قابل استفاده است اما هرچه بیشتر بماند سیر شیرین تر و تیره رنگ تروخوشمزه ترمیشود. ◼️ @dokhtaran_havva ◼️
🌸🌸 #ایده_خلاقیت ایده زیبای ترئین غذا کارای خوشگلتونو، بخصوص کارهای در مورد محرم برامون بفرستید 😍❤️ ◼️ @dokhtaran_havva ◼️
😋 میناپزبانون تست ✍ برای پیتزا: کوکتل یا ژامبون به میزان لازم مرغ پخته شده وریش ریش شده فلفل دلمه ای و قارچ و ذرت به میزان لازم پنیر پیتزا و آویشن و سس گوجه فرنگی به نون تست به میزان لازم ✍ رو نون تست کمی سس گوجه فرنگی و آویشن بزنید و کمی پنیر پیتزا بریزید رو ی پنیر رو برش های کوکتل ومرغ و قارچ و فلفل دلمه ای وذرت بزارید و مجدد کمی پنیر بپاشید و مجدد ۱۵ دقیقه استراحت بدید . و توی فر با دمای ۱۷۰ درجه حدود ۲۰ دقیقه قرار بدید.روی پنیرتون که طلایی شد آمادست. نوش جان ◼️ @dokhtaran_havva ◼️
😊 ☝️ 😍 خانما دقت کنید هر مدلی برای هر جایی مناسب نیست ☺️ تو کانال بیش از 150 مدل بستن شال ،روسری و توربان گذاشته شده فقط کافیه سرچ کنید 😊👌 ◼️ @dokhtaran_havva ◼️
امشب آسمان اجابت چقدر زیبـاست بیا شاخه های آرزویـت را بتـکان... الهی شیرینی کامت مرا آرام جــــان باشد حالتان قشنگ و دلتان آرام و شبتان غرق در آرامش الهی ✨شب بخیر✨ 🌸🌻 🌸🌻 ◼️ @dokhtaran_havva ◼️
☀️روزى ڪه با سـلام بہ تو آغاز مى شود تا شـب 💚حسینى اسٺ تمـام دقایقش 💚 اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَباعَبْدِالله 🙏 صبحتون حسینی ◼️ @dokhtaran_havva ◼️ ◼️ @amozesh_honary ◼️